Etusivu > Uutiset > Sisältö

Clomid Cycle


( Alen Haon myyntipäällikkö Shenzhen OK Biotech Technology Co., Ltd. (SZOB) )


Suorituskyvyn parantavaa urheilijaa varten Clomid- sykli voi olla hyvin yleinen paikka, mutta toisin kuin monet suorituskyvyn parantavat lääkkeet, tätä ainetta käytetään täysin erilaiseen tarkoitukseen. Voimakas enemmistö, joka johtaa Clomid-sykliä ja voimakkaalla enemmistöllä tarkoitamme lähes kaikkea sitä, kun heidän anabolisten steroidien käyttö on lopetettu. Anaboliset steroidit ymmärrät tukahduttamalla luonnollista testosteronin tuotantoa; tukahduttamisaste voi olla riippuvainen siitä, mihin steroideihin käytettiin ja missä määrin jopa annos (jonkin verran) mutta ei erehdy testosteronin tuotantoa tukahdutetaan ja yleensä dramaattisesti. Kun anabolisten steroidien käyttö on loppuun saatettu, monet urheilijat alkavat ja täydentää PCT: tä (Post Cycle Therapy), ja se on tässä vaiheessa, jolloin yksilö tuo luonnollisen testosteronituotannonsa verkkoon.
Milloin aloitetaan Clomid-sykli:
Kun aloitat PCT: n, määräytyy pitkälti anabolisten steroidien avulla, joita käytettiin syklin lopussa. Esimerkiksi jos kaikki käytettävät steroidit ovat lyhytaikaisen esterin luonnetta, PCT voi alkaa hyvin nopeasti, usein muutaman päivän kuluessa syklin päättymisestä. Sitä vastoin, jos sykli päätyy pitemmällä esterivaihteistolla, yksilön on odotettava aikaa; vähintään kaksi viikkoa ennen Clomid-syklin alkamista. Yleinen kysymys on, jos käytit sekoitus pitkä ja lyhyt ester pyydys? Tässä tapauksessa vastaus on yksinkertainen; sinun on vielä odotettava vähintään kaksi viikkoa, loppujen lopuksi on olemassa pitkät esterianaboliset steroidit järjestelmässäsi.

Yhteinen Clomid Cycle:
Yleisin Clomid- sykli on yleensä ollut 3-4 viikon ajalta anabolisten steroidien kulun loputtua. Monet ihmiset alkavat annoksen 100 mg vuorokaudessa viikon tai kaksi ja pudota se 50 mg: aan päivässä vielä viikon tai kaksi; hyvin yksinkertainen ja hieman tehokas, mutta usein tämä ei riitä. On monia ihmisiä, jotka eivät ymmärrä PCT: tä, olettaen, että olet suorittanut yksinkertaisen PCT-suunnitelman, kun luonnolliset testosteronitasosi palautuvat normaaliksi ja tämä ei yksinkertaisesti ole totta. Ei ole Clomid-sykliä tai mitään PCT-sykliä, jota voimme tai kukaan muu antaa sinulle, joka voi tehdä tällaisen; luonnollinen testosteronin elvytys kestää hyvää aikaa, Clomid-syklin tai minkä tahansa PCT-suunnan ajatus on nopeuttaa prosessia, jotta kehosi tarvitsisi paljon tarvittavia työkaluja, jotta se pystyy saavuttamaan siellä nopeammin ja tehokkaammin.

Testi 600x
Parempaa Clomid- sykliä:
Ymmärrät, milloin sinun pitäisi aloittaa Clomid-sykesi perustuu anabolisiin steroideihin, joita aiemmin käytit, ja nyt on aika maksimoida käyttö. Yleisesti ottaen 4 - 5 viikon käyttö riittää, mutta annosten on oltava korkeammat kuin ne on lueteltu edellä, koska tämä SERM ei ole yhtä voimakas kuin sen serkku Nolvadex milligrammoina ja siellä monet tekevät paljon virheitä. Sen usein ymmärretään, että Nolvadex ja Clomid ovat suurimmaksi osaksi vaihdettavissa ja samanlaisia tuloksia voidaan saada joko; on myös ymmärrettävää, että Nolvadex on vahvempi milligrammaa kohden, mutta monet usein aliarvioivat tätä tosiasiaa. Jos 40mg Nolvadex on yhteinen aloitus PCT-annos, 150mg Clomidia pitäisi olla sen sijaan. Kiinteä Clomid-sykli sisältää 2 viikkoa 150 mg: n päivässä, 1-2 viikkoa 100 mg: aa vuorokaudessa ja 1 viikon ajan 50 mg: aa päivässä; ehkä lisätyn viikon tarvittaessa uudelleen 50mg päivässä. Lukemisen helpottamiseksi:

Viikko 1: Clomid 150 mg vuorokaudessa
Viikko 2: Clomid 150 mg vuorokaudessa
Viikko 3: Clomid 100 mg vuorokaudessa
Viikko 4: Clomid 100 mg vuorokaudessa
Viikko 5: Clomid 50 mg vuorokaudessa
(lisää ylimääräinen viikko 50mg päivässä tarvittaessa)
Mitä lisätä Clomid Cycle:
Se ei ole aina välttämätöntä, mutta se voi olla erittäin hyödyllinen; monet PCT-suunnitelmat hyötyvät usein hCG: n lisäämisestä ja Clomid-sykli ei ole poikkeus. hCG nopeuttaa huomattavasti palautumisprosessia ja toimii täydellisesti harmoniassa muiden PCT-lääkkeiden kanssa. Työn tekeminen on melko yksinkertaista; jos sykesi päättyy lyhyellä esterivaihteistolla noin 3 vuorokautta käytön lopettamisen jälkeen, aloitat hCG-hoidon ja kun se on valmis aloittamaan Clomid-syklin. Jos anabolisten steroidien käyttö päättyy pitkällä estearvolla, voit odottaa noin 10 päivää ennen hCG: n käytön aloittamista ja aloittaa Clomid-hoidon heti, kun se on valmis. Yleensä suurimmalle osalle hCG: stä päivittäin 10 päivän suoria on vain täydellinen.

Osta raaka steroidijauhe Kiinasta, voimme toimittaa maailmanlaajuisesti turvallisen paketin .. Lisätietoja yksityiskohtia
Sähköposti: alen@ok-biotech.com
amy@ok-biotech.com