Etusivu > Uutiset > Sisältö

Clenbuterol CycleClenbuterol-syklin suunnitteluun on monia tapoja, sillä kolme on tavallisimpia ja kaksi on tehokkain; kyllä, näistä kahdesta on yksi, joka on todella paras. Clenbuterol-sykleille vaihtoehdot ovat yleensä 2 vuorokautta / 2 vuorokautta, 2 viikkoa / 2 viikkoa pois ja jatkuva käyttö lisääntyvänä annostuksena koko ajan. Keskustelemme kaikista kolmesta menetelmästä ja lopulta voit valita, mikä on sinulle parasta, mutta ymmärtää, riippumatta siitä, mihin päättää, voi olla vain yksi kuningas; eli vain yksi menetelmä on todella 100% tehokas.
Clenbuterol-syklin räjähtäminen:
2 päivää / 2 päivän off -menetelmää voimme kutsua sopivasti puhkeavan Clenbuterol-syklin, koska se on juuri sitä, mitä yksilö tekee tällä menetelmällä. Ajatus on yksinkertainen; räjähtää 2 päivää suhteellisen suurella annoksella ja seuraa mitään 2 päivän ajan ja toista sitten. Tällaista käyttöä käytetään usein pitkiä aikoja, jopa kuukausia ja kolmesta menetelmästä, joiden mielestä tämä on selvästi kaikkein tehottomampi ja rasittavampi kehoon. Tällainen menetelmä aiheuttaa runsaasti tarpeetonta stressiä ja runsaasti ylös ja alas toimintaa kehossa. Lisäksi tämä menetelmä ei käytä täysimääräisesti tämän Beta-2-stimulaattorin rasvakykyä. Suurin osa eri muodoista tämän Clenbuterol-syklin aikana, kun se antaa tuloksia, on meidän suosikkimme.
922693_193469314361791_2307479959905319248_n.jpg
Yleisin klenbuterolikierros:
Vuosien ajan 2 viikkoa / 2 viikkoa pois Clenbuterol-sykli on ollut suosituin suorituskyvyn parantajat suurelta osin kiitos Internet-viestien levyt. Tämä on erittäin tehokas keino täydentää tätä lääkettä rasvaa polttamalla, paljon enemmän kuin edellä puhuttu menetelmä. Yleensä tällainen Clenbuterol-sykli on hyvin yksinkertainen ja alkaa pienellä annoksella normaalisti 20mcg-40mcg-alueella. Yksilö lisää annosta päivittäin tai kahta, kunnes hän saavuttaa maksimaalisen halutun annoksen, joka tavallisesti kuuluu 100mcg-140mcg: n alueelle ja lopettaa sen käytön 2 viikon merkillä. Tässä vaiheessa seuraa vielä 2 viikkoa ilman Clenbuterolia järjestelmässä, ja tämän tauon lopussa käyttö alkaa uudelleen, tavallisesti viimeisen ajon loppuannoksella; Esimerkiksi, jos ensimmäiset 2 viikkoa päättyvät 100mcg: lla, seuraava käyttö kestää 100mcg. Normaalisti yksilö pysyy tässä annoksessa ja jatkaa 2 viikon / 2 viikon off -menetelmällä aloittaen suurimman halutun annoksen 2 viikon välein alkuperäisen 2 viikon jakson jälkeen.
clen
Clenbuterol-syklin lisääminen:
Vaikka ei ole yhtä suosittua kuin 2 viikkoa / 2 viikolla pois menetelmä lisää Clenbuterol sykli on nopea saada suosio viime vuosina ja hyvästä syystä; se on järkevää ja on ylivoimaisesti tehokkain ja tehokas. Suunnitelma on hyvin yksinkertainen; alkaen pienestä annoksesta, yleensä 20mcg-40mcg-alueella yksilö lisää annosta 20mcg 2-3 viikon välein tarpeen mukaan. Tämä menetelmä mahdollistaa sen, että Clenbuterolia käytetään koko ruokavalion laajuudessa, jolloin aineenvaihdunta muuttuu koko keston ajan.
Yhteinen huoli:
Syynä moniin valita 2 viikkoa / 2 viikkoa pois Clenbuterol sykli on yksinkertainen; keho sopeutuu lääkehoitoon ja keskeyttää käytön, voit säilyttää positiivisen metabolisen tuloksen joka kerta kun käyttö alkaa. Tällä menetelmällä on kuitenkin ongelma, koska käytön lopettamisen myötä aineenvaihdunta hidastuu johtuen rasvan polttimen puuttumisesta, joka lämmittää kehon lämpötilaasi; ilman läsnäoloaan kehon lämpötila putoaa johtuen mitokondrioista, jotka nyt tuottavat vähemmän lämpöä ja aineenvaihdunta hidastuu. Kpl: n inkrementaalisen Clenbuterol-syklin kautta tämä ei ole ongelma, koska lääke pysyy järjestelmässä laihdutusvaiheen keston ajan; mutta entä kehosi mukauttaminen? Hitaasti ja tasaisesti annoksen nostaminen ylöspäin 2-3 viikon välein ei salli kehon tottua; se on totta, jittery tunne usein liittyy tähän bronchodilator voi olla vähemmän, mutta jittery tai ei ole mitään tekemistä kanssa lääkitys toimii.