Etusivu > Uutiset > Sisältö

KlenbuterolinKlenbuterolin


mennessäAlen Hao-Myyntipäällikkö steroidi raaka-aine.

Klenbuterolin (Spiropent) on beeta-reseptorin agonisti huumeita käytetään astman hoitoon ja kehonrakennus varten rasvaa tappio. Joissakin tapauksissa se voidaan myös parantaa suorituskykyä kestävyysliikuntaa.


Kun käyttää clenbuterol

Klenbuterolin olisi käytettävä ainoastaan, kun rasvaa tappio on nopeutettava erityisesti suhteellisen lyhyen ajan kuluessa. Esimerkiksi, jos tarvetta tai tarkoitusta on menettää 1 lb rasvaa viikossa, niin on parempi tarkoittaa tehdä tämä kuin käyttää klenbuterolin. Jos rasvaa tappio on jo suurennettu tai lähellä suurennettu, kuitenkin klenbuterolin käyttöä lisätä ehkä toinen 1 lb viikossa heikkenemistä.

Annostus ja pyöräily klenbuterolin

Klenbuterolin tehokas annostasolla ulottuu 20 mikrogrammaa/vrk kuin vähimmäisarvo 40-140 mikrogrammaa/vrk enemmän yhteisiksi arvoiksi. Mielestäni paras alkavat 40 mikrogrammaa/vrk ja arvioida jatkuvasti, annos kasvoi 20 mcg kerrallaan tarpeen mukaan. Monet käyttäjät Säädä annostus tasolle, jossa kädet alkavat täristä, mutta rasvaa tappio voidaan parantaa huomattavasti annoksia tämän rajan alle.

Klenbuterolin on pyöräillyt sijaan käyttää jatkuvasti tai pidemmän ajan, mutta ei tarkka pyöräily malli ei tarpeen. On yleensä 2-8 viikkoa.Kuten 2 viikkoa tai enemmän annoksilla paljon yli 40 mikrogrammaa/vrk tulokset siedätyshoidon aikana. Tämä voidaan välttää ottamalla 1 mg ketotifen kerran päivässä, mieluiten ennen eläkkeelle.

Kuten klenbuterolin tyhjentää kehon hitaasti, nopeasti pyöräily malli johtaa klenbuterolin koskaan clearing-järjestelmä.

Kestävyysliikuntaa suorituskyvyn parantamiseksi klenbuterolin on käytettävä vain pienellä annoksella, kuten 20-40 mcg ennen tapahtumaa. Suurempia annoksia klenbuterolin voi vähentää suorituskykyä.

Vaikutusmekanismi klenbuterolin ja vastaavat lääkkeet

Klenbuterolin stimuloi beeta-2 reseptoreihin, jotka puolestaan kasvaa aineenvaihdunta kiihtyy sekä parantaa lipolyysiä. Albuterol ja salbuterol ovat muita lääkkeitä, jotka toimivat samalla tavalla; efedriini myös toimii samalla tavalla. Klenbuterolin tulevista näistä muiden yhdisteiden pitkä puoliintumisaika, joka voi tehdä tehokkaammin rasvaa tappio – koska harvat haluavat ottaa efedriini suoraan ennen nukkumaan menoa, esimerkiksi- mutta myös voi olla vastuussa suurempi taipumus siedätyshoito.

Haittavaikutuksia klenbuterolin

Clenbuterol käyttö antaa yleensä tunteita ”hermostuneisuus” ja vapina käsissä. Syke ja verenpaine voi olla koholla. Tieteellisen kirjallisuuden antaa joitakin syytä huoleen, että krooninen käyttö saattaa aiheuttaa sydämen hypertrofiaa.

Vakavimmat huolenaiheet ovat kohonnut verenpaine ja/tai syke; sekä arvo olisi seurattava, kun käytät klenbuterolia.

Yhteenveto

Klenbuterolin voi olla erittäin tehokas tukea rasvaa tappio. Ensisijainen antotapa on alkaa käyttää 40 mikrogrammaa/vrk ja annos kasvavan 20 mikrogrammaa/vrk vain tarvittaessa annoksina enintään 140 mikrogrammaa/vrk.