Etusivu > Uutiset > Sisältö

Cardarine


mennessäAlen Hao-Myyntipäällikkö raaka SARMs jauhe, Email:Alen@OK-Biotech.com
GW-501516
GW 501516, paremmin tunnettu nimelläCardarine, on ainutlaatuinen lääkitys virallisesti luokiteltu PPAR reseptorin agonisti (PPAR-RA). Tutkimus tämä lääkitys alkoi 1992 yhdistetyt rasitusten GlaxoSmithKline (GSK) ja ligandi lääkkeet. Tutkimusta tuotteen oli mäã¤räTTY pyrkimystä tarjota hoitoa eri sydän-ja verisuonitaudit sekä diabetes, liikalihavuus ja muita ehtoja. Pian huomattiin, että PPAR-RA oli erittäin tehokas parantaa kestävyyttä, mutta myös osoitettiin, tehdä mahdollisia kalleus. Todettiin, että Cardarine merkittävästi mahdollisuuksia syövän seurauksena GSK laski kaikki lisätutkimuksia. Kuitenkin tutkimukset, joissa syöpä tulokset käyttää Cardarine annoksilla, jotka olivat 500 jopa 1000 kertaa summa, että ihminen ajaa. Jos syöpä on riskin standard annostelu on tuntematon.

Cardarine toiminnot ja ominaisuudet

Cardarine (GW-501516) sitoo PPAR-reseptorin, erityisesti ydinalan reseptoreihin (anturit, jotka tunnistavat kilpirauhasen ja steroidiset hormonit elimistössä) jotka käynnistävät PGC-1a-entsyymi. Tämä toiminta johtaa geenien ilmentyminen, erityisesti geenejä, jotka pyörivät energiankulutusta.

Joissa GW 501516 tutkimusten lisätä aineenvaihduntaa rasvahappoja rotilla. Se näkyy myös samat tutkimukset vähentää lihavuuden huolimatta huonoista ruokailutottumuksista kertoimet sekä ehkäistä tyypin 2 diabetesta. Cardarine oli myös osoitettu lisätä HDL (hyvä kolesteroli) ja vähentää LDL (paha kolesteroli) tutkimuksessa käytetään apinoita. Vaikutukset näytti pitävän paikkansa, tai ilman liikuntaa.

Vaikutukset Cardarine

Testaa 600 x vaikutuksetCardarineon melko merkittävä ja voi olla tyytyväinen lisäksi pinon suorituskyky urheilija. Lisääntynyt kestävyyttä voidaan PPAR-RA Uskomattomimmat attribuutti. Niille, jotka käyttävät lääkitystä löytämään ne ole uuvuttaa yhtä helposti ja kouluttaa kovemmin ja pitempään. Sydän kestävyys, joka tulee Cardarine on niin vahva, ovat osoittautuneet lakkauttamaan sydän-asioita, jotka ympäröivät suosittu anabolinen steroidi Trenbolonin. Monia, jotka käyttävät Trenbolonin raportti hengitys on hieman vaikeampaa ja että sydän tulee more vaivalloinen tehtävä. Cardarine näyttää romuttaa tämä kielteinen vaikutus, kun käytetään Tren.

Cardarine vaikutukset myös auttaa valtavasti rasvaa tappio. Jos ei muuta, et voi tehdä cardio voimakkaammin ja kauemmin. Lisäksi se ei tee antikatabolinen vaikutus, joka liittyy monia thermogenics tai rasvaa polttimet lihaksen menetys johtuu tarkoitus käyttää ei aiheuta ongelmia. Mikä tärkeintä GW-501516 on osoitettu ravinteiden tehokkuuden lisäämiseksi. Yksinkertaisesti sanottuna, voit käyttää paremmin olet vievää ravintoaineita. Ne, jotka käyttävät yhdiste löydät glukoosinotto ja vähentää rasvavarastoja.

Cardarine haittavaikutuksia

Cardarine tunnettuja haittavaikutuksia ensisijaisesti ympäröivät lisää mahdollisuuksia syöpää; joka tapauksessa ei aivan että leikkaus ja kuivaa. Tutkimuksista, jotka osoittivat kasvoi syöpien rotilla käyttää annosta PPAR-RA paljon sen lisäksi, mitä ihmisen kestää. Lisäksi muut tutkimukset osoittavat GW 501516 väheni syöpä kasvaimia ja käytännössä parantaa nykyisten syöpä. Suhde tämän lääkkeen ja syöpä totuus on tällä hetkellä tuntematon. Koska ei tulevaa suhdetta lääkitys ja syöpä, emme koskaan tiedä totuutta koska on epätodennäköistä, mitään suuria apteekki ryhmää toteutettava muita tutkimuksia.

Estrogeenisiä: Eivät ole estrogeenisiä sivuvaikutuksia GW-501516. Nesteen kertyminen, turvotus, gynekomastia ja korkea verenpaine liittyy nesteen kertyminen ei ole mahdollista, koska ei ole testosteroni siirtymistä estrogeenin.

Androgeeni: Cardarine sivuvaikutuksia tarkoiteta androgeeni luonteeltaan. Hiusten menetys, akne ja virilization oireita naisilla, eivät ole mahdollisia tämän lääkityksen.

Sydän: Eivät ole kielteisiä sivuvaikutuksia Cardarine liittyvät sydän; itse asiassa lipidien voi parantaa. Journal of Cardiology tutkimusraportissa GW-501516 todettiin mahdollisesti vähentää riskiä sydänkohtaus.

Testosteronin tukahduttaminen: GW-501516 ei tukahduttaa luonnollista testosteronin tuotantoa. Post Cycle Therapy (PCT) ei tarvita, kun käytetään tässä PPAR RA.

Maksatoksisuuden:Cardarineei myrkyllisiä maksassa.

Cardarine hallinto

GW-501516 otetaan suun kautta. Tässä PPAR-ra yleisimmällä annostelu on 10-15mg / vrk 8 viikkoa. Kuitenkin joitakin raportteja todeta lääkitys on käytettävä 12 viikkoa optimaaliset tulokset 20mg päivässä on hyvin siedetty useimmat yksityishenkilöt.

Saatavuus Cardarine

GW-501516 on saatavana joitakin tutkimus kemianteollisuuden yritykset, vaikka yksi yleisempiä tuotteita. Saatat myös jotkut anabolinen steroidi toimittajat, jotka kuljettavat kuitenkin tämä ei ole oikeudellinen ostoksen. Tutkimus kemianteollisuuden yritykset on olemassa koska harmaalle alueelle lain, ja vaikka ostaminen on laillista, se on ainoa laillinen tutkimustarkoituksiin.

Osta Cardarine verkossa

Jos haluat ostaa Cardarine verkossa, olet onnea, koska tämä on ainoa paikka Viimeisin voi ostaa sen, paljon vähemmän tietää. Tutkimus kemiallisia labs Internetissä ovat jälleen ensisijainen jakelijoiden lääkitys. Tällainen tutkimus yritykset kantaa yleisesti muita lääkkeitä, kuten selektiivinen estrogeenireseptorin modulaattorit (SERM), aromataasinestäjillä (AI), eri peptidejä sekä useiden muiden tuotteiden. Vaikka nämä ostot ovat laillisia Yhdysvalloissa yhdysvaltalaisen yritykset, haluat tutkia oman maiden lait ennen ostopäätöksen tekemistä.

Cardarine arvostelut

Hälventäminen myönteisten piirteiden perusteella Cardarine voi olla yksi yhteen parhaat tuotteet urheilija voi ostaa. Vaikka ei anabolinen steroidi, lukuisia urheilujärjestöjen on jo kielletty ja se näkyy urheilu dopingtestissä. Mutta hyödyt suhteen kestävyyttä ja ravinteiden tehostetaan kaksi etua, joita on vaikea voittaa. On vaikea voittaa tämä päähän, monet urheilijat, recovery, kestävyyttä ja ruoka itse ovat kolme tärkeintä tekijää nousussa tai parantaa suorituskykyä ja Cardarine ei juuri näin.

Vaikka Cardarine edut ovat kiistattomat, meille jää vielä räikeä mahdollisuus käyttää aiheuttama syövän. Riippumatta siitä, kuinka paljon lihasta voit tehdä tai miten alhainen kehon rasva on syöpä tulee tuhota kehon olet rakentanut, puhumattakaan elämääsi. Kertoimet syöpä, katsomalla joitakin tutkimuksia, jotka olivat tehneet ne näkyvät on hieman virheellinen, kun taas toiset huutaa varoitus. On todella vaikea sanoa mitä tapahtuisi, jos sinun pitäisi kokeilla tätä lääkettä, mutta näyttää olevan oikeutettu riski ja tarpeeksi yhden aiheuttaa erittäin suuri lääkealan jättiläinen täysin luopua mitä olisi voinut olla erittäin kannattavaa huumeiden ei ollut syöpä pelästyttää ollut olemassa.