Etusivu > Uutiset > Sisältö

Urheilullinen sykli


mennessäAlen Hao-Myyntipäällikkö steroidi raaka-aine

Seuraavan jakson tarkoituksena on urheilija, joka etsii voimaa, nopeutta ja voimaa. Painonnousu voi tai ei olla toivomisen varaa, mutta voidaan ohjata joko suuntaan oikea ruokavalio. Urheilija huolissaan bout painonnousua, pitää mielessä tällaiset voitot eivät ole mahdollisia ilman riittävästi kaloreita. Tärkeä tekijä, monet taipumus unohtaa on, että Anaboliset steroidit ovat suurelta osin riippuvaisia ruoka, jota syömme. Ne ei tee suuri Moundsin lihas ne ilman riittävä ravinteiden saanti.


TyyppiTestosteroni:
Testosteroni ei aiheuta tämän syklin pohjan. On kuitenkin paikallaan jotta kehon testosteroni tarvitsevansa. Kun täydennän anabolisia steroideja, anabolinen steroidi, tukahduttaa luonnollista testosteronin tuotantoa. Jos tukahduttaa ja sammuttaa luonnollista testosteronin tuotantoa, jopa muiden steroidien käytössä, saatamme tuottaa alhainen testosteroni oireita; itse asiassa on väistämätöntä.
Testosteroni: Testosteroni annoksen voi tai monet ei tarvitse säätää. 100-150mg testosteronia viikossa riittää pitämään useimmat miehet heidän optimaalinen laakea-lta 700-1100 ng/dl ilman raskaita aromatization.

Anastrotsoli: Ei mainittu, eikä ole mitään anti-estrogeeni, tämä on jotain sinun täytyy soittaa korvakuulolta. On joitakin aromataasin toimintaa koska testosteroni ja jotkut, vaikkakaan ei yhtä paljon kuin testosteronin vuoksi nandrolonin. 0,25-0,5 mg 1 - 3 kertaa viikossa riippuen voi olla tarpeen. Jokainen yksilö on erilainen.

Nandroloni: Melko alhainen loppuun annos näkyy, mutta saamassa massa ei ole päämäärä. Tämä annos lisätä yksilön toipumisaika, joka on keskeinen osa koulutusta tai suorituskykyä suunnitelman tarkoitus. Tämä auttaa myös suojaamaan urheilijat nivelet ja usein lievittää nivelkipua, on jo olemassa. Jotkut saattavat löytää hieman nandrolonin hyödyllistä, mutta 200mg on hyvä lähtökohta.

Winstrol: Tämä on, jossa on kasvanut voimaa ja nopeutta. Käyttö alkaa vasta neljän viikon aikana jotta nandrolone buildup body. Käyttö yli 50mg ei suositella koska äärimmäisen maksan stressiä, tämä voi aiheuttaa, ja jo olisi enemmän kuin tarpeeksi edistää hyvä voimistuu ja nopeus.

HCG: Suositellaan vahvasti, että HCG on osa testosteroni aikana. Lisäksi HCG estää kivesten surkastuminen, joka ilmenee testosteronin käyttö. Kun käytämme testosteronin tai anaboliset steroidien, voimme tukahduttaa luonnollista testosteronin tuotantoa. Jos täydennämme testosteroni, tämä ei ole huolta aikana koska annamme kehomme on testosteroni. HCG pitävät luonnollista tuotantoa verkossa, joka tekee post cycle recovery paljon tehokkaampaa. Annos 250-350mg kaksi kertaa viikossa riittää useimmille miehille. Tietoja post cycle therapy (PCT) käy Miten päästä eroon steroideja.