Etusivu > Uutiset > Sisältö

Arimidex (anastrozoli)Arimidex (anastrozoli)mennessä   Alen Hao - Raaka steroidijauheen myyntipäällikkö - Arimidex ( anastrotsiini ) oli ensimmäinen kehonrakennuksessa käytetty selektiivinen aromataasi-inhibiittori, ja se on edelleen suosituin estrogeenin kontrolli-lääke. Se on yleisesti saatavilla sekä tablettia että nestemäisessä muodossa suun kautta. Annos on tyypillisesti 0,25, 0,5 tai 1,0 mg kerrallaan, kerran vuorokaudessa tai kahden päivän ajan.

Estradioli, voimakkain estrogeenimuoto, tuotetaan elimistössä testosteronin aromatisoimalla. Tämä tapahtuu aromataasientsyymillä. Koska tietyille estradiolin tasoille tarvitaan miehiä, tarvitaan jotain testosteronin muuntamista estradioliin. Kahdessa tapauksessa tehokas aromataasi-inhibitio voi kuitenkin antaa merkittäviä etuja.

Ensinnäkin, kun anabolisten steroidien sykli aiheuttaa erittäin maustettavia steroiditasoja eikä aromaattisen entsyymin kontrollia ole, estradiolin muuntaminen muuttuu liiaksi. Saatu korkea estradioli voi aiheuttaa gynekomastiaa, vedenpidätyskykyä, masennusta ja / tai libidin menetystä. Se voi myös vaikeuttaa laihan tilan ylläpitämistä.
alen@ok-biotech.com

Ja toiseksi, jotkut miehet ovat liiallisia estradiolipitoisuuksia, vaikka eivät olisikaan anabolisia steroidiryhmiä. Tämä pyrkii vähentämään luonnollista testosteronin tuotantoaan, ja se voi myös aiheuttaa edellä mainittuja haitallisia sivuvaikutuksia.

Arimidex sopii erityisen hyvin ongelman ratkaisemiseen. Oikein valituilla annoksilla vapaan estradiolin taso voidaan saada melko tarkasti haluttuun alueeseen. Kun en käytä anabolisia steroideja, suosittelen useimmille miehille noin 20-29 pg / ml parhaan vaikutuksen mielialaa, suorituskykyä, libidoa ja pitkäaikaista terveyttä varten ja antaa erinomaisen hyödyn luonnolliselle testosteronituotannolle. Steroidikierroksen aikana tasot saavat nousta hieman korkeammalle, koska korkeat androgeenitasot toimivat estradiolin haitallisten vaikutusten torjumiseksi. Joskus tasot on tarkoituksella tehty suuremmiksi, koska hieman "märkä" voi parantaa nostotoimintaa. Silti suosittelen, että jopa vahvan anabolisen syklin aikana estradiolin taso säilyy korkeammaksi kuin noin 40 pg / ml. Tämä edellyttää yleensä aromataasi-inhibiittoria, kuten Arimidexia, jos aromatisoitavien steroidien annostelu on korkea.

Tuoreimmat aromatisoivat steroidit ovat testosteroni, metyylitestosteroni ja Dianabol, mutta Deca (nandroloni) ja Equipoise (boldenone) myös aromatisoivat.

Useimmat Arimidexin miehille tehdyistä lääketieteellisistä tutkimuksista ovat käyttäneet sitä 1 mg / vrk, kun tämä annos näyttäisi optimaalisen arvioinnin estradiolitasosta. Kuitenkin reaalimaailman käyttö joko steroidien sykleissä tai hormonipitoisuuksien optimointi on yleensä pienempi annos, joka on 0,25 mg joka toinen päivä noin 0,5 mg / vrk. Suosittelen yleensä 0,5 mg joka toinen päivä steroidipyynnön lähtökohdaksi ja puolet hormonien optimoinnista, jos on olemassa suuri estrogeeniongelma.

Arimidexin yliannostus johtaa epänormaalin alhaisen estradiolin tasoon ja tyypillisiin sivuvaikutuksiin, nivelkipuihin, alentuneeseen libidoon ja / tai ruoansulatuskanavan häiriöön. Kahdeksan ensimmäistä johtuu suoraan alhaisesta estradiolista. Jos havaitset näitä vaikutuksia, pienennä annosta. Vaikutus gastrointensiteettiin vaikuttaa Arimidexin sivuvaikutukselta, mutta onneksi vain muutamia. Jos tämä vaikutus ilmenee, suosittelen vaihtaa letrotsolia vaihtoehtoisena aromaasi-inhibiittorivaihtoehtona.

Anastrotsolin puoliintumisaika on noin kaksi päivää. Tästä syystä Arimidex-annoksen ottamisen aikana käyttäjillä on järjestelmäänsä ei vain hänen vain ottamansa annos, vaan myös noin kahden päivän ajan, joka on kasvanut hänen järjestelmäänsä. Jos kuitenkin vain käytön alkaessa ei ole tällaista kertymää ja vaikutus on vähäisempi.

Sen sijaan, että odotan pari viikkoa, että kertyminen tapahtuu, suosittelen sen sijaan etukäteen Arimidexia. Tämä tehdään ottamalla ensimmäinen annos paitsi säännöllinen määrä, mutta myös kahden päivän lisäarvoa. Esimerkiksi, jos aiotaan 0,5 mg joka toinen päivä, niin tämä olisi vielä 0,5 mg. Etukäteen annettava annos olisi siten 1,0 mg. Tämä otettaisiin vasta ensimmäisellä käyttöpäivällä. Tällä menetelmällä oikea vaikutus saavutetaan lähes välittömästi.

Arimidexin kiistanalainen käyttö on PCT: ssä. Jotkut kannattavat estradiolin pitoisuuksia, jotka ovat poikkeuksellisen alhaisia PCT: ssä testosteronin tuotannon stimuloimiseksi; Olen vahva kannattaja sijaan käyttämällä SERM: tä, kuten Nolvadexia tai Clomidia. Kuitenkin, jos henkilö tarvitsee Arimidexia jopa syklin aikana, koska hänellä on luonnollisesti korkea aromatisaatio, niin hänen off-cycle-annostustaan voidaan käyttää myös PCT: n aikana.

Arimidexia verrataan parhaiten letrotsoliin. Kumpaakin lääkettä voidaan käyttää tehokkaasti aromatisaation säätelyyn. Valinta niiden välillä voidaan tehdä täysin henkilökohtaisen mieltymyksen, kokemuksen ja saatavuuden mukaan.