Etusivu > Uutiset > Sisältö

Arimidex (anastrotsoli)mennessäAlen Hao– Arimidex (anastrotsoli) oli ensimmäinen valikoiva aromataasinestäjä käyttää kehonrakennus ja on edelleen suosituin estrogeenin valvonta huume. On yleisesti saatavilla Tablet PC-ja suun kautta nestemäisenä. Annostelu on yleensä 0,25 tai 0,5 1,0 mg kerrallaan taajuus kerran päivässä tai kaksi päivää.

Aromatization testosteronin tuotetaan estradioli, tehokkain muoto estrogeenia, kehossa. Tämä tapahtuu kautta aromataasientsyymi. Koska estradiol tietyn tason tarvitaan miehille, jotkut muuntaminen testosteroni estradiol tarvitaan. Kuitenkin kahdessa tapauksessa tehokas aromataasin eston antaa tärkeitä etuja.

Ensinnäkin kun anabolinen steroidi sykli aiheuttaa erittäin aromatizable steroidi tasot ja ei ole valvontaa aromataasientsyymi, siirtyminen estradiol on liikaa. Tuloksena korkea estradiol voi aiheuttaa gynekomastia, nesteen kertyminen, masennus tai sukupuolivietin menetys. Se voi myös olla vaikea ylläpitää laiha kunnossa.

Ja toiseksi, jotkut miehet ovat liiallinen Estradiolipitoisuuksien edes jahka ei model after anabolinen steroidi sykli. Tämä toimii vähentää luonnollista testosteronin tuotantoa ja voi myös aiheuttaa edellä haittavaikutuksia.

Arimidexsoveltuu joko ongelman ratkaisemiseksi. Kanssa oikein haluamillesi annostelussa Ilmainen estradioli taso saadaan melko tarkkaan haluamasi alue. Kun et käytä anaboliset steroidit, useimmille miehille suosittelen noin 20-29 pg/mL parhaalla mahdollisella tuulella, suorituskykyä, libido ja pitkän aikavälin terveys ja antaa erinomaista hyötyä luonnollista testosteronin tuotantoa. Steroidi aikana tasot voivat nousta vähän korkeammalle, koska korkea androgeenien tasoa toimivat torjumaan haitallisia toimia Estradiol. Joskus tasot ovat tietoisesti suuremmat, koska on hieman ”märkä” nopeuttaa nosto. Edelleen suosittelen, että jopa aikana vahva anabolinen syklin estradiol tasolla pidettävä enempää kuin noin 40 pg/mL.This vaatii yleensä aromataasinestäjä kuten Arimidex, jos annostelun aromatizable steroideja on korkea.

Useimmat erittäin aromatizing steroideja ovat testosteronin, methyltestosterone ja Dianabol, mutta Deca (nandrolonin) jaVastapaino(boldenone) myös aromatize.

Useimmat lääketieteelliset tutkimukset Arimidex vaikutus miesten käyttänyt sitä 1 mg/day, tämä annos näkyä noin optimaalinen päätellen vaikutusta estradiol. Reaalimaailman käyttö tai steroidi cycles optimointi hormonitasot on yleensä alempi annoksella 0,25 mg joka toinen päivä noin 0,5 mg/vrk. Yleensä suositella 0,5 mg joka toinen päivä lähtökohta steroidi aikana, ja puolet että hormoni-optimointi jos korkea estrogeeni ongelma.

Yliannostus Arimidex johtaa poikkeuksellisen alhainen estradiol tason ja tyypillisiä haittavaikutuksia nivelkipu, libidon ja/tai ruoansulatuskanavan häiriöt. Kaksi ensimmäistä ovat suoraan aiheutuvat alhainen estradiol. Jos nämä vaikutukset, vähentää annosta. Vaikutus ruoansulatuskanavasta tulee sivuvaikutus, Haittavaikutuksia Arimidex, mutta yksi, joka onneksi vaikuttaa vain muutamia. Jos tätä, suosittelen siirtymistä letrotsolin vaihtoehtoinen valinta aromataasi inibitor.

Anastrotsoli on puoliintumisaika noin kaksi päivää. Tästä syystä käyttö on jatkuvaa, ottaa annoksen Arimidex käyttäjä on hänen järjestelmä paitsi annos, että hän vain otti, mutta myös noin kahden päivän verran, joka on rakennettu hänen järjestelmään. Jos juuri aloittamassa käyttö, kuitenkin, ei ole buildup ja seurauksena on vähemmän.

Eikä odottaa pari viikkoa kertyminen esiintyy, suosittelen sen sijaan ennakkojakelua Arimidex. Tämä tapahtuu ottamalla ensimmäisen annoksen TEKLI: n vakinainen lisäksi vielä kaksi päivää arvoinen. Esimerkiksi, jos aikoo ryhtyä 0,5 mg joka toinen päivä, niin tämä olisi lisäksi 0,5 mg. Ennakko-annos olisikin 1,0 mg. Tämä voitaisiin toteuttaa vain käyttää ensimmäisenä päivänä. Tällöin oikea vaikutus saavutetaan lähes välittömästi.

Kiistanalainen käyttö Arimidex on prosentteina Jotkut niistä suosivat pelkkää ajo Estradiolipitoisuuksien poikkeuksellisen alhaisia PCT jotta edistää testosteronin tuotantoa; Olen vahvasti sen sijaan käyttämistä SERM kuten Nolvadex tai Clomid. Kuitenkin, jos jonkun tarvitsee Arimidex jopa syklin ulkopuoliset hänen ottaa luonnostaan paljon aromatization, niin hänen syklin ulkopuoliset annostus voidaan käyttää aikana PCT samoin.

Letrotsoli parhaiten verrattuna Arimidex. Kummallakaan lääkkeellä voidaan käyttää tehokkaasti aromataasi valvontaa. Välillä valinta tehdään täysin henkilökohtaisista mieltymyksistä, kokemus ja käytettävyys.

steroideja, steroidit, kehonrakennus, testosteroni, anaboliset, ANADROL, dianabol, Arimidex