Etusivu > Uutiset > Sisältö

Anabolicum


Alen Hao - myyntipäällikkö

LGD-4033
LGD-4033, tunnetaan paremmin nimellä Anabolicum, on selektiivinen androgeenireseptorimodulaattori (SARM), joka kuten testosteroni, on anabolinen, mutta ilman vaikutuksia, jotka näkyvät merkittävästi lihaskudoksen ulkopuolella. Ligand Pharmaceuticals, ligandi, viitaten toiminnallisiin sitoutumismolekyyleihin, kehitti LGD-4033: n. Ligand Pharmaceuticals on tehnyt itselleen nimensä SARM-tutkimuksella yhdessä GTx: n kanssa. Nämä kaksi edustavat suurimman osan SARM: n luomisesta viimeisen vuosikymmenen aikana.

Anabolicum-piirteet

Anabolicum on SARM, joka sitoutuu tiukasti androgeenireseptoreihin, lähinnä lihasten ja luiden. Liittyen androgeenireseptoreihin tämä luo parempaa anabolista aktiivisuutta kehossa (lihasrakennus) ja on myös osoitettu olevan anti-catabolic (lihasten hukkuminen).

Test 600x Tutkimukset ovat osoittaneet, että Anabolicumilla on merkittäviä vaikutuksia luun huonontumiseen vahvistusvaikutuksella. Sen lihasrakennuksen ja luun vahvistamisominaisuuksien lisäksi, toisin kuin anaboliset steroidit, jotka liittyvät androgeenireseptoriin, ei ole toimintaa, joka esitetään kehon kohdelihan ja luun alueiden ulkopuolella tai ainakin vähäisessä määrin.
alen@ok-biotech.com

Anabolicumin vaikutukset

Anabolicumin vaikutukset voivat vaihdella massasta ja leikkauksesta koko kehon muutokseen. On vaikea verrata Anabolicumin tehokkuutta erilaisiin anabolisiin steroideihin, koska SARM on yhä suhteellisen uusi markkinoilla, mutta vaikutukset näyttävät olevan voimakkaita. Off-season tai bulking-urheilijat voivat odottaa saavansa merkittävää voimaa ja lihasmassaa riittävillä kaloreilla. Ne myös löytävät vedenpidätyskykyä, mikä tarkoittaa mitä tahansa painoa, joka on vähärasvaisen lihaskudoksen.

Jotta laihduttaminen tai leikkaaminen urheilija, yksi tärkeimmistä huolenaiheista on suojata vähärasvainen lihasmassa. Kun haluat menettää rasvaa, sinun on poltettava enemmän kaloreita kuin kulutat, ja tämä voi johtaa ja johtaa lihaskudoksen menetykseen ilman suojaavia aineita. Riippumatta siitä, kuinka yksilö on geneettisesti parempi, osa lihaskudosten vaurioista on väistämätön. Anabolisten vaikutusten lisäämisellä, kuten voimakkaan SARM: n kiinnittämisellä kehoon, lihaskudos voidaan säilyttää. Tämä johtaa tiukempiin, vähäisempiin, vaikeampiin ja lihaksikkaampiin kehoihin. Jotkut tiedot, vaikkakin alkuvaiheessa tässä vaiheessa ovat osoittaneet, että Anabolicumin vaikutukset voivat jonkin verran edistää rasvan menetyskykyä.

Kerrotaan myös lihasten kestävyydestä, varsinkin kun se on pinottu muille SARM: ille. On epäselvää, kuinka paljon vaikutusta Anabolicumilla on kestävyyteen, kun sitä käytetään yksinään.

Anabolicumin sivuvaikutukset

Anabolicumin sivuvaikutukset näyttävät olevan vähäisiä ja usein monissa käyttäjissä olemattomia. Toisin kuin anaboliset steroidit, jotka edistävät suuria määriä androgeenista aktiivisuutta, tällaiset kielteiset vaikutukset näyttävät olevan poissa useimmissa tapauksissa. Anabolicumin haittavaikutukset ovat mahdollisia, mutta harvinaisia, joten se on yksi suotuisimmista kohteista suorituskyvyn parannusarmeerissa.

Estrogeeninen: Anabolicumin sivuvaikutukset eivät sisällä mitään estrogeenista luontoa, mikä tekee vedenpidätyskyvystä, turvotuksesta, gynecomastiaa ja korkean verenpaineen mautonta. LGD-4033 ei edistä aromatisaatiota, testosteronin muuntamista estrogeeniksi. Tämän SARM: n käyttöä ei tarvita antiestrogeeneja.

Androgeeninen: huolimatta kiinnittymisestä androgeenireseptoreihin, kohdealue säilyy lihaksessa ja luussa. Akne- ja hiustenlähtöä ei voi esiintyä tämän SARM: n kanssa. Anabolicumin sivuvaikutukset eivät myöskään saa olla kosketuksissa eturauhasen kanssa; jotkut aktiviteetit eturauhasessa voivat olla, mutta niiden pitäisi olla merkityksettömiä. Virilisaatio, anabolisten steroidien käytöstä johtuvat maskuliiniset piirteet, joita usein edistetään naisilla, ei tule esiintyä tämän SARM: n kanssa.

Sydän- ja verisuonisairaudet: Ei ole raportoitu negatiivisia vaikutuksia sydän- ja verisuonijärjestelmään, kuten negatiivisia vaikutuksia kolesteroliin tai verenpaineeseen.

Testosteronin vaimennus: Testosteronin tukahduttaminen on mahdollista, mutta sen ei pitäisi olla yhtä merkittävä kuin anabolisten steroidien käytön yhteydessä tapahtuva tukahduttaminen. Jotkut väittävät, että tukahduttaminen on vaimennusta riippumatta, mutta se on yksinkertaisinta parhaimmillaan. Mies, jonka luonnolliset testosteronitasot ovat 650 ng / dl, joka tukahdutetaan 450 ng / dl: iin, mikä on kaukana 42 ng / dl. Vielä tärkeämpää on, että tiedot ovat osoittaneet, että Luteinizing Hormone (LH) ja Follicle Stimulating Hormone (FSH) pysyvät nykyisessä tilassaan. Jotkin tiedot ovat myös osoittaneet vähäisiä vähennyksiä Sex Hormone Binding Globulin (SHBG), joka puolestaan voi lisätä Free testosteroni tasot. Vapaan testosteronin merkittävä lisääntyminen on kuitenkin epätodennäköistä. Jälkikytkentähoito (PCT) lääkkeitä voi tarvita tai ei välttämättä tarvita riippuen yksilöstä, mutta jonkin verran normalisointiaika on yleensä tarpeen.

Hepatotoksisuus: Vaikka suun kautta otettu LGD-4033 ei ole myrkyllinen maksaan eikä sillä ole vaikutusta maksan entsyymeihin. Tämä tuote ei kuulu C17-alfa-alkyloituun (C17-aa) tai metyloituun lääkeryhmään.

Anabolicum-antaminen

Anabolicum (LGD-4033) on puoliintumisaika noin 30 tuntia ja se on paras ottaa kerran päivässä. 10 mg vuorokaudessa on yleisin annos, jonkin verran jopa 20 mg vuorokaudessa ja vähän tai ei lainkaan komplikaatioita. Anabolicum voidaan pinota muiden SARM-aineiden, kuten Ostarin (MK 2866) tai Cardarine (GW-50156) kanssa.

Anabolicumin saatavuus

Anabolicum on saatavana useimpien tutkimuskemikaaliliikkeiden kautta. Nämä ovat tutkimusyrityksiä, jotka tavallisesti myyvät ei-aikataulutettuja lääkkeitä, kuten SERM: n, AI: n, peptidien ja SARM: iden.

Osta Raw Anabolicum jauhe Online

Voit ostaa Anabolicum-verkkoa lukuisilta tutkimuskemianteollisuuden yrityksiltä. Itse asiassa tämä on yleensä ainoa paikka, josta löydät sen. Ostaminen OK-BIOTECH: n tai minkä tahansa SARM: n verkossa on laillista johtuen tällaisiin asiaan liittyvistä asioista annetun lain puutteen vuoksi. Huomaa kuitenkin, että tuotetta ei tehdä FDA: n hyväksymässä apteekissa eikä sen puhtaus ole taattu. Koska markkinat ovat kuitenkin räjähtäneet viime vuosina, monet näistä tutkimuslaboratorioista harjoittavat tuotantoa siten, että jotkut apteekit ovat mustasukkaisia.

Anaboliset arvostelut

Anabolicumia sanotaan usein olevan vahvin tehokkain SARM. Jos yrität kokeilla SARM: ää, tämä olisi valinta ja todennäköisimmin se, jota valitset aina riippumatta siitä, käytätkö yhtä tai useampaa SARM: ää kerrallaan. Bulking, leikkaus, voima, kestävyys ja toipuminen - tämä SARM tarjoaa kaiken urheilijan, kehonrakentajan tai yksinkertaisesti jonkun, joka haluaa saada muodon, haluamaksi. Mitä tulokset ovat? On mahdotonta sanoa; geneettinen vaste (positiiviset hyödyt) SARM: n kanssa samoin kuin steroidien kanssa on erittäin riippuvainen vain siitä, geneettisestä reaktiosta. Juna on älykäs, syödä oikein ja ostat laadukkaasta pistorasiasta, ja tämän tuotteen pitäisi tarjota mukava lisäys ilman kauheita vaikutuksia. Tällä perusteella se on hyvä tuote.
Lisätietoja sähköpostilla: alen@ok-biotech.com