Etusivu > Uutiset > Sisältö

Agovirin Depot (testosteroni-isobutyraatti)


Kemiallinen koostumus
Testosteronin emäs + Enantaattiesteri
Molekyylipaino: 358,51
Kaava (emäs): C23H34O3
Sulamispiste (pohja): 155
Valmistaja: Various
Tehokas annos (miehet): 300-2000 mg + / viikko
Tehokas annos (naiset): Ei suositella
Half-Life: 15 päivää
Tunnistusaika: 3 kuukautta
Anaboliset / androgeeniset suhteet: 100/100
alen@ok-biotech.com
Kuvaus
Agovirin Depot, eli testosteroni-isobutyraatti, on testosteroni vesipohjaisessa suspensiossa (ilman lisättyä esteriä), joten se on suhteellisen nopea.
Vaikka Agovirin Depot on samanlainen kuin testosteronisuspensio, koska sillä ei ole esteriä, näiden kahden lääkkeen farmakokinetiikka on hyvin erilainen. Suspensiolla ei ole mitään hidasta vapautumista verenkiertoon, ja sitä on siksi käytettävä päivittäin tai kahdesti päivässä optimaalisiin tuloksiin. Agovirin Depot sisältää mikrokiteistä lisäainetta, joka pohjimmiltaan jäljittelee esterivaikutuksia. Kiteillä on erittäin alhainen vesiliukoisuus, joka tehokkaasti viivästyttää vapaan testosteronin vapautumista verenkiertoon. Näin ollen Agovirin Depotsin vapautuminen on hitaampaa kuin testosteronin suspensio ja propionaatti, mutta silti hieman nopeampi kuin testosteroni-cypionate ja enanthate.
Steroidimuoto
Agovirin Depot on useimmiten boxattu (5 ampullia / laatikko) ja pakattu 2 ml: n ampulleihin, joista kukin sisältää 25 mg / ml testosteronia sekoitettuna vesipohjaiseen kiteiseen liuokseen. Koska Agovirin Depot on vesipohjainen, steroidi (öljy) ja vesi erottuvat luonnollisesti vasempaan istuntoon ja vaativat ravistamista, jotta lääke voidaan uudelleen suspendoida veden sisällä tarkkaan annosteluun.
Indikaatiot / tarkoitus ja haittavaikutukset
Agovirin Depotin käyttöaiheissa ja käyttöaiheissa ja sivuvaikutuksissa on Testosterone Propionate -profiili.
lisäinformaatio
Agovirin Depotilla on melko ainutlaatuinen muotoilu, joka poikkeaa perinteisestä testosteronista öljypohjaisilla estereillä. Lyhyesti sanottuna, kun mikrokiteinen suspensio ruiskutetaan intramuskulaarisesti, kiteet muodostavat loppusijoitustilan / talletuksen (paljon kuin tavallinen testosteroni) lihaksessa, jossa ne liukenevat hitaasti verenkierrossa. Kiteiden ansiosta tämä ratkaisu on kuitenkin paljon tiheämpi tai bulkkimpi, mikä vaatii erityisen hidasta injektiota. Valmistaja suositteli käyttämään suurempaa (enintään 21 gauge) neulaa, joka olisi äärimmäisen kivulias ja aiheuttaisi punoitusta ja yleistä ärsytystä. Ilmeisesti käyttämällä hitaammin tasaisempaa ruiskutusnopeutta perinteisellä injektointikokoisella neulalla (23 tai 25 mittari) olisi parempi.
Agovirin Depot toimii kiinteänä testosteronipohjana bulking-sykleille, jotka sisältävät Deca-Durabolin, Dianabol, Equipoise ja Trenbolon. Se myös tekee vahvan leikkauskierron perustan yhdisteille kuten Anavar, Winstrol, Primobolan ja Oral Turinabol.


Jos tarvitset erittäin puhdasta raaka steroidijauhetta, ota yhteyttä Alen Hao