Nandrolonidekanoaattijauhe (862-89-5)

Nandrolonidekanoaattijauhe (862-89-5)
Tuotetiedot


1. Mikä on raaka nandroloni-undekanoaattijauhetta ?  


Nandroloniundekanoaatti on kerran suosittu anabolinen steroidi, joka koostuu aktiivisesta steroidihormonista Nandrolonista, joka on kiinnitetty erittäin suuren undekanoaattiesterin kanssa. Hyvin samanlainen kuin nandrolonidekanoaatti (Deca Durabolin), Dynabolonin undekanoaattiesteri on hiukan suurempi ja tarjoaa vielä pidemmän terapeuttisen ikkunan. Kuitenkin, kun taas kerran suosittu steroidi terapeuttisissa hoitosuunnitelmissa ja suorituskyvyn parantamisessa urheilijoiden, Nandrolone undecanoate ei ole enää markkinoilla. Itse asiassa tällä hetkellä tuotettuja Nandrolone Undecanoate -valmisteita ei ole, ja se on myös harvoin mustilla markkinoilla.

 

Nandrolonendekanoaatti ilmestyi ensimmäisen kerran 1960-luvun alussa ja saavutti suhteellisen vahvan menestyksen koko Euroopan alueella. Yhdistettä myytiin myös Psychobolanina tietyillä markkinoilla, mutta nandroloniundekanoaatti pysyi hallitsevana brändinä. Tämä anabolinen steroidi osoittautui olevan lukuisia terapeuttisia etuja ja hyväksytty käytettäväksi osteoporoosin, aliravitsemuksen ja yleisten katabolisten tilojen hoidossa. Kuitenkin huolimatta hyvin ihmisarvoisesta turvallisuudesta, 1990-luvulla nandroloniundekanoaatti ja kaikki nandroloni-undekanoaattiyhdisteet hävisi hitaasti markkinoilta.

 

D-Anabol 25 Nandroloniundekanoaatti oli myös hieman suositumpi anabolinen steroidi suorituskyvyn parantamisessa urheilijoissa sen yli kolmenkymmenen vuoden olemassaolon aikana. Kuitenkin, vaikka jokainen vähän yhtä tehokas kuin Nandrolone Decanoate, se ei koskaan saanut massa seurauksena, koska Decanoate versio on niin helposti saatavilla. Joillakin markkinoilla, vaikka se oli saatavilla suurimmassa osassa Eurooppaa, Nandrolon undekanoaatti oli vaikea löytää, kun monet suorituskykyä parantavat urheilijat valitsivat aina Nandrolone Decanoatea tai Nandrolone Phenylpropionate (Durabolin tai NPP) nopeammin toimivan Nandrolone-yhdisteen. Riippumatta tämä oli erinomainen steroidi off-season massa voitot ja yleinen urheilullinen parannus, mutta kun ei enää olemassa yksilö voi silti saada samoja etuja Nandrolone undecanoate muiden olemassa olevien Nandrolone muodoissa.

2. Kuinka Raw Nandrolone undecanoate jauhe toimii?


Nandrolonendekanoaatin vaikutukset anaboliaan aiheuttavat ensisijaisesti tämän steroidin katsottavan olevan off-season bulking agent eikä mitään muuta. Epäilemättä tämä on yksi maan parhaista rasvahappoja sisältävistä steroideista, mutta sen etuja urheilullisen parannuksen kannalta voi olla kaikkein hyödyllisin. Nandrolonihormonit ovat hyvin suosittuja monien urheilijoiden keskuudessa, mukaan lukien ne, joilla ei ole halua mitään voimakasta laiha kudosten kasvua. Tämä johtuu siitä, että nandroloniundekanoaatti ja muut nandrolonihormonit ovat yksi parhaista edistämästä lihasten kestävyyttä ja elpymistä; palautuminen on paikka, jossa se todella loistaa.


Nandrolonin undekanoaatin vaikutusten vuoksi et rengas ulos niin nopeasti; lihakset pystyvät työskentelemään huipputehokkuutensa ansiosta pitempään stressin alla. Sitten meillä on paranemista, ja kova harjoittelu ja suorituskyky voivat aiheuttaa kehon ryöstääkseen. Kun parannamme nopeammin, ja tässä tapauksessa puhumme todellisesta paranemisesta, voimme toimia korkeammalla tasolla useammin. Lisäksi, kun on kyse parantumisesta, tässä tapahtuu todellista edistymistä. Edistymistä ei todellisuudessa tehdä, kun harjoittelemme. Koulutus todella leikkaa lihaskudoksen, mutta paraneminen on sitä, mikä tekee siitä vahvemman ja mikä saa sen kasvamaan. Riippumatta käyttötarkoituksestasi, Nandrolone undecanoate -vaikutukset lihasten kestävyyteen ja palautumiseen saavat kaikki, jotka täydentävät tätä anabolista steroidia.

 

Vaikka suorituskyky on yleisellä tasolla, kuten on kuvattu, kukaan ei voi kieltää Nandrolon undekanoaatin vaikutuksia vähärasvaisen kudoksen kasvun suhteen, ovat vain ilmiömäisiä. Tämä steroidi ei edistä nopeaa painonnousua, mutta riittävillä kaloreilla se edistää huomattavia hyötyjä vähärasvaisen lihasmassaa. Osa painosta voi olla vesipaino, mutta sitä voidaan hallita asianmukaisen käytön avulla.


Lisätietoja tästä kun tarkastelemme Nandrolon undekanoaatin sivuvaikutuksia. Suurena massapromoottorina Nandrolon undekanoaatin vaikutuksia tässä suhteessa pitäisi olla helpompi pitää kiinni verrattuna moniin anabolisiin steroideihin käytön lopettamisen jälkeen. Yksilön pitäisi myös havaita, että hän saa vähemmän rasvaa rasvan aikana off-season-käyttöönsä parannetun aineenvaihdunnan takia. Tämä ei tarkoita sitä, ettet rasvaa raskaana off-season aikana, kasvu vaatii vielä ylimääräisiä kaloreita, mutta sinun pitäisi pystyä paremmin hyödyntämään ravintoaineesi kulutusta.

 

Nandrolonin undekanoaatin vaikutukset voivat myös olla hyödyllisiä leikkausjakson aikana. Tämä on vaikeaa monille kääriään päänsä, koska steroidi ei edistä vahvoja tehostehosteita, kuten Trenbolonia tai Winstrolia. Kuitenkin se on erinomainen laiha kudos säilöntäaine, ja koska vähärasvainen kudos on aina vaarassa, kun rasva-alijäämä, joka on välttämätöntä rasvan menetys, tämä voi tehdä Nandrolone hyödyllistä. Nandrolonidekanoaatin vaikutusten aikaansaaman parantuneen kestävyyden ansiosta yksilön on kyettävä ylläpitämään enemmän kestävyyttä harjoittelun usein energian tyhjennysvaiheen aikana. Elpymisen näkökulma on myös erittäin hyödyllinen, koska talteenotto usein muuttuu hieman vaikeammaksi kalorijakauman aikana.

3. Kuinka käyttää Raw Nandrolone undecanoate -jauhetta ?


Kehonrakennuksessa Nandrolone undecanoate käytetään usein massan kertymiseen, koska sillä on vahva anabolinen ja keskivaikea androgeeninen vaikutus. Testosteronin tuotannon vakavan heikkenemisen vuoksi sitä usein pistetään testosteronilla. Verrattuna nandroloni-dekanoaattiin hinta ja tarve saada usein injektioita ovat ratkaiseva haitta. Aloittelijoille ja naisille tarvittavien injektioiden määrä on edelleen soveltamisalalla. Ammattilaiset kehonrakentajat eivät käytä Nandrolone Undecanoate, koska kukaan ei halua tehdä useita injektioita yhdellä päivällä. Nandroloniundekanoaatti on yksi steroideista, joita myös naiset käyttävät.
 

4. Annostus r Raw nandrolon undekanoaattijauhetta


Lukuisat yksilöt eivät tiedä mahdollisia tuloksia käyttää tiettyjä nandroloniundekanoaattiannoksia. Monet kehonrakentajat käyttävät tätä steroidia off-season bulking -sykleissä edistääkseen lihaksikokoa ja kasvua. Jos irtotavarana ei ole kehonrakentajan päätavoitteena, Nandrolonin undekanoaattiannokset voivat olla todella hyödyllisiä.

 

Riittää, että otetaan 40-70 mg nandrolonidekanoaattia päivässä off-season. Tämän vuoksi sinun tarvitsee ottaa yksi injektio joka viikko. Steroidien tehokkuuden lisäämiseksi suurin osa kehonrakentajista jakaa pistoksen 2 pieneen yhtä suureen injektioon viikossa. Tämä tehtävä vähentää injektion kokonaistilavuutta. Voit lisätä annostusta, jos sietät 300-400 mg ilman mitään ongelmia. Vaikka ei ole tarvetta suuria annoksia, meidän on tiedettävä, että useimmat miehet tukevat 60 mg viikossa ilman suuria ongelmia. Se riittää pitämään 400 mg . On todennäköisempää, että negatiivisia haittavaikutuksia esiintyy, jos annostusta lisätään. Joissakin tapauksissa kielteiset vaikutukset voivat olla suurempia kuin myönteiset vaikutukset, vaikka tämä voi poiketa toisistaan henkilöstä toiseen.

5. Varoitus nandroloni-undekanoaatti-jauheesta


Saatat hankkia Nandrolone undecanoate -verkkokauppaa verkossa, jos löydät satunnaisen maanalaisen laboratorion toimittajan, joka kuljettaa sitä, mutta se ei ole yleinen. Niin paljon Nandrolone Decanoate ja Nandrolone Phenylpropionate saatavilla, voit silti ostaa kaikki Nandrolone haluat.

 

Jos pystyt ostamaan Nandrolone undecanoate verkossa, muista, että ei ole mitään keinoa mitata tämän steroidin laatua. Lisäksi jos asut Yhdysvalloissa, loukkaat lakia. Yhdysvalloissa anaboliset androgeeniset steroidit luokitellaan luettelon III valvottaviksi aineiksi. Mikä tahansa anabolisten steroidien osto tai hallussapito edellyttää lääkemääräystä, joka perustuu hyväksyttyyn lääketieteelliseen tarpeeseen, jotta se olisi laillista.


Vaikka steroidivalmisteita voi saada, et saa reseptiä Nandrolone undecanoateille tai mille tahansa Nandrolone Undecanoate -yhdisteelle. Löydät kuitenkin, että laki on usein paljon lievempi monissa maissa. Joissakin maissa voit laillisesti ostaa anabolisia steroideja henkilökohtaiseen käyttöön niin kauan kuin osto tehdään apteekissa. Toisaalta jotkin maat ovat yhtä tiukkoja kuin Yhdysvallat, joka ymmärtää lakia, koska se koskee sitä, missä asut ehdottomasti, ennen kuin ostat mitään anabolisia steroideja.

 

USA: n ja muiden paikkakuntalaisten steroidilakeista johtuen, jotta vältetät oikeudelliset ongelmat ja huono ostokset, rohkaistaan vierailemaan sponsoreilla täällä Steroid.com-sivustossa. Sponsorit täällä Steroid.com voi lainmukaisesti antaa sinulle laadukkaita anabolisia ilman reseptiä tai pelko oikeudellisia seurauksia.
 

6. Mitä ovat mahdolliset haittavaikutukset f Raw nandroloniundekanoaattijauhe ?


Nandrolonidekanoaatti on alhainen taipumus estrogeenin muuntamiseen, jonka arvioidaan olevan vain noin 20% testosteronilla havaituista.491 Tämä johtuu siitä, että vaikka maksa voi muuntaa nandrolonin estradioliksi, muilla aktiivisemmilla steroidien aromatisaatioalueilla, kuten rasvakudoksella nandroloni on paljon vähemmän avoimia tähän prosessiin.492 Tästä johtuen estrogeeniperäiset haittavaikutukset ovat huomattavasti huonompi tämän lääkkeen kuin testosteronin suhteen. Estrogeenipitoisuudet saattavat kuitenkin vielä havaita suuremmilla annoksilla, ja ne voivat aiheuttaa haittavaikutuksia, kuten lisääntyneen vedenpidätyskyvyn, kehon lihavuus ja gynekomastia.


Estrogeenin, kuten klomifeenisitraatin tai tamoksifeenisitraatin, voi olla välttämätön estrogeenisten haittavaikutusten estämiseksi, jos ne ilmenevät. Vaihtoehtoisesti voidaan käyttää aromataasi-inhibiittoria, kuten Arimidex® (anastrotsiini), joka tehokkaammin valvoo estrogeenia ehkäisemällä sen synteesiä. Aromataasi-inhibiittorit voivat olla melko kalliita verrattuna antiestrogeeneihin ja niillä voi myös olla negatiivisia vaikutuksia veren lipideihin. on huomionarvoista, että nandrolonilla on jonkin verran aktiivisuutta progestiinina kehossa.


493 Vaikka progesteroni on c-19-steroidi, tämän ryhmän poistaminen kuten 19-norprogesteronista luo hormonin, jolla on suurempi sitoutumisaffiniteetti vastaaviin reseptoriinsa. Tämän ominaisuuden jakamisessa monet 19: n tai anabolisten steroidien osoitetaan olevan myös affiniteettia progesteronireseptoriin.494 Progesteronihoitoon liittyvät haittavaikutukset ovat samanlaisia kuin estrogeenin, mukaan lukien testosteronituotannon negatiivinen palautteen estyminen ja lisääntynyt rasvakasvatus .Propestiinit lisäävät myös estrogeenien stimuloivaa vaikutusta rintarauhaskasvaimeen.


Näiden kahden hormonin välillä näyttää olevan voimakas synergia, niin että gynekomastia saattaa jopa esiintyä progestiinien avulla ilman liiallisia estrogeeneja. Antiestrogeenin käyttö, joka estää tämän häiriön estrogeenisen komponentin, on usein riittävä nandrolonin aiheuttamaan gynecomastiaan lievittämiseen.

 

Vaikka se on luokiteltu anaboliseksi steroidiksi, androgeeniset haittavaikutukset ovat edelleen mahdollisia tämän aineen kanssa, erityisesti suuremmilla annoksilla. Tämä voi sisältää rasvoja rasvaisesta ihosta, akneesta ja kehon / kasvojen hiusten kasvusta. Anaboliset / androgeeniset steroidit voivat myös pahentaa urospuolisten hiustenlähtöä. Naisia varoitetaan anabolisten / androgeenisten steroidien potentiaalisista virilisoivista vaikutuksista.


Näihin voi kuulua äänien syventäminen, kuukautisten epäsäännöllisyys, ihon pinnanmuodostuksen muutokset, kasvojen hiusten kasvun ja klitorian laajentumisen. Nandroloni on steroidi, jolla on suhteellisen alhainen androgeeninen aktiivisuus suhteessa sen kudosrakentamiseen, mikä tekee kynnyksestä voimakkaille androgeenisille sivuvaikutuksille verrattain korkeammat kuin useammilla androgeenisilla aineilla, kuten testosteronilla, metandrostenolonilla tai fluoksimesteronilla. On myös tärkeää huomata, että nandrolonin lievän androgeenisen luonteen ja endogeenisen testosteronin tukahduttamisen vuoksi nandroloni on altis häiritsemään libidin miehillä, kun sitä käytetään ilman toista androgeenia.


Huomaa, että androgeeniresistentteissä kohdekudoksissa, kuten

ihon, päänahan ja eturauhan suhteen, ja nandrolonin suhteellinen androgeenisuus vähenee vähentämällä sen dihydronandrolonille (DHN) .495 496 5-alfa-reduktaasin entsyymi on vastuussa tämän nandrolonin metabolian hoidosta.
5-alfa-reduktaasin estäjän, kuten finasteridin tai dutasteridin, samanaikainen käyttö häiritsee nandrolonin vaikutusta kohdekohtaiseen vähentämiseen, mikä nostaa huomattavasti nandrolonin taipumusta androgeenisten sivuvaikutusten aikaansaamiseksi. Reduktaasin estäjää tulee välttää nandrolonilla, jos halutaan alhainen androgeenisuus.

 

Anaboliset / androgeeniset steroidit voivat vaikuttaa haitallisesti seerumin kolesteroliin. Tämä sisältää taipumuksen vähentää HDL-hyötysuhteiden kolesterolitasoja ja lisätä LDL-arvojen (pahoja) kolesterolitasoja, jotka voivat siirtää HDL: n LDL-tasapainoon suunnassa, joka suosii arterioskleroosin suuremman riskin.


Anabolisten / androgeenisten steroidien suhteellinen vaikutus seerumin lipideihin riippuu annoksesta, antoreitistä (oraalinen vs. injektoitava), steroidin tyypistä (aromatisoituva tai ei-aromatisoituva) ja maksan metabolian vastustuskyvyn tasosta. Tutkimukset, joissa annettiin 600 mg nandroloni-dekanoaatti viikossa 10 viikon ajan osoitti 26%: n pienenemisen HDL-kolesterolipitoisuuksissa.497 Tämä tukahduttaminen on hiukan suurempi kuin raportoitu yhtä suurella annoksella testosteroniemanaattia, ja on samaa mieltä aikaisemmista tutkimuksista, jotka osoittavat hieman voimakkaampaa negatiivista vaikutusta HDL: hen / LDL-suhde nandroloni-dekanoaattiin verrattuna testosteronipipionaattiin.498 Nandrolonin injektoitavissa olevilla lääkeaineilla pitäisi kuitenkin silti olla huomattavasti heikompi vaikutus seerumin lipideihin kuin c-17- alfa-alkyloidut aineet.


Anaboliset / androgeeniset steroidit voivat myös vaikuttaa haitallisesti verenpaineeseen ja triglyserideihin, vähentää endoteelin rentoutumista ja tukea vasemman kammion hypertrofiaa, mikä kaikki mahdollisesti lisää sydän- ja verisuonitautien ja sydäninfarktin riskiä. Sydän- ja verisuonikudoksen vähentämiseksi on suositeltavaa ylläpitää aktiivista kardiovaskulaarista liikuntaohjelmaa ja minimoida tyydyttyneiden rasvojen, kolesterolin ja yksinkertaisten hiilihydraattien saanti kokonaan aktiivisen AAS-antamisen aikana. Kalan öljyjen (4 grammaa päivässä) ja luonnollista kolesteroli / antioksidanttikaavaa, kuten Lipid Stabil tai valmiste, jolla on vastaavat ainesosat, on myös suositeltava.

 

Kaikki anaboliset / androgeeniset steroidit, kun niitä otetaan lihaksen vahvistamiseen riittävinä annoksina, odotetaan estävän endogeenisen testosteronituotannon. Vertailun vuoksi tutkimukset, jotka antoivat 100 mg viikossa nandrolondekanoaattia 6 viikon ajan, ovat osoittaneet seerumin testosteronipitoisuuksien alenemisen noin 57% hoidon aikana. 300 mg: n annoksella viikossa tämä väheneminen oli 70% .499 Uskotaan että nandrolonin progestaa- tiivinen aktiivisuus edistää merkittävästi testosteronin synteesin tukahduttamista hoidon aikana, mikä voi olla merkkinä huolimatta alhaisesta taipumuksesta estrogeenin muuntamiselle.500 Ilman testosteronin stimuloivien aineiden interventiota testosteronipitoisuudet palautuvat normaaliksi 2- 6 kuukauden huumeiden poistamisesta. Huomaa, että pitkittynyt hypogonadotrofinen hypogonadismi voi kehittyä toissijaisesti steroidien väärinkäytön vuoksi, mikä edellyttää lääketieteellisiä toimenpiteitä.
 

7. Osta Nandroloni-undekanoaatti jauhe rommiin SZOB


  Käy online-apteekissa ja täytä Nandrolone undecanoate -raaka-aineiden tilaus.

  Määritä toimituspaikka, tuotteen määrä ja maksutapa.

  30 minuutin aikana saat vahvistuksen tilauksestasi.

  Se lähetetään 12 tunnin kuluessa.
Nandrolonin undekanoaattijauhe video

Raaka nandroloni-undekanoaatti jauhe Tekniset tiedot:Nimi Valkoinen kiteinen jauhe
ulkonäkö Valkoinen tai luonnonvalkoinen tai vaaleankeltainen kiteinen jauhe
cas

862-89-5

Määritys ≥98%
Liukoisuus Liukenematon veteen tai alkoholiin, joka on liukoinen etikkahappoon, etyyliesteriin

Kuivaushäviö

≤0.5%

Hevimetalli

≤10ppm

annostus

40-70mg

Alkamisaika

20 minit

Arvosana

Farmaseuttinen luokka

Nandroloni-undekanoaatti raakajauhe Kilpailukykyinen etu:1 Laadukas kilpailukykyiseen hintaan:

1) Laatuvaatimus: USP 35


2) Puhtaus:> 99%


3) Olemme valmistaja ja voi tarjota korkealaatuisia tuotteita tehdas hinta.


2 Nopea ja turvallinen toimitus:

1) Paketti voidaan lähettää 24 tunnin kuluessa maksun suorittamisesta. Seurantanumero saatavilla


2) turvallinen ja huomaamaton lähetys. Valittavana on erilaisia kuljetusmenetelmiä.


3 Meillä on asiakkaita kaikkialla maailmassa:

1) Ammattimaisen palvelun ja runsaan kokemuksen ansiosta asiakkaat tuntevat olonsa hyvin, riittävät varastot ja nopeat toimitukset täyttävät heidän haluunsa.


2) Markkinapalaute ja tavarapalaute ovat arvokkaita, asiakkaiden vaatimusten täyttäminen on meidän vastuullamme.


3) Laadukas, kilpailukykyinen hinta, nopea toimitus, ensiluokkainen palvelu saada luottamusta ja kiitosta asiakkailta.


4 kolme periaatetta

1) Turvallinen toimitus: Kanavan monipuolistaminen, asiakkaiden yksityisyyden suojaaminen. Varmista vain uudelleenlähetys.


2) Älä koskaan muuta: Tuote pitää aina erittäin puhtaana, ei muutu, Korkealaatuinen on yrityksemme kulttuuri.


3) Hyvät palvelut: mahdollisimman nopeasti asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseksi, jotta asiakkaat saavat tavarat turvallisesti.

Raaka nandroloniundekaattijauhe HNMR | SZOB


862-89-5 Nandrolone undecanoate HNMR.jpg
Tutkimus