Nandrolonipropionaattijauhe (7207-92-3)

Nandrolonipropionaattijauhe (7207-92-3)
Tuotetiedot


1. Mikä on raa'an nandroloni-propionaattijauhe ?


Nandro (nandroloniepropionaatti) on tarkoitettu anemian, rintakarsinooman, perinnöllisen angioödeemian, antitrombiini III: n puutteen, fibrinogeeniylijäämän, kasvun epäonnistumisen ja Turnerin oireyhtymän ja perinnöllisen angioödeemaa ehkäisevän hoitoon.


Nandro (Nandrolone Propionate) on yksi suosituimmista injektoitavista steroideista. Sen suosio johtuu todennäköisesti siitä, että Nandro Nandrolone Propionate on merkittäviä anabolisia vaikutuksia, joilla on vähäisiä androgeenisiä sivuvaikutuksia.

 

Monien mielestä paras paras steroidi, jota ihminen käyttää (haittavaikutukset vs. tulokset) Nandro (Nandrolone Propionaatti) on useimmiten ruiskutettu 4-5 kertaa viikossa. Tällä määrällä estrogeenin muuntaminen on vähäistä, joten gyno ei ole ongelma. Myös harvinaisia ovat maksaentsyymien, verenpaineen tai kolesterolipitoisuuksien ongelmat.


Korkeammilla annoksilla haittavaikutukset saattavat yleistyä yhä useammin, mutta tämä on silti erittäin hyvin siedetty lääke. On myös syytä huomata, että HIV-tutkimuksissa nandrolonin on osoitettu paitsi olevan tehokas potilaan vähäisen ruumiinpainon turvallisuuden kasvattamiseksi myös immuunisysteemin kannalta hyödylliseksi.

 

Kehonrakennukseen Nandro (Nandrolone Propionate) voidaan tehokkaasti sisällyttää sekä massan että leikkausjaksojen aikana. Yksi tärkeä haitta nandroloni-fenyylipropionaatille on se, että se voidaan havaita huumeiden näytöllä niin kauan kuin vuosi käytön jälkeen. Valitettavasti monet kilpailevat urheilijat, tämä tekee Nandrolone phenylpropionate tuotteita pois rajoituksia.

 

Se on helppoa maksaan ja edistää hyvää kokoa ja vahvuutta sekä vähentää kehon rasvaa. Lähes kaikki urheilijat voivat käyttää Nandrolonia, positiivisia tuloksia ja hyvin harvinaisia haittavaikutuksia. Nandroloni on saavuttanut mainetta hieman lievittävien nivelten ja jänteiden lievittäjänä. Urheilijat raportoivat, että kipeät olkapäät, polvet ja / tai kyynärpäät ovat jollain tavalla ilman kipua Nandrolone-syklissä.

2. Kuinka Raw Nandroloni propionaatti jauhe toimii?


Nandrolonipropionaatin toimintojen ja piirteiden perusteellisen ymmärtämisen kautta meillä on jo hyvä käsitys tämän steroidin positiivisista vaikutuksista. Kuitenkin, jotta se voidaan sanoa, että suorituskyvyn urheilija voi arvostaa, voimme olla hieman tarkempia.

 

Sesongin urheilijalle, bulking-sykli, nandroloniepropionaatti on yksi parhaista steroideista, jonka hän voi valita lihasten ja koon parantamiseksi. Tämä on yksi parhaimmista massanrakentajista ja monille kehonrakentajille käytetään jokaisessa irtotavarasuunnitelmassa. Huolimatta siitä, että nopeammin vaikuttava Nandrolonin muoto ei kasva nopeasti, se on tasaista, tasaista ja merkittävää. Tämä olettaa, että syövät tarpeeksi kasvaa.


Jotta kasvaa, sinun on käytettävä enemmän kaloreita kuin poltat. Mikään steroidi maailmassa ei voi muuttaa tätä totuutta. Mutta saat enemmän kasvustasi steroidilla kuin Nandrolone Propionate, jos teet asiat oikein. Sinun tulisi myös huomata, että pysyt vähäisemmässä määrin off-season -tapahtumassa hormonin merkittävien metabolisten vaikutusten takia. Ja kun on kyse elpymisestä raskaalta koulutukselta, hyvin harvat asiat päihittävät Nandrolone Propionaattia.

 

Nandrolonipropionaattia voidaan käyttää myös sykleiden leikkaamiseen, vaikka sitä ei useinkaan pidetä leikkaussteroidina. Tämä steroidi suojaa merkittävästi vähärasvaista lihasmassaa paremmin kuin monet steroidit. Kun me ruokavaliomme täytyy polttaa enemmän kaloreita kuin kulutamme. Tämä on ainoa tapa, jolla rasvaa voidaan menettää.


Valitettavasti tämä asettaa vähärasvaisen lihaskudoksen vaaraan. Kun laihdutetaan vähärasvaista kudosta menetetään, mutta menestyksellinen ruokavalio rajoittaa tämän tappion ja nandroloni voi antaa tämän suojatoimen. Ja jälleen kerran elpyminen hyödyt ovat valtavat, varsinkin kun elpyminen voi jo olla uskomattoman hankalaa ruokavaliosta johtuen kalorien vajeesta.

 

Lopulliset edut suorituskyvystä ympäröivät urheilijaa. Monet urheilijat käyttävät alhaisia annoksia nandrolonipropionaattia elpymiseen ja yhteisiin helpotuksiin. Nämä eivät peitä hyötyjä, kuten kipulääkkeet, mutta todellinen helpotus. Jotkut saattavat myös löytää voimakkuuden nousun asteeseen, vaikka tämä ei ole steroidi, joka tunnetaan hyvin voimakkaasti kasvavista ominaisuuksista. Riippumatta tämä on yksi yleisimmistä urheilijoiden käyttämistä steroideista.
 

3. Kuinka käyttää Raw Nandrolone propionaattijauhetta ?


Kohtalainen mutta tasaisen lihasmassan kasvu. Nandroloni tarjoaa laadullisen kasvun. Palautumisen ilmiö on joko poissa lääkkeen ottamisen jälkeen tai on täysin merkityksetön.


Rasvakerroksen palaminen. Nandrolonipropionaatti stimuloi elimistöä käyttämään rasvan varauksia energianlähteenä.

Kollageenin synteesi. Kollageenin lisääntyneen tuoton takia lääke vahvistaa ligamenteja ja nivelet (muodostaa yhteinen neste).

Immuunijärjestelmän parantaminen.

Anti-inflammatorinen vaikutus.


Nandroloni propionaatti on sen rakenteellinen modifikaatio. Uusi yhdiste muodostetaan lisäämällä propionaatti nandronoliin 17-beeta-hydroksyyliryhmän kautta. Veren sisääntyöntyminen eetteri irrottaa ja nandroloni pysyy vapaana. Nandrolonipropionaatti on suunniteltu niin, että organismin huippuarvatointi aktiivisen ainesosan kautta tapahtuu yhden tai kahden päivän ajan injektion jälkeen.

 

Nandrolonipropionaatti vaikuttaa lihaksiin lisäämällä typpitartunnan tasoa lihaksissa. Testosteroni myös lisää insuliinin kaltaisen kasvutekijän tasoa, IGF- lihaksessa ja maksassa. Testosteronilla on eetteristä riippumatta myös kyky nopeuttaa satelliittisolujen jakautumista, joilla on tärkeä rooli vahingoittuneen lihasten palautumisessa.
 

4. Annostus r Raw nandrolonipropionaattijauhe


Annostukset: 40 mg - 100 mg. Annostus lasketaan 4 mg: ksi ruumiin 1 kg: aa kohti.

 

Annosten tiheys: lääke vaatii usein injektioita, keskimäärin 2-3 kertaa viikossa, yleensä 3-4 vuorokauden välein.

 

On paljon keskusteluja siitä, miten Nandrolone Propionaattia käytetään. Periaatteessa ne liittyvät injektioiden taajuuteen. Miesten kohdalla suositeltu annos vaihtelee välillä 100 - 200 milligrammaa vuorottelevalla vuorokausiannoksella.

 

Nandrolonipropionaattikurssi kestää 6-8 viikkoa (riittää edes edistyneille urheilijoille rakentaa lihaksia). Ei ole suositeltavaa jatkaa kurssia - haittavaikutuksia saattaa esiintyä. Älä unohda, että Nandrolone Propionaatti pistetään useammin kuin dekanoaatti. Nandroloni F: tä säästäviä määriä voidaan soveltaa myös naisilla. Suurin suositeltu kerta-annos nandroloni-injektion annosta on 100 milligrammaa ja lepoaika on kolme päivää. Nandrolonipropionaatti on parempi kuin dekanoaatti, koska sen lyhyen ajanjakson, jona se vetäytyy kehosta, on mahdollista jäljittää virilisaation ensimmäiset merkit ja lopettaa sen ottaminen.

5. Varoitus nandrolonipropionaattijauheesta


Nandrolonipropionaatin yleisimmät sivuvaikutukset - gynecomastia, kehon rasvojen lisääntyminen ja ylimääräinen nesteretentio. Nandrolonipropionaatin pitkäaikaisessa käytössä ja suurilla annoksilla on suositeltavaa sisällyttää antiestrogeeneja (esim. Tamoksimed tai Klomed): tämä minimoi haittavaikutusten riskin.


Mitä androgeenisiin sivuvaikutuksiin verrattuna, ne ovat melko harvinaisia (androgeeni steroiditoiminta on vain 30% testosteronista). Koska huomattava ylimääräinen annos kaljuuntuminen voi kehittyä tai päinvastoin, hiusten kasvun kasvu kasvoihin ja kehoon. Myös aknen ja teuraspainotuksen lisääntyminen lisääntyy.

6. Mitkä ovat nandroloni-propionaattijauheen mahdolliset haittavaikutukset?


Nandrolonipropionaattijauhe, sivuvaikutukset miehille

Nandrolonipropionaatti haittavaikutukset ovat tyypillisiä anabolisille steroideille. Miehet, jotka ovat alttiina urospuoliselle kaljuudelle, voivat nähdä ongelman lisääntymisen tai puhkeamisen. Miehet voivat kehittää rintakudoksen (gynecomastia) ja saattavat olla erektiohäiriöitä. Deca nandrolonin käyttö voi vähentää siittiöiden määrää ja nostaa verenpainetta miehillä. Käyttäjät, jotka jo kärsivät korkeasta verenpaineesta, välttävät nandrolonin tai steroidien käytön tai ainakin tarkkaavat verenpainettaan. Nandroloni voi vaikuttaa mielialaan ja aiheuttaa ärtyneisyyttä joissakin, pelättyjä "roid raivoa" pahimmillaan. Koska maksan tulee töitä vähäisellä menestyksellä hajoamista Nandroloni propionaatti kun se tulee hormonitoimintaa, nandroloni propionaatti käyttäjät voivat kokea maksan ongelmia, ja äärimmäiset käyttäjät saattavat kärsiä vahinkoa, joka vaatii lääkärin vierailun osoitteessa.


Nandrolonipropionaattijauhe naisille

Nandrolonin propionaatti haittavaikutuksia hiukset Urheilijat voivat harkita Nandrolone propionaatin käyttöä maineensa heikompana steroidina, mutta tämä ei todellakaan ole totta.

Anavarijauute on heikompi steroidi. Naiset saattavat kuitenkin edelleen kokea negatiivisia nandrolonipropionaattihaittavaikutuksia, jotka ovat mukana lääkkeen käytön yhteydessä. Naiset voivat kasvaa enemmän kehon hiuksia, kehittää syvempää ääntä, näyttää kaljuuntuneita ja kehittää suurennettua klitorista.


Sykliyhdistelmähoidossa käytettävien lääkkeiden tarkoituksena on hidastaa estrogeenituotantoa, joka esiintyy steroidien käytön yhteisenä sivuvaikutuksena, eikä lääke voi auttaa syklin jälkeisessä hoidossa. Tutkimukset antoivat aikuisille aidsia 50 mg viikossa Nandrolonipropionaattiannos kliinisessä tutkimuksessa. Tässä kontrolloidussa ympäristössä naiset kokivat suuria voittoja ja kokivat joitain sivuvaikutuksia, jotka muuttuivat hoidon jälkeen. Tämä tulos tukee käsitystä siitä, että nandroloni on vähemmän myrkyllistä - ja vähemmän voimakasta - kuin muut steroidit. Se voi olla vähemmän myrkyllistä tässä annoksessa; kuitenkin suurin osa vahvuuksista urheilijoista, miehistä ja naisista, todennäköisesti vievät paljon suurempia annoksia kuin 50 mg viikossa.


Jotkut urheilijat yrittävät paeta haittavaikutuksia katsomalla Deca-prohormoneja. Kuitenkin monilla markkinoilla toimivilla prohormoneilla, kuten Deccabolanilla, ei ole riittäviä tutkimuksia, jotka osoittavat niiden tehokkuutta tai niiden turvallisuutta.

7. Osta Nandroloni propionaatti jauhe f rom SZOB


  Käy online-apteekissa ja täytä tilaus Nandrolone propionate raaka-aineista.

  Määritä toimituspaikka, tuotteen määrä ja maksutapa.

  30 minuutin aikana saat vahvistuksen tilauksestasi.

  Se lähetetään 12 tunnin kuluessa.

Nandrolonin propionaattijauhe video

Raaka nandroloni propionaatti jauhe Tekniset tiedot:Nimi Nandrolonipropionaatti
ulkonäkö Valkoinen kiteinen jauhe
cas

7207-92-3

Määritys ≥98%
Liukoisuus Liukenematon veteen tai alkoholiin, joka on liukoinen etikkahappoon, etyyliesteriin

Kuivaushäviö

≤0.5%

Hevimetalli

≤10ppm

annostus

40-100mg

Alkamisaika

20 minit

Arvosana

Farmaseuttinen luokka

Raaka nandroloni propionaatti jauhe Kilpailukykyinen etu:1 Laadukas kilpailukykyiseen hintaan:

1) Laatuvaatimus: USP 35


2) Puhtaus:> 99%


3) Olemme valmistaja ja voi tarjota korkealaatuisia tuotteita tehdas hinta.


2 Nopea ja turvallinen toimitus:

1) Paketti voidaan lähettää 24 tunnin kuluessa maksun suorittamisesta. Seurantanumero saatavilla


2) turvallinen ja huomaamaton lähetys. Valittavana on erilaisia kuljetusmenetelmiä.


3 Meillä on asiakkaita kaikkialla maailmassa:

1) Ammattimaisen palvelun ja runsaan kokemuksen ansiosta asiakkaat tuntevat olonsa hyvin, riittävät varastot ja nopeat toimitukset täyttävät heidän haluunsa.


2) Markkinapalaute ja tavarapalaute ovat arvokkaita, asiakkaiden vaatimusten täyttäminen on meidän vastuullamme.


3) Laadukas, kilpailukykyinen hinta, nopea toimitus, ensiluokkainen palvelu saada luottamusta ja kiitosta asiakkailta.


4 kolme periaatetta

1) Turvallinen toimitus: Kanavan monipuolistaminen, asiakkaiden yksityisyyden suojaaminen. Varmista vain uudelleenlähetys.


2) Älä koskaan muuta: Tuote pitää aina erittäin puhtaana, ei muutu, Korkealaatuinen on yrityksemme kulttuuri.


3) Hyvät palvelut: mahdollisimman nopeasti asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseksi, jotta asiakkaat saavat tavarat turvallisesti.

Raaka nandroloni-propionaattijauhe HNMR | SZOB


7207-92-3 Nandrolone Propionate HNMR.jpg
Tutkimus