Nandroloni-fenyylipropionaatti (npp) jauhe

Tuotetiedot


1.Mitä on nandrolonifenyylipropionaatti (npp) jauhe?

Nandroloni-fenyylipropionaatti (npp) jauhe on anabolinen steroidi, joka on hyvin samanlainen kuin suosittu Nandroloni-dekanoaattiyhdiste. Kuitenkin nandroloni-fenyylipropionaatti (npp) jauhe oli ensimmäinen kaupallinen nandroloniyhdiste. Nandroloni Phenylpropionate osui hyllyihin 1950-luvulla ja Organon tuotti sen markkinoille nimellä Durabolin. Pian Organon julkaisi Decanoate-serkkunsa nimellä Deca Durabolin.


Nandroloni-fenyylipropionaatti (npp) Jauhe on pieni esteripohjainen anabolinen steroidi ja sitä kutsutaan yleisesti nimellä NPP. Tämä tuote ei ole koskaan ollut yhtä suosittu kuin suurempi Decanoate-esteri, osittain saatavuuden vuoksi. Nykyaikaisessa aikakaudes- sa se on kuitenkin alkanut nähdä elpymistä sekä käyttö- että saatavuudessa, mikä johtuu osittain maanalaisten laboratorioiden takia.


Test 600x Nandroloni-fenyylipropionaatti (npp) Jauhe sisältää lukuisia terapeuttisia ja suorituskykyisiä etuja. Nandrolonin hormoni on yleisin anabolinen steroidi, joka ei ole testosteronia, mutta dekanoaatti on yleisimmin määrätty Nandrolonin muoto. Se on yksi hyvin siedetyistä steroideista sekä suorituskyvyssä että lääketieteellisessä ympäristössä, vaikka mahdolliset haittavaikutukset ovat varmasti olemassa.

2. Miten nandroloni-fenyylipropionaatti (npp) jauhe toimii?

NPP toimii samoin kuin iso veli deca durabolin, mutta se toimii nopeammin ja pysyy elimistössä lyhyemmän ajan. Aivan kuten kaikki nandrolonit, se on 19-nortestosteroni, joten hiiliatomin testosteronihormoni on poistettu yhdeksännestätoista sijasta. Tämän jälkeen tämän steroidin luojat kiinnittivät yksinkertaisesti fenyylipropionaattiesterin dekanoaattiesterin sijaan.

 

Nandrolonifenyylipropionaatin (npp) jauheen toimintojen ja piirteiden perusteellisen ymmärtämisen kautta meillä on jo hyvä käsitys tämän steroidin positiivisista vaikutuksista. Kuitenkin, jotta se voidaan sanoa, että suorituskyvyn urheilija voi arvostaa, voimme olla hieman tarkempia.

 

Off-season-urheilija, bulking sykli, Nandrolone Phenylpropionate (npp) jauhe on yksi parhaista steroideista hän voi valita lisätä lihasten ja koon. Tämä on yksi parhaimmista massanrakentajista ja monille kehonrakentajille käytetään jokaisessa irtotavarasuunnitelmassa. Huolimatta siitä, että nopeammin vaikuttava Nandrolonin muoto ei kasva nopeasti, se on tasaista, tasaista ja merkittävää. Tämä olettaa, että syövät tarpeeksi kasvaa. Jotta kasvaa, sinun on käytettävä enemmän kaloreita kuin poltat. Mikään steroidi maailmassa ei voi muuttaa tätä totuutta. Mutta saat enemmän kasvustasi steroidilla kuin Nandrolone Phenylpropionate, jos teet asiat kunnolla. Sinun tulisi myös huomata, että pysyt vähäisemmässä määrin off-season -tapahtumassa hormonin merkittävien metabolisten vaikutusten takia. Ja kun on kyse elpymisestä raskaalta koulutukselta, hyvin harvat asiat päihittävät Nandroloni-fenyylipropionaattia.

 

Nandroloni-fenyylipropionaattia (npp) jauhetta voidaan käyttää myös leikkausjaksoihin, vaikka sitä ei yleisesti pidetä leikkaussteroidina. Tämä steroidi suojaa merkittävästi vähärasvaista lihasmassaa paremmin kuin monet steroidit. Kun me ruokavaliomme täytyy polttaa enemmän kaloreita kuin kulutamme. Tämä on ainoa tapa, jolla rasvaa voidaan menettää. Valitettavasti tämä asettaa vähärasvaisen lihaskudoksen vaaraan. Kun laihdutetaan vähärasvaista kudosta menetetään, mutta menestyksellinen ruokavalio rajoittaa tämän tappion ja nandroloni voi antaa tämän suojatoimen. Ja jälleen kerran elpyminen hyödyt ovat valtavat, varsinkin kun elpyminen voi jo olla uskomattoman hankalaa ruokavaliosta johtuen kalorien vajeesta.

 

Lopulliset edut suorituskyvystä ympäröivät urheilijaa. Monet urheilijat käyttävät alhaisia annoksia nandrolonifenyylipropionaatti (npp) jauhe hyödyntämiseen ja yhteisiin helpotuksiin. Nämä eivät peitä hyötyjä, kuten kipulääkkeet, mutta todellinen helpotus. Jotkut saattavat myös löytää voimakkuuden nousun asteeseen, vaikka tämä ei ole steroidi, joka tunnetaan hyvin voimakkaasti kasvavista ominaisuuksista. Riippumatta tämä on yksi yleisimmistä urheilijoiden käyttämistä steroideista.
 

3. Kuinka käyttää nandrolonifenyylipropionaattia (npp) jauhetta ?

Nandroloni-fenyylipropionaatti (npp) jauhe oli itse asiassa ensimmäinen nandroloniyhdiste, jota Organon myytiin 1950-luvulla. Kuitenkin sen iso veli deca durabolin oli nopeasti poistunut tieltä ja työnnetty maton alla monien vuosien ajan kehonrakennusyhteisössä. Syynä tähän oli se, että steroidien pistäminen oli näinä aikoina tabu, kun heroiini tuli kohtaukseen, ja teidät katsottiin vertaisryhmäksi, jos pistät jotain. Näin ollen jotain nandroloni-fenyylipropionaattia, joka vaatii useammin injektioita kuin deca durabolin, ei olisi ihanteellinen yhdiste käytettäväksi.

 

Lisäksi lääketieteellisessä yhteisössä he ovat myös päättäneet jatkaa pidempää esteriä. Itse asiassa tämä on erittäin hyödyllinen luokka steroideja lääkinnälliseen käyttöön, koska kliinisissä tutkimuksissa nandroloni on osoittautunut hyödylliseksi anemian, osteoporoosin kanssa, ja se voi lisäksi toimia progestiinipohjaisena ehkäisyvälineenä. Tämä johti siihen, että FDA hyväksyi sen käytön 80-luvun alussa, mutta nykyaikana meillä on paremmat lääkkeet, joilla on vähemmän haittavaikutuksia. Kuitenkin koko historian aikana nandrolonit ovat olleet kaikkein määrättyjä anabolisia hormoneja johtuen niiden lievästä luonteesta ja huomattavasta tehokkuudesta.

 

Sen lisäksi, mitä etuja olemme jo koskettaneet, Nandrolone Phenylpropionate (npp) jauhe tekee myös mitä muut steroidit tekevät: se lisää typpeä, lisää voimaa ja massaa, estää lihasten hukkumista ja lisää punasolujen määrää nopeuttaa elpymistä. on myös enemmän ominaisuuksia, jotka tekevät sen erityisen, kuten auttamalla kollageenisynteesiä jopa pienillä annoksilla. Toinen myönteinen puoli ydinvoimalaitokselle on se, että se herättää ruokahalua valtavasti useimmissa käyttäjissä, mikä tekee siitä suuren bulking-huumeen.
 

4. Annos nandrolonifenyylipropionaatti (npp) jauhe

Nandroloni-fenyylipropionaatti (npp) jauhe on hyvä käyttää muiden lyhytestereiden kanssa, jos haluat luoda pinoa, joka on alle 10 viikon jaksoa. Ihanteellinen irtotavarakierros sisältäisi perinteisen NPP-steroidin ja prop. Käytä 300 mg sekä ydinvoimalaa että testipotkuria viikoittain kymmenen viikon ajan.

 

Näitkö, etten sanonut käytävän mitään suullista syklin lisäämiseen? Sitä ei todellakaan tarvita, koska molemmat ovat lyhyitä estereitä. Sinun on kuitenkin vielä käytettävä aromataseinhibiittoria. NPP: n epäonnistunut vaikutus on esteenä sille, että elimistön luonnollinen testosteronin tuotanto palautuu syklin jälkeen.

 

Masennus on joskus havaittu Nandrolone Phenylpropionate (npp) -jauheen käytöstä. Se vaikuttaa myös negatiivisesti sukupuoleen ja aiheuttaa erektiohäiriöitä annoksilla vähintään 30-60 mg päivässä.

 

Tämä negatiivinen seksuaalinen haittavaikutus lisääntyy, kun testosteronipitoisuutta ei ole tai jos sitä ei ole pinottu Trenbolonilla, Masteronilla tai Dianabolilla.

Haittavaikutuksen voimakkuus vaihtelee yksilöllisesti.
 

5. Varoitus nandrolonifenyylipropionaatista (npp) jauheesta

Kun annos otetaan suuremmalla annoksella kuin suositellut annokset, sitä kutsutaan Yliannostuksesta. Yliannostus vaatii aina kliinistä valvontaa. Kaikki lääkkeet tai lääkkeet, joita käytetään yliannostuksessa, tuottavat kohtuutonta haittavaikutusta kehon yhteen tai useampaan elimeen. Lääke erittyy munuaisiin tai metaboloituu maksassa suurimman osan ajasta. Tämä prosessi menee ilman mitään esteitä, kun sitä otetaan normaalina annoksena, mutta yliannostuksen yhteydessä keho ei pysty metabolisoimaan sitä tai lähettämään sitä oikein, mikä aiheuttaa anionidoksen vaikutuksia. Lue tiedot Nandrolone Phenylpropionate (npp) -jauheen vaikutuksista

-TongYong Pharm huumeiden yliannostus alla!

 

Varoitukset ovat yhdistelmä varotoimia. Vasta-aiheet ja vuorovaikutus sekä vakava haittavaikutus lääkkeen saantiin. Diabeettista tai hypertensiivistä potilasta on varoitettava muutamasta lääkevälitteisestä vuorovaikutuksesta. Tunnetun yliherkkyyspotilaan täytyy olla varovainen reaktioista tai anafylaktisesta shokista. Raskaana olevaa naista tai imettävää naista tulisi varoittaa tietyistä lääkkeistä. Hepatiitin (maksasairaus) potilaan tai sydänpotilaiden tulisi välttää joitakin huumeita. Alla on lueteltu nandrolonifenyylipropionaatti (npp) jauhe -TongYong Pharm-huumeiden varoitukset .
 

6. Mitä potentiaalisia haittavaikutuksia ovat nandrolonifenyylipropionaatti (npp) jauhe

?

Tämä steroidi aiheuttaa haittavaikutuksia joillekin käyttäjille. Kuitenkin se ei todellakaan ole yksi steroideista, joka tunnetaan sen ikävistä sivuvaikutuksista. Jos haluat välttää tai hallita ydinvoimalaitoksen sivuvaikutuksia, sinun on ymmärrettävä, miten steroidi toimii. Olemme esittäneet yksityiskohtaisia tietoja edellä. Useimmissa miehissä on mahdollista välttää tämän anabolisten steroidien kaikki sivuvaikutukset. Seuraavassa on yleisimpiä ydinvoimaloihin liittyviä haittavaikutuksia:

 

Estrogeeninen: Koska tämä steroidi on estrogeeninen, se voi laukaista miesten rintakudoksen kehittymisen, turvotuksen ja verenpaineen nousun. Näiden haittavaikutusten välttämiseksi miehet voivat haluta käyttää aromataasi-inhibiittoreita.

 

Androgeeni: androgeenisten haittavaikutusten riski on pienempi, mutta ei olematon. Esimerkkejä androgeenisista haittavaikutuksista ovat akne ja hiustenlähtö (miehen kaljuus). Naisilla virilisaatio on mahdollisuus. Jos naiset havaitsevat virilisoitumisongelmia, heidän pitäisi lopettaa ydinvoiman hankkiminen välittömästi. Esimerkiksi naiset saattavat havaita, että hänen klitorisiansa kasvaa, että hänen äänensä syvenee ja niin edelleen. On tärkeää lopettaa tämän steroidin pistäminen välittömästi, jos nämä ongelmat alkavat näkyä.

 

Nainen sivuvaikutukset: Kun nainen lopettaa ydinvoiman käytön heti, virilization-oireiden mahdollisuudet ovat päinvastaiset. Jos hän jatkaa steroidien käyttämistä, virilisaation oireista huolimatta, on mahdollista, että oireet eivät käänny.

 

 

Kolesteroli: Tämä steroidi voi vaikuttaa negatiivisesti hyviin kolesterolipitoisuuksiin.

 

Testosteronin estäminen: Tämä hormoni estää luonnollisen testosteronin tuottamisen. Miehet, jotka käyttävät steroideja pitäisi tehdä niin, kun käytettiin eksogeenistä testosteronia.
 

7. Osta nandroloni-fenyylipropionaatti (npp) jauhe f rom SZOB

  Käy online-apteekissa ja täytä Nandrolone Phenylpropionate (npp) -jauhe

.

  Määritä toimituspaikka, tuotteen määrä ja maksutapa.

  30 minuutin aikana saat vahvistuksen tilauksestasi.

  Se lähetetään 12 tunnin kuluessa.

 

Nandroloni-fenyylipropionaatti (npp) jauhe video


Nandroloni-fenyylipropionaatti (npp) Jauhe Tekniset tiedot:Nimi  

Nandroloni-fenyylipropionaatti (npp) jauhe

ulkonäkö Valkoinen tai luonnonvalkoinen tai vaaleankeltainen kiteinen jauhe
cas

62-90-8

Määritys ≥99%
Liukoisuus Liukenematon veteen tai alkoholiin, joka on liukoinen etikkahappoon, etyyliesteriin

Kuivaushäviö

≤0.5%

Hevimetalli

≤10ppm

annostus

30-60mg

Alkamisaika

20 minit

Arvosana

Farmaseuttinen luokka

Nandroloni-fenyylipropionaatti (npp) Powder Competitive Advantage:1 Laadukas kilpailukykyiseen hintaan:

1) Laatuvaatimus: USP 35


2) Puhtaus:> 99%


3) Olemme valmistaja ja voi tarjota korkealaatuisia tuotteita tehdas hinta.


2 Nopea ja turvallinen toimitus:

1) Paketti voidaan lähettää 24 tunnin kuluessa maksun suorittamisesta. Seurantanumero saatavilla


2) turvallinen ja huomaamaton lähetys. Valittavana on erilaisia kuljetusmenetelmiä.


3 Meillä on asiakkaita kaikkialla maailmassa:

1) Ammattimaisen palvelun ja runsaan kokemuksen ansiosta asiakkaat tuntevat olonsa hyvin, riittävät varastot ja nopeat toimitukset täyttävät heidän haluunsa.


2) Markkinapalaute ja tavarapalaute ovat arvokkaita, asiakkaiden vaatimusten täyttäminen on meidän vastuullamme.


3) Laadukas, kilpailukykyinen hinta, nopea toimitus, ensiluokkainen palvelu saada luottamusta ja kiitosta asiakkailta.


4 kolme periaatetta

1) Turvallinen toimitus: Kanavan monipuolistaminen, asiakkaiden yksityisyyden suojaaminen. Varmista vain uudelleenlähetys.


2) Älä koskaan muuta: Tuote pitää aina erittäin puhtaana, ei muutu, Korkealaatuinen on yrityksemme kulttuuri.


3) Hyvät palvelut: mahdollisimman nopeasti asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseksi, jotta asiakkaat saavat tavarat turvallisesti.

Nandroloni-fenyylipropionaatti (npp) jauhe HNMR | SZOB


Nandrolone Phenylpropionate(npp) Powder HNMR
Tutkimus