Nandrolonilauraattijauhe (26490-31-3)

Nandrolonilauraattijauhe (26490-31-3)
Tuotetiedot


1. Mikä on Nandrolonin lauraattijauhe?


Nandroloni-lauraatti on anabolisten steroidien nandrolonin injektoitava muoto. Tässä käytetty lauraattiesteri on kahta hiiliatomia pitempi kuin dekanoaatti, ja siksi tämä aine muodostaa jonkin verran pidemmän huumetalletuksen ruiskeen ympärillä kuin Deca-Durabolin. Koska sen voimakkaat viivästyneiset vapautumisominaisuudet ovat mahdollisia, on mahdollista antaa nandrolonilauraattia kerran kolmesta neljään viikkoon lääketieteellisessä ympäristössä.


Nandrolonin injektoituna tämä lääke antaa kohtalaisen voimakkaan anabolisen vaikutuksen, johon liittyy vähäinen estrogeenisten ja androgeenisten ominaisuuksien taso. Vaikka sitä ei ole käytetty laajalti, urheilijat ja kehonrakentajat suosivat nandrolonin lauraattia sen kyvystä edistää vähäisiä tasaisia vaikutuksia vähärasvaisessa massassa vähäisin sivuvaikutuksin.


Nandrolonilauraatti kehitettiin 1960-luvulla, jolloin syntetisoitiin ja tutkittiin monia uusia nandroloniestereitä. Nandrolonin pitkävaikutteinen esteri tunnistetaan tavallisesti eläinlääkkeeksi, mutta se on tosiasiallisesti määrätty ihmisille ennen kuin se on hyväksytty eläinten käyttöön.


Ainoa viitemerkki on Clinibolin, joka myytiin lyhyen ajan Saksan huumemarkkinoilla 1960-luvun lopulla. Nandrolonilauraatti oli viime kädessä lyhytikäinen ihmislääkkeeksi, ja tästä lähtien sitä käytetään yksinomaan eläinlääkevalmisteissa. Ei ole mitään erityistä, mikä tekee lääkkeestä huonosti sopivan ihmiskäyttöön, ja sen lopettamisella oli luultavasti paljon enemmän tekemistä Organonin deca-duraboliinin, joka teki nandrolonin lauratuksen varsin tarpeettomaksi reseptilääkkeeksi, kuin itse lääkkeen virheitä .

 

Eläinlääkkeinä nandrolonilauraatti tunnetaan yleisimmin Laurabolin-tuotenimellä. Laurabolin valmistaa Intervet, ja sitä löytyy useissa maissa, kuten Meksikossa, Chilessä, Alankomaissa, Australiassa ja Kolumbiassa. Sitä käytetään kissojen, koirien, hevosten, sikojen ja nautojen kanssa, tyypillisesti virusten tai loisten sairauden aiheuttaman aliravitsemuksen vähentämiseksi, anemian hoitamiseksi, kortikosteroidien katabolisten vaikutusten torjumiseksi ja erittäin aktiivisten tai vanhusten eläinten yleisen fyysisen tilan parantamiseksi.


Laurabolin-tuotemerkki on myynyt myös kerta Werfft-Chemie Itävallassa ja Vemie Saksassa, mutta nämä tuotteet on sen jälkeen lopetettu. Laurabolin-tuotemerkin lisäksi lääkettä on myös aiemmin markkinoitu nimellä Fortadex (Hydro, Saksa), Fortabol (Parfam, Meksiko) ja Lauradrol 250 (Loeffler, Meksiko). Nykyään tiedetään vain Intervet-tuotteiden olemassaolon.

2. Kuinka raaka nandroloni lauratejauhe toimii?


Pohjimmiltaan, kuten aiemmin todettiin, Laurabolin tekee kaiken mitä Deca tekee. Tämä tavara auttaa sinua palaamaan nopeammin liikkeestä (3) lihaksen glykogeenin täydennyksellä; kasvava proteiinisynteesi jne. ja ainoa todellinen ero on sen tehokkuuden kesto. Laurabolin voi säilyä tehokkaana jopa monta päivää injektion jälkeen, mutta vain hieman enemmän kuin Deca. Nandrolonin rakenne on hyvin samanlainen kuin testosteroni.


Ainoa ero, jos sillä ei ole hiiliatomin sijasta 19. asemaa, se aiheuttaa sen, että sillä on paljon alhaisemmat androgeeniset ominaisuudet kuin testosteroni. Ensisijainen syy vähäisiin androgeenisiin sivuvaikutuksiin, jotka liittyvät nandroloniin, on se, että vaikka se muuttuu 5a-reduktaasientsyymin tavoin kuin testosteroni, muutettu tuote on dihydronandroloni, joka on paljon heikompi aktii- visesti sitten dihydrotestosteroni. Mitä kaikki nämä suuret sanat tarkoittavat sinulle? No ja kukaan niistä ei ole erityisen tärkeä ja ne ovat vain geek-puhu siitä, että nandroloni tuottaa yleensä vähemmän sivuvaikutuksia kuin testosteroni.


Tämä kohta on myös paljon alhaisempi taipumus estrogeenin muuntamiseen, nopeus, jolla nandroloni muuntaa estrogeeniksi, arvioidaan 20% testosteroniherkkyydestä (muista, että letrozoli suosittelin käyttämistäsi). Laurabolinin haittavaikutus Deca-Durabolinin yli on se on tavallisesti havaittavissa hyvin pienellä pitoisuudella 25-50 mg / ml / ml. Tämä puolestaan pakottaa urheilija ottamaan useita ja laajaa injektioita, mikä tekee siitä hieman vähemmän toivottavaa kuin Deca.


Laurabolin hinta on kuitenkin yleensä huomattavasti pienempi kuin Deca-Durabolin, joka muodostaa jonkin verran suuria ja usein injektioita. Valitettavasti, vaikka Laurabolin hinta on alempi kuin Deca, veden pitoisuus kokenut siitä on sama, jos ei enempää. Letrozolin käyttö (jota aiemmin suosittelin progestenic / estrogeenisten haittavaikutusten auttamiseksi) taistelee tätä vastaan, mutta olen edelleen sitä mieltä, että Laurabolin on pakko käyttää bulking-sykleihin

 

Tämän yhdisteen saantit ovat paljon hitaampia kuin testosteroni, mutta ne ovat laadultaan parempia ja niitä on helpompi ylläpitää, kun Laurabolin-valmisteen käyttö on lopetettu. Ja tietenkin, kuten minkä tahansa nandrolonin, oikea Post Cycle Therapy-hoito olisi sisällytettävä lopussa syklit koostuvat Laurabolin.

 

Se taas, kuten kaikki nandrolonit, lisää bodymass, FFM ja voimaa (7). Urheilijoiden keskimääräiset annokset ovat 200-400mg viikossa (mikä merkitsisi runsaampaa öljyä kehoon kuin keskimäärin Indy 500 -autasi). Naisurheilijat voivat myös löytää tämän kohteen hyödylliseksi, koska sillä on alhainen androgeeniset ominaisuudet ja korkea anaboliset ominaisuudet, mikä rajoittaa virilisoivaa vaikutusta (vaikutukset, jotka tekevät naisesta miehen ominaisuuksia).


Naisten keskimääräinen annos olisi 50-100 mg viikossa. Laurabolin on hyvä valinta naisurheilijoille, koska sitä yleensä myydään erittäin alhaisella konsentraatiolla (Mg / Ml), harvoin väärennetään, eikä se ole suurta kysyntää ja on siten halpaa (sinun ei pitäisi koskaan maksaa enemmän kuin 2-4 dollaria ml). Valitettavasti tämä lääke ei ole koskaan todella hyödyllinen miehille, paitsi ehkä sen vaikutuksia luun mineraalipitoisuuteen ja kollageeniin, joka voi olla 50 mg / viikko, koska se on saatavilla vain pieninä annoksina.
 

3. Kuinka käyttää raaka nandroloni-lauraattijauhetta ?


Laurabolin on injektoitava eläinlääketieteellinen steroidi, joka sisältää lääkkeen nandrolonilauraattia. Nandroloni lauraatti on periaatteessa pitkävaikutteinen Deca Durabolin, joka pysyy aktiivisena jopa kuukauden ajan kehossa. Urheilijat kuitenkin yleensä pistää tämän lääkkeen viikoittain.

 

Koska nandroloni, Laurabolin on havaittavissa anabolisia vaikutuksia heikompi androgeeni sivuvaikutuksia. Vaikka monet naiset käyttävät nandroloneja, laurabolin voi olla välttämätön. Androgeeniset vaikutukset voivat esiintyä naisilla, joilla on nandroloneja, varsinkin jos veren määrä kasvaa liian korkealla tällaisella pitkävaikutteisella lääkkeellä. Durabolin olisi parempi vaihtoehto.

 

Miesten kohdalla 200-400 mg: n annokset viikossa näyttävät toimivan hyvin. 50 mg: n vahvuudella on vaikea käyttää paljon suurempaa annosta, vaikka jotkut pitävät sitä mahdollisena. Meksikon Intervet-tuote löytyy koko Yhdysvalloista ja myy yleensä oikeudenmukaiseen hintaan. Se tulee 50 ml: n injektiopulloihin, 50 mg / ml. Äskettäin Intervet on muuttanut pakkaustaan.

 

25 mg tai 50 mg / ml 50 ml / injektiopullo. Tämä on eläinlääkärin steroidi, joka löytyy ensisijaisesti Kanadasta ja Euroopasta. Voidaan ajatella Deca: n erittäin pitkävaikutteista versiota. Deca voi pysyä aktiivisena järjestelmässä kahden viikon ajan. Tämä tuote toimii yleensä kolmesta neljään. Nandrabolinin huono asia on se, että se on saatavilla vain pieninä milligrammina annoksina. Tätä tuotetta ei tällä hetkellä ole väärennetty ja halpa.
 

4. Nandrolonin lauraattijauheen annos


Nandrolonilauraattia myydään tiettyjen maiden eläinlääkemarkkinoilla joko 20 tai 50 mg / ml: n määrinä. Miehen tulee kestää noin 30-70 mg päivässä, ja injektioita tarvitaan vain kerran viikossa.


Naiset voivat kokeilla nandroloneja niiden lievän luonteen ja alhaisten androgeenisten taipumusten vuoksi. Kuitenkin he ovat vielä jonkin verran androgeenisiä, joten naisille ei suositella enempää kuin 50 mg viikossa, ja jos virilisaatioongelmia ilmenee, lauraboliinin käyttö pitäisi lopettaa välittömästi.


Puoliintumisaika Nandrolone laurate (Laurabolin) on melko pitkä noin 18 päivää. Muista, että puoliintumisaika ei ole aktiivinen elämä, se tarkoittaa yksinkertaisesti, että jos annat 200 milligrammaa (milligrammaa), puoliintumisaikaa vasta puolet tämä määrä pysyy järjestelmässäsi ja niin edelleen. Näin ollen, kuten voitte kuvitella, tämä yhdiste pitää kiinni kiinteästä 6 viikon kuluttua pysähtymisen jälkeen.


Urheilijat voivat odottaa hyvin hitaita ja vakaita tuloksia Nandrolone lauratin käytöstä. Verrattuna "nopeampiin" steroideihin, kuten trenboloniin tai dianabolia, Laurabolinin massa ja vahvuusominaisuudet on paljon helpompi pitää.


Ilmeisesti pitempää puoliintumisaikaa se venyttää esteriä huomattavasti kauemmin kuin muut yhdisteet, joten pinoaminen on tärkeä, jotta saadaan parhaat tulokset. Aivan kuten kaikkien nandrolonien kanssa, suosittelen pinoamaan Laurabolin DHT-johdannaisyhdisteellä, kuten masteronilla tai provironilla, sekä lisää androgeenista yhdistettä, joka antaa sille potkun (esimerkiksi testosteroni). Olisi myös älykäs päätös käyttää oraalinen steroidi voidakseen aloittaa syklin, sillä se kestää todennäköisesti useita viikkoja huomattavan merkittävältä Laurabolinista johtuen pitkästä esteristä.

5. Varovaisuus raa'asta nandrolonilauraattijauheesta


Varoitukset ovat yhdistelmä varotoimia. Vasta-aiheet ja vuorovaikutus sekä vakava haittavaikutus lääkkeen saantiin. Diabeettista tai hypertensiivistä potilasta on varoitettava muutamasta lääkevälitteisestä vuorovaikutuksesta. Tunnetun yliherkkyyspotilaan täytyy olla varovainen reaktioista tai anafylaktisesta shokista. Raskaana olevaa naista tai imettävää naista tulisi varoittaa tietyistä lääkkeistä. Hepatiitin (maksasairaus) potilaan tai sydänpotilaiden tulisi välttää joitakin huumeita. Nandrolonin Laurate-lääkkeen varoitukset on lueteltu alla.

6. Mitä ovat mahdolliset haittavaikutukset nandrolonin lauraattijauheella?


Nandrolonilla on alhainen taipumus estrogeenin konversioon, jonka arvioidaan olevan vain noin 20% testosteronilla havaittavista noin 51%. Tämä johtuu siitä, että vaikka maksa voi muuntaa nandrolonin estradioliksi, muilla aktiivisemmilla steroidien aromatisaatioalueilla kuten rasvakudoksella nandroloni on paljon vähemmän avoimia tähän prosessiin.517 Näin ollen estrogeenin haittavaikutukset ovat huomattavasti huonompi tämän lääkkeen kanssa kuin testosteronilla.


Kohonneita estrogeenipitoisuuksia voi silti havaita suuremmalla annoksella, ja ne voivat aiheuttaa sivuvaikutuksia, kuten lisääntynyttä vedenpidätyskykyä, kehon rasva-hyötyä ja gynekomastiaa. Estrogeenin, kuten klomifeenisitraatin tai tamoksifeenisitraatin, voi olla välttämätön estrogeenisten haittavaikutusten estämiseksi, jos ne ilmenevät. Vaihtoehtoisesti voidaan käyttää aromataasi-inhibiittoria, kuten Arimidex® (anastrotsiini), joka tehokkaammin valvoo estrogeenia ehkäisemällä sen synteesiä. Aromataasi-inhibiittorit voivat kuitenkin olla melko kalliita verrattuna antiestrogeeneihin, ja niillä voi olla myös negatiivisia vaikutuksia veren lipideihin.

 

On huomattava, että nandrolonilla on jonkin verran aktiivisuutta progestiinina elimistössä.58 Vaikka progesteroni on c-19-steroidi, tämän ryhmän poistaminen kuten 19-norprogesteronista luo hormonin, jolla on suurempi sitoutumisaffiniteetti vastaaviin reseptoriinsa. Tämän ominaisuuden jakamisessa monet 19: n tai anabolisten steroidien osoitetaan olevan myös affiniteettia progesteronireseptoriin.519 Progesteronihoitoon liittyvät haittavaikutukset ovat samanlaisia kuin estrogeenin, mukaan lukien testosteronituotannon negatiivinen palaute ja inhibitiotaso .


Progestiinit lisäävät myös estrogeenien stimuloivaa vaikutusta nisäkäskudoskehitykseen. Näiden kahden hormonin välillä näyttää olevan voimakas synergia, niin että gynekomastia saattaa jopa esiintyä progestiinien avulla ilman liiallisia estrogeeneja. Estrogeenin käyttö, joka estää tämän häiriön estrogeenisen komponentin, on usein riittävä nandrolonin aiheuttaman gynecomastian lievittämiseksi.

 

Vaikka se on luokiteltu anaboliseksi steroidiksi, androgeeniset haittavaikutukset ovat edelleen mahdollisia tämän aineen kanssa, erityisesti suuremmilla annoksilla. Tämä voi sisältää rasvoja rasvaisesta ihosta, akneesta ja kehon / kasvojen hiusten kasvusta. Anaboliset / androgeeniset steroidit voivat myös pahentaa urospuolisten hiustenlähtöä. Naisia varoitetaan anabolisten / androgeenisten steroidien potentiaalisista virilisoivista vaikutuksista.


Näihin voi kuulua äänien syventäminen, kuukautisten epäsäännöllisyys, ihon pinnanmuodostuksen muutokset, kasvojen hiusten kasvun ja klitorian laajentumisen. Nandroloni on steroidi, jolla on suhteellisen vähäinen androgeeninen aktiivisuus suhteessa sen kudosrakentamiseen, mikä tekee kynnyksestä voimakkaille androgeenisille sivuvaikutuksille verrattain korkeammat kuin useammilla androgeenisilla aineilla, kuten testosteronilla, metandrostenolonilla tai fluoksimesteronilla. On myös tärkeää huomata, että nandrolonin lievän androgeenisen luonteen ja endogeenisen testosteronin tukahduttamisen vuoksi nandroloni on altis häiritsemään libidin miehillä, kun sitä käytetään ilman toista androgeenia.

 

Huomaa, että androgeeniresistentteissä kohdekudoksissa, kuten ihossa, päänahassa ja eturauhasessa, nandrolonin suhteellinen jarogenisuus vähenee vähentämällä dihydronandrolonille (DHN). 520 521 Nandrolonin metabolia on 5-alfa-reduktaasientsyymi.


5-alfa-reduktaasin estäjän, kuten finasteridin tai dutasteridin, samanaikainen käyttö häiritsee site-spesifisen nandrolonin toiminnan vähentämistä, mikä nostaa huomattavasti nandrolonin taipumusta androgeenisten sivuvaikutusten aikaansaamiseksi. Reduktaasin estäjää tulee välttää nandrolonilla, jos halutaan alhainen androgeenisuus.

Nandroloni ei ole c-17-alfa-alkyloitu, eikä tiedetä olevan hepatotoksisia vaikutuksia. Maksa-toksisuus on epätodennäköistä.
Anaboliset / androgeeniset steroidit voivat vaikuttaa haitallisesti seerumin kolesteroliin. Tämä sisältää taipumuksen vähentää HDL-hyötysuhteiden kolesterolitasoja ja lisätä LDL-arvojen (pahoja) kolesterolitasoja, jotka voivat siirtää HDL: n LDL-tasapainoon suunnassa, joka suosii arterioskleroosin suuremman riskin. Anabolisten / androgeenisten steroidien suhteellinen vaikutus seerumin lipideihin riippuu annosta, antoreittiä (suun kautta injisoitavaa), steroidin tyyppiä (aromatisoitavaa tai ei-aromatisoitavaa) ja maksan aineenvaihdunnan vastustuskykyä.


Tutkimukset, joissa annettiin 600 mg nandrolonidekanoaattia viikossa 10 viikon ajan, osoittivat HDL-kolesterolipitoisuuksien alenemisen 26%: lla.522 Tämä tukahduttaminen on hieman suurempi kuin testosteroniemantaatin yhtä suuri annos, ja on samaa mieltä aikaisemmista tutkimuksista, negatiiviset vaikutukset HDL / LDL-suhteeseen nandroloni-dekanoaatin kanssa verrattuna testosteronipipionaattiin.523 Nandrolonin injektoitavissa olevilla aineilla pitäisi kuitenkin silti olla huomattavasti heikompi vaikutus seerumin lipideihin kuin c-17-alfa-alkyloidut aineet. Anaboliset / androgeeniset steroidit voivat myös vaikuttaa haitallisesti verenpaineeseen ja triglyserideihin, vähentää endoteelin rentoutumista ja tukea vasemman kammion hypertrofiaa, mikä kaikki mahdollisesti lisää sydän- ja verisuonitautien ja sydäninfarktin riskiä.

 

Sydän- ja verisuonikannan vähentämiseksi on suositeltavaa ylläpitää aktiivista kardiovaskulaarista liikuntaohjelmaa ja minimoida tyydyttyneiden rasvojen, kolesterolin ja yksinkertaisten hiilihydraattien saanti milloin tahansa aktiivisen AAS-annon aikana. Suositellaan myös täydentämään kalaöljyjä (4 grammaa päivässä) ja luonnollista kolesteroli / antioksidanttikaavaa, kuten Lipid Stabil tai vastaavan valmistusaineen tuote.

 

Kaikki anaboliset / androgeeniset steroidit, kun niitä otetaan lihaksen vahvistamiseen riittävinä annoksina, odotetaan estävän endogeenisen testosteronituotannon. Vertailun vuoksi tutkimukset, joissa annettiin 100 mg viikossa nandrolondekanoaattia 6 viikon ajan, ovat osoittaneet seerumin testosteronipitoisuuksien alenemisen noin 57% hoidon aikana. Tällä annoksella 300 mg viikossa tämä vähennys saavutti 70%.


524 Uskotaan, että nandrolonin progestatiivinen aktiivisuus edistää merkittävästi testosteronisynteesin tukahduttamista hoidon aikana, mikä voi olla merkkinä huolimatta alhaisesta taipumuksesta estrogeenin muuntamiseen.525 Ilman testosteronin stimuloivien aineiden puuttumista testosteronipitoisuudet tulisi palauttaa normaalisti 2-6 kuukauden kuluessa lääkkeiden poistamisesta. Huomaa, että pitkittynyt hypogonadotrofinen hypogonadismi voi kehittyä toissijaisesti steroidien väärinkäytön vuoksi, mikä edellyttää lääketieteellisiä toimenpiteitä.

 

Edellä mainitut haittavaikutukset eivät ole osallisina. Lisätietoja mahdollisista sivuvaikutuksista on tämän sivuston Steroid Side Effects -osiossa.

7. Osta Nandrolone laurate Powder f rom SZOB


  Käy online-apteekissa ja täytä Nandrolone laurate -raaka-aineiden tilaus.

  Määritä toimituspaikka, tuotteen määrä ja maksutapa.

  30 minuutin aikana saat vahvistuksen tilauksestasi.

  Se lähetetään 12 tunnin kuluessa.
Nandroloni Laurate-jauhe video

raaka Nandroloni Laurate jauhe Tekniset tiedot:Nimi Nandroloni Laurate
ulkonäkö Valkoinen tai luonnonvalkoinen kiteinen jauhe
cas

26490-31-3

Määritys ≥99%
Liukoisuus Liukenematon veteen tai alkoholiin, joka on liukoinen etikkahappoon, etyyliesteriin

Kuivaushäviö

≤0.5%

Hevimetalli

≤10ppm

annostus

30-70mg

Alkamisaika

20 minit

Arvosana

Farmaseuttinen luokka

raaka Nandroloni Laurate jauhe Kilpailukykyinen etu:1 Laadukas kilpailukykyiseen hintaan:

1) Laatuvaatimus: USP 35


2) Puhtaus:> 99%


3) Olemme valmistaja ja voi tarjota korkealaatuisia tuotteita tehdas hinta.


2 Nopea ja turvallinen toimitus:

1) Paketti voidaan lähettää 24 tunnin kuluessa maksun suorittamisesta. Seurantanumero saatavilla


2) turvallinen ja huomaamaton lähetys. Valittavana on erilaisia kuljetusmenetelmiä.


3 Meillä on asiakkaita kaikkialla maailmassa:

1) Ammattimaisen palvelun ja runsaan kokemuksen ansiosta asiakkaat tuntevat olonsa hyvin, riittävät varastot ja nopeat toimitukset täyttävät heidän haluunsa.


2) Markkinapalaute ja tavarapalaute ovat arvokkaita, asiakkaiden vaatimusten täyttäminen on meidän vastuullamme.


3) Laadukas, kilpailukykyinen hinta, nopea toimitus, ensiluokkainen palvelu saada luottamusta ja kiitosta asiakkailta.


4 kolme periaatetta

1) Turvallinen toimitus: Kanavien monipuolistaminen, asiakkaiden yksityisyyden suojaaminen. Varmista vain uudelleenlähetys.


2) Älä koskaan muuta: Tuote pitää aina erittäin puhtaana, ei muutu, Korkealaatuinen on yrityksemme kulttuuri.


3) Hyvät palvelut: mahdollisimman nopeasti asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseksi, jotta asiakkaat saavat tavarat turvallisesti.

Nandroloni-lauraattijauhe HNMR | SZOB


26490-31-3 Nandrolone Laurate HNMR.jpg
Tutkimus