Nandrolonipipionaattijauhe (601-63-8)

Nandrolonipipionaattijauhe (601-63-8)
Tuotetiedot


1. Mikä raaka nandroloni-cypionate-jauhe on?


Nandroloni-Cypionate on yksi lukuisista markkinoilla olevista nandroloniyhdisteistä; mutta se ei ole yhtä yleistä kuin äärettömän suosittu ja erittäin saatavilla oleva Nandrolone-Decanoate (Deca-Durabolin). Deca-Durabolinia kuljettavat kaikki maapallon toimittajat ja kaikki apteekit ympäri maailmaa, ja sen jälkeen meillä on nandroloni-fenyylipropionaatti (Durabolin tai NPP), ja meillä on sitten nandroloni-Cypionate; saatat tuntea sen parhaiten Dynabol.


Dynabol ei ole huonompi nandrolonin muoto verrattuna muihin suosituimpiin muotoihin; se ei yksinkertaisesti ole niin laajalti saatavilla ja jakaa niin monia yhtäläisyyksiä Deca-Durabolin kanssa, että useimmat toimittajat eivät tunne tarvetta kuljettaa molempia. Joka tapauksessa, kun siirrymme keskustelumme läpi näillä sivuilla, löydät Nandrolone-Cypionate ja Nandrolone-Decanoate olemaan yhtä voimakkaita tarkoituksia varten samat.


Nandrolonipipionaatti on modifioitu nandrolonin muoto, jossa karboksyylihappoesteri (syklopentyylipropionihappo) on kiinnitetty 17-beetahydroksyyliryhmään. Esteroituneet steroidit ovat vähemmän polaarisia kuin vapaat steroidit, ja ne imeytyvät hitaammin injektiokohdasta.


Kerran verenkiertoon esteri poistetaan antamaan vapaa (aktiivinen) nandroloni. Esteroituneet steroidit on suunniteltu pidentämään terapeuttisen vaikutuksen ikkunaa annon antamisen jälkeen, mikä mahdollistaa harvemmin käytettävän injektion aikataulun verrattuna vapaan (ei-esteröidyn) steroidin injektioihin. Nandrolonipipionaatti antaa jyrkän piikin nandrolonin vapautumiselle 24-48 tuntia syvän intramuskulaarisen injektion jälkeen ja ylläpitää merkittävää hormonin vapautumista noin 2 viikon ajan.
 

2. Kuinka raaka nandroloni-cypionate-jauhe toimii?


Nandrolonipipionaatti on peräisin tunnetusta steroidista, nandrolonista. Tärkein ero on se, että se on mainitun steroidin injektoitava muoto. Hormonin vapautumisen malli on identtinen testosteronin kanssa. Huipentuma tai korkeimmat pitoisuudet havaittiin 24-48 tuntia annon jälkeen. Kuitenkin merkittävä osa hormonista vapautuu vielä toiselle viikolle. Vaikuttava aine on ilmeisesti nandroloni. Jälkimmäisellä on joitain androgeenisiä ja estrogeenisiä ominaisuuksia.

 

Erityisesti on korostettava, että Nandrolone Cypionate on itse asiassa edeltäjänsä muunneltu versio. Ero on se, että toisin kuin nandroloni, injektoitavassa versiossa on karboksyylihappoesteri, joka on kiinnittynyt 17-beeta-hydroksyyliryhmään. Tämä vähentää steroidin polariteettia, mikä johtaa ruumiin hitaampaan imeytymiseen.

 

Muistutettuaan kaiken edellä, siirrymme nyt keskustelemaan haittavaikutuksista. Ensinnäkin se on estrogeeninen, mikä tarkoittaa, että Dynabol edistää testosteronin muuntamista estrogeeniksi. Tämä voidaan yksinkertaisesti selittää sillä, että maksa ei voi muuttaa nandrolonia estradioliksi.

 

Toiseksi, anaboliset steroidit voivat myös osoittautua androgeenisiksi. Tärkein syy tähän vaikutukseen liittyy yliannostukseen. Näihin androgeenisiin ominaisuuksiin kuuluu aknen ja kasvojen hiusten kasvua.

 

Lisäksi nämä voivat johtaa raskaampiin hiusten menetykseen miehillä ja virilisaatiossa naisilla.

 

Lopuksi Nandrolone voi johtaa sydän-ja verisuonitauteihin johtuen pahentunutta kolesterolitasoa.
 

3. Kuinka käyttää Nandrolone cypionate -jauhetta ?


Näille kehonrakentajille on uusi yhdiste nimeltä Nandrolone Cypionate, joka voi olla vastaus. Nandroloni Cypionate markkinoidaan valtavirran pohjalla Anabolic DN: ksi. Se on Nandrolonin esteri, joka on hyvin samanlainen kuin Deca-steroidit, lukuun ottamatta modifikaatiota, joka mahdollistaa suuremman tehon ja nopeamman aktivoitumisen elimistössä.

 

Mitkä ovat yhdisteen hyödyt nopeammin vaikuttaviksi? Sen lisäksi, että kehonrakentajat ovat kärsimättömiä ihmisiä, ja tämä nopeuttaa tuloksia, se rajoittaa vaaditun pyöräilyn pituutta. Suurimman osan ajasta Deca-sykli tarvitsee 16 viikon pituisen ajan, jotta se olisi mahdollisimman tehokas.


Nandroloni Cypionaten avulla kehonrakentaja voi nähdä samat tulokset 8-10 viikossa. Tämä tarkoittaa sitä, että elintä ei kohdella yhtä pitkällä myrkyllisyydellä, mikä voi olla erittäin hyvä myös lihasreseptorin elpymisen paitsi yleiseen terveyteenkin. Tämä yhdiste on myös ihanteellinen kehonrakentajille, jotka kilpailevat testatuissa liitoissa, sillä se tarkoittaa, että havaitsemisajat ovat paljon pienemmät.

 

Naiset voivat hyötyä nandrolonipipionaatin käytöstä samalla tavoin. Naiset näkevät usein virilisaation, hiusten kasvun, aknen ja äänien peruuttamattoman syvenemisen haittavaikutuksia, kun he käyttävät dekaa tavalliseen 16 viikon jaksoon. Nandrolonipipionaatin käyttö antaa heille mahdollisuuden käyttää sykliä puoleen kauempaa, koska he näkevät suunnilleen samoja tuloksia. He voivat sitten vapaasti päästä eroon ja pysäyttää kaikki haittavaikutukset samalla kun he saavat edelleen lihasten voittoja.

 

Kun käytetään fysikaaliseen tai suorituskykyä parantavaan tarkoitukseen, 200-400 mg annos viikossa on tavallisimpia, sykleissä 8-12 viikkoa. Tämä taso riittää useimpiin käyttäjiin havaitsemaan mitattavia voittoja vähärasvaisen lihasmassan ja voimakkuuden suhteen, johon tulisi liittää alhainen estrogeeninen ja androgeeninen aktiivisuus. Vaikka suuremmat annokset (450-600 mg) voivat tuottaa voimakkaamman anabolisen vaikutuksen,


kun otetaan huomioon suhteellisen alhainen pitoisuus, jossa tätä lääkettä löytyy (50 mg / ml), 400 mg: n suuruisia annoksia ei yleisesti käytetä. Sen sijaan lääke on usein pinottu toisella aineella, yleensä androgeenillä, kuten injektoitavalla testosteronilla, joka myös auttaa vähentämään nandrolonin erittäin vähäistä androgeenisyyttä. Joskus käytetään myös suun kautta otettavia steroideja, joilla on voimakas androgeenisuus, kuten metandrostenoloni tai oksymetoloni, mutta myös hepatotoksisuus ja heikentää seerumin lipidejä (negatiivisesti).

 

Kun käytetään fysikaaliseen tai suorituskykyä parantavaan tarkoitukseen, 50 mg: n annos viikossa on yleisimpiä. Vaikka vain vähän androgeenisiä, naiset joutuvat satunnaisesti virilisaatio-oireiden kanssa otettaessa tätä yhdistettä. Jos virilisoiva sivuvaikutus tulee huolenaiheeksi, nandrolonipipionaatti on lopetettava heti, jotta estetään niiden pysyvä ulkonäkö. Riittävän peruuttamisen jälkeen lyhyemmän vaikutuksen omaava nandroloni Durabolin® voidaan katsoa turvallisemmaksi (hallittavammaksi) vaihtoehto. Tämä lääke pysyy aktiivisena vain muutamia päiviä, mikä vähentää huomattavasti vetäytymisaikaa, jos se on ilmoitettu.
 

4. Annostus raakasta nandrolonipipionaattijauhetta


Nandroloni Cypionate -yrityksen käyttäjät haluavat pitää sykemänsä samassa määrin kuin he käyttävät Decaa. Sykli on 45-80 mg vuorokaudessa. Jos testosteronia (testosteronivalmistetta) pilkkoutuu, sinun ei tarvitse mennä korkeammalle, varsinkin jos risteilyt 800 mg: lla testosteronia kohti viikossa, ja kaikenlaisia suuhun. Nandroloni Cypionate on erittäin tehokas, ja sinun ei tarvitse liioitella annostuskokoon nähden tuloksia. Monet kehonrakentajat ottavat liikaa yhdistettä ja huomaavat pian, että heillä on enemmän haittavaikutuksia kuin voitot, kun he ylittävät 600 mg: n kynnysarvon. Älä kuulu tähän ansaan käyttöön Nandrolone Cypionate ja kaikki steroidit vastuullisesti.
 

5. Varovaisuus raa'asta nandrolonipipionaattijauheesta


Nainen potilaat saattavat virilisaatiota, mukaan lukien syveneminen ääni, hirsutismi, akne, klitoromegalia (ei palautuvia) ja kuukautiskierron poikkeavuudet. Anabolisten steroidien keskeytyminen lievän virilisaation merkkeinä voi estää irreversiibelistä virilisaatiota. Anabolisten steroidien luusto-aistiharhat vaikuttavat epifyysin kasvukeskusten sulkemiseen lineaarisen luun kasvun lopettamisen myötä. Pre-potilaiden käytön aikana suositellaan luun ikärajan asianmukaista seurantaa.
 

6. Mitkä ovat mahdolliset haittavaikutukset f nandrolonin cypionate raakajauhetta ?

Kardiovaskulaariset vaikutukset voivat saostua potilailla, joilla on nesteen kertyminen. Angioedeemisen hoidon aikana on ilmennyt turvotusta sydämen vajaatoiminnan kanssa tai ilman sitä.

 

Kliinisen antamisen ja / tai suurien anabolisten steroidien annosten jälkeen tulevat virtsatietoriset vaikutukset voivat johtaa oligospermiin ja ejakulaation vähenemiseen. Iäkkäät miespotilaat saattavat kokea eturauhasen laajentumista, mikä johtaa virtsateiden tukkeutumiseen. Priapismi ja liiallinen stimulaatio voivat kehittyä. Nainen potilaat saattavat kokea virilisaatiota, mukaan lukien syveneminen ääni, hirsutismi, akne, klitoromegalia (ei palautuvia) ja kuukautiskierron poikkeavuudet. Lääkityksen lopettaminen lievän virilisaation oireina voi estää peruuttamattoman virilisaation. Muutoksia voi esiintyä libidon aikana (lisääntynyt / vähentynyt).

 

Hengenvaaraista haimatulehdusta ja maksan poikkeavuuksia, kuten maksa-kasvaimia ja maksasyöpämahoja, on esiintynyt pitkäaikaisen hoidon jälkeen suurilla annoksilla anabolisia steroideja. Kasvaimen regressiota ei esiintynyt kaikissa tapauksissa lääkityksen lopettamisen jälkeen. Kolestaattinen hepatiitti, keltaisuus ja epänormaalit maksafunktiotutkimukset voivat esiintyä suhteellisen pienissä annoksissa. Anabolisten steroidien käyttöön liittyvät epatoottiset tuumorit ovat verisuonisempia kuin muut maksa-kasvaimet ja voivat pysyä hilseinä elävän hengenvaarallisen vatsavaivojen kehittymiseen saakka. Peliosis hepatis voi ilmetä lievänä maksan toimintahäiriöinä, mutta on aiheuttanut maksan vajaatoimintaa

 

Nainen potilaat saattavat virilisaatiota, mukaan lukien syveneminen ääni, hirsutismi, akne, klitoromegalia (ei palautuvia) ja kuukautiskierron poikkeavuudet. Anabolisten steroidien keskeytyminen lievän virilisaation merkkeinä voi estää irreversiibelistä virilisaatiota. Anabolisten steroidien luusto-aistiharhat vaikuttavat epifyysin kasvukeskusten sulkemiseen lineaarisen luun kasvun lopettamisen myötä. Pre-potilaiden käytön aikana suositellaan luun ikärajan asianmukaista seurantaa.

 

Anabolisten steroidien suuria annoksia kestäneen pitkäaikaishoitoa saaneilla onkologisilla vaikutuksilla on esiintynyt maksan kasvaimia ja maksasolulekumäkäsineitä. Anabolisten steroidihoidon aikana esiintyvät hematologiset vaikutukset sisälsivät hyytymistekijöiden II, V, VII ja X muutoksia, pitkittynyttä protrombiiniaikaa (PT) ja lisääntynyttä punasolua tuotantoon.

 

Anabolisten steroidien exogeenisen antamisen aikana havaitut endokriiniset haittavaikutukset ovat sisältäneet endogeenisen testosteronin vapautumisen eston aivolisäkkeen luteinisoivan hormonin (LH) palautteen estämisen avulla. Suurten annosten eksogeeniset anaboliset steroidit voivat estää spermatogeneesiä aivolisäkkeen follikkelia stimuloivan hormonin (FSH) eston kautta. Anabolisten steroidien androgeeninen aktiivisuus voi pienentää tyroksiinia sitovan globuliinin tasoa ja vähentää T4-seerumitasoja ja lisätä T3: n ja T4: n hartsin sisäänottoa. Vapaa kilpirauhashormonipitoisuus pysyy ennallaan eikä kliinisiä todisteita kilpirauhan toimintahäiriöistä ole.

 

Anabolisten steroidihoidon aikana immobilisoituneissa potilailla tai metastaattisilla rintasyöksillä esiintyvät aineenvaihduntavaikutukset ovat sisältäneet osteolyyttisen indusoiman hyperkalsemian. Anaboliset steroidit vaikuttavat elektrolyyttitasapainoon, typen retentioon ja virtsan kalsiumin erittymiseen. Sydämen vajaatoiminta ja ilman sydämen vajaatoimintaa on esiintynyt. Diabeettisilla potilailla on havaittu vähentynyt glukoositoleranssi, joka vaatii hyperglykeemisen kontrollin säätöjä. Merkittävät alhaisen lipidiproteiinin (LDL) lisääntymiset ja suurtiheyksisten lipoproteiinien (HDL) väheneminen on tapahtunut.

 

Anabolisten steroidien psykiatriset vaikutukset ovat sisältäneet tottumuksia, herätystä, unettomuutta, masennusta ja libidon muutoksia. Akne on ollut dermatologinen sivuvaikutus, jota useimmin raportoidaan. Suurin esiintyvyys on ollut naisilla ja esiohjelmoiduilla miehillä. Nandrolonihoidon aikana esiintyvät ruoansulatuskanavan vaikutukset ovat sairastaneet pahoinvointia, oksentelua ja ripulia.
 

7. Osta Nandroloni Cypionate   Jauhe f rom SZOB

→ Käy online-apteekissa ja täytä Nandrolone Cypionate -raaka-aineiden tilaus.

→ Määritä toimituspaikka, tuotteen määrä ja maksutapa.

→ 30 minuutin aikana saat vahvistuksen tilauksestasi.

→ Se lähetetään 12 tunnin sisällä.
Nandroloni Cypionate jauhe video

raaka Nandroloni Cypionate jauhe Tekniset tiedot:Nimi Nandroloni Cypionate
ulkonäkö Valkoinen kiteinen jauhe
cas

  601-63-8

Määritys ≥98%
Liukoisuus Liukenematon veteen tai alkoholiin, joka on liukoinen etikkahappoon, etyyliesteriin

Kuivaushäviö

≤0.5%

Hevimetalli

≤10ppm

annostus

45-80mg

Alkamisaika

20 minit

Arvosana

Farmaseuttinen luokka

raaka Nandroloni Cypionate jauhe Kilpailukykyinen etu:


1 Laadukas kilpailukykyiseen hintaan:

1) Laatuvaatimus: USP 35


2) Puhtaus:> 99%


3) Olemme valmistaja ja voi tarjota korkealaatuisia tuotteita tehdas hinta.


2 Nopea ja turvallinen toimitus:

1) Paketti voidaan lähettää 24 tunnin kuluessa maksun suorittamisesta. Seurantanumero saatavilla


2) turvallinen ja huomaamaton lähetys. Valittavana on erilaisia kuljetusmenetelmiä.


3 Meillä on asiakkaita kaikkialla maailmassa:

1) Ammattimaisen palvelun ja runsaan kokemuksen ansiosta asiakkaat tuntevat olonsa hyvin, riittävät varastot ja nopeat toimitukset täyttävät heidän haluunsa.


2) Markkinapalaute ja tavarapalaute ovat arvokkaita, asiakkaiden vaatimusten täyttäminen on meidän vastuullamme.


3) Laadukas, kilpailukykyinen hinta, nopea toimitus, ensiluokkainen palvelu saada luottamusta ja kiitosta asiakkailta.


4 kolme periaatetta

1) Turvallinen toimitus: Kanavan monipuolistaminen, asiakkaiden yksityisyyden suojaaminen. Varmista vain uudelleenlähetys.

 

2) Älä koskaan muuta: Tuote pitää aina erittäin puhtaana, ei muutu, Korkealaatuinen on yrityksemme kulttuuri.

 

3) Hyvät palvelut: mahdollisimman nopeasti asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseksi, jotta asiakkaat saavat tavarat turvallisesti.

Nandroloni Cypionate jauhe HNMR | SZOB


601-63-8 Nandrolone Cypionate HNMR.jpg
Tutkimus