Nandroloni (Durabolin) jauhe (434-22-0)

Tuotetiedot


1. Mikä on raa'an nandrolonin (Durabolin) jauhe?


Nandroloni on yksi suosituimmista anabolisista steroideista, jotka on koskaan luotu ja jotka ovat olleet katkelmia suorituskyvyn parantamisessa kaikentyyppisissä urheilulajeissa sen alusta lähtien. Se on myös yksi harvoista anabolisista steroideista, joka on säilynyt merkittävässä asemassa lääketieteellisissä piireissä, ja jota arvostetaan monilla terapeuttisilla kentillä.

 

Nandroloni kehitettiin ensimmäisen kerran vuonna 1960, ja Organon julkaisi sen maailmanlaajuisesti vuonna 1962 nandrolonifenyylipropionaatin muodossa kauppanimellä Durabolin. Kuitenkin se olisi kauppanimi Deca Durabolin, joka saisi tarttua nandrolonin huumeeseen. Siitä lähtien lukuisia Nandrolonin versioita on osunut hyllyihin, mutta Deca Durabolin on pysynyt tunnetuimpana; Itse asiassa se ei ole harvinaista, että kaikki Nandrolone-versiot kutsutaan Decaksi, vaikka ne eivät olisikaan.

 

Deca 200 Nandrolonin hormoni voidaan kiinnittää mihin tahansa esteriin, mutta se esiintyy yleisesti dekanoaatti- ja fenyylipropionaattiestereinä ja joissakin tapauksissa Cypionate esteriin. Nandroloni tunnetaan siitä, että se on yksi steroidikäyttäjien parhaista off-season-bulkisointiaineista. Se on myös suosikki urheilijoille paranemista ja hyödyntämistä varten. Koska sen terapeuttiset hyödyt ovat valtavat, Nandrolonia käytetään monilla lääketieteen aloilla. Anabolisten steroidien kiistelyn vuoksi sen käyttö on kuitenkin vähentynyt jonkin verran Yhdysvalloissa, mutta on edelleen korkealla muualla maailmassa.

2. Miten Raw Nandroloni (Durabolin) jauhe toimii?


Yksinkertaisesti ymmärtämällä Nandrolonin toimintoja ja piirteitä on helppo nähdä 19: n tai yhdisteen positiiviset vaikutukset, erityisesti positiiviset lääketieteelliset hyödyt. Suorituskyvyn parantavaa yksilöä, kehonrakentajaa tai urheilijaa, vaikka pitkäkestoinen suosikki on myös yksi väärinymmärryksistä. Yleinen ajatus on, että Nandroloni on suuri keräilysteroidi ja totuus on se, että se on fantastinen bulking steroidi. Mutta monille steroidikäyttäjille, missä se päättyy, ja totuus on, ettei sen tarvitse eikä useinkaan. Avainasemassa minkä tahansa steroidikäyttäjän on ymmärrettävä, että steroidin laatu ei ole pelkästään riippuvainen siitä, kuinka paljon massaa se voi auttaa saavuttamaan. Steroidit voivat tuoda mukanaan lukuisia positiivisia vaikutuksia, ja jos massamainonta on ainoa, jonka olet koskaan ampukannut, saatat ehkä hyvin vaihtaa itsesi.

 

Off-season-urheilija Nandroloni on usein katkottuja ja yksi parhaista valinnoista, joita hän voi tehdä. Massan korotukset eivät tapahdu nopeasti, ja tämä jatkuu myös, jos käytetään lyhyttä esteriä. Et saa 20-30lbs massaa 4 viikossa, kuten ehkä Oxymetholone, mutta voit saada laadukasta massaa ja melko vähän aikaa, ei hämärää massaa, jota usein nähdään nopeasti vaikuttavissa massanrakentajissa. Vahvuuden pitäisi myös kasvaa jonkin verran, vaikka tätä steroidia ei tunneta kovin vahvan promoottorin suhteen. Sesongin urheilijalle hän nauttii myös toipumista ja terapeuttisia etuja. Tämä on tärkeää, sillä off-season-koulutus on yleensä silloin, kun raskaita painoja käytetään. Käyttäjä huomaa myös, että hänen pitäisi pystyä saamaan enemmän kooltaan vähemmän rasvaa kuin hän olisi ilman nandrolonin käyttöä johtuen positiivisesta vaikutuksesta, joka steroidilla on aineenvaihduntaan.

 

Sitten olemme mukana urheilija, hän ei ole etsimässä irtotavarana tai leikata, mutta tarvitsee parantunut suorituskyky kuitenkin. Nandroloni on yksi parhaista vaihtoehdoista, ellei se ole ehdottomasti paras valinta steroidien löytämiseksi tämän tavoitteen saavuttamiseksi. Hyvin alhaiset nandrolonin annokset tarjoavat tarvitsemansa helpotuksen ja toipumisen, ja hieman korkeampi annos antaa tämän yhdessä lisäntyvien lihasten kestävyyden kanssa. Yhtä tärkeää, varsinkin kun kyseessä on helpotus, tämä ei ole vääriä helpotuksia eikä peiteltyä vaikutusta - emme puhu kipulääkkeistä vaan todellisesta helpotuksesta.

 

Sitten jätämme leikkausvaiheen, jolloin monet steroidikäyttäjät ajattelevat nandrolonista, mutta vuosikymmenten ajan monet kilpailukykyiset kehonrakentajat ja erityisesti eliitti ovat tunnustaneet tämän steroidin merkityksen ja hyötyvät leikkaussuunnitelmasta. Ei ole harvinaista, että pieniä annoksia käytetään terapeuttisiin hyötyihin. Ei ole aikaa, että keho satuttaa ja kärsii, kuten leikkausvaiheen aikana, ja nandroloni on suuri korjaustoimenpide. Mutta toiset käyttävät sitä suoraa steroidihoitoa suojaavana aineena, joka auttaa suojaamaan vähärasvaista kudosta, joka muutoin menetettäisiin välttämättöminä kalorisiksi rajoituksin. Ei ole harvinaista, että kehonrakentaja käyttää nandrolonia ensimmäisen kilpailupolvensa alkupuoliskolla ja sitten pudottaa toisen puoliskon steroideihin, jotka soveltuvat paremmin kovettumiseen, vaikka hän voi jättää pieneen määrään aina loppuun terapeuttista hyötyä varten .
 

3. Kuinka käyttää Raw Nandrolone (Durabolin) jauhetta ?


Nandroloni on perushormoni, mutta se tunnetaan paremmin kauppanimellä Deca Durabolin, joka sisältää Nandroloni-dekanoaattia. Tämä suosittu valmiste ottaa nandrolonin hormonin ja lisää dekanoaattiesteriketjun. Tämä esteriketju on kiinnitetty valmistusprosessin aikana ja se palvelee kahta tarkoitusta. Päätarkoituksena on saada hormoniöljy liukoiseksi, joten se voidaan laittaa amp- tai multi-injektiopulloon. Tämän esteriketjun toinen tarkoitus on hitaasti vapauttaa steroidi pitämällä dekaani vuorovaikutuksessa androgeenireseptoreiden kanssa, kunnes entsyymit katkaisevat esteriketjun elimistössä. Koska nandroloni-dekanoaatti ei voi kiinnittyä androgeenireseptoriin, kunnes kehosi entsyymit ovat hajonneet pois dekanoaattiesteristä, se aiheuttaa steroidin hidastuvan järjestelmään monen päivän ajan. Lääketieteellisessä käytössä esterin pääasiallinen tehtävä on sallia hormonin injektoiminen vain kerran 3 viikon välein. Kehonrakentajat voivat kuitenkin injektoida deca durabolinia viikoittain tai yhtä usein kuin joka kolmas päivä.
 

4. Annostus raa'asta nandrolonista (Durabolin) jauheesta


Nandroloni-dekanoaatti-injektio on tarkoitettu vain syvälle lihakseen tapahtuvaan injektointiin, mieluiten lihaksen lihakseen. Annostelun tulisi perustua terapeuttiseen vasteeseen ja riskin suhteellista hyötyä. Hoidon kesto riippuu tilan reaktiosta ja haittavaikutusten esiintymisestä. Jos mahdollista, hoidon tulee olla ajoittaista. Nandrolonidekanoaattia on pidettävä lisäterapiana ja riittävästi ravintoaineiden määrää on syytä kuluttaa maksimaalisten terapeuttisten vaikutusten saavuttamiseksi. Esimerkiksi, kun sitä käytetään tulenkestävän anemian hoidossa, vaaditaan riittävää raudanottoa maksimaaliseen vasteeseen.

 

Naisten annos on 50-100 mg viikossa ja miehillä 100-200 mg viikossa. Lääkehoito on lopetettava, jos hematologista parannusta ei näy kuuden ensimmäisen kuukauden aikana. 2-13-vuotiaille lapsille keskimääräinen annos on 25-50 mg 3-4 viikon välein. Parenteraalisia lääkevalmisteita on tarkasteltava visuaalisesti hiukkasten ja värimuutosten suhteen ennen antamista, aina kun liuos ja säiliö sallivat.
 

5. Varoitus raa'asta nandrolonin (Durabolin) jauheesta


Nandroloni jäljittelee luonnossa esiintyviä steroideja, jotka toimivat samalla tavalla kuin testosteronin hormoni.

Testosteroni on urospuolinen sukupuolihormoni, jota tuottavat kivekset. Se löytyy myös naisista pienissä määrissä ja se tuottaa munasarjat ja lisämunuaiset.

Anabolisten steroidien väärinkäyttö voi häiritä niiden luonnollisesti esiintyvien hormonien tasapainoa, joita he jäljittelevät. Tämä häiriö voi aiheuttaa sivuvaikutuksia aina:

a) urospuolisten ominaisuuksien kehittäminen naisilla, hedelmällisyyden menetyksen ja mahdollisen impotenssin häviäminen miehillä

b) munuaisvaurio

c) kohonnut verenpaine, valtimoiden kovettuminen ja lisääntynyt sydän- ja maksasairauksien riski

d) luonnonvaraiset mielialan vaihtelut, jotka tunnetaan nimellä "steroidiruusu"
 

6. Mitä ovat mahdolliset haittavaikutukset f Raw nandroloni (Durabolin) jauhe ?


Nandrolonin pitäisi aiheuttaa vain haitallisia sivuvaikutuksia, jos sitä käytetään itsessään tai kun määrä on liian korkea käytettävän testosteronin määrän suhteen. Hyvä peukalosääntö on käyttää suhteessa 3: 2 - testosteronia nandroloniin. Siksi, jos teet 600 mg testosteronia viikossa, deca durabolin annos ei saa ylittää 400 mg. Jälleen tärkein deca-ongelma on se, että ilman riittävää testosteronia, joka toimii dihydrotestosteronin (DHT) substraattina, joka on elintärkeä osa erektiota, keho tunkeutuu paljon heikompiin nandrolonin aineenvaihduntatuotteisiin, jotka kilpailevat kehosi oman tuotannon DHT. Injektoidaan dekaani itsessään aiheuttaen DHT: n tarkoittavien reseptorien tulvan heikkoutta hormonia, joka ei anna oikeaa signaalia oikean erektioon pääsemiseksi. Tätä kutsutaan "Deca Dick".

 

Haittavaikutukset deca durabolin pinotaessa ovat hieman erilaiset. Kuten me kaikki tiedämme, deca on yleensä pinottu testi ja dbol. Ongelmana on, että testosteronin ja dianabolin tiedetään aiheuttavan merkittäviä sivuvaikutuksia, kuten veden retentioa ja rintojen kasvua miehillä (gyno). Nämä vaikutukset johtuvat näiden steroidien muuttamisesta estrogeeniksi (testosteronista) ja 17a-metyyliestradiolista (dianabolista) aromataasientsyymillä. Muut haittavaikutukset, jotka näillä kahdella steroidilla on, ovat merkittäviä hiustenlähtöä ja eturauhasen suurentumista, mikä johtuu pääasiassa testosteronin siirtymisestä dihydrotestosteroniin sen väistämättömän vuorovaikutuksen kanssa 5-reduktaasientsyymin kanssa. Vaikka nandrolonilla on rajallinen vuorovaikutusleveys sekä aromataasi- että 5-reduktaasientsyymit, näiden vuorovaikutusten tuloksena syntyvät metaboliitit eivät aiheuta samoja äärimmäisiä sivuvaikutuksia kuin testi ja dbol. Siksi deca durabolin on pohjimmiltaan synerginen steroidi, joka toimii hyvin kaikkien muiden bulking steroidien kanssa. Sallii sinun irtoavan enemmän ilman muita sivuvaikutuksia.
 

7. Osta Nandroloni (Durabolin) jauhe f rom SZOB


Käy online-apteekissa ja täytä Nandrolonin raaka-aineiden tilaus.

  Määritä toimituspaikka, tuotteen määrä ja maksutapa.

  30 minuutin aikana saat vahvistuksen tilauksestasi.

  Se lähetetään 12 tunnin kuluessa.


Nandrolonin (Durabolin) jauhe video

Raaka nandroloni (Durabolin) jauhe Tekniset tiedot:Nimi nandrolonin
ulkonäkö Valkoinen tai luonnonvalkoinen tai vaaleankeltainen kiteinen jauhe
cas

434-22-0

Määritys ≥99%
Liukoisuus Liukenematon veteen tai alkoholiin, joka on liukoinen etikkahappoon, etyyliesteriin

Kuivaushäviö

≤0.5%

Hevimetalli

≤10ppm

annostus

50-80mg

Alkamisaika

20 minit

Arvosana

Farmaseuttinen luokka

Nandroloni (Durabolin) raakajauhe   Kilpailuetu:


1 Laadukas kilpailukykyiseen hintaan:

1) Laatuvaatimus: USP 35


2) Puhtaus:> 99%


3) Olemme valmistaja ja voi tarjota korkealaatuisia tuotteita tehdas hinta.


2 Nopea ja turvallinen toimitus:

1) Paketti voidaan lähettää 24 tunnin kuluessa maksun suorittamisesta. Seurantanumero saatavilla


2) turvallinen ja huomaamaton lähetys. Valittavana on erilaisia kuljetusmenetelmiä.


3 Meillä on asiakkaita kaikkialla maailmassa:

1) Ammattimaisen palvelun ja runsaan kokemuksen ansiosta asiakkaat tuntevat olonsa hyvin, riittävät varastot ja nopeat toimitukset täyttävät heidän haluunsa.


2) Markkinapalaute ja tavarapalaute ovat arvokkaita, asiakkaiden vaatimusten täyttäminen on meidän vastuullamme.


3) Laadukas, kilpailukykyinen hinta, nopea toimitus, ensiluokkainen palvelu saada luottamusta ja kiitosta asiakkailta.


4 kolme periaatetta

1) Turvallinen toimitus: Kanavan monipuolistaminen, asiakkaiden yksityisyyden suojaaminen. Varmista vain uudelleenlähetys.


2) Älä koskaan muuta: Tuote pitää aina erittäin puhtaana, ei muutu, Korkealaatuinen on yrityksemme kulttuuri.


3) Hyvät palvelut: mahdollisimman nopeasti asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseksi, jotta asiakkaat saavat tavarat turvallisesti.

Raaka nandroloni (Durabolin) jauhe HNMR | SZOB


120511-73-1 Anastrozole HNMR.jpg
Tutkimus