Modafinilijauhe (68693-11-8)

Tuotetiedot


1. Mikä on Modafinil-jauhe?


Modafinil-jauhe on herätevyyttä edistävä lääke, jota käytetään sellaisten häiriöiden, kuten narkolepsia, siirtymätyöhäiriöiden hoitoon ja ylenevässä päivähoidossa, joka liittyy obstruktiiviseen uniapneaan. Se on myös havainnut laajalle levinnyttä etiketöintikäyttöä väitetyksi kognitiiviseksi tehostajaksi.


Englanninkielisissä maissa sitä myydään tuotenimillä Alertec, Modavigil ja Provigil. Yhdysvalloissa Modafinil-jauhe on luokiteltu aikataulun IV kontrolloiduksi aineeksi ja rajoitettu saatavuuteen ja käyttöön, mikä johtuu mahdollisista riippuvuuspotentiaaleista. Useimmissa muissa maissa se on reseptilääke, mutta muutoin laillisesti rajoitettu.

 

Modafinil-jauhe toimii epätyypillisenä, selektiivisenä ja heikkona dopamiinin takaisinoton estäjänä, joka epäsuorasti aktivoi orexiinin neuropeptidien ja histamiinin vapautumisen lateraalisesta hypotalamuksesta ja tuberomammilläärisestä ytimestä vastaavasti tuntemattomilla mekanismeilla, jotka kaikki edistävät lisääntynyttä heräämistä.
 

2. Kuinka Modafinil-raakajauute toimii?  


Modafiniliuute kohdistaa dopaminergiset neuronit aivojen hypotalamukseen, mikä luo orexiinin, hypokreeniinin ja dopamiinin, mikä lisää mielialaa, valppautta ja energiatasoja. Tutkimukset ovat osoittaneet, että kun dopamiinin vapautuminen on stimuloitu liikunnalla, ilonpito ja ruokavalio yksilöt kokevat lisääntyneen onnen, suuremman keskittymiskyvyn ja parantuneen täyttötunnuksen. Kuitenkin johtuen erilaisista kognitiivisista häiriöistä,


monet yksilöt eivät kykene luonnostaan tuottamaan riittäviä määriä dopamiinia, mikä johtaa puutteisiin ja häiriöihin, joita voidaan parantaa asianmukaisella Modafinil-jauheannostuksella. Modafinilin tehokkuuden maksimoimiseksi ja kehon kehittymisen estämiseksi lääkeaineen siedettävyyden vuoksi sinun pitäisi ottaa Modafinil-jauhe annoksesi mukaan vain yksi tai kolme kertaa viikossa. Normaaleissa olosuhteissa potilas tuntee vähäistä parannusta ensimmäisten annosten jälkeen, ja positiiviset vaikutukset ovat yhä voimakkaampia, kun lääke kehittyy elimistössä. Lyhytaikaiset vaikutukset (ja vaikutukset, joita ihmiset suosivat Modafiniliä parantaakseen suorituskykyä) kuluvat noin kymmenen tunnin kuluttua.

 

Modafinil-jauheen edut ovat moninaisia ja niitä on tutkittu laajasti viimeisen vuosikymmenen aikana. Osittain tämä johtuu siitä, että sotilaallinen ja hallituksen kiinnostus modafiniiliin on sotilaiden ja lentäjien työkalu, joka harjoittaa taistelutoimintaa unihäiriöisissä olosuhteissa.

 

Useiden tutkimusten mukaan väsymys on merkittävästi vähentynyt, kun käytettiin Modafinil-jauhetta. Käyttäjät, jotka kokevat unihäiriöitä tai joilla on hyperinsomnia, havaitsevat, että niiden henkinen suorituskyky lisääntyy modafiniilin käytön jälkeen (tai negatiiviset haittapuolet).

 

Modafiniilin toinen etu on yleisten kognitiivisten kykyjen suhteen. Modafinil voi parantaa kognitiivisia kykyjä, jotka mitataan reaktioajalla, työmuistilla ja muilla testeillä. Vaikka edut ovat pienempiä kuin ei-unihäiriöille, on ilmeistä, että terveet aikuiset voivat silti nähdä kognitiivisia etuja modafiniilin käytöstä.

 

Yksi modafiniilin suosituimmista käyttötavoista on huomio, valppaisuus ja keskittyminen. Vaikka kaikki nämä ovat samankaltaisia mekanismeissaan kuin " herätys", ne eroavat hieman tieteellisestä näkökulmasta. Tutkimuskirjallisuuden määrä osoittaa, että modafiniili vaikuttaa myönteisesti kaikkiin näihin tekijöihin.
 

3. Kuinka käyttää modafinilijauhetta?


Teknisesti Modafinil-jauhetta pidetään "herätevyyden agentina" eikä piristymänä, mutta monet nootrooppiset yhteisöt käyttävät sitä voimakkaana keskittymisen ja keskittymisen välineenä. Sitä pidetään yhtenä tunnetuimmista ja raskaimmin kulutetuista nootrooppisista, joka on levinnyt Silicon Valley yrittäjäpiireihin, Wall Streetin kauppiaille ja monille muille korkean suorituskyvyn omaaville yksilöille.

 

Kehittynyt aluksi narkolepsian hoitoon, Modafinil-jauhe vaikuttaa myönteisesti kognitioon ja kognitiivisiin kykyihin samalla kun se parantaa keskittymistä ja keskittymistä. Tutkijat olettavat, että modafiniili on tehokas, koska se lisää adrenaliinia ja dopamiinin hermovälitystä riittävästi näille kognitiivisille eduille, mutta ei riitä luomaan euforiaa ja riippuvuutta.

 

Keskusteluissa kuuluisan biohacker Dave Aspreyn ja kirjoittajan, Tim Ferrissin, Modafinil-jauhe on kasvanut suosioon älykkääksi huumeena. Julkisen kulutuksen lisäksi sotilas käyttää sitä vaihtoehtona Adderallille ja unihäiriöisille sotilaille varoittavassa agentissa.

 

Vaikka jotkut ihmiset ovat "ei-responders" Modafinil jauhe, useimmat ihmiset ennustavat tunne keskittyä ja kognitiivinen enhanceme
 

4. Modafinyylijauhe


Modafinilijauhetta on niin monta tutkimusta, annos vaihtelee suuresti tavoitteesta riippuen. Joissakin amfetamiinihavainnoissa tehdyissä tutkimuksissa jopa 400 mg lääkeainetta käytetään


ile-tutkimukset lasten ja ADHD: n kanssa käytä peräti 170 mg. Vakioannokset (lääkeyritysten tuottamat) ovat 100 - 200 mg.

 

Suurin osa suositelluista annoksista on 200 mg, mutta Modafinil-jauhe on voimakas lääke, ja se voi antaa puolet annoksesta (100 mg) veden testaamiseksi.

 

Koska Modafinil on suunniteltu pitämään käyttäjät hereillä ja hälyttävillä 9-10 tuntia, ihanteellinen aika ottaa Modafinil on aamulla ennen päivän aloittamista tai 2-3 tuntia ennen siirtymistä. Tämä lääkitys voidaan ottaa ruoan kanssa tai ilman, ja se alkaa yleensä 12 viikon tai sitä vanhemman lääkemääräyksen kanssa, joka tarkistetaan säännöllisesti ennen siirtymistä eteenpäin.


Koska sen yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, Modafinilia ei pidä jakaa ystävien ja perheenjäsenten kanssa, joilla ei ole lääkemääräyksiä. Ja jos päätät ostaa sen verkosta sen sijaan, että käytit lääketieteellistä toimittajaasi, muista keskustella lääkärisi kanssa ennen muiden lääkkeiden määräämistä. Sitä voidaan säilyttää huoneenlämmössä kuivassa paikassa ja se on säilytettävä lasten ulottumattomissa. Huolimatta heidän terveydentilastaan, lähes kaikille aikuispotilaille on määrätty sama 200 mg / vrk annos. Tätä lääkettä pidetään viimeisenä vaihtoehtona lapsille, koska sen on osoitettu aiheuttavan haitallisia psykiatrisia ja dermatologisia vaikutuksia.
 

5. Varoitus o fmfinaalijauheella

Älä käytä tätä lääkettä, jos olet allerginen Modafinil-jauheelle tai armodafinilille (Nuvigil).

 

Ennen kuin käytät Modafinil-jauhetta, kerro lääkärillesi, jos sinulla on angina (rintakipu), maksa tai munuaissairaus, sydänongelma, huumeidenkäytön historia, jos käytät verenpainelääkitystä tai jos sinulla on äskettäin ollut sydänkohtaus.

Modafinil-jauhe vaikuttaa keskushermostoon. Tämä lääkitys voi heikentää ajattelua tai reaktioita. Ole varovainen, jos ajetat tai teet mitään, mikä edellyttää sinun olevan varuillaan. Vältä muita vaarallisia toimia, kunnes tiedät, miten tämä lääkitys vaikuttaa tuskallesi.

 

Älä käytä modafiniilia ja soita lääkärillesi, jos sinulla on ihottuma, vaikka kuinka lievä. Modafiniilin kaltainen lääke on aiheuttanut vakavia ihoreaktioita, jotka ovat vakavia, jotta ne vaativat sairaalahoitoa. Muita merkkejä vakavasta reaktiosta ovat kuume, kurkkukipu, päänsärky ja oksentelu, jossa on voimakasta rakkulaa, kuorinta ja punoittava ihottuma.

 

On olemassa muita lääkkeitä, jotka voivat olla vuorovaikutuksessa modafiniilin kanssa. Kerro lääkärillesi kaikista lääkkeistä, joita käytät. Tämä sisältää reseptilääkkeitä, over-the-counter-vitamiinia, vitamiineja ja kasviperäisiä tuotteita. Älä aloita uutta lääkitystä kerrottuasi lääkärillesi. 


6. Mitkä ovat mahdolliset haittavaikutukset ? F Modafinyylijauhe ?

Tehokkailla nootrooppisilla ja älykkäillä lääkkeillä on usein haittavaikutuksia. Modafinil-jauheen haittavaikutukset liittyvät usein ruokahaluun. Monet ihmiset kokevat alhaisemman ruokahalun, kun he käyttävät modafiniilia, mikä tarkoittaa painonpudotusta joissakin. Vaikka tätä voidaan pitää modafiniilin positiivisena hyötynä joillekin, se on kuitenkin huumeiden sivuvaikutus.

 

Muita Modafinil-jauheen sivuvaikutuksia ovat päänsäryt, huimaus ja ärtyisyys, jotka ovat harvinaisia ja voivat riippua monista tekijöistä. Joskus ne ovat seurausta lisääntyneestä sykkeestä ja verenpaineesta, joka on modafiniilin toinen haittavaikutus. Harvoin ihmiset kokevat pahoinvointia, suun kuivumista ja vatsakivua.

 

Luonnollisesti, koska Modafinil-jauhe on herättävää ainetta, huumeiden ottaminen liian myöhään yöllä vaikuttaa kielteisesti nukkumaan. Se voi aiheuttaa unettomuutta joillekin ihmisille.

 

Modafinil-jauheen on osoitettu tuottavan vakavia haittavaikutuksia joillekin yksilöille, mutta ne ovat erittäin harvinaisia. Jos havaitset allergisen reaktion, johon liittyy oireita, kuten ihottumaa, rakkuloita, kuorinta, suun haavaumia, kuumetta, hengenahdistusta, turvotusta tai keltaisuutta, lopeta Modafinilin ottaminen ja soita lääkärille välittömästi.


Koska tämä lääkitys manipuloi aivokemiaa, on muita haittavaikutuksia, jotka, jos niitä on, pitäisi olla välitön punainen lippu lopettaaksesi sen. Näihin kuuluvat aistiharhat, masennus, ahdistuneisuus, rintakipu, hengitysvaikeudet, epätavalliset ajatukset ja aggressiivinen käyttäytyminen sekä itsemurha-ajatukset. Vaikka edellä mainitut haittavaikutukset ovat harvinaisia, on olemassa useampia yleisempiä haittavaikutuksia, joita saatat kokea käytettäessä Modafinil-jauhetta ensimmäisinä aikoina. Vähemmän vakavia haittavaikutuksia ovat päänsäryt,


selkäkipu, huimaus, pahoinvointi, vatsavaivat, ripuli, unettomuus, tukkoinen nenä. Nämä haittavaikutukset saattavat vaatia, että annostasi muutetaan tai että sinut vaihdetaan toiseen lääkkeeseen. Kuten aiemmin mainitsin, Modafinil-jauhe manipuloi aivojen kemiaa, joka voi johtaa mahdollisesti yleiseen "sivuvaikutukseen", joka on robotin kaltainen työasema. Minun ystäväni, jolla oli reseptiä Modafinil-jauheelle, kertoi minulle, että hän usein löytää itsensä "... tunteettomassa tarkennuksessa.


En halunnut tehdä muuta kuin työtä. Oma ruokahalu, libido ja halu "hölmöä" katosi ja korvattiin vakaalla tilanpidolla. "Vaikka jotkut teistä saattavat kiinnittää huumeeseen robottimaisen tarkennuksen vuoksi, minulla on ollut useita tuttavuuksia että he tuntevat vähemmän myötätuntoisia, rakastavia ja empaattisia käyttäessään Modafinil-jauhetta, pitäkää tämä mielessä ennen annoksen aloittamista.Hyödyt ja vaikutukset

Modafinil-jauheen ottamisen hyödyt riippuvat omiin oireisiin tai tavoitteisiin lääkkeen käytön yhteydessä. Vaikka jotkut potilaat kokevat elämää vaihtavat haittavaikutuksia ja heikentää unihäiriöiden poistamista, muut käyttäjät kokevat vaikutuksia, jotka ovat vähemmän merkittäviä mutta silti hyödyllisiä. Tavallisesti rekisteröityjen potilaiden edut: Tässä on joitain yleisimpiä kirjattuja etuja potilaille, jotka ottavat Modafinilia vastaan tuhoavia unihäiriöitä vastaan .

 

Työn tyydytystä parannettu: On vaikea pitää työtä tai säännöllisiä tuloja, kun et voi olla hereillä yli muutaman hetken kerrallaan. Tämä pätee erityisesti nykyiseen osaamistalouteen, jossa huomiomme on arvokas. Modafinil-jauheen pitäminen herättää sinut hereillä ja pystyy toimimaan normaalisti, joten sinulla on toimiva työelämä.


Sosialisointi: Yhteyksiemme antavat merkitystä elämällemme, mutta ei aina ole helppoa huolehtia ja rentoutua, vaikka ystäviäkinkin. Terveellisen sosiaalisen ympyrän osallistuminen on pakollista. Valitettavasti, kun olet liian väsynyt toimimaan, osallistuminen mihin tahansa yhteiskunnalliseen tapahtumaan on täysin mahdotonta. Modafinil-jauheen ansiosta voit olla enemmän sitoutuneita muihin elämänaloihin, joita saatat olla kadottanut ja jotka ovat sosiaalisempia.

 

Kodin elämä: terveellisen perheen kasvattaminen ja täyttävä kotielämä vievät työtä, ja kun olet kroonisesti väsynyt tai masentunut, se voi tuntea itsensä ylivoimaiseksi, jopa mahdottomaksi tehdä kaikkea muuta ja vielä aikaa lapsillesi ja puolisolleen. Modafinil-jauhe auttaa lieventämään masennusta ja lisää energiatasoa, jotta voit yhdistää rakastettavien kanssa terveellisempää ja johdonmukaisempaa tapaa.


Modafinilin etuja voidaan tislata yhteen lauseeseen ... Fyysinen homeostaasi. Toisin sanoen se auttaa tasapainottamaan ja kalibroimaan aivosi ja kehosi, estäen häiritsevien unihäiriöiden vaikutukset ja antaen sinulle mahdollisuuden elää normaalia elämää uudestaan tai ensimmäistä kertaa .

 

Yleisesti kirjattuja etuja suorituskykyyn keskittyneille potilaille

 

Vain koska tarvitset lääkemääräystä, jolla on laillisesti Modafinil-jauhe, ei välttämättä tarkoita sitä, että narkolepsia on ensisijainen syy lääkemääräyksen hakemiseen. Koska Modafinililla on laaja määrä sovelluksia, on todella helppoa saada resepti lääkäriltäsi, kunhan sinulla on jonkinlainen laillinen tarve. Esimerkiksi tiedän monista freelancereista, jotka työskentelevät ulkomaisten asiakkaiden kanssa ja käyttävät Modafinil-jauhetta auttaakseen heitä pysymään hereillä ja hälyttämään epänormaalin työaikaansa.


Tiedän myös runsaasti yrittäjiä ja startup työntekijöitä, jotka vakuuttavat paikallisen lääkärin antaa heille reseptiä auttaakseen naurettavaa työkuormaa heillä on edessään. Koska nämä henkilöt eivät teknisesti kärsi unihäiriöstä, halusin keskustella suorituskykyyn liittyvistä eduista erillään kliinisistä hyödyistä.

 

Lisääntynyt tuottavuus: Tavallisin hyöty, jonka löysin lukuisilta korkean tason tuottajilta, on tuottavuuden kasvu. Jotkut väittävät, että ne antavat heille laserkaltaista painostusta, toiset taas tasapainottavat energiatasojaan, mutta lähes kaikki, jotka käyttävät Modafinil-jauhetta, kertovat jossain määrin motivaatiostaan ja tuottavuudestaan.

 

Lisääntynyt mielenterveyden kestävyys: Yksi vaikeimmista osaajista osaajana on yrittää toimia täydellä kapasiteetilla tuntikausia loppuun asti. Modafinil-jauhe näyttää tarjoavan nopean ratkaisun. Lähes kaikki tiedä kuka on kokeillut lääkettä väittää, että he pystyivät työskentelemään paljon pidempään kuin normaalisti pitäen samalla tuottavuutensa pitkiä aikoja.


Parantaa päätöksentekoa: Toinen yleisesti ilmoitettu etu on se, että Modafinil auttaa ihmisiä parantamaan päätöksentekoa. Tai pikemminkin se auttaa heitä vähentämään taipumustaan tehdä impulsiivisia tai muuten "huonoja" päätöksiä.

 

Vaikka suurin osa tutkimuksista, jotka liittyivät näihin etuihin, käsitteli pienempiä otoskokoja ja vaativat lisätutkimusta, on olemassa riittävästi tieteellisiä ja viitteellisiä todisteita siitä, että Modafinil on todellakin tehokas aine henkilökohtaisen suorituskyvyn parantamiseen.

7. Osta Modafinil   Jauhe f rom SZOB

→ Käy online-apteekissa ja täytä Modafinil-raaka-aineiden tilaus.

→ Määritä toimituspaikka, tuotteen määrä ja maksutapa.

→ 30 minuutin aikana saat vahvistuksen tilauksestasi.

→ Se lähetetään 12 tunnin sisällä.
Modafinil jauhe video

Modafinil jauhe Tekniset tiedot:Nimi Modafinilijauhe
ulkonäkö valkoinen jauhe
cas

  68693-11-8

Määritys ≥98%
Liukoisuus liukoinen asetoniin, etanoliin, etyylieetteriin, etyyliasetaattiin, joka on veteen liukenematon

Kuivaushäviö

≤0.5%

Hevimetalli

≤10ppm

annostus

100-200mg

Alkamisaika

20 minit

Arvosana

Farmaseuttinen luokka

Modafinil jauhe Kilpailukykyinen etu:


1 Laadukas kilpailukykyiseen hintaan:

1) Laatuvaatimus: USP 35


2) Puhtaus:> 99%


3) Olemme valmistaja ja voi tarjota korkealaatuisia tuotteita tehdas hinta.


2 Nopea ja turvallinen toimitus:

1) Paketti voidaan lähettää 24 tunnin kuluessa maksun suorittamisesta. Seurantanumero saatavilla


2) turvallinen ja huomaamaton lähetys. Valittavana on erilaisia kuljetusmenetelmiä.


3 Meillä on asiakkaita kaikkialla maailmassa:

1) Ammattimaisen palvelun ja runsaan kokemuksen ansiosta asiakkaat tuntevat olonsa hyvin, riittävät varastot ja nopeat toimitukset täyttävät heidän haluunsa.


2) Markkinapalaute ja tavarapalaute ovat arvokkaita, asiakkaiden vaatimusten täyttäminen on meidän vastuullamme.


3) Laadukas, kilpailukykyinen hinta, nopea toimitus, ensiluokkainen palvelu saada luottamusta ja kiitosta asiakkailta.


4 kolme periaatetta

1) Turvallinen toimitus: Kanavan monipuolistaminen, asiakkaiden yksityisyyden suojaaminen. Varmista vain uudelleenlähetys.

 

2) Älä koskaan muuta: Tuote pitää aina erittäin puhtaana, ei muutu, Korkealaatuinen on yrityksemme kulttuuri.

 

3) Hyvät palvelut: mahdollisimman nopeasti asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseksi, jotta asiakkaat saavat tavarat turvallisesti.

Modafiniliuute HNMR | SZOB


68693-11-8 Modafinil HNMR.jpg
Tutkimus