MK 2866 (Ostarine) jauhe (1202044-20-9)

MK 2866 (Ostarine) jauhe (1202044-20-9)
Tuotetiedot


1. Mikä on Raw MK 2866 (Ostarine) jauhe?


Enobosarm, joka tunnetaan paremmin nimellä Ostarine tai MK 2866, on GTx: n kehittämä selektiivinen androgeenireseptorimodulaattori (GTM), joka on kehittänyt lihasten tuhlausta ja osteoporoosia. Monet spekuloivat Ostarinia voi löytää käyttötapoja hormonikorvaushoitosuunnitelmissa sekä sarkopian, kakeksian ja lihasten atrofian hoidossa. Tämä on erittäin arvokas hyöty niille, jotka kärsivät lihasten tuhoutumisesta, varsinkin koska SARM : n on osoitettu vaikuttavan ei-luustolihaan.

 

Ostariini, joka tunnetaan myös nimellä MK-2866, on GTx: n luoma SARM (selektiivinen androgeenireseptorimoduuli) lihasten tuhlauksen välttämiseksi ja hoitamiseksi. Se voi myöhemmin olla parannuskeino, jolla vältetään surkastuminen (ruumiinosan kokonaiset tuhoutuminen), kakeksia, sarkopenia ja hormoni tai testosteronikorvaushoito.

 

Tämän tyyppinen SARM ei voi vain pitää vähärasvaista massaa, vaan myös lisätä sitä. Ostariini on usein virheellinen S1: nä, mutta S1 luotiin aiemmin eikä enää mene laajentumiseen.
 

2. Kuinka Raw MK 2866 (Ostarine) jauhe toimii?


SARM: ssä ostariini sitoutuu suoraan androgeenireseptoreihin. Vaikka anaboliset steroidit sitoutuvat myös androgeenireseptoreihin, SARM : t eivät voi muuntaa DHT: ään tai estrogeeniin. Virallisesti kuuluvan lääkeryhmään Ligand, MK 2866: n ainoa tarkoitus on suora anabolinen toiminta. Tätä SARM: ää voidaan käyttää lihasten kasvuun tai lihasten säilyttämiseen (ruokavalioon riippuvainen).

 

Testi 600x Ostariini, kuten anaboliset steroidit, lisää proteiinisynteesiä ja typpisäilyä. Toisin kuin anaboliset steroidit, se tekee niin ilman mitään DHT (dihydrotestosteroni) tai estrogeenin muuntamista. Vaikka ei ole suoranaista estrogeenin muuntamista aromaattisen aktiivisuuden suhteen,


on osoitettu lievää estrogeenipitoisuutta. Tämä on ehkä syynä siihen, että Ostarine on osoittautunut hyväksi yhteisen terveydelle ja paranemiselle. Estrogeeni saa usein huonoa päällystettä, mutta jotkut tarvitaan hyvän terveyden ja fyysisen suorituskyvyn kannalta. Se on kuitenkin suora sitoutuminen reseptoriin, joka on tärkein, koska se ei ainoastaan edistä anaboliaa, vaan muuttaa geenisekvenssiä suoraan reseptorivaiheessa; Itse asiassa se on erittäin kudosspesifistä, lihaksia ja luuta.

 

MK 2866: n puoliintumisaika on noin 24 tuntia.

 

SARMS sitoutuu androgeenireseptoriin (AR) ja osoittaa osteo- (luu-) ja myo (lihaksen) selektiivisen anabolisen aktiivisuuden. Sitominen ja stimulaatio tehostavat proteiinisynteesiä ja luo lihaksia.

 

Ostariini aiheuttaa lihasten kasvua samoin kuin steroideja, mutta se ei voi tuottaa negatiivisia sivuvaikutuksia, joita tavallisesti esiintyy anabolisissa steroideissa ja prohormoneissa, kuten eturauhasessa ja muissa sekundaarisissa sukupuolielimissä.

 

MK-2866 käyttää sen anabolisia vaikutuksia lihaskudokseen täysin, joten se ei ole pelkästään potentiaalia parantaa lihasten vajaatoimintaa, mutta sillä on myös suuri potentiaali lihasten rakentamiseen urheilijoille, kehonrakentajille ja kuntoilijoille. Se on myös agentti, joka vähentää rappeutumisaikojen degeneraatiota vakavasta leikkauksesta tai vastaavista olosuhteista.

 

* Ostatilla on suoritettu 8 GTx: n tieteellistä tutkimusta, joissa on noin 600 potilasta ja 3 tehokkuustutkimusta. Neljän kuukauden vaiheen IIb lääketieteellinen tutkimus, jossa oli 159 potilasta, on osoittanut täydellisen tehostelun lihasmassaa verrattuna lumelääkkeeseen ja toissijaiseen tavoitteeseen lisätä lihasvoimaa.

 

Kehonrakennuksen osalta Ostarinen käyttäjät ovat osoittaneet, että MK-2866 voi auttaa parantamaan vähärasvaista lihasmassaa ja lujuutta.
 

3. Kuinka käyttää Raw MK 2866 (Ostarine) -jauhetta?


Bulking

 

Loistaa parhaiten, kun sitä käytetään vähärasvaisen lihasten saamiseen (bulking), koska se on kaikkien SARMS-yhdisteiden anabolinen. Ehdotettu annos on 25 mg 4-6 viikon ajan. PCT ei ole välttämätöntä. Kasvu 6 lbs. vähäisiä, säilytettäviä voittoja voidaan havaita tänä aikana.

 

Voit ottaa Ostarinen jopa 36 mg 8 viikon ajan, mutta vain, jos painat 210 kg. Supistumista odotetaan suurempina annoksina, joten PCT on syklin jälkeen pakko.

 

Palauttamista varten

 

Ostariini loistaa parantumisesta johtuen ravinteiden annostelutuloksista. Kaloria käytetään lihaksen rakentamiseen, joka auttaa painonpudotuksessa ja lisää lihasmassaa ja voimaa. Suositeltu annostus on 12,5-25 mg 4-8 viikon ajan.

 

* Sinun ruokavaliosi on oltava 30% vähärasvaisia proteiinilähteitä, jotta saavutetaan paras mahdollinen tulos.

 

Leikkaamiseen

 

MK-2866 voi auttaa leikkaamaan säilyttäen samalla lihasten edut ja vähentämällä kaloreita. Suositeltu annostus on 12,5-15 mg 4-6 viikon ajan.

 

Ostariini vamman ehkäisemiseksi

 

MK-2866: n vaikutukset muuntuvat anabolian luun ja luuston lihaskudokseen, mikä tarkoittaa, että sitä voitaisiin käyttää tulevaisuudessa erilaisiin tarkoituksiin, kuten osteoporoosiin ja samanaikaisesti hoidettaessa huumeita, jotka vähentävät luun tiheyttä. Niinpä se on hyvä käyttö yhdistelmänä vammojen talteenottamiselle, erityisesti luu- ja jänteisiin liittyville vammoille.

 

Suositeltu annos on 12,5 mg vuorokaudessa.
 

4. Annostelu raaka MK 2866 (Ostarine) jauhe


MK 2866 on suun kautta annettu SARM. Lihasten säilyttämistä varten laihduttamisen aikana tavallisesti käytetään vähintään 15 mg päivässä. Kasvua vauhdittaakseen useimmat käyttäjät löytävät 20-25 mg vuorokaudessa, jotta ne olisivat hyvä paikka aloittaa. Jotkut raskaammat yksilöt saattavat tarvita 30 mg vuorokaudessa, mutta useimmat tiedot osoittavat, että tällaiset annokset eivät useinkaan ole kovinkaan suuria verrattuna useimpien miesten 20-25 mg: n vaihteluväliin.


Kokonaiskäyttö yleensä kestää 6-8 viikkoa neljän viikon ajan ilman SARM-käyttöä, kun Ostarine-sykli on päättynyt. Vaikka testosteronin vaimennus ei ehkä ole raskas, PCT: tä saattaa tarvita tai ei välttämättä tarvita. Joitakin tukahdutuksia esiintyy kuitenkin, ja on parasta antaa keholle mahdollisuus normalisoida. MK 2866: n puoliintumisaika on noin 24 tuntia; kerran päivässä annostus on riittävä. Ei ole mitään hyötyä useille annoksille päivässä.
 

5. Raw MK 2866 (Ostarine) jauhe Positiiviset vaikutukset


Ostariinia voidaan käyttää sekä lihasmassan saamiseen että säilyttämiseen. Urheilijalle tämä tarkoittaa sitä, että sitä voidaan käyttää sekä leikkaus- että bulkkisointiasteissa. Käyttäjä voi odottaa huomattavia hyötyjä vähärasvaisesta kehon massasta ilman ei-toivottua vedenpidätyskykyä tai gynecomastian pelkoa, joka usein liittyy anabolisiin steroideihin.


Yksilö ei todennäköisesti saa yhtä paljon painoa kuin Dianabol- tai Anadrol-syklin aikana; kuitenkin voitot ovat puhtaampia ja helpompi ylläpitää jälkikäyttöä. On hyvin yleistä, että yksilö yhdistää kaikki painonnousu positiivisilla hyötyosuuksilla käytettäessä tiettyjä steroideja, mutta vain vähäiset lihasten voitot ovat laskelmia.

 

Ostariini voi olla myös erittäin käyttökelpoinen leikkaus- tai dietingvaiheen aikana. Tämä voi olla paras aika käyttää SARM: ää sen lihasten suojausominaisuuksiin. Raskausrasvan menettämisen vuoksi sinun on poltettava enemmän kaloreita kuin kulutat. Koska kalorien vajaus aiheuttaa vähärasvaisen lihasmassan vaarassa, tapahtuu jonkin verran menetys. Jos voimme suojella lihasmassamme ruokavalion aikana, emme vain näytä paremmalta, että jatkamme rasvanpolttoa.


Lihaksen menetys vaikeuttaa aineenvaihduntaa, mikä vaikeuttaa rasvan tappion syntymistä. Suojaa lihasmassaa ja suojaat aineenvaihduntaa. Ostarine tarjoaa myös merkittävää yhteisherkkyyttä ja korjausta, mikä on arvokasta ruokavalion aikana. Harvinainen tai kova ruokavalio voi usein johtaa yhteiseen epämukavuuteen. Jos pystymme suojaamaan nivelistämme, lisäämään jänne- ja nivelsiteiden voimakkuutta, kollageenisynteesiä ja lisäämään luun mineraalisisältöä, voimme edelleen kouluttaa ja kouluttaa kovemmin.


MK 2866: n tällä tavalla vaikuttavat vaikutukset ovat todella hyödyllisiä irtoamis- tai leikkausvaiheessa, mutta ne näkyvät tyypillisesti enemmän leikkausvaiheen aikana. Ostarinin vaikutukset tässä suhteessa ovat niin vahvoja tietoja, että se voi suoraan hoitaa vammoja eikä masking skenaariota kuin kipu-lääkkeillä, vaan nivelten, nivelsiteiden, jänteiden ja luuston todellinen parantuminen.

 

MK-2866 voi antaa sinulle:

Lisääntynyt Lean Mass Gain

Parempi voima

Lisää kestävyyttä

Yhteiset parantumiskyvyt

Anaboliset (jopa annoksilla niinkin alhainen kuin 3 mg)
 

6. Mitkä ovat mahdolliset sivuvaikutukset o Ostariini (MK-2866) raakajauhetta ?


Ostarinin sivuvaikutukset ovat vähäisiä, koska se näyttää olevan suhteellisen sivuvaikutusystävällinen lääke. Monet anabolisten steroidien aiheuttamat haittavaikutukset eivät ole tämän SARM: n kanssa; kuitenkin jotkut, vaikkakin lievästi.

 

Estrogeeninen: Ostariinin sivuvaikutukset eivät saisi sisältää estrogeenisiä ominaisuuksia, koska SARM ei aromatisoida. Testosteronia ei muuteta tämän lääkkeen estrogeeniksi. Ei voi esiintyä vedenpidätyskykyä, turvotusta, gynekomastiaa tai korkeaa verenpainetta vedenpidätyskyvyn vuoksi. Kuitenkin tiedot osoittavat, että olemassa olevia estrogeeneja voi esiintyä jonkin verran, mutta niiden on oltava hyvin lieviä ja eivät riitä antamaan estrogeenin käyttöä. Jos tämä erittäin vähäinen lisäys on huolestuttavaa, jos käytät anti-estrogeenia, voit helposti alentaa estrogeenitasosi, mikä voi johtaa lukuisiin hormonipuutteisiin ja niihin liittyviin vaikutuksiin.

 

Androgeeni: Ostarinin androgeeniset haittavaikutukset, huolimatta androgeenireseptorin välittömästä vaikutuksesta, ei pitäisi olla olemassa. Tämä yhdiste ei muutu DHT: hen; aknea ja hiustenlähtöä ei voi esiintyä. Myös virilisaatiossa naisiin kohdistuvat androgeeniset haittavaikutukset ovat mahdottomia. Koska DHT: hen liittyvää suoraa androgeenista toimintaa ei ole, myös eturauhasen ongelmat eivät ole olemattomat.

 

Sydän- ja verisuonitaudit: Ostarinin sivuvaikutusten on oltava mahdollisimman vähäisiä sydän- ja verisuonitautien riskiä. Sekä HDL- että LDL-tasoja voidaan vähentää, mutta kaikki tiedot osoittavat vähäisiä merkityksettömiä vähennyksiä.

 

Testosteronin vaimennus: Usein sanotaan, että SARM: t eivät tukahduttamaan luonnollista testosteronituotantoa, ja on totta, että niitä ei verrata anabolisiin steroideihin. Joitakin tukahduttamisia on kuitenkin mahdollista, mutta täydellistä tukahduttamista ei ole. Testosteronia lisäävä lisäosa voi olla perusteltua MK 2866: n käytön aikana. Poliittisen jälkikäsittelyn (PCT) tiedot ovat jonkin verran epäselvät, jos tämä on tarpeen. Jotkut miehet näyttävät kokea enemmän testosteronin vaimentamista kuin toiset.

 

Hepatotoksisuus: Vaikka suun kautta annettuna, ostariinin sivuvaikutukset eivät sisällä maksa-toksisuutta. MK 2866 ei kuulu C17-alfa-alkyloituun (C17-aa) -luokkaan, kuten monet suun kautta annettavat anaboliset steroidit. Se ei peitä SARM S4: een liittyvää MI-metaboliittia, joka antaa kyseiselle SARM: lle jonkin verran maksan toimintaa.

7. Osta Ostarine (MK-2866) Jauhe f rom SZOB


→ Käy online-apteekissa ja täytä Ostarine (MK-2866) -raaka-aineiden tilaus.

→ Määritä toimituspaikka, tuotteen määrä ja maksutapa.

→ 30 minuutin aikana saat vahvistuksen tilauksestasi.

→ Se lähetetään 12 tunnin sisällä.

MK 2866 (Ostarine) jauhe   video-

Raw MK 2866 (Ostarine) jauhe Tekniset tiedot:Nimi Ostariini (MK-2866)
ulkonäkö valkoinen jauhe
cas

  1202044-20-9

Määritys ≥98%
Liukoisuus liukoinen asetoniin, etanoliin, etyylieetteriin, etyyliasetaattiin, joka on veteen liukenematon

Kuivaushäviö

≤0.5%

Hevimetalli

≤10ppm

annostus

200-400

Alkamisaika

20-25mg

Arvosana

Farmaseuttinen luokka

Ostariini (MK-2866) raakajauhe Kilpailuetu:


1 Laadukas kilpailukykyiseen hintaan:

1) Laatuvaatimus: USP 35


2) Puhtaus:> 99%


3) Olemme valmistaja ja voi tarjota korkealaatuisia tuotteita tehdas hinta.


2 Nopea ja turvallinen toimitus:

1) Paketti voidaan lähettää 24 tunnin kuluessa maksun suorittamisesta. Seurantanumero saatavilla


2) turvallinen ja huomaamaton lähetys. Valittavana on erilaisia kuljetusmenetelmiä.


3 Meillä on asiakkaita kaikkialla maailmassa:

1) Ammattimaisen palvelun ja runsaan kokemuksen ansiosta asiakkaat tuntevat olonsa hyvin, riittävät varastot ja nopeat toimitukset täyttävät heidän haluunsa.


2) Markkinapalaute ja tavarapalaute ovat arvokkaita, asiakkaiden vaatimusten täyttäminen on meidän vastuullamme.


3) Laadukas, kilpailukykyinen hinta, nopea toimitus, ensiluokkainen palvelu saada luottamusta ja kiitosta asiakkailta.


4 kolme periaatetta

1) Turvallinen toimitus: Kanavan monipuolistaminen, asiakkaiden yksityisyyden suojaaminen. Varmista vain uudelleenlähetys.

 

2) Älä koskaan muuta: Tuote pitää aina erittäin puhtaana, ei muutu, Korkealaatuinen on yrityksemme kulttuuri.

 

3) Hyvät palvelut: mahdollisimman nopeasti asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseksi, jotta asiakkaat saavat tavarat turvallisesti.

Raw MK 2866 (Ostarine) jauhe HNMR | SZOB


1202044-20-9 MK2866Ostarine HNMR.jpg
Tutkimus