Metyylitrienoloni (965-93-5)

Metyylitrienoloni (965-93-5)
Tuotetiedot


1. Mikä on metyylitrienoloni?

Metyylitrienoloni voidaan luetella 17b-hydroksi-17a-metyyliestra-4,9,11-trieeni-3-onin tai 17a-metyyli-trenbolonin joukosta, ja sitä on myyty nimellä Metribolone. Methyltrienolone on oraalinen steroidi, jota ei ole koskaan myyty reseptilääkkeeksi tai ravintolisäksi. Sen ainoa käyttö tässä vaiheessa on ollut tutkimuskemikaali, vaikka sillä on vain vähän saatavuutta mustilla markkinoilla. Metyylitrienoloni on periaatteessa trenboloni, jonka C-17-metyyliryhmä tekee sen oraalisesti biosaatavaksi.

 

Vaikka ne ovat hyvin samanlaisia rakenteessa, metyylitrienoloni on hyvin erilainen kuin trenboloni. Se on anabolinen ja androgeeni-suhde 12000/6000 verrattuna metyyli-testosteroni, joten se mahdollisesti tehokkain steroidi olemassa. Metyylitrienoloni voi myös olla kaikkien steroidien voimakkain androgeenireseptorisidosaine. Methyltrienolone tarvitsi hyvin pieniä annoksia nähdäksesi suuria vahvuuksia kokoa ja vahvuutta. Metyylitrienoloni ei muutu estrogeeniksi, mutta sillä on progestiinista vaikutusta, joka saattaa lisätä estrogeenin vaikutuksia. Tätä voidaan pitää "kuivana" yhdistelmänä, joka ei aiheuta paljon, jos mitään subkutaanista (ihon alle) vedenpidätyskykyä.

 

Metyylitetrienolionijauhe

Methyltrienolone raaka jauhe, materiaali Metyylitrienolone, eräänlainen keltainen kiteinen jauhe, monet steroidituotteet toimittaja yleensä ostaa erittäin puhtaita Methyltrienolone jauhe verkossa, tehdä siitä kaikenlaisia tuotemerkin valmiin Methyltrienolone, yksityiskohtaisesti Methyltrienolone raaka SZOB kuten alla.
 

2. Miten metyylitrienoloni toimii?

Metyylitrienoloni on suun kautta annettava steroidi, jota kehitettiin jo 1960-luvulla eläin- ja solukokeisiin. Synteesi kuvattiin ensimmäisen kerran vuonna 1963. Metyylitrienoloni toimii lisäämällä aggressiivisuutta ja siten urheilijan motivaatiota menemään rajoihinsa koulutuksessa. Se myös vähentää uudistumisaikaa. Urheilija tarvitsee lyhyempiä taukoja ja voi kouluttaa useammin. Koska metyylitrienolonia ei voida muuttaa estrogeeniksi aromataasientsyymillä, koska sen rakenne on kehossa, ei-toivottu vesivarasto eliminoituu. Tästä syystä metyylitrienolonia käytetään kilpailun valmistukseen tai ruokavalioon.

 

Androgeenireseptoreja löytyy sekä rasvasolujen että lihassolujen joukosta. Androgeenit vaikuttavat lihasolujen AR: iin kasvun edistämiseksi ja rasvasolujen vaikutuksesta rasvan polttamiseen. Mitä voimakkaampi androgeeni sitoutuu AR: lle, sitä suurempi lipolyyttinen (rasvaa polttava) vaikutus rasvakudokseen. Valitettavasti tämä vahva sidos ei myöskään automaattisesti merkitse sitä, että se herättää voimakkaimman mahdollisen anabolisen vasteen, sidos herättää heikko anabolinen vaste. Anadrol (oksymetoloni) on heikoin sitoutuminen AR: lle mahdollista (liian alhainen mitattava), ja se tuottaa syvällisen anabolisen vasteen. Dianabolilla on myös niin pieni sitova affiniteetti, ja se tuottaa myös erittäin hyvän anabolisen vasteen.

Muista, että androgeenireseptorit löytyvät sekä lihaskudoksesta että rasvakudoksesta. Kun lihaksen AR on stimuloiva, se voi aiheuttaa hypertrofiaa. Kun rasvakudoksen AR: ta stimuloidaan, erilaisten mekanismien avulla rasva menetetään. Tämä on ylivoimainen yksinkertaistaminen, mutta kaikki mitä tarvitsemme on se, että kun sinulla on steroidi, joka sitoo AR: ta, se rakentaa lihaa ja polttaa rasvaa. Ja steroidi, joka sitoo erittäin tiukasti AR: ta, stimuloi paljon lihasynteesiä ja polttaa paljon rasvaa. Joten kun on tärkeää, AR-sitominen / stimulaatio ei ole loppu, vaan kaikki anaboliaa. Älä myöskään ymmärrä tämän tai minkä tahansa steroidin anabolinen / androgeeni suhde. MT: n anabolinen / androgeeni-suhde viittaisi siihen, että se tuottaa 120 + kertaa testosteronin anabolisten ja 60-kertaisen androgeenisen vaikutuksen (joka on pistemäärä 100 ja vastaavasti 100).

3. Miten metyylitrienolonia käytetään?  

Markkinoilla suurin osa metyylitrienolonista on tablettien muodossa, tavallisesti 250 mikrogrammaa tabletti, suurin osa käyttäjistä, jotka käyttävät lääkettä ennen sanottua normaalia sykliä ja annostusta:

viikko 1 - 250 mcg

viikko 2 500 mcg

viikko 3 750 mcg

viikko 4 1 mg

Sykliä varten se on erilainen riippuen Fyysisestä kestävyydestään, tai on joitain muita syklejä, jotka voit valita:

Ainoastaan suun kautta Cycle 1: Oral Tren Geneza Pharmaceuticals.

Viikko 1 - 3 (500mcg) Sykli Clomid 8 päivän ajan. Ja Nolva 2 viikkoa.

Työkierto 2

Viikko 1-3 (750mcg) Lähetysjakso on sama kuin sykli 1.

Työkierto 3

Viikko 1-3 (500mcg) Testi P 6 viikkoa 75 mg EOD. Nolva 2 viikkoa pct: lle.

 

Kun käytät syklejä, haluat käyttää maksan suojaavaa ainetta. Maito Thistle ja liv52 ovat erinomaisia tuotteita ja ne ovat erittäin suositeltavia jokaisen kierron ajan.


Kun käytät steroideja Oral Tren, käytä sitä turvallisesti. Älä käytä sitä väärin. Ottakaa maksan suoja 3 viikkoa ennen syklin alkamista, drinka gallonaa tai 2 vettä päivässä ja kierrä tuotetta turvallisesti. Suorita PCT. Tämä auttaa sinua tuntemaan itsesi paremmaksi ja tuomaan myös parempia voittoja. Olet tyytyväinen siihen, missä se vie sinut, ja älä huoli puolista, jos noudatat näitä yksinkertaisia vaiheita. Jos et juo gallonaa vettä päivässä, niin sinun ei pitäisi syklata, jos et voi syödä ruokaa oikein ja harjoittele sitä, älä kierrä, jos et voi suojella itseäsi haittavaikutuksilta, sitten asetat itsesi suurelle suurelle ongelmalle . Kestää vain aikaa ja olla turvassa.
 

4. Annostus metyylitrienolonista

Suosittele annos:

Suosittelemme, että tämän tuotteen annokset ovat hyvin alhaiset, yleensä 250-500mcg / päivä tai 500-750mcgs / vrk, riippuen Fyysisestä kestävyydestään, ei parempia kuin 3-4 viikkoa).


Jotkut laboratoriot ovat tehneet reserchin, he kaikki pitivät kirjanpitoa ja saivat säännöllisiä veripalveluja. Se osoittaa, että ihmiset, jotka olivat 2 mg / vrk, kehittivät erittäin kohonneet maksaentsyymit ja keltaisuus (silmien ja ihon keltaisuus). Ne kaikki toipuivat, ja kokeilla ja erehdyksellä 500-750mgg: n annosta todettiin olevan (* suhteellisen) turvallista ja (* noin) yhtä tehokas kuin 150-225 mg Trenboloniasetaattia. Naiselle ei suositella Tämä.
 

5. Varoitus Methyltrienolone

Metyylitrienolonien haittavaikutukset voivat olla ongelmallisia joillekin käyttäjille, mutta toisissa lääkeaineita ei tule lainkaan käyttää.

Jokainen, jolla on jokin seuraavista oireista, ei pidä ottaa harjoituskertaa ennen kuin hän saa ensin lääkärin apua:

• Testisoluinen atrofia

• Maksan vajaatoiminta

• Munuaissairaus tai toimintahäiriö

• Aivohalvaus

• Sydän-ja verisuonitauti

• Hengitysvaikeuksia


Metyylitrienoloni on hyvin androgeeni ja aiheuttaa todennäköisesti hiustenlähtöä ja vakavaa aknea niille, jotka ovat alttiita näille vaikutuksille. Gynekomastiaa esiintyy jonkin verran riski metyylitrienolonin progestatiivisten vaikutusten vuoksi. Suurin huolenaihe metyylitrienolonille on todennäköisesti sen maksakohtaus. Metyylitrienolonia ei suositella käytettäväksi naisilla missään annoksessa, koska virilisaatio on äärimmäisen suuri. Tämä johtuu siitä, että parabolan on hyvin androgeeni steroidi.

6. Mitä potentiaalisia haittavaikutuksia ovat metyylitrienoloni ?

Sivuvaikutukset (androgeenit):

Vaikka se on luokiteltu anaboliseksi steroidiksi, androgeeniset haittavaikutukset ovat edelleen yleisiä tämän aineen kanssa. Tämä voi sisältää rasvoja rasvaisesta ihosta, akneesta ja kehon / kasvojen hiusten kasvusta. Anaboliset / androgeeniset steroidit voivat myös pahentaa urospuolisten hiustenlähtöä. Naisia on myös varoitettu anabolisten / androgeenisten steroidien mahdollisista virilisoivista vaikutuksista. Näihin voi kuulua äänien syventäminen, kuukautisten epäsäännöllisyys, ihon pinnanmuodostuksen muutokset, kasvojen hiusten kasvun ja klitorian laajentumisen. Lisäksi 5-alfa-reduktaasientsyymi ei metaboloi metyylitrienolonia, joten finasteridi tai dutasteridi eivät vaikuta sen suhteelliseen androgeenisuuteen.


Sivuvaikutukset (Hepatotoksisuus):

Metyylitrienoloni on c17-alfa-alkyloitu yhdiste. Tämä muutos suojaa lääkettä maksan deaktivoinnista, mikä mahdollistaa erittäin suuren prosenttiosuuden lääkeaineen pääsemisen verenkiertoon oraalisen annon jälkeen. C17-alfa-alkyloidut anaboliset / androgeeniset steroidit voivat olla hepatotoksisia. Pitkäaikainen tai suuri altistus saattaa aiheuttaa maksavaurioita. Harvoissa tapauksissa hengenvaarallinen toimintahäiriö voi kehittyä. On suositeltavaa käydä lääkärin kanssa säännöllisesti jokaisen syklin aikana tarkkailemaan maksan toimintaa ja yleistä terveyttä. C17-alfa-alkyloitujen steroidien saanti on tavallisesti rajoittunut 6-8 viikkoon, jotta vältettäisiin maksa-arvojen lisääntyminen.


Metyylitrienoloni on erittäin voimakas oraalinen steroidi, jolla on erittäin korkea vastustuskyky maksan metaboliaan. Tämä tekee metyylitrienolonista erittäin myrkyllistä, mikä estää sen käytön reseptilääkkeinä tällä hetkellä missä tahansa osassa maailmaa. Bonnin yliopiston julkaisemat tutkimukset, jotka julkaistiin vuonna 1966, tekivät tämän hyvin selväksi.539 Itse asiassa tällä hetkellä tutkijat olivat pitäneet tätä maksimaalisesti myrkyllistä steroidia koskaan tutkittaessa ihmisillä, yhteenvetona havainnoistaan, kun he totesivat:


"Methyltrienolone, joka on suun kautta aktiivinen anabolinen aine pienemmässä annoksessa kuin 1,0 mg päivässä normaaleilla aikuisilla, on testattu sen vaikutuksesta maksan toimintaan. Koska metyylitrienolonilla on useita parametreja (BSP-retentio, kokonaisbilirubiini, transaminaasien, alkalisten fosfaattien ja seerumin kolinesteraasin aktiivisuus, plasman proakkariinipitoisuuden aktiivisuus) osoittautunut erittäin aktiivinen, jotta saataisiin aikaan intrahepaattisen kolestaasin biokemialliset oireet. ... joten metyylitrienoloni on tällä hetkellä kaikkein "hepatotoksinen" steroidi. "


Maksan vieroitusannoksen, kuten Liver Stabil, Liv-52 tai Essentiale Forte, on suositeltavaa käyttää hepatotoksiinisia anabolisia / androgeenisia steroideja.
Haittavaikutukset (sydän):

Anaboliset / androgeeniset steroidit voivat vaikuttaa haitallisesti seerumin kolesteroliin. Tämä sisältää taipumuksen vähentää HDL-hyötysuhteiden kolesterolitasoja ja lisätä LDL-arvojen (pahoja) kolesterolitasoja, jotka voivat siirtää HDL: n LDL-tasapainoon suunnassa, joka suosii arterioskleroosin suuremman riskin. Anabolisten / androgeenisten steroidien suhteellinen vaikutus seerumin lipideihin riippuu annosta, antoreittiä (suun kautta injisoitavaa), steroidin tyyppiä (aromatisoitavaa tai ei-aromatisoitavaa) ja maksan aineenvaihdunnan vastustuskykyä. Vaikka ihmisillä ei ole perusteellista tutkimusta, oraalinen reitti, korkea suhteellinen teho ja metyylitrienolonin ei-aromatisoitu luonne viittaavat siihen, että tämä aine on äärimmäisen altis negatiivisesti muuttamaan lipidien arvoja ja kasvattamalla aterogeenistä riskiä. Anaboliset / androgeeniset steroidit voivat myös vaikuttaa haitallisesti verenpaineeseen ja triglyserideihin, vähentää endoteelin rentoutumista ja tukea vasemman kammion hypertrofiaa, mikä kaikki mahdollisesti lisää sydän- ja verisuonitautien ja sydäninfarktin riskiä.

 

Sydän- ja verisuonikannan vähentämiseksi on suositeltavaa ylläpitää aktiivista kardiovaskulaarista liikuntaohjelmaa ja minimoida tyydyttyneiden rasvojen, kolesterolin ja yksinkertaisten hiilihydraattien saanti milloin tahansa aktiivisen AAS-annon aikana. Suositellaan myös täydentämään kalaöljyjä (4 grammaa päivässä) ja luonnollista kolesteroli / antioksidanttikaavaa, kuten Lipid Stabil tai vastaavan valmistusaineen tuote.

 

Sivuvaikutukset (testosteronin vaimennus):

Kaikki anaboliset / androgeeniset steroidit, kun niitä otetaan lihaksen vahvistamiseen riittävinä annoksina, odotetaan estävän endogeenisen testosteronituotannon. Ilman testosteronin stimuloivia aineita interventioon testosteronipitoisuuden on palaututtava normaaliksi 1-4 kuukauden kuluessa lääkkeen poistamisesta. Huomaa, että pitkittynyt hypogonadotrofinen hypogonadismi voi kehittyä toissijaisesti steroidien väärinkäytön vuoksi, mikä edellyttää lääketieteellisiä toimenpiteitä.

 

Naisten kohdalla Methyl Trenin mahdollinen sivuvaikutus on virilisaatio (miesten seksuaalisten ominaisuuksien kehittyminen), joka on syvällistä tämän lääkkeen kanssa (9), joten naisille pitäisi olla täysin rajoituksia. Sinun täytyy ottaa erittäin hyvä Cycle Support Stack tämän yhdisteen kanssa, jos päätät kokeilla sitä. Sinun on ehdottomasti käytettävä TUDCAa estämään anabolisten steroidien aiheuttama kolestaasi. Sinun on vielä saatava veritöitä, vältettävä muita suuhun, vältettävä alkoholin juomista tai jotain muuta, joka voisi verottaa maksasi ja seurata tarkasti terveytesi. MethylTren ei ole huumeiden aloittelijoille! Luultavasti parhaiten hyödyntävät kehonrakentajat, jotka ovat esikilpailuja.
 

7. Osta metyylitrienoloni   Raakajauute f rom SZOB

Markkinoilla on erilainen puhtaus metyylitrienolonipulverissa, tavallisesti 60-99%, trenboloniheksahydrobentsyylikarbonaattijauhe, jonka puhtausaste on korkea, kuten 98%, on tavallisesti farmaseuttisessa arvossa, joka on turvallisempi käyttää, vähemmän haittavaikutuksia. tuottamaan enemmän lääkeainetta trenboloni-heksahydrobentsyylikarbonaattia, missä ostaa lääketerminaalista trenboloniheksahydrobentsyylikarbonaattijauhetta, ehkä tämä on kysymys. Jos olet jo

Tiedäthän, että se on hyvä. Jos et vielä tiedä, ja olet steroidituotteiden toimittaja, joka tarvitsee tätä, sitten SZOB yritys ehkä yksi hyvästä valintasi.
Mikä on SZOB-yrityksen etu?

1 Korkealaatuinen kilpailukykyinen Hinta:

1) Laatuvaatimus: USP 35

2) Puhtaus:> 99%

3) Olemme valmistaja ja voi tarjota korkealaatuisia tuotteita tehdas hinta.


2 nopeaa ja turvallista toimitusta:

1) Paketti voidaan lähettää 24 tunnin kuluessa maksun suorittamisesta. Seurantanumero saatavilla

2) turvallinen ja huomaamaton lähetys. Valittavana on erilaisia kuljetusmenetelmiä.


3 Meillä on asiakkaita ympäri maailmaa:

1) Ammattimaisen palvelun ja runsaan kokemuksen ansiosta asiakkaat tuntevat olonsa hyvin, riittävät varastot ja nopeat toimitukset täyttävät heidän haluunsa.

2) Markkinapalaute ja tavarapalaute ovat arvokkaita, asiakkaiden vaatimusten täyttäminen on meidän vastuullamme.

3) Laadukas, kilpailukykyinen hinta, nopea toimitus, ensiluokkainen palvelu saada luottamusta ja kiitosta asiakkailta.


4 Kolme periaatetta:

1) Turvallinen toimitus: Kanavien monipuolistaminen, asiakkaiden yksityisyyden suojaaminen. Varmista vain uudelleenlähetys.

2) Älä koskaan muuta: Tuote pitää aina erittäin puhtaana, ei muutu, Korkealaatuinen on yrityksemme kulttuuri.

3) Hyvät palvelut: mahdollisimman nopeasti asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseksi, jotta asiakkaat saavat tavarat turvallisesti.

Miten ostaa farmaseuttisen luokan metyylitrienolonijauhe SZOB-raaka-aineelta?

Käy online-apteekissa ja täytä Trenbolone Enanthate -raaka-aineiden tilaus.

Määritä toimituspaikka, tuotteen määrä ja maksutapa.

30 minuutin aikana saat vahvistuksen tilauksestasi.

Se lähetetään 12 tunnin sisällä.
Methyltrienolone raakajauhe video


Metyylitrienoloni raakajauhe Tekniset tiedot:Nimi metyylitrienolonia
ulkonäkö Vaaleankeltainen kiteinen jauhe
cas

  965-93-5

Määritys ≥98%
Liukoisuus Liukenematon veteen tai alkoholiin, joka on liukoinen etikkahappoon, etyyliesteriin

Kuivaushäviö

≤0.5%

Hevimetalli

≤10ppm

annostus

500-750mcg

Alkamisaika

20 minit

Arvosana

Farmaseuttinen luokka

Metyltrienolone raakajauhe Competitive Advantage:


1 Laadukas kilpailukykyiseen hintaan:

1) Laatuvaatimus: USP 35


2) Puhtaus:> 99%


3) Olemme valmistaja ja voi tarjota korkealaatuisia tuotteita tehdas hinta.


2 Nopea ja turvallinen toimitus:

1) Paketti voidaan lähettää 24 tunnin kuluessa maksun suorittamisesta. Seurantanumero saatavilla


2) turvallinen ja huomaamaton lähetys. Valittavana on erilaisia kuljetusmenetelmiä.


3 Meillä on asiakkaita kaikkialla maailmassa:

1) Ammattimaisen palvelun ja runsaan kokemuksen ansiosta asiakkaat tuntevat olonsa hyvin, riittävät varastot ja nopeat toimitukset täyttävät heidän haluunsa.


2) Markkinapalaute ja tavarapalaute ovat arvokkaita, asiakkaiden vaatimusten täyttäminen on meidän vastuullamme.


3) Laadukas, kilpailukykyinen hinta, nopea toimitus, ensiluokkainen palvelu saada luottamusta ja kiitosta asiakkailta.


4 kolme periaatetta

1) Turvallinen toimitus: Kanavien monipuolistaminen, asiakkaiden yksityisyyden suojaaminen. Varmista vain uudelleenlähetys.

 

2) Älä koskaan muuta: Tuote pitää aina erittäin puhtaana, ei muutu, Korkealaatuinen on yrityksemme kulttuuri.

 

3) Hyvät palvelut: mahdollisimman nopeasti asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseksi, jotta asiakkaat saavat tavarat turvallisesti.

Metyylitrienolonihappojauhe HNMR | SZOB


965-93-5 Methyltrienolone HNMR.jpg
Tutkimus