17-Methyltestosterone (58-18-4) jauhe

Tuotetiedot


1. mitä 17 Methyltestosterone jauhe?


Methyltestosterone on ihmisen testosteroni, luonnon sukupuolihormonien, joka on tuotettu miehen kivekset. Pieniä määriä testosteronia tuotetaan myös naisen munasarjojen ja lisämunuaisten järjestelmä.


Methyltestosterone käytetään miehet ja pojat hoitoon edellytykset, puutteellinen hormonien kuten viivästynyt murrosikä tai muut hormonaalista epätasapainoa. Methyltestosterone myös hoidetaan naisilla rintasyöpä, joka on levinnyt muihin kehon osiin.


Methyltestosterone voidaan käyttää myös muihin tarkoituksiin ei ole lueteltu tässä lääkehoito oppaassa.

2.Miten Does raaka 17 Methyltestosterone-aine toimii?


Tämä lääkitys käytetään miehillä, jotka eivät tee tarpeeksi luonnollinen aine nimeltä testosteroni. Miehillä testosteroni on vastuussa useita normaali toimintoja, kuten kasvun ja kehityksen sukupuolielimiä, lihakset ja luut. Se auttaa myös, aiheuttaa normaali seksuaalinen kehitys (murrosikää) pojat. Methyltestosterone muistuttaa luonnollista testosteronin tuottaa elimistöön. Se kuuluu luokkaan huumeita kutsutaan androgeenien. Se toimii vaikuttamalla monet kehon järjestelmiin, jotta elin voi kehittyä ja toimia normaalisti.


Methyltestosterone voidaan myös käyttää tiettyjä nuorten poikien aiheuttaa murrosikä niille, joilla on viivästynyt murrosikä. Se voidaan myös hoitoon tietyntyyppisten rintasyöpä naisilla.

3. Kuinka käyttääRaaka 17 Methyltestosterone jauhe?


Käyttää tätä lääkettä suun kautta tai ilman ruokaa, yleensä 1-4 kertaa päivässä, kuten lääkärin ohjeiden.

Annostus perustuu sairaudestasi, veren testosteronitasoja ja hoitovastetta.

Käytä tätä lääkettä säännöllisesti saada eniten hyötyä siitä. Auttaa sinua muistamaan sitä samaan aikaan joka päivä.


Käyttää väärin tai testosteronin tai testosteronin kaltaisia tuotteita voi aiheuttaa vakavia haittavaikutuksia, kuten sydän-ja verisuonisairaudet (mukaan lukien sydänkohtaus), aivohalvaus, maksasairaus, henkinen/mielialan ongelmia, epänormaalia huumeiden tähtäävän käyttäytymistä tai väärin luu kasvu (nuorten) . Älä suurentaa annosta tai käyttää tätä lääkettä useammin tai kauemmin määrätty. Kun testosteronin väärin tai väärin, ehkä vieroitusoireita (kuten masennus, ärtyneisyys, väsymys) kun yhtäkkiä lopettaa käyttää huumeita. Nämä oireet voi kestää viikosta kuukauteen.


Pohjimmiltaan se on ruiskeena testosteroni-asetaatti, joka on ollut modifide kloori (kuten turinabol), jotta se ei vähentää DHT tai estrogeeni... on vähemmän tehokas kuin osalta paino/lujuus mutta on vielä joitakin erinomaisia anabolisia vaikutuksia juurikaan yhtään puolta. Olen ajatellut, se olisi hyvä lisä testi/tren tai testi/masto tasapainottaa androgeeni: Anaboliset suhde ja jopa yhteensä AAS lisäämättä lisää sivuja.


Vaikutukset pitäisi olla samanlainen kuin primobolan, joka on aika vitun hyvä teokseni.


Ainoa haittapuoli on, että se on alhainen pitoisuus, jotka voidaan ratkaista suurempi annos UGL hautua ja toinen on se, asetaatti niin se pistää ED vakaa tasolla... ei valtava fani, että.


Voit mahdollisesti käyttää sitä testP/trenA super hautua jos aiot olla ammunta ED joka tapauksessa (eräänlainen kuten testi/tren/dbol mutta vähemmän vedensitomiskyvyn ja koska ne ovat kaikki öljyt voit ampua heidät yksi super hautua ja vältä useiden tietotyyppien suullisesti / suspensio). Se tarvitsee vauhdikas nimi tosin... ehkä ”ClosteBomb” (75mgTestP/75mgTrenA/75mgClostA / mg)... Paskaa olisi badass.

4. Annostusof raaka 17 Methyltestosterone jauhe


Methyltestosterone kapselit annostellaan suun kautta. Ehdotetut annostus androgeenien vaihtelee iän, sukupuolen ja potilaan diagnoosi. Annos säädetään potilaan ja ulkonäön haittavaikutuksista.


Korvaushoidon androgeenisesti puutosta miehillä on 10-50 mg oxacaps päivittäin. Eri annostukset on käytetty aiheuttaa riskialttiimpiin muutoksia hypogonadaalista miesten, jotkut asiantuntijat kannattanut pienempiä annoksia aluksi, vähitellen lisäämällä annosta murrosiän edetessä tai ilman laskua huolto tasolle. Muiden asiantuntijoiden korostaa, että suuremmat annokset tarvitaan aiheuttaa riskialttiimpiin muutoksia ja pienempiä annoksia voidaan käyttää ylläpitotoimissa murrosiän jälkeen. Kronologiset ja luuston aikojen on otettava huomioon määritettäessä aloitusannos ja sopeutua annos.


Käytettyjen viivästyy murrosikään yleensä ovat alarajan siitä edellä, ja kestää esimerkiksi 4-6 kuukautta.


Naiset, joilla on metastasoitunut rintasyöpä syöpä on seurannut tiiviisti, koska androgen hoidon joskus tulee nopeuttaa taudin. Näin ollen monet asiantuntijat mieluummin lyhyempi toimii androgeenisesti valmistelut sen sijaan, että ne, joilla pitkäaikainen toimintaa hoitoon rinta syöpä, erityisesti aikana androgen hoidon alkuvaiheessa. Methyltestosterone annostus androgen hoidon rinta syöpä naisilla on 50-200 mg vuorokaudessa.


Methyltestosterone oli ”alkuperäinen” suullinen steroidi. Menee takaisin vuosikymmeniä, se oli ensimmäinen anabolinen steroidi, joka näytti merkitsevää tehoa kun otetaan suun kautta. Geeks kemia methyltestosterone on yksinkertaisesti testosteronin kanssa lisätty metyyliryhmä on c-17, mikä hidastaa sen maksan jakautuminen. Testosteroni-muunnelmassa Näytä toimivan suullinen androgeenisesti täydentää alkuvuosina lääketieteelliseen käyttöön. Mutta oli myös varsin ongelmallisia erityisesti kuin nykyään.


Yksi tärkeimmistä kysymyksistä on, että se yleensä erittäin estrogeenisiä. On käynyt ilmi, tämä johtuu methyltestosterone helposti muuntaa erittäin voimakas ”super estrogeenin” kutsutaan methylestradiol, joka on useita kertoja aktiivisempia kuin normaali estrogeenin (estradiolin). Haluavat lihas-rakennus hyödyntämään methyltestosterone kehonrakentaja käytetystä annoksesta tulee olemaan melko huomattava (luultavasti 25-40 mg / vrk). Tällä tasolla olet menossa Huomautus merkittävästi estrogeenin muuntaminen ja näin täytyy kestää tai taistella haittavaikutuksia, kuten veden paisunut ja gynekomastia.


Asia on aika urheilijoiden kiinni edelleen steroideja 1960 ja 70-luvulla, vähemmän estrogeenisiä vaihtoehtoja kuten methandrostenolone (Dianabol) ja stanozolol (Winstrol) olivat jo markkinoilla. Nämä ovat lääkkeitä, jotka tuli erittäin suosittu. Methyltestosterone aina juuttui kuin epäsuosittu ja harvoin ”ongelma” steroidi. Olet harvoin edes löytää jälleenmyyjät kuljettavat sen. Joten haluan saada takaisin raiteilleen nyt. Kysymys ei ollut siitä, miksi methyltestosterone oli epäsuosittu steroidi. Kysyit, jos voisin käyttää sitä hyvä hyötyä. Vastaus on ”luultavasti”.


Tämä steroidi on riittävän vahva ja levittää lihas-rakennus vaikutus. Mutta on käsiteltävä estrogeenin asiaa jos aiot saavien laadun voittoja. Tämä todennäköisesti edellyttää vähempää kuin moderni aromataasinestäjä kuten anastrotsoli tai letrotsolin. Joko olisi huomattavasti vähentää estrogeenin muuntaminen ja sivuvaikutuksia, toivottavasti tehdä huumeiden näkyvät enemmän ehkä Dianabol tapaan. Myönnettäköön, epäilen löydätsäännöllinen Dianabol enemmän mieleisekseen. Vieläkään methyltestosterone tarvitsevat saa summittaisesti hylätä. Se on arvo, jos sitä käytetään oikein.

5. Varoitusof raaka 17 Methyltestosterone jauhe


Rintasyöpäpotilailla, androgen hoito voi aiheuttaa hyperkalsemia stimuloimalla osteolysis. Tällöin lääke on lopetettava.


Pitkäaikainen käyttö suurina annoksina androgeenien on liittynyt peliosis hepatis ja maksan kasvaimet kuten Maksasolusyövän. (Katso varotoimia, karsinogeneesin). Peliosis hepatis voi olla hengenvaarallisia tai kuolemaan johtavia komplikaatio.


Kolestaattinen hepatiitti ja keltaisuus esiintyä 17-alfa-alkylandrogens suhteellisen pieni annos. Jos kolestaattinen hepatiitti keltaisuutta tai maksan toimintakokeiden tulee epänormaali, androgeenisesti on lopetettava ja etiologia on määritettävä. Huumeiden aiheuttama keltaisuus on palautuva, kun lääkitys lopetetaan.


Iäkkäillä potilailla androgeenien voi olla lisääntynyt riski eturauhasen liikakasvun ja eturauhassyövän kehittymisen.


Turvotus tai ilman sydämen vajaatoiminta voi olla vakava komplikaatio potilailla ennestään sydämen, munuaisten, tai maksan. Lisäksi lopettamisen lääkkeen diureettihoidon voidaan vaatia.


Gynekomastia usein kehittyy ja joskus jatkuu hypogonadismi potilailla.

 

Androgen hoito on käytettävä varovaisesti Terveet urokset kanssa viivästynyt murrosikä. Luuston kypsymisen vaikutus olisi seurattava arvioimalla luun ikä ranteen ja käden 6 kuukauden välein. Lasten androgen hoidon voi nopeuttaa luun kypsymisen tuottamatta korvaavia voitto lineaarinen kasvu. Haittavaikutukset voivat aiheuttaa heikentynyt aikuisten painoarvoa. Mitä nuorempi lapsi sitä suurempi riski vaarantaa lopullinen kypsä korkeus.

 

Tämä lääke ei ole osoitettu olevan turvallinen ja tehokas urheilullinen suorituskyky lisälaite. Koska riski vakavia terveyshaittoja, tämä lääke ei voidaan käyttää tähän tarkoitukseen.

6. Mitkä ovattHän mahdolliset haittavaikutuksetof raaka 17 Methyltestosterone jauhe?


Hakeudu ensiapuun, jos jokin näistä merkeistä allerginen reaktio: hives; hengitysvaikeudet; turvotus kasvojen, huulten, kielen tai kurkun.

 

Soita lääkärillesi heti, jos sinulla on jokin näistä vakavista haittavaikutuksista:

 

tunne hengästyneenä edes avulla lievä rasituksen;

turvotus, Nopea painonnousu;

lisääntynyt tai jatkuvan pystytys penis;

luun kipu, lisääntynyt jano, muistiongelmia, levoton tunne, sekavuus, pahoinvointi, ruokahaluttomuus, lisääntynyt virtsaaminen, heikko, lihasten nykiminen, tai

pahoinvointi, oksentelu, vatsakipu, ruokahaluttomuus ja keltaisuutta (iholla tai silmissä).

Naiset saavat methyltestosterone voi kehittyä mies ominaisuudet, jotka voivat olla peruuttamattomia, jos testosteroni hoito jatkuu. Lopeta tämän lääkkeen ja soittaa lääkärille heti, jos huomaat jonkun näistä oireista ylimääräinen testosteroni:

 

muutokset kuukautiset;

mies-malli hiusten kasvua (kuten leuka tai rinnassa);

käheä ääni; tai

laajentuneen klitoris.

Vähemmän vakavia haittavaikutuksia (miesten tai naisten) voi sisältyä:


akne, muutoksia ihon väri;

rintojen turvotus;

Miehille hiustenlähdön;

päänsärky, ahdistuneisuus, masentuneisuus,

lievä pahoinvointi;

tunnottomuus tai tingly oloa; tai

lisääntynyt tai vähentynyt kiinnostus sukupuoleen.


Tämä ei ole täydellinen lista sivuvaikutuksia ja muut voi esiintyä. Kerro lääkärillesi mitään epätavallisia tai kiusallisia haittavaikutuksia. Haittavaikutuksia voi raportoida FDA on 1-800-FDA-1088.

Seuraavat lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa methyltestosterone. Kerro lääkärillesi, jos käytät jotakin näistä:

verenohennuslääkettä kuten varfariinia (Coumadin); tai

insuliinia tai diabetes lääkitys voit ottaa suuhun.


Tämä luettelo ei ole täydellinen, ja saattaa olla muita lääkkeitä, jotka voivat vaikuttaa methyltestosterone. Kerro lääkärille kaikista reseptiä ja over-the-counter lääkkeitä käytät. Tämä sisältää vitamiineja, kivennäisaineita, rohdosvalmisteita ja lääkkeiden määrätä muita lääkäreitä. Älä aloita uutta lääkitystä kertomatta lääkärille.
 

7. Ostaa17 Methyltestosterone jauhefROMSZOB


 Käy meidän online apteekki ja täytä järjestyksessä 17 Methyltestosterone raaka-aineita.

 Määrittää paikan toimitus, valmistetta ja maksamiseksi.

 30 minuutin ajan saat vahvistuksen tilauksen.

 Se lähetetään 12 tunnin kuluessa.

17 Methyltestosterone jauheVideo


Raaka 17 Methyltestosterone jauhe tekniset tiedot:Nimi17 Methyltestosterone
UlkonäköValkoinen jauhe
CAS

58-18-4

Määritys≥99%
LiukoisuusLiukene veteen tai alkoholia, liukenee etikkahappo, etyyli esteri

Kuivaushäviö

≤4%

Heavy Metal

≤10ppm

Annostus

50-200mg

Nukahtamista aika

20 minites

Luokan

Lääkelaatua

Raaka 17 Methyltestosterone jauheKilpailuetua:


1 korkealaatuinen kilpailukykyiseen hintaan:

1) laatustandardin: USP 35


2) puhtaus: > 99 %


3) Olemme valmistaja ja tarjota korkealaatuisia tuotteita tehtaalla hinnasta.


2 Nopea ja turvallinen toimitus:

1) paketti voi lähettää 24 tunnin kuluessa maksun. Seuranta numero


2) turvallinen ja huomaamaton toimitus. Eri huomautuksissanne valintasi.


3 meillä on asiakkaita kaikkialla maailmassa:

1) ammattitaitoista palvelua ja rikas kokemus saada asiakkaat tuntemaan olonsa, riittävä kalusto ja nopea toimitus täyttää halustaan.


2) markkinoilta saatu palaute ja tavaroiden palautetta arvostetaan, asiakkaiden vaatimus on meidän vastuullamme.


3) korkea laatu, kilpailukykyinen hinta, Nopea toimitus, ensiluokkaista palvelua saada luottamus ja kiitosta asiakkailta.


4 kolme periaatetta

1) turvallinen toimitus: kanava monipuolistamista, asiakkaat yksityisyyden suojaamiseksi. Ja vain siinä tapauksessa, varmistaa uudelleen alusta.


2) koskaan muutos: tuote aina säilyttää puhtautensa, ei muutu, korkea laatu on yrityksemme kulttuuri.


3) hyviä palveluja: mahdollisimman nopeasti ratkaisemaan asiakkaiden ongelmia, jotta asiakkaat saavat tavarat turvallisesti.

Raaka 17 Methyltestosterone jauhe HNMR | SZOB


58-18-4 17-Methytestosteron HNMRe.jpg
Tutkimus