Methenoloni-enanthate (prima enanthate) jauhe (303-42-4)

Tuotetiedot


1. Mikä on raa'an methenoloni-enanthate (primo enanthate) jauhe ?


Methenolone Enanthate, jota kutsumme tavallisesti nimellä Primobolan, on enanthate esteröity injektoitava steroidi, joka osoittaa lieviä anabolisia ja alhaisia androgeenisiä ominaisuuksia. Enantaattiesteri luo tilanteen, jossa steroidikonsentraatit nousevat ja pysyvät kohotettuna noin kahden viikon ajan. On olemassa kaksi muotoa Primobolan, Methenolone Enanthate on injektoitavissa versio methenolon, sama yhdiste saatavana suullisessa muodossa luoma Schering. Injektoitava versio on paljon suosittua, koska se on paljon edullisempaa miehille kehonrakentajille, jotka vaativat suhteellisen suurta annosta.


Methenolone Enanthate / primo E: tä käytetään yleisesti niillä, jotka haluavat pitää estrogeenin ja androgeeniset haittavaikutukset mahdollisimman pieninä. Methenolone Enanthate / primo E on myös suosittu valinta leikkausjaksoihin johtuen sen lievistä anabolisista ominaisuuksista, jotka sopivat parhaiten lihakudoksen ylläpitämiseen tiukassa esisisällisessä laihdutuksessa. Liiallinen ihonalainen neste ei myöskään ole huolestuttava Methenolone Enanthate / primo E: n vuoksi, joka ei ole aromatisoiva steroidi. Yhdistettä voidaan lisätä myös bulkkiointijaksoihin syklin anabolisen luonteen lisäämiseksi samalla, kun minimoidaan lisäämällä estrogeenia ja androgeenisia sivuvaikutuksia.

 

Androgeeniset haittavaikutukset ovat tavallisesti vain vain herkille yksilöille tai niille, jotka haluavat ottaa suurempia annoksia tuotteesta. Methenolone Enanthate / primo E: tä pidetään usein turvallisena steroidina verrattuna muihin tuotteisiin, ja se on erittäin haluttu tuote, joka heijastaa sen kustannuksia.

 

400 mg: n annos viikossa on osoitettu tuottavan ihmisarvoista hyötyä, mutta suuremmat annokset ovat yleisiä, ja monet väittävät 600-800 mg viikossa tarjoavat paljon paremman saannon lihaksikokoon, mutta eivät aiheuta liikaa sivuvaikutusten suhteen. Kun nousemme annosta voimme odottaa androgeenisten haittavaikutusten lisääntyvän, joten käyttäjän on alas nähdä, mikä annos on hedelmällinen, kun sivuvaikutuksia punnitaan nettopotivoittoihin.

 

Methenolone Enanthate / primo E on usein pinottu muiden steroidien kanssa, jotta käyttäjä saa parempia tuloksia. Leikkausjakson aikana tuote voidaan pinota ei-aromatisoivan androgeenin avulla lihasten kovuuden säilyttämiseksi pitäen samalla hyvin määritellyn ulkoasun vähäisellä vedenkorkeudella. Toiset voivat löytää primobolaani mukavan yhdisteen lisätäkseen tavallista testosteronikurssiaan lisäämään syklin anabolisia ominaisuuksia, mutta lisäämättä liikaa sivuvaikutuksia. Tämä voi olla hyödyllistä niille, jotka ovat todenneet toleranssinannostuksensa testosteronin kanssa, mutta haluavat lisätä toisen yhdistelmän pinoonsa apuna voittojen aikaansaamiseksi.

 

Methenolone Enanthate / prima E -jauhe

Methenolone Enanthate / primo E raakajauhe, Methenolone Enanthate / primo E -materiaali, eräänlainen valkoinen kiteinen jauhe, monet steroidituotteet toimittajat yleensä ostavat erittäin puhtaita Methenolone Enanthate / primo E -jauhetta verkossa, tekevät siitä kaikenlaisia brändi-valmis Methenolone Enanthate / primo E, yksityiskohdat Methenolone Enanthate / primo E raakasta SZOB:

Nimi: Methenolone Enanthate

CAS: 303-42-4

Molekyylikaava: C27H42O3

Molekyylipaino: 414,62100

Sulamispiste: 289-292 ° C

Varastointitila: RT

Väri: Valkoinen kiteinen jauhe

2. Miten Raw Methenolone Enanthate (Prima Enanthate) -jauhe toimii?

 

Yksi tavallisimmista Methenolone Enanthate / primo E -hoidon eduista on sen valtava potentiaali lihasten kasvulle. Sitä käytetään myös hoidettaessa lihasten hukkumisvaurioita. Se myös ylläpitää lujuutta. Huolimatta siitä, älä odota merkittävää voimaa. Se on maltillinen, mikä auttaa nopeutta ja voimaa.

Se on täysin tehokas palautustarkoituksiin. Elimistö tarvitsee lyhyemmän ajan lepoa varten ja jos sinulla on vaurioita ja vammoja, ne parantavat myös nopeammin. Lihaksen kestävyys kasvaa. Myös Methenolone Enanthate / primo E:

 

Raaka methenoloni-enanthate (prima enanthate) jauhe bulking tai leikkaus

Methenolone Enanthate / primo E on yksi harvoista steroideista, joka sopii sekä bulkkiointiin että leikkaamiseen. Totuus on kerrottu, ei todellakaan ole sellaisia asioita kuin "bulking steroidi" tai "leikkaava steroidi" on vain, että jotkut tuottavat enemmän vedenpidätys kuin toiset. Tämä voi toimia sinun eduksesi, jos haluat painon (jopa veden painon), jotta kehosi mukautuu suurempaan massaan. Ja tunne, että joudut ulos paidoista, voi olla hauskaa. Mutta vedenpidätyksen lisäksi irtotavarana ja leikkaamisessa on enemmän ruokavaliota. Methenolone Enanthate / primo E ei aiheuta nopeasti painon nousua itse, mutta jos kaloreita kasvatetaan, se on ihana lääke, jota voidaan käyttää irtoamatta ilman turvotusta. (Jotkut ihmiset kutsuvat "vähärasvaiseksi"). Tietenkin kalorijärjestelmän alijäämällä Methenolone Enanthate / primo E luo edelleen lihasten kasvua, minkä ansiosta se on suosikki kilpailluille kehonrakentajille viime viikkoina ennen kilpailua.

 

Stacking Raw methenolone enanthate (prima enanthate) jauhe

Niin suuri kuin Primo on, useimmat kaverit tuntevat, että ne tarvitsevat potkia sitä loukkuun lisäämällä jotain vahvempaa ja tässä suhteessa Methenolone Enanthate / primo E on erittäin helppo pinoa, koska se menee mitään. Ei ole vasta-aiheita muiden steroidien kanssa ja mitä muuta käytät, Methenolone Enanthate / primo E lisää yksinkertaisesti lisää anabolisia vaikutuksia siihen. Looginen pinottava valinta Methenolone Enanthate / primo E: n kanssa olisi testosteroni. Testi menee kaiken kanssa samoin ja yhdistelmä on voittanut. Ei ole erityisen androgeeninen (vaikka se, kuten kaikki steroidit, se perustuu testosteronimolekyyliin) Methenolone Enanthate / primo E voi edelleen aiheuttaa jonkin verran vaimentumista, koska androgeeninen laatu riittää tukahduttamaan, mutta ei tarpeeksi korkealle, tuottaa itse. Tämä on yksi Methenolone Enanthate / primo E: n kritiikistä. Maksimaaliseen kasvuun tarvitaan jotain androgeenin nousua. Indusoidun tukahduttamisen ja androgeenin korvaamisen puutteen seurauksena voi olla lievää libidon menetystä. Hieman testosteronin lisääminen mahdollistaa potentiaalisten surkeuden lisäämisen ja lisää lihasten rakentamista. Yhdessä nämä kaksi steroidia antavat kaiken mitä haluat ja tarvitset sykli. Useiden injektoitavien yhdisteiden pinonta on tavallisesti tarpeetonta.

 

Jos etsit "kick start" -tapahtumaa, voit sykätä Methenolone Enanthate / primo E -pinoa myös hyvin nopeasti nopeasti toimivien suuhun. Kun käytät Methenolone Enanthate / prima E -valmistetta Dianabol-valmisteen kanssa, saat D-bolin ensimmäisen vaikutuksen sekä Primo-hoidon kestävän kiinteän lihaksen. Se on molempien maailmojen paras. Mutta kun käytät suun kautta, käytä aina kunnollisia maksasuoja-annoksia. (N2GUARD, Protein Factory POST-CYCLE ja LIV 52 ovat parhaita ja suosituimpia. Parempi vielä - käytä kaikkia kolmea). Huhu kertoo, että Arnold otti 100mg: n laukauksen Methenolone Enanthate / primo E: sta päivässä yhdessä 25mgs dianabol tabsin kanssa päivässä. Tätä pidettiin kirjekuoren työntämiseksi takaisin "päiväksi", vaikka tämän päivän normit ovat melko lieviä. Se on myös melko hyvä pino. Nämä kaksi kohteliaisuutta toisiaan ja voit saada sekä suurennetun koon että veren tilavuuden yhdessä erinomaisen typpipitoisuuden ja suhteellisen turvallisuuden kanssa.

 

Raaka methenoloniemanaatti (prima enanthate) jauhe

Methenolone Enanthate / primo E: n katsotaan olevan paras valinta naisille alhaisten androgeenisten ominaisuuksien ja siitä johtuvien vähäisten hyötyjen vuoksi. Naiset haluavat yleensä välttää liiallista bulkkisuutta ja vedenpidätyskyvyn sujuvuutta. Lisäksi, koska estrogeeni luo "pehmeän" ilmeen, aromatisoidut steroidit voivat tuhota estetiikan, jonka he yrittävät saavuttaa. Yksi lääke, joka luo kovuutta ilman turvotusta tai estrogeenin muodostumista, on Masteron, mutta Masteron on puhdas androgeeni. Tämä voi johtaa maskuliinisiin haittavaikutuksiin, joita useimmat naiset pyrkivät välttämään - hiustenlähtö, ruumiin kasvun kasvu, kovempi iho, syvempi ääni ja häiritsevä klitoriksen laajeneminen. Koska Methenolone Enanthate / primo E on melkein puhtaasti anabolinen, nämä sivut pidetään ehdottomina minimiin, jos annokset pidetään kohtuullisina. Naiset yleensä reagoivat hyvin 50-100mg: n annokseen viikossa, vaikka monet valitsevat suullisen version, joka tuntee olevansa parempaa poltettaessa rasvaa, vaikka tämä on puhdasta keinottelua ja anekdoottista. Ei ole mitään todisteita, jotka ehdottavat yhtä paljon, mutta empiiriset todisteet eivät ole ilman eräitä ansioita.

 

Lisäksi jotkut naiset ottavat mukaan muita anabolioita, kuten Winstrolia tai Anavaria, mutta tämä on vain tarpeeton. Sekä liian monien steroidien sekoittaminen ei ole hyötyä ja voi olla haitaksi, koska on epäselvää, jotka toimivat parhaiten. Jos pidät Methenolone Enanthate / primo E: stä, käytä Methenolone Enanthate / primo E. Ja varsinkin naisten tapauksessa yleensä ei tarvita lisäosia. Suosittu suositus naisille olisi myös ensimmäinen kokeilu käyttäen Methenolone Enanthate / primo E omasta ja myöhemmin ryhtyä toiseen steroidi tarvittaessa
 

3. Kuinka käyttää Raw Methenolone Enanthate (Prima Enanthate) -jauhetta ?


Aloittelijan primo E -kierros

 

Aloittelijan primo E -syklinen esimerkki (10 viikon kokonaiskestoaika)

Viikot 1 - 10:

- Testosteroni Enanthate 300 - 500mg / viikko

- prima E (Methenolone Enanthate) 400 mg: n viikossa

Aloittelijoille hyvin yksinkertainen alkukirjain E-sykli, jossa tässä injektoitavassa prima E -tapahtumassa tämä sykli antaa käyttäjälle mahdollisuuden käyttää harvinaisia injektioita ja annosteluohjelmia. Sen yhdistelmä samanlaisella esteroituneella testosteroni-enanthatilla tarjoaa saman hyödyllisyyden, jos annostus- ja antoaikataulut pysyvät samoina ja ladattavissa samaan ruiskuun ja injektoidaan tarpeen mukaan. Testosteronia tässä syklissä käytetään kehonrakennusannoksessa ja se on todellakin yksi ensisijaisista anabolisista yhdisteistä eikä TRT: n (testosteronikorvaushoito) annosten tukiryhmä.

 

Välituote Raw Methenolone Enanthate (prima Enanthate) jauhe

Intermediate primo E -syklinen esimerkki (10 viikon kokonaisaika-aika)

Viikot 1 - 10:

- Testosteroni Enanthate at 100mg / week

- prima E (methenoloniasetaatti) 100 mg / vrk

- Winstrol (injektoitava) 100 mg: lla joka toinen päivä (yhteensä 400 mg / viikko)

Tämä on erittäin vankka ja luotettava ensimmäisen E-sykli välituottajille. Prima E: n oraalinen muunnos on hyödynnetty tässä tarkoituksessa, jotta voidaan asianmukaisesti osoittaa lukijalle, kuinka suun variaatiota käytetään oikein. Testosteroni on ensimmäinen, joka selitetään tässä, jossa se siirretään tukikohtaan TRT (Testosterone Replacement Therapy) annoksella 100 mg viikossa. Testosteroni tässä syklissä on läsnä ainoastaan ylläpitämään normaaleja ja asianmukaisia fysiologisia toimintoja, joita hallitsee testosteroni, koska testosteronin luonnollinen endogeeninen tuotanto ei ole mahdollinen anabolisten steroidien käytön vuoksi tässä syklissä. Testosteronin käyttö niin alhaisella annoksella pitäisi myös estää mahdollinen aromatisaation määrä ilman aromaasi-inhibiittoria.


Winstrol on toinen lisäys tähän erityiseen sykliin injektoitavassa muodossa, sillä sekä Primobolan että Winstrol hyötyvät siitä, että ne ovat kaksi DHT-johdannaista, jotka eivät muutu estrogeeniksi aromataasin kautta, ja molemmilla on melko alhaiset androgeeniset lujuusluokat. Kun TRT-annos testosteronia ja kaksi primaarista anaboliaa, jotka eivät muutu estrogeeniksi, tätä sykliä pidetään erittäin sopivana esikonttorina tai leikkausjaksona. Ensimmäisen E: n ja Winstrolin käyttö primaarisina yhdisteinä prima E -sykleissä, kuten tässä käytetään, antaa aikaan leikattavan kovafyysi joko leikkausjakson liiallisen alijäämän aikana tai vähärasvaisen massan lisäämiseksi vähärasvaisessa massa-syklissä ilman lisätty vesipaino tai rasvan säilytys / voitto. Tämän syklin hyödyntävät laihaa massa- tai massatavoitteet saattavat kuitenkin johtaa pettymykseen käyttäjälle suhteessa mahdollisen vähäisen massavoiton suhteeseen, joka johtuu prima E: n heikosta anabolisesta voimasta. Winstrolin lisäyksen pitäisi korvata tämä kauppa -pois päältä.

 

Edistynyt methenolone Enanthate (prima Enanthate) -jauhe

Intermediate primo E -syklinen esimerkki (10 viikon kokonaisaika-aika)

Viikot 1 - 10:

- Testosteroni Enanthate at 100mg / week

- prima E (methenoloni-entanthata) 1000 mg / viikko

- Trenboloni Enanthate 500mg / viikko

Tämä edistyksellinen ensimmäisen E-syklin katsotaan viimeiseksi edistykselliseksi esikilpailuksi tai leikkausjaksoksi, jossa taas testosteroni on siirtynyt TRT: n tukiryhmään. Ensisijaiset anaboliset aineet tulevat sitten prima E: ksi (injektoitava variantti) ja Trenboloniksi, jota pidetään erittäin tehokkaana yhdisteenä itsenäisesti. Primobolaani ja trenboloni ovat täysin immuuneja estrogeenien aromaatioon, mikä täysin eliminoi turvotuksen, vedenpidätyskyvyn, pehmeän tuholaisen vaikutelman kehon tai minkä tahansa estrogeenin aiheuttamaan haittavaikutukseen. Prima E: tä käytetään myös tehokkaammassa annokses- saan, ja trenbolonin valtavan anabolisen voiman ohella tätä sykliä voidaan tehokkaasti hyödyntää esikontek- sikierroksena, leikkausjaksona, vähärasvaisessa massasyklissä tai koko- ja voimahyötykäytössä. yhtä tehokkaasti.


Viimeinen huomionarvo on, että kaikki tässä syklissä käytetyt yhdisteet ovat injektoitavia yhdisteitä, mikä tarjoaa mukavuuden, jota edelleen voimistaa se, että kaikilla hormoneilla on sama esteri: Enanthate. Tulos on kätevin injektio- ja annosteluohjelma, jonka jokin henkilö voisi pyytää syklissä, sillä kaikki kolme yhdistettä voidaan pistää samaan aikaan viikossa ja ne kaikki voidaan injektoida kaikki kerralla ja ladata samaan ruiskuun kaikki heti.

 

Kaikki edellä mainitut syklit ja annostukset ovat vain viitteellisiä, vihollisen yksityiskohdat on säädetty ihmisten Fyysisen kestävyyden mukaan.
 

4. Annostus raakaa methenoloniemanaattia (prima enanthate) -jauhetta


Lääketieteellinen Methenolone Enanthate / primo E -annos

Primobolanin ruiskeena saatavan variantin lääkevalmistetta koskevat ohjeet vaativat 200 mg: n aloitusannoksen, jota seurasi 100 mg kerran viikossa hoidon keston ajan. Hoidettavasta lääketieteellisestä tilasta riippuen Methenolone Enanthate / primo E -annokset voivat laskeutua missä tahansa 100 mg: n alueella 1-2 viikon välein tai 200 mg: n välein 2 - 3 viikon välein. Naispuolisille potilaille ei ole erillisiä lääkeannosteluohjeita.


Aloittelijoille, välituotteille, Advanced Methenolone Enanthate / prima E -annoksille

Suorituskyvyn ja fysikaalisen tehon parantamiseksi Methenolone Enanthate / primo E -annosten annostukset on suoritettava, kuten aiemmin mainittiin, ja niitä on pidettävä erittäin suurina annoksina verrattuna useimpiin muihin anabolisiin steroideihin.


Aloittelijoille Methenolone Enanthate / primo E käyttäjille:

Ne tavallisesti saavat 200-400 mg viikoittaisia Primobolan-annoksia riittävän tarpeeksi auttamaan käyttäjää saavuttamaan tavoitteensa. Alunperin on harvoin tarvetta aloittaa yli 400 mg viikoittain alkukäytön ansiosta ja antaa yksilölle mahdollisuuden kerätä huumeiden tehokkuutta.


Intermediate Methenolone Enanthate / prima E -käyttäjille:

Primobolan-annokset laskeutuvat 400 - 700 mg: n viikoittain, usein ajettaessa lähemmäs 700 mg: n korkeamman viikon verran. Välikäyttäjät löytävät Primobolanin anaboliset voimat melko heikolla verrattuna muihin anabolisiin steroideihin, ja niitä on käytettävä suuremmissa annoksissa, jotta voidaan nähdä minkä tahansa kehon / suorituskyvyn muutokset Primoon.


Advanced Methenolone Enanthate / prima E: n käyttäjille:

Ne päätyvät usein hyödyntämään Methenolone Enanthate / primo E -annoksia 800-1000mg: n viikossa tai suuremmalla alueella. Leanmukavuuden säilyttämiseksi leikkausjakson aikana Methenolone Enanthate / primo E -annoksia ei tarvitse suorittaa tällä korkealla, mutta keskimäärin nämä annokset ovat tarpeen, jotta saataisiin havaittavissa vähärasvaisen massan nousu heikosta anabolisesta steroidista, kuten methenolonista Enanthate / primo E. Kuitenkin, kun se suoritetaan sopivalla annosalueella tällaisiin vaikutuksiin, Methenolone Enanthate / primo E pystyy esittämään näytön yhtenä vaikuttavimmista anabolisista steroideista, joissa on vähärasvainen massan lisäys.


Naiset käyttävät fysiikkaa ja suorituskykyä, jotka parantavat Methenolone Enanthate / primo E annoksia välillä 50-100 mg viikossa ilman virilisaatio-sivuvaikutuksia ja oireita. Methenolone Enanthate / primo E: n injektoitavassa muodossa on kuitenkin alhaisempi käyttöaste naisilla kuin suun variaatiossa johtuen hormonien veriplasmatasojen hallinnasta aiheutuvista ongelmista ja injektionestojen ajoituksesta ja aikataulusta, jotta saavutetaan Tämä.


Injektoitavissa oleva Methenolone Enanthate / primo E -valmisteessa on puoliintumisaika 10 vuorokautta, koska metanolia on kiinnitetty Enanthate-esteriin, ja sitä on sen vuoksi annettava kaksi tai kolme kertaa viikossa, jolloin kukin injektio sijoitetaan tasaisesti toisistaan. Esimerkiksi koko viikoittainen annos 400 mg viikossa jakautuisi 200 mg: n injektioon maanantaina, jota seurasi toinen 200 mg injektio torstaina. Vaikka yksilöt voivat silti "päästä" yhdellä viikoittaisella injektoinnilla, kahdesti tai kolmesti viikoittaiset injektiot ovat ihanteellisia ja suositeltavia, jotta pysyisi vakaan ja tasaisen huippupitoisuuden veriplasmassa.

 

Ystävällisesti muistathan: Kaikki edellä mainitut annostukset, kun päätät ottaa sen, tarkista yksityiskohdat eri ihmisten mukaan, niiden fyysinen kestävyys.
 

5. Varoitus r Raw Methenolone Enanthate (Prima Enanthate) -jauhetta


Methenolone Enanthate / primo E: tä on käytettävä melko suurina annoksina, mutta ei niin korkeina kuin jotkut saattavat ajatella. Pitää mielessä; jos käytit vain 300 mg testosteronia, sinulla ei olisi paljon tulosta. Se tulee alas TOTAL steroidien saantiin. Siksi Methenolone Enanthate / primo E -vaikutus riippuu siitä, mitä käytät. Jos käytät pohjaa 400 mg testosteronia, niin 400 mg methenolone Enanthate / primo E: tä pidetään vähimmäismääränä (ja usein riittävänä) annoksena. 600 mg on, kun todella alkaa tunnistaa eroa. 800 mg on makea paikka. Ja 1000 mg voi kirjaimellisesti muuttaa kehosi. Yli 1000 mg: lla ei kuitenkaan näytä olevan vaikutusta. Yleensä yli 1500 steroidista TOTAL ei tuota merkittävästi suurempia hyötyjä ja haittavaikutukset lisääntyvät valtavasti tässä vaiheessa.


Pidä mielessä, vaikka korkeammissa annoksissa, kun käytät Methenolone Enanthate / primo E: tä tärkeimpänä steroidina, proteiinin kulutuksen on oltava korkea. Methenolone Enanthate / primo E ei voi tehdä lihaksia mistä tahansa. Proteiini on laukaisu. Joten ei vain sinun tarvitse syödä korkean proteiinin ruokavalio, vaan myös ottaa proteiinin ravistelee ja mieluiten joitakin aminohappo kapseleita ottaa välillä ruokaa läpi päivän. (Jos käytät aminoa, mene hydrolysoituun proteiiniin ja mahdollisuuksien mukaan Super Plasma Seerumiin. Se on tehokkain ja toimii hyvin Primobolanin kanssa).


Mitä monet pitävät Methenolone Enanthate / primo E: n pahimpana haittavaikutuksena on injektion kipu. Itse injektio ei ole huono, mutta se aiheuttaa vaikeaa arkuutta seuraavana päivänä. Koska Methenolone Enanthate / primo E on käytettävä vähintään joka toinen päivä, on parasta vaihtaa oikeaa ja vasenta kainaloa ja edelleen, se voi todella vahingoittaa vain muutaman injektion jälkeen. Kaikki eivät ole herkkiä sille, mutta joissakin tapauksissa ammunta Methenolone Enanthate / primo E on kourat on jättänyt monet vahva mies ei pysty nostamaan kätensä yläpuolella ilman kipua. Reisiluun kouristus voi kouristella jalkasi melko huonosti. On myös oltava varovaisia UG Methenolone Enanthate / primo E: n vaatimuksista, jotka ovat "sileitä ja kivuttomia". Tämä viittaa siihen, että se ei ole Primo E tai se on annostelussa tai leikkauksessa jotain muuta.
 

6. Mitkä ovat mahdolliset haittavaikutukset ? R Raw methenolone enanthate (prima enanthate) jauhe?


Mahdollisia sivuvaikutuksia Methenolone Enanthate / primo E: n vaikutukset ovat varmasti olemassa, mutta luottaen voimme kutsua tätä turvallisimpia anabolisia steroideja, joita aikuiset voisivat koskaan käyttää. Methenolone Enanthate / primo E: n mahdolliset haittavaikutukset ovat huomattavasti vähemmän kuin monet anaboliset steroidit. Vaikka se sisältää edelleen mahdollisia haittavaikutuksia, löydämme edelleen, että ne ovat monin tavoin paljon lievempiä kuin monet anaboliset steroidit.


Methenolone Enanthate / primo E: n haittavaikutusten ymmärtämiseksi olemme rikkoneet ne erillisiin luokkiin sekä kaikki tarvittavat tiedot. Methenolone Enanthate / primo E -haittavaikutukset voivat sisältää:

finni

kiihtynyt hiustenlähtö

kehon hiusten kasvua

virilisaatio naisilla (ilmenee hiusten kasvulla kehon eri osissa, syvyysvoima ja klitoriksen laajentuminen),

lievää verenpainetasoa

kolesterolitasojen rikkomukset

testosteronin tuotannon hillitseminen

maksasairaus

alhainen maksa-toksisuus


Huomaa, että nämä vaikutukset eivät ole vakavia ja kestäviä. Useimmissa tapauksissa ne eivät edes tapahtuisi. Sinun pitäisi vain hallita sitä oikein ja tuskin saatat tuntea terveydellisiä poikkeamia.

7. Osta Methenolone Enanthate ( prima Enanthate) jauhe f rom SZOB


Miten ostaa farmaseuttinen methenoloni Enanthate / prima E -jauhe SZOB-raaka-aineelta?

→ Käy online-apteekissa ja täytä Methenolone Enanthate / primo E raaka-aineet.

→ Määritä toimituspaikka, tuotteen määrä ja maksutapa.

→ 30 minuutin aikana saat vahvistuksen tilauksestasi.

→ Se lähetetään 12 tunnin sisällä.

 
Methenolone Enanthate (prima Enanthate) jauhe video

Raaka methenoloni-enanthate (prima enanthate) jauhe Tekniset tiedot:Nimi Methenolone Enanthate / primo E
ulkonäkö Valkoinen tai luonnonvalkoinen tai vaaleankeltainen kiteinen jauhe
cas

112809-51-5

Määritys ≥99%
Liukoisuus Liukenematon veteen tai alkoholiin, joka on liukoinen etikkahappoon, etyyliesteriin

Kuivaushäviö

≤0.5%

Hevimetalli

≤10ppm

annostus

2,5 mg

Alkamisaika

20 minit

Arvosana

Farmaseuttinen luokka

Methenolone Enanthate / primo E jauhe Kilpailuetu:


1 Laadukas kilpailukykyiseen hintaan:

1) Laatuvaatimus: USP 35


2) Puhtaus:> 99%


3) Olemme valmistaja ja voi tarjota korkealaatuisia tuotteita tehdas hinta.


2 Nopea ja turvallinen toimitus:

1) Paketti voidaan lähettää 24 tunnin kuluessa maksun suorittamisesta. Seurantanumero saatavilla


2) turvallinen ja huomaamaton lähetys. Valittavana on erilaisia kuljetusmenetelmiä.


3 Meillä on asiakkaita kaikkialla maailmassa:

1) Ammattimaisen palvelun ja runsaan kokemuksen ansiosta asiakkaat tuntevat olonsa hyvin, riittävät varastot ja nopeat toimitukset täyttävät heidän haluunsa.


2) Markkinapalaute ja tavarapalaute ovat arvokkaita, asiakkaiden vaatimusten täyttäminen on meidän vastuullamme.


3) Laadukas, kilpailukykyinen hinta, nopea toimitus, ensiluokkainen palvelu saada luottamusta ja kiitosta asiakkailta.


4 kolme periaatetta

1) Turvallinen toimitus: Kanavan monipuolistaminen, asiakkaiden yksityisyyden suojaaminen. Varmista vain uudelleenlähetys.

 

2) Älä koskaan muuta: Tuote pitää aina erittäin puhtaana, ei muutu, Korkealaatuinen on yrityksemme kulttuuri.

 

3) Hyvät palvelut: mahdollisimman nopeasti asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseksi, jotta asiakkaat saavat tavarat turvallisesti.

Methenoloni-enanthate / prima E -jauhe HNMR | SZOB303-42-4 Methenolone Enanthate HNMR.jpgTutkimus