Methenolone asetaatti (primo A) jauhe (434-05-9)

Tuotetiedot


1. Mikä onRaaka Methenolone asetaatti (primo A)-aine?


Methenolone asetaatti on Kemiallinen nimi Primobolan, suosittu anabolista steroidien käyttö painatus ja urheilija.


Methenolone asetaatti on suosittu anabolinen androgeeni steroidi, joka on tunnettu sen hellävarainen haittavaikutukset.


Tätä suullista Primobolan on myös väitetty olevan suhteellisen turvallinen steroidi naisille, koska se kestää aromatization.


Methenolone asetaatti pidetään myös turvallisin synteettinen steroidi markkinoille. Itse asiassa steroidi on käytetty menestyksekkäästi hoitoon alipainoinen lapset ja keskosilla sekä osteoporoosi ja lihasten vähentäminen. Kuitenkin Methenolone asetaatti päätavoitteena on käsitellä lihasten kuihtumista tauti, kasvaa lihakset ja vahvistaa luita, kunto, ja ovat nyt laajalti käytetty kehonrakennus.

 

Asetaatti on tehokkaampi esteri kuin enanthate, jotta edistää enemmän välitöntä toimintaa, vaikka se on lyhyempi puoliintumisaika kuin enanthate. Enanthate esteri on hajonta hitaammin, asetaatti, mutta on pidempi puoliintumisaika vaatii erien käyttö/injektionesteisiin.


Methenolone asetaatti on suullisesti huume, vaikka Methenolone enanthate ruiskeena Primobolan, joka tunnetaan paremmin Primobolan Depot.

 

Kehonrakentajat voivat valita Methenolone steroidi leikkaamista varten ja tukea lihasmassaa kudosten kehitystä ja lihasvoima kuin nopeutettu lihasmassan kasvun ja paino.

 

Methenolone asetaatti/primo A jauhe

Methenolone asetaatti/primo A raaka-aine, materiaali Methenolone asetaatti/primo A, sellainen valkoinen tai pois valkoinen tai keltainen kiteinen jauhe, monet steroidit toimittaja yleensä ostaa puhtautensa Methenolone asetaatti/primo A jauhe, tehdä siitä kaikenlaisia tuotemerkin päättynyt Methenolone asetaatti-/ primo A, Methenolone asetaatti/primo A raaka tiedot SZOB seuraavasti:

Nimi: Methenolone asetaatti

CAS: 434-05-9

Molekyylikaava: C22H32O3

Molekyylipaino: 344.48800

Sulaa kohta: 141-143° C

Varastointilämpötila.: RT

Väri: Valkoinen tai pois valkoinen tai keltainen kiteinen jauhe

2. Kuinka DoesRaaka-aine Methenolone asetaatti (primo A)?


Methenolone asetaatti lääketieteelliseen käyttöön

Primobolan asetaatti/Methenolone asetaatti on ollut vuosikymmeniä. Lääketieteellinen tilanteissa steroidi on yleisesti käytetty estää lihasten kuihtumista aiheuttama krooninen sairaus, aliravitsemuksesta tai lihasten generatiivinen sairaudet.

Primobolan asetaatti ja sen ”sisko”, Primobolan enanthate hyödyttävät käynnistää pieni kehitystä lihasmassaa, mutta ei muita tehokkaampi steroideja käytetään nopeutettua lihasmassan kasvun verran.


Methenolone asetaatti etuja kehonrakennus

Methenolone asetaatti todella loistaa pois steroideja. Jotta laihtua, meidän täytyy kuluttaa enemmän kaloreita kuin kulutus. Vaikka ehdottoman tarpeen, mutta se myös tekee lihasmassaa ryhmät kohtaavat suurta riskiä. Itse asiassa vaikka suunnitelma on täydellinen laihtuminen ruokavaliosta johtaa menettää lihas kudosta menetys, ellei käyttöä synteettiset aineenvaihdunnan suoja-ainetta. Edes avulla tällaista suojelua on mahdollista kudos tappiosta, joka pitäisi kertoa sinulle merkitystä synteettisten aineenvaihduntatuotteita. Avain onnistuneeseen ruokavalioon ei vain laihtuminen, mutta lihas laadun suojelu ja laihdutus; Jos et täytä näitä tavoitteita, ruokavalio ei onnistu. Methenolone asetaatti auttaa sinua saavuttamaan tämän tavoitteen suunnittelemalla huolellisesti ruokavalio. On myös osoitettu olla melko hyvä Hiustenkuivaaja-vaikutusta. Niille, jotka käyttävät Methenolone asetaatti usein näyttävät vaikeampi määritellä. Kuitenkin useimmat ihmiset kokevat että Depot-versio on tehokkaampi leikkaus vaiheessa ja nainen.

 

Methenolone asetaatti on myös hyvin suosittu urheilu piireissä. Tämä steroidi on todennäköisesti kohtalaisen lujuutta. Vahvuus voi viitata voimaa ja nopeutta, on keskeinen osa onnistunut atleettinen kyky. Tämä steroidi on kuitenkin todella hyödyllinen talteenottamiseksi. Lihasten kestävyyttä parannetaan ja nämä ominaisuudet ei ole yhtä vahva kuin monet steroidit jokin kolari on parempi kuin ei kohoumia. Lisäksi, koska se on lievä steroidi, urheilijat eivät huolehtia massan kertymisestä. Joissakin tapauksissa suuri kasvu koon mukaan liikkeen tai asema voi heikentää suorituskykyä. Muissa tapauksissa se voi tuoda tarpeettomia huomiota spy-ihmisten.

 

Methenoloneacetateis pitää dihydrote stoster yksi Dihy drotesto stero ne johdannainen on metaboliitti testosteronin ja tarjoaa siksi samoja tehtäviä tai toimintaa testosteronin. Methenolone asetaatti/primo A tuloksina Tämä tarkoittaa tai vaikutukset ovat:

² Lisääntyneet mahdollisuudet kudosten rakennus (anaboliaa)

² Esti hajoamista (lihasten tai kudosta vahinkoa/hävittäminen)

² Veren punasolujen (punasolujen) – veren punasolujen tuotantoa kehittämällä kuljettaa happea ja ravinteita lihasten. Sitä suurempi näin punasolujen määrä lisää kehonrakentaja saattaa ilmetä lisääntynyt solujen kasvua, kestävyyttä ja kestävyys.

² Enemmän typpeä lihakset – säilyttäminen edistää lihasten säilyttäminen

² Testosteroni on myönteinen vaikutus libido ja osallistuu myös muita kehon toimintoja, kuten ruoansulatusta ja aineenvaihduntaa.

 

Methenolone asetaatti etuja

Methenolone asetaatti myös ei aromatize, joten estrogeeni liittyvät haittavaikutukset ovat samantekevä. Tämä on erittäin hyödyllinen, kun Bodaus contest johtavat kuten ihonalainen vedenpidätyskyvyn (koska estrogeeni) voi vakavasti vähentää kovuus ja määritelmä lihaksiin. Ei-aromatizing steroideja ovat siksi välttämättömiä kilpailija, saamaan aikaan tiukka, kiinteä rakentaa Näytä edeltävinä viikkoina. Ja tietenkin ilman ylimääräinen estrogeeni ei juurikaan kehittämisen gynekomastia urheilija. Samoin olisi koskaan antiestrogen käyttöä tällä steroidia on tarpeen. Methenolone asetaatti sanotaan myös vaikuttaa alhainen endogeenisen testosteronin tuotantoa. Vaikka tämä voi olla kliininen pieninä annoksina, se ei koske kehonrakentaja. Esimerkiksi yksi yo yli puolet potilaille, jotka saavat vain 30-45 mg todettava tukahduttaminen gonadotropiinia tasot 15-65 prosenttia. Tämä on annos paljon vähemmän kuin useimmat kehonrakentajat käyttää ja epäilemättä lisää se johtaisi vain huonompi tukahduttaminen. Yksi olisi siis vielä testosteroni edistää huumeiden, kuten HCG tai Clomid /Nolvadex tehtäessä pieniannoksisen Methenolone asetaatti aikana, ellei tarkoituksella pieni annos oli käytetty.
 

3. Miten käyttää Raw Methenolone asetaatti (primo A) jauhetta?

 

Methenolone asetaatti pinoaminen

Perinteisesti lievä maineensa takia usein päällekkäin muut anabolisia androgeeni steroideja nopeutettu etuja hyödyntäen edelleen alennetut mahdollisuuksia androgeeni sivuvaikutuksia.


Näissä tapauksissa on suositeltavaa, että annostus Methenolone asetaatti pienenee 50 mg vuorokaudessa ja enintään 100 mg.

 

Huolimatta maineensa lempeä steroidi, joka ei yleensä laukaista estrogeenin kaltaisia haittavaikutuksia, aina muistaa, että anabolisten androgeenisten steroidien pystyvät aromatize tai muuntaa testosteroni osaksi estrogeenia.

 

Kaikki voivat reagoida eri tavalla, vaikka samalla milligramman vahvuus ja annostus taajuudella on. Joten ole varovainen, kun se

 

Methenolone asetaatti tarkastelu

Methenolone asetaatti on yksi anabolisten steroidien monia myyttejä ja legendoja, erityisesti Internet ilmoitustaululle. Monet väittävät, että tällaiset tiedot arkki hormonit eivät estä luonnollista testosteronin tuotantoa tehden täydellinen silta liikkeeseen. Löysimme kuitenkin, että tämä ei pidä paikkaansa, ja sen esto korko on vielä melko vahva kuin monet steroidit. Monet ihmiset tekevät virheellisiä oletuksia kyky steroideja. Tämä johtuu pääasiassa sen ympäristössä: Arnold häpeä, ja tulokset vastaa mieltään kuvaa, he löytävät huono, epätarkkoja näkymässä Primobolan.

 

Kun käytät synteettisiä aineenvaihdunnan steroideja, on aina tärkeää ymmärtää pääkohdat steroideja. Yksi tärkeimmistä tavoitteista anabolisten steroidien käyttöä on rakentaa paljon lihasmassaa; Tämä ei ole ainoa tarkoitus. Jos steroidit eivät kykynsä luoda useita ryhmiä, tämä ei tarkoita, ei ole sen arvoinen. Tietäen, että paljon kertymistä ei tarkoita vain asia lisää. Tämä on vaikeaa joillekin ihmisille ymmärtää, mutta kun teet näin, voit paremmin arvioida Methenolone asetaatti.

 

Methenolone asetaatti on erittäin arvokas steroidi, jota voidaan pitää leikkaus ajan osana pino. Ei mies pohja steroidi, mutta melko anabolinen steroidi lisätä jo hyvin suunniteltu pino. Vaikka se ei ole mies pohja steroidi, se voi varmasti edustaa naisten perusteella. Miesten tai naisten suullinen Methenolone asetaatti tila on tyytyväinen injektioiden Methenolone-lomakkeessa.

 

Methenolone asetaatti tulokset

Kun se tulee käyttämään painatus, joko on ensisijainen (ruiskeena Primobolan tai suullinen) ainakin kehonrakennus piireissä sen kyky säilyttää lihasmassan kasvun osallistuessaan leikkaus ajan.


Leikkaus syklejä sisältävät pudottamalla paino (tai ainakin ei saada) lisäten viskositeetti ja leikata, hiottu fysiikka urheilutapahtuma tai kilpailua.

 

Anabolisia androgeeni steroideja ei suositella nonmedical tarkoituksiin. Kaikenlainen Primobolan on lääkemääräyksellä huumeiden luokiteltu hallinnassa Schedule III aine monissa maissa ympäri maailmaa. Kehonrakentajat Methenolone asetaatti ruiskeena steroidit tai pillereitä vain näissä pyrkimyksissä.

 

Muutamia versioita pilleri muodossa löytyy 5 mg tabletit, vaikka joissakin paikoissa ympäri maailmaa, 25 mg tabletteja voi silti olla saatavilla/tuotettu.
 


4. AnnostusofRaaka-aine Methenolone asetaatti (primo A)

 

Methenolone asetaatti annostus lääketieteelliseen käyttöön

Lääkemääräys ohjeet suullinen muunnelma Primobolan olivat että 100 – 150mg / vrk, enintään 6-8 viikon ajan. Aivan kuten ruiskeena Primobolan resepti ohjeita, eivät ole erilliset ohjeet naisten Primobolan annosta.

 

Methenolone asetaatti annostus kehonrakennus

Aloittelijoille:

He löytävät yleensä 50 – 100mg päivittäin alue on tehokas annos kanssa suullista Primobolan.

Keskitason käyttäjille:

Ne ovat tunnettuja käynnissä suullista Primobolan välillä 100 – 150mg päivittäin hyvin tuloksin.

Kokeneille käyttäjille:

He löytävät välillä 150-200mg päivittäin ja olla varsin tehokas.

Primobolan suullinen versio on yksi kaksi suun anaboliset steroidit (toinen Andriol, joka on suullisesti annettu testosteroni Undecanoate) joista ei aiheudu maksatoksisuuden toimenpiteen. Siksi suurempia annoksia suullista Primobolan todella voidaan hyödyntää, mutta on huomattava, että suullista Primobolan edelleen hallussaan toimenpide aineenvaihdunta ja jakautuminen maksassa, ja siksi riskiä maksatoksisuuden Primo ei saa täysin huomiotta, varsinkin, kun Primobolan annoksia suun muotoa kasvavat yhä korkeammalle määriin.

Nainen käyttäjät haluavat saada suorituskykyä ja fysiikka parannuksen suullista Primobolan löytää mukavuutta ja hyötyä hyvin pieni riski virilization vaihteluväli 50 – 75mg päivittäin.

 

Moitteettoman hallinnon ja ajoitus Methenolone asetaatti annokset

Suullista Primobolan variantti voidaan annostella kerran päivässä ja ei vaadita jakaa annosta useisiin koko päivän, koska suullista Primobolan puoliintumisaika on noin 2 – 3 päivää. Yksi päivittäinen annostus siksi hyväksyttäviä ja Suositellut säilyttämiseksi oikea vakaa tasaisesti veren plasmassa huippulukemiin hormoni.

5. VaroitusofRaaka-aine Methenolone asetaatti (primo A)


Varoitus Methenolone asetaatti nainen

Kummassakin tapauksessa annostus pitäisi alkaa välillä 25 mg, 50 mg viikossa naaraita. Naisten pitäisi olla tietoinen, että vaikka tiedetään lempeä steroidi naisille, Methenolone asetaatti voi edelleen aiheuttaa kielen ominaisuudet kehittää joillakin käyttäjillä.


Käyttö voi vaikuttaa hedelmällisyyteen ja ehdottomasti ei suositella jos nainen on raskaana tai suunnittelet raskautta, koska mahdollisuus vahingoittaa sikiön kehitykseen.

Naiset ovat imetyksen tulisi myös välttää huumeita, koska sen vaikutus äidinmaitoon ei vielä täysin tunneta.


Vaikka on heikompi kuin muut anabolisia androgeeni steroideja käytetään kehonrakentajat ja urheilijat nykyään, sen mahdollinen ja mahdollisia sivuvaikutuksia ei pidä aliarvioida.


Methenolone asetaatti voi ja tarjoavat etuja lääkinnällisiin tarkoituksiin jopa ei-lääketieteelliset varten, kuten kehonrakennus ja urheilullinen suorituskyky lisälaite.

 

Samaan aikaan se myös käynnistää useita odottamattomia ja epätoivottuja haittavaikutuksia.
 

6. Mitkä ovattHän mahdolliset haittavaikutuksetofRaaka Methenolone asetaatti (primo A)-aine?


Methenolone asetaatti haittavaikutuksia

Anabolinen androgeeni steroidi on mahdollista aiheuttaa haittavaikutuksia. Samoin Methenolone asetaatti. Methenolone asetaatti sivuvaikutuksia ovat samanlaisia kuin muut testosteroni tuotteita. Korkeampi annos lisääntynyt riski kokea haittavaikutuksia. Nämä haittavaikutukset vaihdella lievästä vaikeampia:

 

Muutoksia in ihosairaus (paheneminen akne, rasvainen tai iho, jne.)

Kasvojen ja vartalon hiusten kasvua

Mahdollisuudet Miehille hiustenlähdön

Muutoksia kolesterolia, joka voi olla negatiivinen vaikutus sydämen toiminnan

Korkea verenpaine

Endogeenisen testosteronin tukahduttaminen

 

Naisten käyttää Methenolone asetaatti varoen koska se ole mahdollista virilize (kutsutaan myös virilism) ja ei-toivottuja vaikutuksia:

Laajentuneen klitoris

Syvempi ääni

Kasvojen tai kehon hiusten kasvua

Häiriöitä kiimakiertojen

Lopettamisesta kuukautiset

Vertaile edut Methenolone asetaatti käyttöä vastaan mahdollisten haittavaikutusten varalta.
 

7. OstaaMethenolone asetaatti (primo A) jauhefROMSZOB


Miten ostaa lääkelaatua Methenolone asetaatti/primo A jauhe SZOB raaka yritys?

→ Vierailla meidän online apteekki ja täytä Methenolone asetaatti/primo A raaka-aineiden tilaus.

→ Määritä paikka toimitus, valmistetta ja maksamiseksi.

→ 30 minuutin ajan, saat vahvistuksen tilauksen.

→ Se lähetetään 12 tunnin kuluessa.
Methenolone asetaatti (primo A) jauheVideo

Raaka Methenolone asetaatti (primo A) jauhe tekniset tiedot:NimiMethenolone asetaatti/primo A
UlkonäköValkoinen tai pois valkoinen tai keltainen kiteinen jauhe
CAS

434-05-9

Määritys≥98%
LiukoisuusLiukene veteen tai alkoholia, liukenee etikkahappo, etyyli esteri

Kuivaushäviö

≤0.5%

Heavy Metal

≤10ppm

Annostus

50-150mg

Nukahtamista aika

20 minites

Luokan

Lääkelaatua

Raaka-aine Methenolone asetaatti (primo A)Kilpailuetua:


1 korkealaatuinen kilpailukykyiseen hintaan:

1) laatustandardin: USP 35


2) puhtaus: > 99 %


3) Olemme valmistaja ja tarjota korkealaatuisia tuotteita tehtaalla hinnasta.


2 Nopea ja turvallinen toimitus:

1) paketti voi lähettää 24 tunnin kuluessa maksun. Seuranta numero


2) turvallinen ja huomaamaton toimitus. Eri huomautuksissanne valintasi.


3 meillä on asiakkaita kaikkialla maailmassa:

1) ammattitaitoista palvelua ja rikas kokemus saada asiakkaat tuntemaan olonsa, riittävä kalusto ja nopea toimitus täyttää halustaan.


2) markkinoilta saatu palaute ja tavaroiden palautetta arvostetaan, asiakkaiden vaatimus on meidän vastuullamme.


3) korkea laatu, kilpailukykyinen hinta, Nopea toimitus, ensiluokkaista palvelua saada luottamus ja kiitosta asiakkailta.


4 kolme periaatetta

1) turvallinen toimitus: kanava monipuolistamista, asiakkaat yksityisyyden suojaamiseksi. Ja vain siinä tapauksessa, varmistaa uudelleen alusta.

 

2) koskaan muutos: tuote aina säilyttää puhtautensa, ei muutu, korkea laatu on yrityksemme kulttuuri.

 

3) hyviä palveluja: mahdollisimman nopeasti ratkaisemaan asiakkaiden ongelmia, jotta asiakkaat saavat tavarat turvallisesti.

Methenolone asetaatti/primo A raaka-aine HNMR | SZOB


434-05-9 Methenolone Acetate HNMR.jpg
Tutkimus