Mesterolone(Proviron) jauhe (1424-00-6)

Tuotetiedot


1. mikä on raaka Mesterolone(Proviron) jauhe?


Mesterolone syntetisoitiin ja käyttöön lääketieteelliseen käyttöön vuonna 1934 ja ensimmäinen AAS markkinoida. Sitä seurasi methyltestosterone vuonna 1936 ja testosteroni propionaatti vuonna 1937. Huumeiden edelleen laajalti saatavilla ja käytetään tänään. Mesterolone on synteettinen ja suun anabolisten-androgeeni steroidi (AAS) ja johdannainen dihydrotestosteroni (DHT). Se on kuvattu suhteellisen heikko AAS ja käytetään harvoin androgeenireseptorin korvaushoito, mutta on edelleen laajalti käytössä. Se myydään tuotemerkillä Proviron mm.


Mesterolone käytetään hoitoon androgen puute miesten hypogonadismi, anemia, ja tukemaan miehen hedelmällisyyteen muun merkkejä. sitä käytettiin jonkin verran menestystä kontrolloiduissa tutkimuksissa miehet kärsivät eri muodoissa masennuksen. Mesterolone on suhteellisen heikko androgeenisesti ja harvoin käytetään korvaavia hoitomuotoja.


Mesterolone nähnyt käytetty laajasti kehonrakennus ensisijaisesti antiestrogenic toimintaa anabolinen steroidi pinoja, mutta tällainen käyttö on vähentynyt aromataasinestäjillä ja SERM käyttöönoton jälkeen. Merkittävimmät edut Mesterolone käytössä pidetään painatus säilyttää libido syklin ulkopuoliset ja jokseenkin ja väliaikaisesti parantaa verisuonitus.


Täyteaineena vaiheessa Proviron menee perustava steroidi, ja useimmille miehille se ei ole paikka sesongin aikana. On olemassa poikkeuksia ja mennään ne tänne. Lisäämällä Proviron voisi auttaa yksittäisiä läpimurto neulansilmä hänen aikana. Jossain vaiheessa ja aika kaikki syklit edistymistä alkaa hiipua ja joissakin tapauksissa pysäytettävä. Muuten Proviron parantaa yhteensä vapaa tila käytössä pino othersteroids, se voisi mahdollisesti auttaa yksittäisiä läpimurto tästä kiistakapulasta.


Aikana off-season tämä on, jossa useimmat käyttävät suurin määrä testosteronia. Monet käyttävät suuria määriä leikkaamisen syklien liian, erityisesti kilpailukykyinen painatus mutta pienempi testosteroni suunnitelmat ovat yleisempiä aikana leikkaus vaiheessa. Kuitenkin on niitä monista syistä, jotka haluavat suorittaa off-season sykliä rajoitettu testosteronin kanssa annoksilla. Tällaisissa järjestelyissä kuten Proviron voisi edistää niitä hieman tarvitaan androgeenisesti. Vaikka aina ei ehkä tarpeen, voi osoittautua hyödylliseksi.

2. Kuinka DoesRaaka Mesterolone(Proviron)-aineToimii?


Mesterolone, tunnetaan myös 1α-metyyli-4, 5α-dihydrotestosteroni (1α-metyyli-DHT) tai 1α-methyl-5α-androstan-17β-ol-3-one, on synteettinen androstane steroidi ja johdannainen DHT. Se on erityisesti DHT metyyliryhmä C1α-työpisteessä. AAS läheistä sukua ja kuuluvat metenolone ja sen esterit metenolone asetaatti ja metenolone enanthate. Antiandrogen rosterolone (17α-propylmesterolone) liittyy myös läheisesti mesterolone

Kuten muut AAS mesterolone on agonistina androgeenireseptorin (AR). Ei substraatti 5α-reduktaasin jo 5α vähentää, ja siksi ei voimistetaan ns ”androgeeni” kudoksissa, kuten iho, hiukset follikkelia ja eturauhanen. Mesterolone on kuvattu erittäin huono anabolisia edustaja, koska inaktivaatio 3α-hydroxysteroid dehydrogenaasi (3α-HSD) luuston lihaskudosta, samalla tavalla kuin DHT ja mestanolone (17α-metyyli-DHT). Sen sijaan testosteroni on erittäin huono substraatti 3α-HSD ja niin on, ei vastaavasti poistaa käytöstä luustolihasten. Puute voimistumisen 5α-reduktaasin ”androgeeni” kudoksiin ja sen inaktivaatio by 3α-HSD luustolihasten mesterolone on suhteellisen alhainen androgeeni teho ja sen anabolisia teho. Se hiljentää esitellä suurempi suhde anabolisia toimintaa androgeeni toimintaa verrattuna testosteronia.


Mesterolone ei substraatti aromataasi ja niin ei voi muuntaa estrogeenia. Se ei sellaisenaan, ole ei taipumusta tuottaa estrogeenisiä sivuvaikutuksia kuten gynekomastia ja nesteen kertyminen. Se ei ole progestogenic toimintaa.


Siksi mesterolone ei ole 17α-alkyloidut, se on vähän tai ei lainkaan mahdollisuuksia maksatoksisuuden. Kuitenkin sen riski haitallisia vaikutuksia sydän-järjestelmä on verrattavissa useita suullinen AAS.


Mesterolone nähnyt käytetty laajasti kehonrakennus ensisijaisesti antiestrogenic toimintaa AAS varastossa, mutta tällainen käyttö on vähentynyt vuodesta aromataasinestäjillä ja selektiivinen estrogeenireseptorin modulaattorit. Merkittävimmät edut mesterolone käytössä pidetään painatus säilyttää libido syklin ulkopuoliset ja jokseenkin ja väliaikaisesti parantaa verisuonitus.


Mesterolone on saatavilla laajalti koko maailmassa, mukaan lukien Iso-Britannia, Australia, ja Etelä-Afrikka sekä monissa Englanti speaking maissa. Se ei ole käytettävissä Yhdysvalloissa, Kanadassa tai Uusi-Seelanti. Lääke on koskaan kaupan Yhdysvalloissa.


3. miten käyttää raaka Mesterolone(Proviron) jauhe?


Proviron on mahdollisesti voimakas androgeeni agentti. Usein se on unohdettu monet urheilijat. Kuitenkin se voi todella makea merkittävästi saavuttamiseksi paljon kehonrakennus maailmassa. Vain pitäisi käyttää sitä oikein. Se on melko ainutlaatuinen anabolinen steroidi ja jakaa joitakin yhtäläisyyksiä Anavar, Masteron ja muut suositut tuotemerkit. Aluksi sitä käytettiin hoitoon androgen puutteita. Kuitenkin saavuttanut mainetta ansiosta riittävästi apua kuntosalilla.

 

Jotkut lääkkeet eivät sovellu tietyin edellytyksin ja joskus lääke voi käyttää vain, jos ylimääräistä huolta. Näistä syistä ennen kuin aloitat mesterolone on tärkeää, että lääkärisi tietää:

 

Jos sinulla on maksan tai munuaisten ongelmia.

Jos sinulla on sydänongelmia tai korkea verenpaine.

Jos sinulla on epilepsia tai migreeni.

Jos sinulla on diabetes.

Jos sinulla on syöpä.

Jos käytät tai muiden lääkkeiden käyttö. Tämä sisältää käytät, jotka ovat käytettävissä ostaa ilman reseptiä lääkkeitä, kuten kasviperäisten ja täydentäviä lääkkeitä.

Jos on joskus ollut allerginen reaktio lääke

 

Ennen tämän hoidon aloittamista Lue valmistajan kirjallisia tietoja selosteessa sisällä pakkaus.


Niele tabletti kokonaisena veden kera. Voit ottaa mesterolone ennen tai jälkeen ateriaa.


Yritä ottaa annoksia samaan aikaan joka päivä, koska tämä auttaa muistaa ottaa ne.


Jos unohdat ottaa annoksen, sinun pitäisi ottaa, kun muistaa. Kuitenkin, jos kun muistat, se on melkein aika ottaa seuraava annos niin jätä unohtunut annos. Ota kahta annosta samaan aikaan jäi annoksen.
 

4. AnnostusofRaaka Mesterolone(Proviron)-aine


Proviron tuskin tulee perustava steroidi aikana kokoamis ajan. Siinä ei ole anabolisia ominaisuuksia. Näin ollen olisi vähän hyötyä sen vaikutukset rakentaa lihas massa. Kuitenkin se voi mennä täydentävä valmistautumista tärkein steroideja. Se lisää biologisesti testosteronia, joka saavuttaa 90 % pisteen tasoilla. Siksi se voi tarjota muita etuja urheilija. Asianmukaisesti yhdessä muiden steroidien voi tehdä hyvin useimmat urheilijat niin, että ne voisivat saavuttaa enemmän lihas massa.

 

Sen suuresti palvella sinua vaikka keskellä cycle. On vaiheessa kun elimistö ei voi edetä ja kaikki tulokset olisi pysähtynyt. Käytät tätä steroidi, kun sitä tarvitaan voi auttaa teitä jatkamaan voitot.

 

Perinteisesti urheilijat käyttävät Proviron aikana leikkaus vaiheessa kun se on tehokas ja hyödyllinen. Se tarjoaa vahvan karkaisu vaikuttaa. Tuotteen takaa suuri rasvanpolttoa vaihtoehto. Sitova sen androgeenisesti reseptorin tarjoaa luotettavan sulaa rasvaa.


Samalla se suojaa kehon lihaksen menetys. Tämä on arvokkain piirre tämän steroidi. Lisäksi se aiheuttaa lähes ei nesteen kertyminen, mikä valtava etu verrattuna muiden samanlaisia anaboliset steroidit. Parannettu androgenicity on helposti näitä vaihtoehtoja.

 

On yksi enemmän erikoisuus jokseenkin valmiste. Se parantaa libido. Sen vaikutus on melko pehmeä, mutta se varmistaa korkea kunnosta libido. Kiitos antiestrogeenit kiinteistö se ei ole ongelma gynekomastia.

 

Tuotteen annostus on yksilöllinen. Sinun pitäisi poimia turvallisin ja kaikkein tehokas annos.


Proviron puoliintumisaika on noin 12 tuntia. Hyvä suositeltu annos on 25-75mg päivässä; detection aika on kuitenkin 5-6 viikkoa. joten ne, jotka testataan usein viisasta välttää tämän yhdisteen. Naisilla ei ole suositeltavaa ottaa proviron koska se DHT ominaisuuksia. Haittavaikutuksia naisilla voi olla hyvin ilkeä ja arvaamaton.
 

5. VaroitusofRaaka Mesterolone(Proviron)-aine


Älä ota enempää kuin määrätty annos. Jos epäilet, että joku olisi voinut yliannostuksen tätä lääkettä Siirry tapaturma- ja paikallisen sairaalan päivystykseen kerralla. Ota astia, vaikka se on tyhjä.

 

Jos sinulla on toiminnon tai Hammashoito sanoa, mitkä lääkkeet ovat ryhtyneet hoitoa.

 

Älä pidä vanhentunut tai tarpeettomat lääkkeet. Ottaa ne apteekistasi, joka aikoo hävittää ne puolestasi.

 

Jos aiot käynnistää mitään lääkettä, muistuttaa lääkärin ja apteekkihenkilökunnan että käytät Proviron.

 

Kerro lääkärit, hammaslääkärit ja proviisorit, jotka kohtelevat sinua, että käytät tätä lääkettä.

 

Jos olet menossa leikkaukseen, kerro kirurgi tai anestesialääkärin että käytät tätä lääkettä.

 

Se voi vaikuttaa muiden lääkkeiden käytetään leikkauksen aikana.

 

Pitää kaikkia lääkärin tapaamiset siten, että edistystä voidaan tarkistaa.

 

Lääkäri voi tehdä kokeita (kuten verikokeet ja säännölliset tutkimukset eturauhasen) aika ajoin, että lääke toimii ja tarkistaa ei-toivottuja sivuvaikutuksia.

 

Jos pitkittynyt vatsakipu, verta ulosteessa tai oksentaa, tai keltaisena nahat ja silmät aikana hoidon Proviron, Kerro lääkärille heti

 

On tapauksia raportoitu potilailla maksakasvaimia ottaen Proviron. Lääkärisi voi kertoa sinulle lopettaa Proviron.

 

Asiat sinun täytyy

 

Älä ota Proviron hoitoon muita valituksia, ellei lääkäri voi.

 

Älä anna Proviron Tabletit kenellekään, vaikka ne ovat samassa kunnossa kuin sinun.

 

Älä lopeta lääkettä tai alentaa annostusta ilman tarkkailun ensin lääkärin kanssa.

 

Jos lopetat sen yhtäkkiä, vointisi voi pahentua tai ehkä ei-toivottuja sivuvaikutuksia.
 

6. Mitkä ovattHän mahdolliset haittavaikutuksetofRaaka Mesterolone(Proviron)-aine


Koska proviron on tällainen puhdas DHT johdannainen, voi loogisesti sanoa, että se tulee sivuille, kuten anabolinen steroidi. Kuitenkin sivuvaikutuksia peräisin DHT ominaisuuksiensa, joten voit odottaa miehisenä piirteenä baldness asioita, varsinkin jos olet alttiita sille. Siksi ne, jotka valita DHT yhdisteet ja kärsivät karvoituksen kysymyksiä suoritetaan 5alpha-reduktaasin estäjä kuten Finasteridi tai Dutasteridi, torjumaan tämän sivuvaikutus. DHT: n voi myös suurentaa eturauhasen, mutta tämä on yleensä vain ne, jotka kaltoinkohtelua. Kuten edellä mainittiin, proviron ei ole c17 alfa-alkyloidut yhdiste, joten maksan ongelmat eivät ole ongelma se.


Mahdollista mesterolone haittavaikutuksia:

-Pää kipua ja muita vaivoja

Neuvo: Juo paljon vettä ja Kysy apteekista suositella sopivaa kipulääke. Jos kipu ei helpota, puhua lääkäriltäsi

 

-Pahoinvointi (pahoinvointi), vatsa (vatsakipu)

Neuvonta: Kiinni yksinkertaisia elintarvikkeita - Vältä rikas tai mausteinen aterioita. Jos kipu ei helpota nopeasti, keskustella lääkärin kanssa heti

 

-Akne, käsien tai jalkojen, kohonnut verenpaine, lisääntynyt karvoitus, rintojen tai eturauhasen ongelmia, lisääntynyt paino, kaljuuntuminen, mielialan vaihtelut

Neuvoja: Jos jokin näistä tulee hankala, kerro lääkärillesi.

 

Jos koet usein erektio tai erektio, jotka kestävät pitkään, kerro lääkärillesi siitä. Hoidon täytyy tarkistaa mitään vahinkoa.

 

Jos kohtaat muita oireita, jotka luulet saattaa johtua tätä lääkettä, puhua lääkäriltäsi tai apteekista.

7. OstaaMesterolone(Proviron) jauhefROMSZOB


Käy meidän online apteekki ja täytä tilaus mesterolone/Proviron raaka-aineiden.

 Määrittää paikan toimitus, valmistetta ja maksamiseksi.

 30 minuutin ajan saat vahvistuksen tilauksen.

 Se lähetetään 12 tunnin kuluessa.

 
Mesterolone(Proviron) jauheVideo

Raaka Mesterolone(Proviron) jauhe tekniset tiedot:NimiMesterolone/Proviron
UlkonäköValkoinen jauhe
CAS

1424-00-6

Määritys ≥99.2%
Liukoisuusliukenee etanoli, asetoni, etyyliasetaatti liukene veteen, etyylieetteriä

Kuivaushäviö

≤2.0%

Heavy Metal

≤10ppm

Annostus

25-75mg

Nukahtamista aika

20 minites

Luokan

Lääkelaatua

Mesterolone(Proviron) raaka-aineKilpailuetua:


1 korkealaatuinen kilpailukykyiseen hintaan:

1) laatustandardin: USP 35


2) puhtaus: > 99 %


3) Olemme valmistaja ja tarjota korkealaatuisia tuotteita tehtaalla hinnasta.


2 Nopea ja turvallinen toimitus:

1) paketti voi lähettää 24 tunnin kuluessa maksun. Seuranta numero


2) turvallinen ja huomaamaton toimitus. Eri huomautuksissanne valintasi.


3 meillä on asiakkaita kaikkialla maailmassa:

1) ammattitaitoista palvelua ja rikas kokemus saada asiakkaat tuntemaan olonsa, riittävä kalusto ja nopea toimitus täyttää halustaan.


2) markkinoilta saatu palaute ja tavaroiden palautetta arvostetaan, asiakkaiden vaatimus on meidän vastuullamme.


3) korkea laatu, kilpailukykyinen hinta, Nopea toimitus, ensiluokkaista palvelua saada luottamus ja kiitosta asiakkailta.


4 kolme periaatetta

1) turvallinen toimitus: kanava monipuolistamista, asiakkaat yksityisyyden suojaamiseksi. Ja vain siinä tapauksessa, varmistaa uudelleen alusta.

 

2) koskaan muutos: tuote aina säilyttää puhtautensa, ei muutu, korkea laatu on yrityksemme kulttuuri.

 

3) hyviä palveluja: mahdollisimman nopeasti ratkaisemaan asiakkaiden ongelmia, jotta asiakkaat saavat tavarat turvallisesti.

Raaka-aine Mesterolone(Proviron) HNMR | SZOB


1424-00-6 MesteroloneProviron HNMR.jpg
Tutkimus