Mestanolone (metyyli-dht) jauhe (521-11-9)

Mestanolone (metyyli-dht) jauhe (521-11-9)
Tuotetiedot


1. mikä on raaka Mestanolone(Methyl dht) jauhe?


DHT anabolisia tuotteet tarjoavat erinomaisia etuja, mutta ne ovat hieman rajoittaa tehokkuutta hakuprosessin ja hajoamista elimistössä. Mestanolone voi antaa sinulle parhaan DHT tuote paljon lisäetuja. Se on helppo ottaa ja hyvin joustava käyttää. Voit mennä helposti mielenterveyden reuna ovat tavoitelleet ja tee sitä kautta kaikki korkea stressi rutiini, ikään kuin se ei ole mitään. Se on yhteensä mielen ja kehon tuote, joka voi muuttaa tapa treenata ja kilpailla.

 

Methyldihydrotestosterone (metyyli-DHT; 17alpha-methyl-17beta-hydroxy-5alpha-androstane-3-, Mestanolone) on DHT tyyppi steroidi, että voit nauttia sen sijaan, että sovelletaan paikallisesti. Se on korkea androgeeni vaikutus ja naisten varoittivat käyttämästä takia. Se on niin vahva androgeeni voima, että se tekee merkittäviä muutoksia psykologisesti paljon kuin se fyysisesti. Se on aina ollut usein steroidi valinta leikkaus ja Kalteva ennen kilpailuja.

 

DHT tyypin ominaisuuksia tarkoita, että se ei pysähdy osaksi estrogeenia. Se on täydellinen vähentää veden painonnousu Kovettuu lihaksia ja nojaa lihaskudosta koko kehon. Se on täydellinen väriaineen ja tehostajana kehonrakentaja tai vakava painonnostaja. Se voidaan pinota muiden tuotteiden täydellinen leikkaus syklin kilpailua edeltävä. Se tekee niin paljon helpompi irtotavarana ylös, ylläpitää lihasten massan ja vähentää tarpeettomia painoa.

 

Mestanolone käytetään:

Lisätä testosteroni hyödystä

Tukahduttaa estrogeenin vaikutus;

Lihasmassaa kudoksen;

Lisätä voimaa;

Parantaa ja keskittymisellä;

 
2. Miten Does raaka Mestanolone(Methyl dht) jauhe toimii?


Mestanolone tekemät Pharmade. Sitä myydään tuotemerkki Ermalone. Se on pakattu 100g 1kg kokoon folio konteissa. Se on vain jauheena.


Mestanolone on ollut yhteinen ja hyvin käyttää steroidi Saksan urheilijat vuosikymmeniä Se teki heistä erittäin vaikeaa voittamaan monella rintamalla. Se saa myös suuri joukko urheilijoita ja nähdä, mitä käyttöä todellisia tuloksia. Se antaa myös vihjeitä ymmärtämään, miten se tuntuu toimivan. Eläinkokeet näyttävät osoittavan, että se on 60 % androgeeni vaikutus ja 25 % anabolisia. Tämä on psykologinen vaikutus käyttäjän. Se luo hyvin välitön ja psyykkinen. Siksi se sopii täydellisesti niille, jotka tarvitsevat lisää motivaatiota ennen rasittavaa liikuntaa.

 

Oli monia lisäetuja löysi, jotka sisältävät:

 

Lisääntynyt kestävyys;

Uskomaton määrä kestävyyttä;

Nolla hukka-lta lihakset tiukkaa ruokavaliota;

Aggressiivinen energia harjoitus;

Kyky estää henkisesti epämukavuutta tasolla.
 

3. Kuinka käyttääRaaka Mestanolone (metyyli-dht)-aine?


Mestanolone raaka-aine on 100 % puhdas aine. Koska katsottiin maksa-toksinen suurina annoksina kannattaa pitää se poissa lasten ulottuvilta.

Mitkä ovat etuja käyttämällä Mestanolone muihin tuotteisiin?

 

Yksi Mestanolone suosi eduista on ottaa hyödyt DHT tyyppi anaboliset patentisoidun muodossa. Se voidaan lisätä nestettä juoda tai ripotellaan ruokaa ja syödä. Voit koskaan tarvitse huolehtia tarpeeksi tuotteeseen, kuten geeli, absorboivan tai ottaa kivuliaita injektioita. Se on huomaamaton ja helppo.

 

Paras hyöty voi olla psykologista, se antaa sinulle säilyttää korkean stressin fyysisten rutiinia. Se toimii siltana vahvistamaan mielen ja kehon optimaalisen suorituskyvyn tulokset. Patentti tuotteen vei aikaa huomata tuote herättää ja edistää koko hermoston kiistämätön kyky luoda reunan fyysiset kyvyt. Ne testataan tekee korkea stressi liikuntaa samanaikaisesti ja neurologiset korkeat erittäin hyvin: varainhoitopalvelujen käyttäen Mestanolone.

 

Siellä myös tuntuvia muutoksia testosteroni 6 viikon pitkä testit, vaikka tulokset eivät ole selvä saksalaiset tutkijat oman ilmoituksensa. Testit suoritettiin 20mg annoksilla ja suurempia annoksia voi olla erilainen vaikutus. Se osoittaa yksinkertainen 6 viikon ajan on kohtalainen annokset ei ole todellista vaikutusta. Se ei ole suunniteltu ottamaan pitkän aikaa koska rasittaa se voi aiheuttaa maksaan. On parasta sammumisen säännöllisesti. Se on erinomainen tapa säilyttää voittoja, kun sinulla on vakavasti laiha ajan.
 

4. Annostusof raaka Mestanolone(Methyl dht) jauhe


20mg, 50 mg päivittäin on suositeltu annos. Tämä olisi otettava kuuden viikon ajan. Tämä on riittävästi aikaa pitää veren seerumin erittäin perusviivan yläpuolelle taso. Kuitenkin on huomattava, määrä annetaan riippuu aikana suunnitelmat käyttäjä.

 

Suurina annoksina on suositeltavaa vain, jos käyttäjä aikoo toteuttaa itsenäisenä, mutta jos tavoitteena on pinota muiden tuotteiden kanssa niin annokset olisi alhainen. Tärkein syy tähän on, että se mahdollisesti vahingoittaa maksan. Muutama annosteluohjeita, että kuluttajien pitäisi noudattaa parhaat tulokset ovat seuraavat:

 

Heidän pitäisi lisätä proteiinin saanti.

Niiden pitäisi käyttää välillä 20mg ja 30mg Mestanolone päivittäin.

Kuluttajien pitäisi lisätä mitään suuren anabolisten tarkoitettu rakennus lihasmassaa, mutta tämän pitäisi olla kohtuullinen määrä.


Lisääntynyt ruokavalio elintarvikkeita, jotka ovat rikastettua vitamiini infuusiona.

Edellä jakso on jatkettava 6 viikkoa ajan. Tällä tavalla käyttäjä hyötyy hämmästyttävä henkistä terävyyttä, joka Mestanolone tarjoaa sekä suuri massa rakennuksessa toisen aineenvaihdunnan omaisuutta. Kaikki sinun tarvitsee tehdä on ottaa reseptiä ohjeiden osalta.
 

5. Varoitusof raaka Mestanolone(Methyl dht) jauhe


Yleensä aari ei band aikaansaada, joka on liittynyt Mestanolone, kunhan sitä käytetään oikein ohjeiden. Tämä on selvä osoitus siitä, että se on erittäin turvallinen tuote, jota voidaan käyttää ilman ongelmia.


Mestanolone on steroidi valinta ihmisille, jotka haluavat leikkaus sekä nojaten ennen kilpailuja. Tämä steroidi on ihanteellinen, kun se tulee säilyttää voitot jotka ovat vakavasti laiha ajan. Se tarjoaa käyttäjille eduksi, joka korvaa vain fyysinen ylivoima.

6. Mitkä ovattHän mahdolliset haittavaikutuksetof raaka Mestanolone(Methyl dht) jauhe?


Yleensä aari ei band aikaansaada, joka on liittynyt Mestanolone, kunhan sitä käytetään oikein ohjeiden. Tämä on selvä osoitus siitä, että se on erittäin turvallinen tuote, jota voidaan käyttää ilman ongelmia.

7. OstaaMestanolone (metyyli-dht) jauhe fROMSZOB


→ Vierailla meidän online apteekki ja täyttämällä Mestanolone/metyyli-dht raaka tilauksen.

→ Määritä paikka toimitus, valmistetta ja maksamiseksi.

→ 30 minuutin ajan, saat vahvistuksen tilauksen.

→ Se lähetetään 12 tunnin kuluessa.

Mestanolone (metyyli-dht) jauhe Video

Raaka Mestanolone (metyyli-dht) jauhe tekniset tiedot:NimiMestanolone/metyyli
UlkonäköValkoinen tai pois valkoinen tai keltainen kiteinen jauhe
CAS

 521-11-9

Määritys≥99%
LiukoisuusLiukene veteen tai alkoholia, liukenee etikkahappo, etyyli esteri

Kuivaushäviö

≤0.5%

Heavy Metal

≤10ppm

Annostus

20-50mg

Nukahtamista aika

20 minites

Luokan

Lääkelaatua

Raaka Mestanolone (metyyli-dht)-aineKilpailuetua:


1 korkealaatuinen kilpailukykyiseen hintaan:

1) laatustandardin: USP 35


2) puhtaus: > 99 %


3) Olemme valmistaja ja tarjota korkealaatuisia tuotteita tehtaalla hinnasta.


2 Nopea ja turvallinen toimitus:

1) paketti voi lähettää 24 tunnin kuluessa maksun. Seuranta numero


2) turvallinen ja huomaamaton toimitus. Eri huomautuksissanne valintasi.


3 meillä on asiakkaita kaikkialla maailmassa:

1) ammattitaitoista palvelua ja rikas kokemus saada asiakkaat tuntemaan olonsa, riittävä kalusto ja nopea toimitus täyttää halustaan.


2) markkinoilta saatu palaute ja tavaroiden palautetta arvostetaan, asiakkaiden vaatimus on meidän vastuullamme.


3) korkea laatu, kilpailukykyinen hinta, Nopea toimitus, ensiluokkaista palvelua saada luottamus ja kiitosta asiakkailta.


4 kolme periaatetta

1) turvallinen toimitus: kanava monipuolistamista, asiakkaat yksityisyyden suojaamiseksi. Ja vain siinä tapauksessa, varmistaa uudelleen alusta.

 

2) koskaan muutos: tuote aina säilyttää puhtautensa, ei muutu, korkea laatu on yrityksemme kulttuuri.

 

3) hyviä palveluja: mahdollisimman nopeasti ratkaisemaan asiakkaiden ongelmia, jotta asiakkaat saavat tavarat turvallisesti.

Mestanolone (metyyli-dht) raaka-aine HNMR | SZOB


521-11-9 MestanoloneMethyl HNMR.jpg
Tutkimus