Mebolatsidi Dymetazine / DMZ raakajauhe

Mebolatsidi Dymetazine / DMZ raakajauhe
Tuotetiedot


Kuvaus Mebolatsin Dymetazine / DMZ ( 3625-07-8) raakajauhe :


Mebolatsiini (INN, tuotemerkit Dostalon ja Roxilon, joka tunnetaan myös nimellä dimetatsiini, dime- tatsiini, di (methasteroni) atsiini tai 2a, 17a-dimetyyli-5a-androstan-17p-ol-3-oniatsiini) on synteettinen, oraalisesti aktiivinen androgeeninen -anabolinen steroidi (AAS) ja dihydrotestosteronin (DHT) 17a-alkyloitu johdannainen, jota ei enää markkinoida. Se on ainutlaatuinen ja epätavallinen kemiallinen rakenne, joka on metasteronin dimeeri, joka on kytketty A-renkaan 3-asemaan atsiniryhmä, ja se ilmoittaa toimivan metasteronin aihiolääkkeinä.

Vuodesta 2008 lähtien Mebolazine Dymethazine DMZ: tä on käytetty laittomasti ainesosana eräiden ravintolisäaineiden, mukaan lukien B-vitamiinilisäaineet, ja Yhdysvalloissa Food and Drug Administration on ryhtynyt oikeustoimiin tällaisia valmistajia vastaan.


Mebolatsiini Dymetazine, Cas 3625-07-8

Mebolatsidi Dymetazine / dmz (3625-07-8) raakajauhe Käyttökohteet:


Ota tämä lääkitys suun kautta; yleensä kahdesti päivässä. Älä murskaa tai pureskele tabletteja. Ketotifen on otettava säännöllisesti tehokkaaksi. Älä jätä mitään annoksia. Älä lopeta muiden astma-lääkkeiden käyttöä ellei lääkärisi kerro sinulle. Tämän lääkkeen uneliaisuuden vaikutuksen vähentämiseksi annosta voidaan nostaa hitaasti ensimmäisen viikon aikana. Voi kestää useita viikkoja ennen kuin tämän lääkkeen kaikki hyödyt ovat selvästi havaittavissa (yleensä 10 viikon sisällä). 2-3 kuukauden kuluttua tämän lääkkeen käyttämisestä lääkäri voi hitaasti vähentää muiden astman lääkkeiden käyttöä. Seuraa lääkärin ohjeita tarkasti.

Älä käytä tätä lääkettä, jos olet allerginen ketotifeenille tai jos sinulla on käsittelemätöntä silmätulehdusta. Ketotifenin silmätaudin käyttöä ei pidä käyttää piilolinssien aiheuttaman silmien ärsytyksen hoitoon. Käytä tätä lääkettä juuri etiketin ohjeiden mukaisesti tai lääkärisi määräämällä tavalla. Älä käytä lääkitystä suuremmissa määrissä tai käytä sitä pidempään kuin suositellaan.

Jos käytät piilolinssejä, poista ne ennen ketotifenin silmälääkkeen käyttöä. Tämä lääkitys voi sisältää säilöntäainetta (bentsalkoniumkloridia), joka voi aiheuttaa piilolinssien värjäytymistä. Odota vähintään 10 minuuttia, kun käytät silmätippoja ennen piilolinssien ottamista silmiin.

Älä anna lääkkeen tiputushihnan koskettaa mitään pintaa, mukaan lukien silmät tai kädet. Jos pudotuslaite saastuu, se voi aiheuttaa infektiota silmillesi, mikä voi johtaa näköhäviöön tai vakavaan silmävaurioon.

Mebolatsidi Dymetazine / dmz (3625-07-8) raakajauhe Kilpailuetu:


1 Laadukas kilpailukykyiseen hintaan:

1) Laatuvaatimus: USP 35

2) Puhtaus:> 99%

3) Olemme valmistaja ja voi tarjota korkealaatuisia tuotteita tehdas hinta.


2 Nopea ja turvallinen toimitus:

1) Paketti voidaan lähettää 24 tunnin kuluessa maksun suorittamisesta. Seurantanumero saatavilla

2) turvallinen ja huomaamaton lähetys. Valittavana on erilaisia kuljetusmenetelmiä.


3 Meillä on asiakkaita kaikkialla maailmassa:

1) Ammattimaisen palvelun ja runsaan kokemuksen ansiosta asiakkaat tuntevat olonsa hyvin, riittävät varastot ja nopeat toimitukset täyttävät heidän haluunsa.

2) Markkinapalaute ja tavarapalaute ovat arvokkaita, asiakkaiden vaatimusten täyttäminen on meidän vastuullamme.

3) Laadukas, kilpailukykyinen hinta, nopea toimitus, ensiluokkainen palvelu saada luottamusta ja kiitosta asiakkailta.


4 Kolme periaatetta:

1) Turvallinen toimitus: Kanavan monipuolistaminen, asiakkaiden yksityisyyden suojaaminen. Varmista vain uudelleenlähetys.

2) Älä koskaan muuta: Tuote pitää aina erittäin puhtaana, ei muutu, Korkealaatuinen on yrityksemme kulttuuri.

3) Hyvät palvelut: mahdollisimman nopeasti asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseksi, jotta asiakkaat saavat tavarat turvallisesti.
Tuotteen laatuongelma

Ohje

Hot tagit: klorodehydometyylitestosteroni

Liittyvät tuotteet

välituotteita


API


prohormone


SARMS Raws
Mebolatsidi Dymetazine / dmz (3625-07-8) raakajauhe Perustiedot

Tuotteen nimi: Mebolazine

Synonyymit: Mebolazine, Diarethyl, Dimetazin, Dimetina, Dostalon, Roxilon, 2-alfa-dimetyyli-5-alfa-androstan-17-beeta-oli-3,3'-atsiini; Dimethazine

CAS: 3625-07-8

MF: C42H68N2O2

MW: 633,011

EINECS:

Tuoteryhmät:

Mebolatsidi Dymetazine / dmz (3625-07-8) raakajauhe Cas 3625-07-8.png
Mebolatsidi Dymetazine / dmz (3625-07-8) raakajauhe Chemical Properties

tiheys 1,24

Mebolatsiinin käyttö ja synteesi

Kemialliset ominaisuudet Off-White Solid

Käyttö Diametatsiini on C17-alkyloitu, anabolinen androgeeni steroidi, jolla on samanlaisia vaikutuksia Superdroliin (M226010).
Tutkimus