Lorcaserin jauhe (616202-92-7)

Lorcaserin jauhe (616202-92-7)
Tuotetiedot


1. Mikä raaka Lorcaserin-jauhe on?


Lorcaseriini vaikuttaa aivojen kemiallisiin signaaleihin, jotka hallitsevat ruokahalua. Lorcaserin toimii auttaa sinua tuntemaan itsensä täynnä pienempiä aterioita.


Lorcaseriinia käytetään yhdessä ruokavalion ja liikunnan kanssa lihavuuden hoitoon.


Lorcaseriinia käytetään joskus lihavuuden hoitoon, joka voi liittyä diabetekseen, korkea kolesteroliin tai korkeaan verenpaineeseen.


Lorcaseriini ei hoida mitään taustalla olevaa terveydentilaa (kuten sydänsairaus, diabetes, korkea verenpaine). Älä käytä muita lääkkeitä, joita lääkäri on määrännyt näiden ehtojen hoitamiseksi.


Lorcaserin, jota markkinoidaan tällä hetkellä kauppanimellä Belviq ja aikaisemmin Lorqess kehityksen aikana, on Arena Pharmaceuticalsin kehittämä painonlasku. Se vähentää ruokahalua aktivoimalla sellaisen serotoniinireseptorin tyypin, joka tunnetaan 5-HT2C-reseptorina aivojen alueella, jota kutsutaan hypotalamuksi, jonka tiedetään hallitsevan ruokahalua.

 

Lorcaseriinia käytetään aikuisten, jotka ovat liikalihavia tai jotka ovat ylipainoisia ja joilla on painoihin liittyviä lääketieteellisiä ongelmia laihtua ja jotka eivät ole saaneet takaisin tätä painoa. Lorcaseriinia on käytettävä yhdessä vähäkalorisen ruokavalion ja harjoittelusuunnitelman kanssa. Lorcaseriini kuuluu luokkaan lääkkeitä, joita kutsutaan serotoniinireseptoragonisteiksi. Se toimii lisäämällä tunteita täyteydestä niin, että vähemmän ruokaa syödään.
 

2. Miten raaka Lorcaserin -jauhe toimii?


Lorcaseriini on selektiivinen 5-HT2C-reseptoriagonisti, ja lääkkeen in vitro -testaus osoitti 5-HT2C: lle kohtuullisen selektiivisyyden muiden vastaavien kohteiden suhteen. 5-HT2C-reseptorit sijaitsevat lähes yksinomaan aivoissa, ja niitä esiintyy choroidiplexus, cortex, hippokampus, pikkuaivo, amygdala, thalamus ja hypothalamus. 5-HT2C-reseptorien aktivaatio hypotalamuksessa olettaa aktivoivan proopiomelanokortiinin (POMC) tuotannon ja siten edistää laihtumista kylläisyyden avulla. Tätä hypoteesia tukee kliiniset tutkimukset ja muut tutkimukset. Vaikka yleisesti ajatellaan, että 5-HT2C-reseptorit auttavat säätelemään ruokahalua sekä mielialaa ja endokriinisen erityksen [18], ruokahalun tarkka mekanismi ei ole vielä tiedossa. Lorcaseriini on osoittanut 100-kertaista selektiivisyyttä 5-HT2C: lle suhteessa läheisesti liittyvään 5-HT2B-reseptoriin ja 17 x: n selektiivisyys 5-HT2A-reseptorin yli.
 

3. Kuinka käyttää raakaa Lorcaserin-jauhetta ?


Noudata kaikkia reseptitunnisteen ohjeita. Älä käytä tätä lääkettä suuremmissa tai pienemmissä määrissä tai pidempään kuin suositellaan.

 

Tavallinen tabletti otetaan tavallisesti 2 kertaa päivässä. Pitkäaikainen vapautuva tabletti otetaan vain kerran päivässä. Noudata lääkärisi ohjeita.

 

Älä murskaa, pureskele tai katkaise laajennettu tabletti. Swallow it whole.

 

Voit ottaa lorcaserin ruoan kanssa tai ilman.

 

Sinun pitäisi menettää vähintään 5% aloituspainosta ensimmäisten 12 viikon aikana otettaessa lorcaseriinia ja syömään vähän kaloreita ruokavaliota. Soita lääkärillesi, jos et menetä vähintään 5% aloituspainosta lääkkeen ottamisen jälkeen 12 viikon ajan.

 

Lorcaseriini on vain osa täydellistä hoitohoitoa, johon sisältyy myös ruokavalio, liikunta, painonhallinta ja mahdollisesti verensokerin testaus. Seuraa ruokavaliota, lääkkeesi ja harjoittelujasi hyvin tiiviisti.

 

Säilytä huoneenlämmössä kosteudelta ja lämmöltä.

 

Seuraa jokaisesta uudesta pullosta käytetyn lääkevalmisteen määrää. Lorcaserin on huumeiden väärinkäyttö ja sinun on tiedettävä, jos joku käyttää lääkettä väärin tai ilman reseptiä.

 

Älä jaa lorcaserin toiselle henkilölle. Pidä lääkitys paikassa, jossa muut eivät pääse siihen.

 

Lorcaseriini tulee tabletin mukana suun kautta. Se otetaan tavallisesti ruoan kanssa tai ilman ruokaa kahdesti päivässä. Ota lorcaserin noin samaan aikaan joka päivä. Noudata reseptilääkkeesi antamia ohjeita huolellisesti ja kysy lääkäriltäsi tai apteekkihenkilökunnalta selittävistä osista, joita et ymmärrä. Ota lorcaserin tarkasti ohjeiden mukaan. Älä ota enemmän tai vähemmän sitä tai käytä sitä useammin kuin lääkärisi määrää.

 

Lorcaserin voi olla tapana muodostaa. Älä ota suurempaa annosta, ota sitä useammin tai ota se pidempään kuin lääkäri on määrännyt.

 

Jos et menetä tietyn määrän painoa hoidon ensimmäisten 12 viikon aikana, ei ole todennäköistä, että hyötyisit lorcasterin käytöstä. Lääkärisi saattaa kertoa teille, että lopetat lorcasterin käytön, jos et menettä tarpeeksi raskautta ensimmäisen hoidon 12 viikon aikana.

 

Lorcaserin auttaa hallitsemaan painoa vain, jos jatkat sitä. Älä lopeta lorcaserin käyttöä keskustelematta lääkärisi kanssa.

4. Annostellaan raakaa Lorcaserin-jauhetta


Tavallinen aikuinen annos laihtuminen:


10 mg suun kautta kahdesti päivässä


Huomautuksia: Terapeuttinen hoito on arvioitava viikolla 12. Jos potilas ei ole menettänyt vähintään 5% perustason painosta, lopettakaa tämä lääke, koska potilas ei todennäköisesti saavuta kliinisesti merkitsevää laihtumista ja jatkaa hoidon jatkamista.

 

Käyttö: Lieventää vähäkalorista ruokavaliota ja lisääntynyttä fyysistä aktiivisuutta kroonisen painon hallinnassa potilailla, joiden painoindeksi (BMI) on vähintään 30 kg / m2 (ylipainoinen) OR 27 kg / m2 tai yli (ylipaino) läsnä on ainakin yhtä painon suhteen liittyvää koepidenssiä, kuten kohonnut verenpaine, tyypin 2 diabetes mellitus tai dyslipidemia.

5. Varoitus raa'asta Lorcaserin- jauheesta

Älä käytä lorcaseriinia, jos olet allerginen sille.

 

Älä käytä lorcaseriinia, jos olet raskaana. Laihtuminen raskauden aikana voi vahingoittaa syntymättömää vauvaa, vaikka olet ylipainoinen. Kerro lääkärillesi heti, jos olet raskaana hoidon aikana.

 

Varmista, että lääkäri on turvallinen sinulle, kerro lääkärillesi, jos sinulla on:

 

diabetes;

sydämen vajaatoiminta;

sydämen venttiilihäiriö;

sydänkunto, kuten "AV-lohko" (2. tai 3. astetta);

sirppisoluanemia;

leukemia tai myelooma;

munuais- tai maksasairaus; tai

peniksen fyysinen epämuodostuma (kuten Peyronie-tauti).

Ei tiedetä, johtaako lorcaseri äidinmaitoon tai jos se voisi vahingoittaa imettävää vauvaa. Älä imetä tämän lääkkeen käytön aikana.

 

Lorcaserinia ei ole hyväksytty käytettäväksi alle 18-vuotiaille.

 

kerro lääkärille ja apteekkihenkilökunnalle, jos olet allerginen lääkäriin, muihin lääkkeisiin tai jollekin Lorcaserin-tabletin sisältämistä aineista. Kysy apteekista tai tarkista potilastiedot luettelosta ainesosista.

kerro lääkärille ja apteekkihenkilökunnalle, mitä reseptilääkkeitä ja ei-lääkkeitä ja vitamiineja, joita olet ottamassa tai suunnittelet. Muista mainita jokin seuraavista: bupropioni (Aplenzin, Forfivo, Wellbutrin, Zyban); kabergoliini; kodeiini (joissakin kipulääkkeissä ja yskänlääkkeissä); dekstrometorfaani (yskä ja kylmä lääkitys); flekainidi (Tambocor); insuliini ja muut diabeteksen lääkkeet; linezolidia (Zyvox); litium (Lithobid); erektiohäiriöiden tai mielisairauksien lääkkeet; migreeni-päänsärkyä, kuten almotriptaania (Axert), eletriptaania (Relpax), frovatriptaania (Frova), naratriptaania (Amerge), rizatriptaania (Maxalt), sumatriptaania (Imitrex) ja zolmitriptaania (Zomig); muut lääkkeet laihtuminen; metoprololi (Toprol); meksiletiini; monoamiinioksidaasin (MAO) estäjät, mukaan lukien isokarboksatsidi (Marplan), fenelsiini (Nardil), selegiliini (Eldepryl, Emsam, Zelapar) ja tranyylisykromi (Parnaatti); odansetroni (Zofran); propafenoni (Rythmol); selektiiviset serotoniinin takaisinoton estäjät (SSRI), kuten sitalopraami (Celexa), escitalopraami (Lexapro), fluoksetiini (Prozac, Sarafem, Symbyax), fluvoksamiini, paroksetiini (Paxil) ja sertraliini (Zoloft); (SNRI), kuten duloksetiini (Cymbalta) ja venlafaksiini (Effexor); tamoksifeeni (Soltamox); timololi (Blocadren); trikykliset masennuslääkkeet (TCA), kuten amitriptyliini, amoksapiini, klomipramiini (Anafranil), desipramiini (Norpramin), doxepiini (Silenor), imipramiini (tofranil), nortriptyliini (Aventyl, Pamelor), protriptyliini (Vivactil) ja trimipramiini (Surmontil); ja tramadoli (Conzip, Ultram, Ryzolt). Lääkärisi saattaa joutua vaihtamaan lääkkeesi annoksia tai tarkkailemaan huolellisesti sivuvaikutuksia. Monet muut lääkkeet voivat myös olla vuorovaikutuksessa lorcaseriinin kanssa, joten muista kertoa lääkärillesi kaikista lääkkeistä, joita käytät, myös ne, jotka eivät näy tässä luettelossa.


kerro lääkärillesi, mitä kasviperäisiä tuotteita ja ravitsemuksellisia lisäaineita käytät, erityisesti St. John's wortia, tryptofaania ja yrttejä tai lisäravinteita laihtumiseen.


kerro lääkärillesi, jos sinulla on tai on ollut verisoluja, kuten sirppisoluanemia (punasolujen tauti), multippeli myelooma (plasma-solujen syöpä) tai leukemia (valkosolujen syöpä); ehto, joka vaikuttaa peniksen muotoon, kuten kulmaukseen, sikiön fibroosiin tai Peyronien tautiin; sydämen vajaatoiminta, hidas tai epäsäännöllinen syke tai muut sydänongelmat; tai maksa- tai munuaissairaus.


kerro lääkärillesi, jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät. Jos tulet raskaaksi otettaessa lorcaseriinia, soita välittömästi lääkärillesi. Lorcaserin voi vahingoittaa syntymättömää vauvaa.

 

jos sinulla on leikkaus, mukaan lukien hammaslääketieteellinen leikkaus, kerro lääkärille tai hammaslääkärille, että käytät lorcaseriinia.

sinun pitäisi tietää, että lorcaserin voi aiheuttaa uneliaisuutta ja vaikeuksia kiinnittää huomiota tai muistaa tietoja. Älä aja autoa tai käytä koneita, ennen kuin tiedät, miten tämä lääke vaikuttaa sinuun.
 

6. Mitkä ovat mahdolliset sivuvaikutukset Lorcaserin raaka-aineesta?


Hanki hätätapaus lääkäriin, jos sinulla on allergisen reaktion oireita: nokkosihottuma; vaikea hengitys; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun turvotus.

 

Lopeta lorcaseriinin käyttö ja soita lääkärillesi heti, jos sinulla on:

 

epätavalliset muutokset mielialalla tai käyttäytymisessä, itsemurhien ajatukset tai satuttaminen;

seisomaan tunteita itsesi vieressä tai olemalla kehosi ulkopuolella;

muistiongelmat, keskittymisongelmat;

rintojen turvotus (naisilla tai miehillä), nännipäästö;

peniksen erektio, joka on tuskallinen tai kestää yli 4 tuntia;

sydämen ongelmat - nopea sydämen syke, hengitysvaikeudet, huimaus, jatkuva heikkous tai turvotus kädet, kädet, jalat tai jalat;
runsaasti serotoniinia kehossa - sekavuus, aistiharhat, kuume, nopea syke, yliaktiiviset reflekseesit, pahoinvointi, oksentelu, ripuli, koordinaation menetys, pyörtyminen; tai

voimakas hermostovaikutus - erittäin jäykkä (jäykkä) lihakset, korkea kuume, hikoilu, sekavuus, nopeat tai epätasaiset sydämenlyönnit, vapina, tunne kuin saatat ohittaa.

Yleisiä haittavaikutuksia voivat olla:

 

päänsärky, huimaus, väsymys;

suun kuivuminen, yskä;

pahoinvointi, ummetus;

selkäkipu; tai

alhainen verensokeri (diabeetikoilla).

 

Kliinisissä tutkimuksissa yleisin haittavaikutus oli päänsärky, jota kokenut noin 18% lääkehuoltoon osallistuvista osallistujista verrattuna 11 prosenttiin plaseboryhmistä. Päänsärky oli ainoa raportoitu sivuvaikutus, joka ilmeni yli 5 prosenttiyksikköä enemmän kuin lumelääkkeellä. Muut raportoidut haittavaikutukset ja niiden korot vakioentsyymien ja lumelääkekontrolloitujen potilaiden osalta olivat seuraavat: ylähengitystieinfektio (14,8% vs. 11,9%), nenänielun tulehdus (13,4% vs. 12,0%), sinuiitti (7,2% vs. 8,2% ) ja pahoinvointi (7,5% vs. 5,4%). Haittavaikutukset masennuksesta, ahdistuneisuudesta ja itsemurha-ajatuksesta olivat harvinaisia ja niitä raportoitiin vastaavalla nopeudella kussakin hoitoryhmässä.

 

Joulukuussa 2012 Yhdysvaltain huumausaineraportin hallinto ehdotti, että lorcaseriini luokiteltiin Schedule IV: n lääkkeeksi, koska sillä on hallusinogeenisia ominaisuuksia korkeammilla hyväksytyillä annoksilla ja käyttäjät voivat kehittää psykiatrisia riippuvuuksia lääkkeestä. Toukokuun 7. päivänä 2013 Yhdysvaltain huumausaineraporttien hallinnointilaitos luokitteli lorcaseriini luettelona IV lääkkeeksi valvotuista aineista annetun lain nojalla.

 

On ollut huolestuttavaa, että lorcaseriini voi aiheuttaa sydämen valvulopatian perustuen lääkeaineen ottavien henkilöiden raportteihin vaiheen 2 tutkimuksissa. Kuitenkin lääkeaineen vaiheen 3 kliininen tutkimus suoritettiin ja tulokset julkaistiin lokakuussa 2014 julkaistussa lääketieteellisessä lääketieteellisessä lehdessä. Nämä tulokset eivät löytäneet tilastollisesti merkitseviä eroja valvontaan liittyvissä vertailuvuoroissa kontrolliin verrattuna, 2,4% lääkkeille ja 2,0% kontrolleille.
 

Mitä muut lääkkeet vaikuttavat lorcaseriinijauheeseen?

Kerro lääkärillesi kaikista nykyisistä lääkkeistäsi ja mitä aloitat tai lopetat käytön, erityisesti:

 

kabergoliini;

linetsolidi;

litium;

St. John's wort;

tramadoli;

tryptofaani (kutsutaan myös L-tryptofaaniksi);

kaikenlaisia masennuslääkkeitä;

kylmä tai yskänlääke, joka sisältää dekstrometorfaania (yskän vajaatoiminta);

erektiohäiriöt lääketiede - avanafil, sildenafiili, tadalafiili, Cialis, Levitra, Viagra ja muut;

lääkitys mielenterveyden, ahdistuneisuuden tai mielenterveyshäiriön hoitamiseen; tai

"triptaani" -myrkytyksen päänsärkylääkettä - kuten almotriptaani, frovatriptaani, rizatriptaani, sumatriptaani, zolmitriptaani, imitrexi, maxalt, zomig ja muut.

Luettelo ei ole täydellinen. Muut lääkkeet voivat olla vuorovaikutuksessa lorcaseriinin kanssa, mukaan lukien reseptilääkkeet ja lääkkeet, vitamiinit ja kasviperäiset tuotteet. Kaikkia mahdollisia yhteisvaikutuksia ei ole mainittu tässä lääkitysoppaassa.
 

7. Osta Lorcaserin Powder f rom SZOB

Käy online-apteekissa ja täytä Ropivacaine HCL raaka-aineiden tilaus.

  Määritä toimituspaikka, tuotteen määrä ja maksutapa.

  30 minuutin aikana saat vahvistuksen tilauksestasi.

  Se lähetetään 12 tunnin kuluessa.
Lorcaserin jauhe video

raaka Lorcaserin jauhe Tekniset tiedot:


Nimi Lorcaserin
ulkonäkö Valkoinen tai luonnonvalkoinen tai vaaleankeltainen kiteinen jauhe
cas

616202-92-7

Määritys > 99%
Liukoisuus Liukenematon veteen tai alkoholiin, joka on liukoinen etikkahappoon, etyyliesteriin

Kuivaushäviö

≤0.5%

Hevimetalli

≤10ppm

annostus

10mg

Alkamisaika

20 minit

Arvosana

Farmaseuttinen luokka

raaka Lorcaserin jauhe Kilpailukykyinen etu:


1 Laadukas kilpailukykyiseen hintaan:

1) Laatuvaatimus: USP 35


2) Puhtaus:> 99%


3) Olemme valmistaja ja voi tarjota korkealaatuisia tuotteita tehdas hinta.


2 Nopea ja turvallinen toimitus:

1) Paketti voidaan lähettää 24 tunnin kuluessa maksun suorittamisesta. Seurantanumero saatavilla


2) turvallinen ja huomaamaton lähetys. Valittavana on erilaisia kuljetusmenetelmiä.


3 Meillä on asiakkaita kaikkialla maailmassa:

1) Ammattimaisen palvelun ja runsaan kokemuksen ansiosta asiakkaat tuntevat olonsa hyvin, riittävät varastot ja nopeat toimitukset täyttävät heidän haluunsa.


2) Markkinapalaute ja tavarapalaute ovat arvokkaita, asiakkaiden vaatimusten täyttäminen on meidän vastuullamme.


3) Laadukas, kilpailukykyinen hinta, nopea toimitus, ensiluokkainen palvelu saada luottamusta ja kiitosta asiakkailta.


4 kolme periaatetta

1) Turvallinen toimitus: Kanavan monipuolistaminen, asiakkaiden yksityisyyden suojaaminen. Varmista vain uudelleenlähetys.

 

2) Älä koskaan muuta: Tuote pitää aina erittäin puhtaana, ei muutu, Korkealaatuinen on yrityksemme kulttuuri.

 

3) Hyvät palvelut: mahdollisimman nopeasti asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseksi, jotta asiakkaat saavat tavarat turvallisesti.

raaka Lorcaserin jauhe HNMR | SZOB


616202-92-7 Lorcaserin.jpg
Tutkimus