LGD-4033 / VK5211 / Ligandrol-jauhe (1165910-22-4)

Tuotetiedot


1. Mikä on raaka LGD-4033 / VK5211 / Ligandrol-jauhe ?


LGD-4033, tunnetaan paremmin nimellä Anabolicum, on selektiivinen androgeenireseptorimodulaattori (SARM), joka kuten testosteroni, on anabolinen, mutta ilman vaikutuksia, jotka näkyvät merkittävästi lihaskudoksen ulkopuolella. Ligand Pharmaceuticals, ligandi, viitaten toiminnallisiin sitoutumismolekyyleihin, kehitti LGD-4033: n. Ligand Pharmaceuticals on tehnyt itselleen nimensä SARM-tutkimuksella yhdessä GTx: n kanssa. Nämä kaksi edustavat suurimman osan SARM: n luomisesta viimeisen vuosikymmenen aikana.

 

LGD-4033 on yksi uudemmista SARMsista, joka on tullut ulos. Se on ei-steroidinen oraalinen SARM, joka sitoutuu AR: n kanssa, joka tuottaa steroidien kaltaisia tuloksia miinus steroideja. Se on lähinnä SARM, joka voidaan rinnastaa anabolisiin voimakkuuden suhteen. LGD-4033 on voimakkain kaikista SARMsista koon mukaan.

 

Se on ryhmä androgeenireseptori (AR) ligandeja, jotka ovat kudosta selektiivisiä, luodut parantamaan lihasten hukkumista, jotka liittyvät akuutteihin ja kroonisiin sairauksiin, ikään liittyvään lihasten menetykseen ja syöpään. LGD-4033: n odotetaan tuottavan testosteronin parantumisominaisuuksia parantamalla turvallisuutta, hyväksyttävyyttä ja potilaan hyväksyntää kudosselektiivisen toiminnan mekanismin ja sen oraalisen annostelun vuoksi.

 

LGD-4033 on selektiivinen androgeenireseptorimodulaattori (SARMS) ja uusi ei-steroidinen oraalinen SARM, joka sitoutuu AR: hon suurella affiniteetilla (Ki: n arvo on ~ 1 nM) ja selektiivisyydestä. Se on androgeenireseptorin (AR) ligandien luokkaa, joka on kudosta selektiivinen, kehitetty lihasten häviämiseen, joka liittyy syöpään, akuutti- ja krooniseen sairauteen ja ikään liittyvään lihaskudokseen. LGD-4033: n odotetaan tuottavan testosteronin terapeuttisia etuja parantamalla turvallisuutta, siedettävyyttä ja potilaan hyväksyntää kudosselektiivisen toiminnan mekanismin ja suun kautta antamisen kautta.
 

2. Kuinka raaka LGD-4033 / VK5211 / Ligandrol-jauhe ?


Anabolicum on SARM, joka sitoutuu tiukasti androgeenireseptoreihin, lähinnä lihasten ja luiden. Liittyen androgeenireseptoreihin tämä luo parempaa anabolista aktiivisuutta kehossa (lihasrakennus) ja on myös osoitettu olevan anti-catabolic (lihasten hukkuminen).

 

Test 600x Tutkimukset ovat osoittaneet, että Anabolicumilla on merkittäviä vaikutuksia luun huonontumiseen vahvistusvaikutuksella. Sen lihasrakennuksen ja luun vahvistamisominaisuuksien lisäksi, toisin kuin anaboliset steroidit, jotka liittyvät androgeenireseptoriin, ei ole toimintaa, joka esitetään kehon kohdelihan ja luun alueiden ulkopuolella tai ainakin vähäisin.

LGD-4033 toimii sitomalla androgeenireseptoreita selektiivisesti. Se osoittaa anabolisia aktiviteetteja luissa ja lihaksissa sen sijaan että vahingoittaisi eturauhanen ja talirauhasten toimintaa, mikä tavallisesti tapahtuu steroidien käytön yhteydessä.

 

LGD-4033 juuri päätyi tutkimukseen, jota kutsuttiin vaiheen I moninkertaiseksi nousevaksi annokseksi, joka sisälsi sopivia vapaaehtoisia.

 

Tämä oli suunnittelematon, kaksinkertainen sidontaanalyysi, jossa oli lumelääkettä. Tavoitteena oli muodostaa se, että LGD-4033 oli vaaratonta ja helppoa mahata annoksella, joka ei ylitä 22 mg: aa päivässä.

 

Kliiniset ajoajat osoittivat myös, että LGD-4033: lla on kyky päästä pois seuraavista eduista, kun niitä otetaan johdonmukaisesti:

 

Voimakkuustasojen kasvu

Lean lihasmassa parani

Pudota kehon rasva

On parantavia ominaisuuksia

Ei aiheuta ei-toivottuja sivuvaikutuksia, joita prohormonit ja anaboliset steroidit aiheuttavat

 

LGD-4033, uusi ei-steroidinen, oraalinen selektiivinen androgeenireseptorimodulaattori, sitoutuu androgeenireseptoriin suurella affiniteetilla ja selektiivisyydellä. Se osoittaa lihasten anabolisen aktiivisuuden, resorptatiivisen ja anabolisen aktiivisuuden luissa sekä voimakas valikoivuus lihasten ja luiden suhteen prostatan ja talirauhan suhteen. LGD-4033 on äskettäin valmistunut vaiheen I moninkertainen annos tutkimus terveillä vapaaehtoisilla. Tämä satunnaistettu, kaksoissokkoutettu, lumekontrolloitu vaiheen I tutkimus osoitti turvallisuuden ja siedettävyyden jopa 22 mg: n annoksiin päivässä.
 

3. Kuinka käyttää Raw LGD-4033 / VK5211 / Ligandrol -jauhetta?


Joidenkin viimeisimpien tutkimusten ja kokeiden perusteella Ligandrol voi parantaa lean lihasmassaa ja vähentää kehon rasvaa. Lisäksi se voi lisätä voimaa parempaan ja haastavampaan koulutuksen suorituskykyyn, elpymiseen ja yleiseen terveyteen. Niinpä ei ole mikään yllätys, että urheilijat ja kehonrakentajat käyttävät LGD-4033: ta auttaakseen heitä olemaan parhaimmillaan.

 

LGD on edelleen melko uusi (3-5 vuotta), mutta tulokset ovat olleet hyvin samankaltaisia tutkimuksissa ja lokeissa. LGD-4033: lla on tehty useita viimeaikaisia tutkimuksia ja kokeita, jotta löydettäisiin paras ja turvallisin tapa käyttää sitä. Näistä kokeista tulokset ovat osoittaneet, että kehon massa on vähentynyt ja kehon rasva vähenee. Myös vahvuus, hyvinvointi sekä paranemismahdollisuudet lisääntyvät merkittävästi.

 

Bulking

Suositeltu annos on 5-10 mg päivässä 8 viikon ajan. Myös proteiinipitoinen ruokavalio on tarpeen, samoin kuin korkeampi kalorien saanti, jos aiot lihaa jopa 10 kiloa tai enemmän.

 

LGD on osoittanut minkä tahansa SARM: n eniten kykyä päästä koolle, jota voidaan pitää irtotavarana. Tämä riippuu luonnollisesti käytetystä ruokavaliosta. Käyttäjiä, jotka ovat kokeneet yli 10 fontia. kasvaa ja sillä on ollut merkittävä lisäys kalorien saantiin. Tällaisen koon mahdollisuutta esiintyy LGD-käytössä. Suositeltava annostus tämän tyyppiselle päämäärälle olisi 5-10 mg päivässä 8 viikon ajan.

 

Leikkaamiseen

Käytä LGD-4033: n kanssa SARMS-kolmoispakkausta (GW-501516, S-4 ja LGD-4033), jotta se olisi tehokkaampaa, kun haluat lisätä kokoa leikkaamalla rasvaa. Suositeltu annos on 3-5 mg vuorokaudessa 8 viikon ajan.

 

LGD: tä voidaan leikata myös. Se loistaa enemmän - joten jos se kulkisi yhdessä SARMS S-4: n ja Cardarine (GW-501516) kanssa. Tämä olisi samanlainen kuin SARMS-kolmoispino, joka tavallisesti juoksee Ostariinilla, paitsi että on mahdollista lisätä suurempia kokoja leikkaamisen aikana. Tämän menetelmän hyvä annos olisi 3-5 mg vuorokaudessa 8 viikon ajan.

 

Palauttamista varten

LGD-4033: ää käytetään parhaiten korvaamiseen. Monet käyttäjät ovat sanoneet, että he ovat havainneet voimakasta kehon massaa ja rasvan vähenemistä. Käyttämällä sitä yhdessä muiden SARMS: n kanssa, kuten GW-501516 tai Cardarine, antaa sinulle voimakkaamman ja paremman uudelleenkoulutuksen. Suositeltu annos on 5-8 mg päivässä 8 viikon ajan.

 

LGD näyttää loistavan tällä menetelmällä. Monet ovat havainneet vähäistä kehon massaa ja kehon rasvan vähenemistä. LGD näyttää toimivan parhaana tällä menetelmällä. Haava yhdessä muiden SARMS: iden kanssa, kuten cardarine (GW-501516), vain lisää todennäköisyyttä entistä vahvempana uudelleenkoulutuksessa. Suositeltavat annokset toipumiseen ovat 5-8 mg vuorokaudessa 8 viikon ajan.
 

4. Annostelu raaka LGD-4033 / VK5211 / Ligandrol -jauhe


Anabolicum (LGD-4033) on puoliintumisaika noin 30 tuntia ja se on paras ottaa kerran päivässä. 10 mg vuorokaudessa on yleisin annos, jonkin verran jopa 20 mg vuorokaudessa ja vähän tai ei lainkaan komplikaatioita. Anabolicum voidaan pinota muiden SARM-aineiden, kuten Ostarin (MK 2866) tai Cardarine (GW-50156) kanssa.
 

5. Raaka LGD-4033 / VK5211 / Ligandrol -jauhe   Positiiviset vaikutukset


Anabolicumin vaikutukset voivat vaihdella massasta ja leikkauksesta koko kehon muutokseen. On vaikea verrata Anabolicumin voimaa erilaisiin anabolisiin steroideihin, koska SARM : n markkinat ovat edelleen suhteellisen uusia, mutta vaikutukset näyttävät olevan voimakkaita. Off-season tai bulking-urheilijat voivat odottaa saavansa merkittävää voimaa ja lihasmassaa riittävillä kaloreilla. Ne myös löytävät vedenpidätyskykyä, mikä tarkoittaa mitä tahansa painoa, joka on vähärasvaisen lihaskudoksen.

 

Jotta laihduttaminen tai leikkaaminen urheilija, yksi tärkeimmistä huolenaiheista on suojata vähärasvainen lihasmassa. Kun haluat menettää rasvaa, sinun on poltettava enemmän kaloreita kuin kulutat, ja tämä voi johtaa ja johtaa lihaskudoksen menetykseen ilman suojaavia aineita. Riippumatta siitä, kuinka yksilö on geneettisesti parempi, osa lihaskudosten vaurioista on väistämätön. Anabolisten vaikutusten lisäämisellä, kuten voimakkaan SARM: n kiinnittämisellä kehoon, lihaskudos voidaan säilyttää. Tämä johtaa tiukempiin, vähäisempiin, vaikeampiin ja lihaksikkaampiin kehoihin. Jotkut tiedot, vaikkakin alkuvaiheessa tässä vaiheessa ovat osoittaneet, että Anabolicumin vaikutukset voivat jonkin verran edistää rasvan menetyskykyä.

 

Kerrotaan myös lihasten kestävyydestä, varsinkin kun se on pinottu muille SARM: ille. On epäselvää, kuinka paljon vaikutusta Anabolicumilla on kestävyyteen, kun sitä käytetään yksinään.
 

6. Mitkä ovat mahdolliset haittavaikutukset LGD-4033 / VK5211 / Ligandrol-jauheesta ?


Anabolicumin sivuvaikutukset näyttävät olevan vähäisiä ja usein monissa käyttäjissä olemattomia. Toisin kuin anaboliset steroidit, jotka edistävät suuria määriä androgeenista aktiivisuutta, tällaiset kielteiset vaikutukset näyttävät olevan poissa useimmissa tapauksissa. Anabolicumin haittavaikutukset ovat mahdollisia, mutta harvinaisia, joten se on yksi suotuisimmista kohteista suorituskyvyn parannusarmeerissa.

 

Estrogeeninen: Anabolicumin sivuvaikutukset eivät sisällä mitään estrogeenista luontoa, mikä tekee vedenpidätyskyvystä, turvotuksesta, gynecomastiaa ja korkean verenpaineen mautonta. LGD-4033 ei edistä aromatisaatiota, testosteronin muuntamista estrogeeniksi. Tämän SARM: n käyttöä ei tarvita antiestrogeeneja.

 

Androgeeninen: huolimatta kiinnittymisestä androgeenireseptoreihin, kohdealue säilyy lihaksessa ja luussa. Akne- ja hiustenlähtöä ei voi esiintyä tämän SARM: n kanssa. Anabolicumin sivuvaikutukset eivät myöskään saa olla kosketuksissa eturauhasen kanssa; jotkut aktiviteetit eturauhasessa voivat olla, mutta niiden pitäisi olla merkityksettömiä. Virilisaatio, anabolisten steroidien käytöstä johtuvat maskuliiniset piirteet, joita usein edistetään naisilla, ei tule esiintyä tämän SARM: n kanssa.

 

Sydän- ja verisuonisairaudet: Ei ole raportoitu negatiivisia vaikutuksia sydän- ja verisuonijärjestelmään, kuten negatiivisia vaikutuksia kolesteroliin tai verenpaineeseen.

 

Testosteronin vaimennus: Testosteronin tukahduttaminen on mahdollista, mutta sen ei pitäisi olla yhtä merkittävä kuin anabolisten steroidien käytön yhteydessä tapahtuva tukahduttaminen. Jotkut väittävät, että tukahduttaminen on vaimennusta riippumatta, mutta se on yksinkertaisinta parhaimmillaan. Mies, jonka luonnolliset testosteronitasot ovat 650 ng / dl, joka tukahdutetaan 450 ng / dl: iin, mikä on kaukana 42 ng / dl. Vielä tärkeämpää,


tiedot ovat osoittaneet, että Luteinizing Hormone (LH) ja Follicle Stimulating Hormone (FSH) pysyvät nykyisessä tilassaan. Jotkin tiedot ovat myös osoittaneet vähäisiä vähennyksiä Sex Hormone Binding Globulin (SHBG), joka puolestaan voi lisätä Free testosteroni tasot. Vapaan testosteronin merkittävä lisääntyminen on kuitenkin epätodennäköistä. Jälkikytkentähoito (PCT) lääkkeitä voi tarvita tai ei välttämättä tarvita riippuen yksilöstä, mutta jonkin verran normalisointiaika on yleensä tarpeen.

 

Hepatotoksisuus: Vaikka suun kautta otettu LGD-4033 ei ole myrkyllinen maksaan eikä sillä ole vaikutusta maksan entsyymeihin. Tämä tuote ei kuulu C17-alfa-alkyloituun (C17-aa) tai metyloituun lääkeryhmään.
 

7. Osta LGD-4033 / VK5211 / Ligandrol jauhe f rom SZOB


→ Käy online-apteekissa ja täytä LGD-4033 (Ligandrol) raaka-aineiden tilaus.

→ Määritä toimituspaikka, tuotteen määrä ja maksutapa.

→ 30 minuutin aikana saat vahvistuksen tilauksestasi.

→ Se lähetetään 12 tunnin sisällä.

LGD-4033 / VK5211 / Ligandrol-jauhe   video-

Raaka LGD-4033 / VK5211 / Ligandrol-jauhe Tekniset tiedot:Nimi LGD-4033 (Ligandrol)
ulkonäkö valkoinen jauhe
cas

  1165910-22-4

Määritys ≥99%
Liukoisuus liukoinen asetoniin, etanoliin, etyylieetteriin, etyyliasetaattiin, joka on veteen liukenematon

Kuivaushäviö

≤0.5%

Hevimetalli

≤10ppm

annostus

10-20 mg

Alkamisaika

20 minuuttia

Arvosana

Farmaseuttinen luokka

Raaka LGD-4033 / VK5211 / Ligandrol-jauhe Kilpailukykyinen etu:


1 Laadukas kilpailukykyiseen hintaan:

1) Laatuvaatimus: USP 35


2) Puhtaus:> 99%


3) Olemme valmistaja ja voi tarjota korkealaatuisia tuotteita tehdas hinta.


2 Nopea ja turvallinen toimitus:

1) Paketti voidaan lähettää 24 tunnin kuluessa maksun suorittamisesta. Seurantanumero saatavilla


2) turvallinen ja huomaamaton lähetys. Valittavana on erilaisia kuljetusmenetelmiä.


3 Meillä on asiakkaita kaikkialla maailmassa:

1) Ammattimaisen palvelun ja runsaan kokemuksen ansiosta asiakkaat tuntevat olonsa hyvin, riittävät varastot ja nopeat toimitukset täyttävät heidän haluunsa.


2) Markkinapalaute ja tavarapalaute ovat arvokkaita, asiakkaiden vaatimusten täyttäminen on meidän vastuullamme.


3) Laadukas, kilpailukykyinen hinta, nopea toimitus, ensiluokkainen palvelu saada luottamusta ja kiitosta asiakkailta.


4 kolme periaatetta

1) Turvallinen toimitus: Kanavan monipuolistaminen, asiakkaiden yksityisyyden suojaaminen. Varmista vain uudelleenlähetys.

 

2) Älä koskaan muuta: Tuote pitää aina erittäin puhtaana, ei muutu, Korkealaatuinen on yrityksemme kulttuuri.

 

3) Hyvät palvelut: mahdollisimman nopeasti asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseksi, jotta asiakkaat saavat tavarat turvallisesti.

LGD-4033 / VK5211 / Ligandrol raakajauhe HNMR | SZOB


1165910-22-4 LGD-4033 HNMR.jpg
Tutkimus