Levobupivakaiini HCL (27262-48-2)

Tuotetiedot


Levobupivakaiini-hydrokloridi on levobupivakaiinin hydrokloridisuola, amidijohdannainen, jolla on anestesia-ominaisuus.

Levobupivakaiini reversiiblykö sitoutuu jännitteellisiin kanavoiduisiin natriumkanavia moduloimaan ionivirtausta ja estämään hermopulssien (hermosolumembraanin stabilointi) aloittamista ja välittämistä, mikä johtaa analgesiaan ja anestesiaan. Verrattuna raseemiseen bupivakaiiniin levobupivakaiiniin liittyy vähemmän vasodilataatiota ja sillä on pidempi vaikutus.
Miten Levobupivacaine HCL anestesia raakajauhe toimii?

Levobupivakaiini on n-alkyylisubstituoidun ryhmän perheeseen kuuluva ami- namidi-paikallispuudutuslääke. pipekoloksylididihydrokloridin. Se on bupivakaiinin S-enantiomeeri. Levobupivakaiinihydrokloridia markkinoi tavallisesti AstraZeneca kauppanimellä Chirocaine. Bupivakaiiniin verrattuna levobupivakaiiniin liittyy vähemmän vasodilataatio ja sen vaikutus kestää kauemmin. Se on noin 13 prosenttia vähemmän voimakasta (molaarisuudesta) kuin raseemisella bupivakaiinilla. Levobupivakaiini on tarkoitettu paikallispuudutukseen, mukaan lukien infiltraatio, hermolohko, oftalminen, epiduraalinen ja intratekaalinen anestesia aikuisilla; ja infiltraatiotutkimuksia lapsilla. Haittavaikutukset (ADR) ovat harvinaisia, kun niitä annetaan oikein. Suurin osa ADR-yhdisteistä liittyy hallintatekniikkaan (mikä aiheuttaa systeemistä altistusta) tai anestesiakohtaisten farmakologisten vaikutusten, mutta allergisia reaktioita saattaa esiintyä harvoin.
Levobupivakaiini HCL anestesia raakajauhe

Suurin annos on määritettävä arvioimalla potilaan koko ja fyysinen tila sekä aineen pitoisuus ja antotapa ja antoreitti. Yksittäiset vaihtelut lohkon alkamisesta ja kestosta tapahtuvat. Kliinisistä tutkimuksista saadut kokemukset osoittavat leikkauksen kannalta riittävän aistinvaraston 10-15 minuutin kuluttua epiduraalisen annon jälkeen ja kestoaika on 6-9 tuntia.

Suositeltu enimmäisannos on 150 mg. Jos jatkuvaa moottoria ja aistinvaraista lohkoa tarvitaan pitempään menettelyyn, lisäannoksia voi olla tarpeen. Suurin suositeltu annos 24 tunnin aikana on 400 mg. Kohdunkaulan toiminnan jälkeen annos ei saisi ylittää 18,75 mg / tunti.
Annoksen puuttuminen

Jos unohdat annoksen, käytä sitä heti, kun huomaat. Jos se on lähellä seuraavan annoksen aikaa, ohita jäänyt annos ja jatka annosteluaikataulusi. Älä käytä ylimääräistä annosta korvaamattoman annoksen korvaamiseksi. Jos säännöllisesti puuttuvat annokset, harkitse hälytyksen asettamista tai pyydä perheenjäsentä muistuttamaan sinua. Ota yhteys lääkäriisi keskustelemaan annosteluun liittyvistä muutoksista tai uudesta aikataulusta, jos haluat korvata jääneet annokset, jos olet äskettäin unohtanut liikaa annoksia.
Levobupivakaiini HCL-anestesia raa'an jauheen yliannostus


 1. Älä käytä enempää kuin määrätty annos. Lisää lääkitystä ei paranna oireitasi; ne saattavat aiheuttaa myrkytyksen tai vakavia sivuvaikutuksia. Jos epäilet, että olet tai jokin muu, joka on saattanut yliannostuksen Levobupivacaine Hcl: stä, mene lähimmän sairaalan tai hoitohenkilökunnan hätäosastoon. Tuo mukanasi lääkepakkaus, säiliö tai etiketti, jotta lääkärit saisivat tarvittavat tiedot.

 2. Älä anna lääkkeitäsi muille ihmisille, vaikka tiedätte, että heillä on sama tila tai että heillä saattaa olla samanlaisia olosuhteita. Tämä voi johtaa yliannostukseen.

 3. Ota yhteyttä lääkäriisi tai apteekkiin tai tuotepakkaukseen.Levobupivakaiini HCL-anestesia raakajauhe

 1. Säilytä lääkkeitä huoneenlämmössä, kaukana lämmöstä ja suorasta valosta. Älä jäädytä lääkkeitä, ellei pakkausseloste sitä vaadi. Pidä lääkkeet lasten ja lemmikkieläinten poissa.

 2. Älä huuhtele lääkkeitä alas wc: llä tai kaataa ne viemäriin, ellei niitä kehoteta tekemään. Tällä tavoin hylätty lääke saattaa saastuttaa ympäristöä. Ota yhteyttä apteekkiin tai lääkäriin saadaksesi lisätietoja siitä, miten Levobupivacaine Hcl voidaan turvallisesti hävittää.
Vanhentunut levobupivakaiini HCL anestesia raakajauhe

 1. Levobupivakaiini Hcl: n kerta-annoksen ottaminen ei todennäköisesti aiheuta haittavaikutusta. Keskustele kuitenkin ensisijaisen terveydenhuollon tarjoajan tai apteekkihenkilökunnan kanssa asianmukaisesta neuvonnasta tai jos tunnet huonovointisuutta tai sairautta. Vanhentunut lääke voi olla tehoton hoidettaessa määrättyjä ehtoja. Turvallisella puolella on tärkeää olla käyttämättä vanhentunutta lääkettä. Jos sinulla on krooninen sairaus, joka vaatii jatkuvasti lääkkeitä, kuten sydänsairauksia, kouristuskohtauksia ja hengenvaarallisia allergioita, olet paljon turvallisempaa pitämään yhteyttä ensisijaiseen terveydenhuollon tarjoajaasi, jotta sinulla voi olla uusi hoitamattomien lääkkeiden tarjonta.
Mitkä ovat Levobupivacaine HCL anesteettisen raakajauheen sivuvaikutukset?

Levobupivakaiini Hcl: n yleisimmin ilmoitetut sivuvaikutukset ovat hypotensio, pahoinvointi, postoperatiivinen kipu, kuume, oksentelu ja anemia.

Seuraavassa on luettelo mahdollisista sivuvaikutuksista, joita voi esiintyä Levobupivacaine Hcl: n käytöstä. Tämä ei ole kattava luettelo. Nämä haittavaikutukset ovat mahdollisia, mutta eivät aina tapahdu. Jotkut sivuvaikutuksista voivat olla harvinaisia mutta vakavia. Ota yhteys lääkäriin, jos havaitset jonkin seuraavista haittavaikutuksista, varsinkin jos he eivät mene pois.

 1. hypotensio

 2. Pahoinvointi

 3. Postoperatiivinen kipu

 4. Kuume

 5. oksentelu

 6. Anemia

 7. kutina

 8. Selkäkipu

 9. Päänsärky

 10. Ummetus

 11. Huimaus

 12. Levobupivakaiini Hcl saattaa myös aiheuttaa haittavaikutuksia, joita ei ole tässä lueteltu.

Jos havaitset muita haittavaikutuksia, joita ei ole mainittu edellä, ota yhteys lääkäriisi lääkärin ohjeiden mukaisesti. Voit myös ilmoittaa haittavaikutuksista paikalliselle elintarvike- ja huumeiden hallintoviranomaiselle.
Osta Levobupivacaine HCL anestesia raakajauhetta verkossa

Käy online-apteekissa ja täytä Levobupivacaine Hcl -raaka-aineiden tilaus. Määritä toimituspaikka, tuotteen määrä ja maksutapa. 30 minuutin aikana saat vahvistuksen tilauksestasi. Se toimitetaan 10 työpäivän kuluessa .

Levobupivakaiini HCL anestesia raakajauhe video


Levobupivakaiini HCL anestesia raakajauhe Tekniset tiedot:Nimi Levobupivakaiini HCL
ulkonäkö valkoinen jauhe
cas

27262-48-2

Määritys ≥99.2%
Liukoisuus Liukenematon veteen tai alkoholiin, joka on liukoinen etikkahappoon, etyyliesteriin

Kuivaushäviö

≤0.5%

Hevimetalli

≤10ppm

annostus

40-80mg

Alkamisaika

20 minit

Arvosana

Farmaseuttinen luokka

Levobupivakaiini HCL anestesia raakajauhe Kilpailukykyinen etu:


1 Laadukas kilpailukykyiseen hintaan:

1) Laatuvaatimus: USP 35


2) Puhtaus:> 99%


3) Olemme valmistaja ja voi tarjota korkealaatuisia tuotteita tehdas hinta.


2 Nopea ja turvallinen toimitus:

1) Paketti voidaan lähettää 24 tunnin kuluessa maksun suorittamisesta. Seurantanumero saatavilla


2) turvallinen ja huomaamaton lähetys. Valittavana on erilaisia kuljetusmenetelmiä.


3 Meillä on asiakkaita kaikkialla maailmassa:

1) Ammattimaisen palvelun ja runsaan kokemuksen ansiosta asiakkaat tuntevat olonsa hyvin, riittävät varastot ja nopeat toimitukset täyttävät heidän haluunsa.


2) Markkinapalaute ja tavarapalaute ovat arvokkaita, asiakkaiden vaatimusten täyttäminen on meidän vastuullamme.


3) Laadukas, kilpailukykyinen hinta, nopea toimitus, ensiluokkainen palvelu saada luottamusta ja kiitosta asiakkailta.


4 kolme periaatetta

1) Turvallinen toimitus: Kanavan monipuolistaminen, asiakkaiden yksityisyyden suojaaminen. Varmista vain uudelleenlähetys.

 

2) Älä koskaan muuta: Tuote pitää aina erittäin puhtaana, ei muutu, Korkealaatuinen on yrityksemme kulttuuri.

 

3) Hyvät palvelut: mahdollisimman nopeasti asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseksi, jotta asiakkaat saavat tavarat turvallisesti.

Levobupivakaiini HCL raakajauhe HNMR | SZOB

27262-48-2 Levobupivacaine HCL HNMR.jpg

Tutkimus