Letrotsoli (Femara) jauhe (112809-51-5)

Tuotetiedot


1. Mikä on raa'aa letrotsolia (Femara) jauhetta?


Letrotsoli on Aromatase Inhibitor (AI) -perheen anti-estrogeeni ja se on yksi kaikkien AI: n tehokkaimmista ja voimakkaimmista vaikutuksista. Itse asiassa sen voimakkuus on joskus liikaa, kun jotkut käsittelevät käytettäessä sitä käytöstä. Letrozoli sai ensimmäisen kerran Yhdysvaltojen FDA: n hyväksynnän vuonna 1997 ja osui markkinoille Femara-tuotemerkillä Novartisin kautta. Vaikka Femara on AI: n hallitseva kauppanimi, toisin kuin useimmat AI: t, se on ainoa, jonka kemiallinen nimitys on tavallisesti tunnettu yleisemmin kuin hallitseva tuotemerkki.

 

Letrotsoli kehitettiin ensimmäisen kerran rintamahumatoiminnan torjumiseksi vaihdevuosien jälkeisissä naisissa. Itse asiassa se osoittautuu käytännöllisesti katsoen samanlaiseksi kuin jo suosittu AI Arimidexissa (Anastrozole). Vaikka se on tarkoitettu rintasyövän hoitoon, kuten monet AI: t, se on löytänyt toivotun kodin anabolisten steroidien käyttäjien keskuudessa. Letrotsoli on yksi yleisimmistä estrogeenien käytöstä steroidien käyttäjien keskuudessa steroidien käytön aikana estrogeenisten haittavaikutusten torjumiseksi. Se on niin tehokas kuin anti-estrogeeni tässä suhteessa monet anaboliset steroidit ovat tehokkaasti kääntäneet gynekomastia oireita letrotsolilla.

 

Letrotsolia käytetään hoidettaessa varhainen rintasyöpä niillä naisilla, jotka ovat kokeneet vaihdevuodet (eliniän muutokset, kuukausittaiset kuukautiset) ja joilla on ollut muita hoitoja, kuten säteily tai leikkaus kasvaimen poistamiseksi. Sitä käytetään myös hoitamaan varhainen rintasyöpä naisilla, jotka ovat kokeneet vaihdevuodet ja jotka on jo hoidettu lääkkeellä, jota kutsutaan tamoksifeeniksi (Nolvadex) 5 vuoden ajan.


Letrotsolia käytetään myös naisilla, jotka ovat kokeneet vaihdevuosien ensimmäisenä hoitona rintasyöpään, joka on levinnyt rintaan tai muille kehon alueille tai naisille, joiden rintasyöpä on huonontunut tamsakifeenin käytön aikana. Letrotsoli on lääkeaineiden luokassa, jota kutsutaan ei-steroidisille aromataasi-inhibiittoreille. Se toimii vähentämällä kehon tuottaman estrogeenin määrää. Tämä voi hidastaa tai estää sellaisten rintasyöpäsolujen kasvun, jotka tarvitsevat estrogeenin kasvua.
 

2. Kuinka Raw Letrozole (Femara) jauhe toimii?


Letrotsoli on AI, jonka tarkoitus on estää aromatraasientsyymi, joka puolestaan on vastuussa estrogeenin tuottamisesta. Estrogeenituotannon estämällä tämä alentaa koko seerumin estrogeenipitoisuutta kehossa. Tämä on hyödyllistä rintasyöpäpotilaille sellaisen syövän perusteella, joka usein ruokkii estrogeenihormonia. Anaboliset steroidikäyttäjät hyötyvät siitä, että ylimääräinen estrogeeni johtaa usein anabolisten steroidien käytön yleisimpiin sivuvaikutuksiin.

 

Letrotsoli myös kykenee lisäämään luonnollista testosteronin tuotantoa lisäämällä Luteinizing Hormone (LH) ja Follicle Stimulating Hormone (FSH). Lääkäreitä, jotka ovat valinneet Letron, on usein ollut tiedossa, koska heillä on usein tiedossa alhaiset testosteroniolosuhteet, mutta tämä ei yleensä ole suositeltava hoitomenetelmä.


Ilman kysymystä, kun kyseessä on alhainen testosteronihoito, eksogeeninen testosteroni on yleensä ainoa asia, jolla on järkevää. Letrozoli voi kuitenkin olla hyödyllinen tällaisessa suunnitelmassa yhdessä eksogeenisen testosteronin kanssa mahdollisten haittavaikutusten torjumiseksi. Tarkastelemme tätä vaikutusten osiossa.

 

Letrotsoli alentaa naispuolisen sukupuolihormonin estrogeenin tasoa kehossa. Estrogeeni stimuloi joitakin rintasyöpä kasvaa. Näitä rintasyöpäryhmiä kutsutaan hormoneille herkiksi tai hormonireseptoreiksi positiivisiksi. Letrotsoli voi pysäyttää tai hidastaa näiden syöpien kasvua.

 

Vaihdevuosien jälkeen naiset eivät tuota estrogeenia munasarjastaan. Mutta he silti tuottavat pienen määrän käyttämällä entsyymiä, jota kutsutaan aromataasiksi, joka muuttaa muun sukupuolihormonin, jota kutsutaan androgeeneiksi estrogeeniksi. Tämä muutos tapahtuu pääasiassa rasvakudoksessa, lihaksessa ja ihossa. Letrotsoli on eräänlainen lääke, jota kutsutaan aromataasi-inhibiittoriksi. Se estää aromataasi, jotta se ei voi muuttaa androgeenia estrogeeniksi.

 

Hormonit ovat kemiallisia aineita, jotka syntyvät kehossa olevista rauhasista, jotka tulevat verenkiertoon ja aiheuttavat vaikutuksia muissa kudoksissa. Esimerkiksi testisiksi valmistettu testosteroni-hormoni on vastuussa miehen ominaisuuksista, kuten äänien syventämisestä ja kehon hiuksista.


Hormonihoidon käyttö syövän hoidossa perustuu siihen havaintoon, että tiettyjen hormonien reseptorit, jotka ovat tarpeen solukasvulle, ovat joidenkin tuumorisolujen pinnalla. Hormoniterapia toimii pysäyttämällä tietyn hormonin tuottoa, estämällä hormonireseptoreita tai korvaamalla kemiallisesti samanlaiset aineet aktiiviselle hormonille, jota kasvainsolu ei voi käyttää. Eri tyyppisiä hormoniterapioita luokitellaan niiden tehtävän ja / tai toteutettavan hormon tyypin mukaan.

3. Miten Raw Letrozole (Femara) -jauhetta käytetään ?


Letrotsoli estrogeeninä on erittäin hyödyllinen rintasyöpäpotilaille. Monet rintasyöpä muodostaa aktiivisesti estrogeenin hormonin. Estämällä estrogeenin tuotanto, joka puolestaan vähentää verenkiertoelimistön määrää kehossa, sillä on kyky nälistyä syöpä.


Vuosien ajan Nolvadex oli ensisijainen hoitomuoto tähän tarkoitukseen. Nolvadex sitoutuu aktiivisesti estrogeenireseptoriin, mikä estää estrogeenin sitoutumisen. Se ei kuitenkaan estä tai alenna tuotantoa. Nolvadex on edelleen erittäin arvokas rintasyövän hoitosuunnitelmissa, mutta monet lääkärit, erityisesti ääritapauksissa, ovat alkaneet käyttää AI: n ensimmäistä. Kun syöpä on remissiossa, tässä vaiheessa SERM kuin Nolvadex voi korvata AI: n pyrkiessä suojaamaan syöpää uudelleenkohdentamiselta.

 

Anabolisten steroidikäyttäjien kannalta sama anti-estrogeeninen vaikutus, jota letrozoli tarjoaa, on erittäin hyödyllinen. Monet anaboliset steroidit kykenevät lisäämään estrogeenipitoisuuksia johtuen testosteronin vuorovaikutuksesta aromataasientsyymin kanssa. Estrogeenin nousu voi johtaa gynecomastiaan ja ylimääräiseen vedenpidätyskykyyn.


Jos vedenpidätys tulee vakavaksi, tämä voi puolestaan edistää korkea verenpaine. Vaikka monet anaboliset steroidit kykenevät aromatisoimaan ja edistämään estrogeenin kasvua, kaikki anaboliset steroidit eivät kanna tätä kykyä. Kuitenkin monet tavalliset steroidit kuljettavat tätä kykyä, mukaan lukien metyandrostenoloni (Dianabol) ja kaikki testosteronin muodot. Nandrolonin (deka-duraboliini, duraboliini, ydinvoimala, jne.) Ja Boldenone (Equipoise) -hormoni myös kantavat kykyä aromatisoida asteeseen.


Nandroloni aromatisoi noin 20% testosteronin ja Boldenonen nopeudesta noin 50%. Vaikka molemmat aromatize huomattavasti vähemmän kuin testosteroni, se riittää edistämään estrogeeniset liittyvät haittavaikutukset. Nandrolonin todennäköisyys lisääntyy, koska sillä on voimakas progestiiniluokka. Progesteronilla on kyky stimuloida estrogeenista mekanismia ja se voi johtaa gynecomastiaan. AI: n kaltainen letrotsoli voi olla hyödyllinen, kun käytetään kaikkia edellä mainittuja steroideja.
Sisällyttämällä letrotsoli sykliin, joka sisältää aromaattisia anabolisia steroideja, tämä voi estää estrogeeniset liittyvät haittavaikutukset. Tämä suojaa yksilöltä gynekomastiaa ja vedenpidätyskykyä. Lisäksi, vaikka monet steroidit voivat edistää korkea verenpaine aromatisaatiosta huolimatta AI parantaa yksilön kertoimia, kun vedenpidätys on syyllinen. Raskas ylimääräinen vedenpidätyskyky on normaalisti steroidien käyttäjien keskuudessa yksi syy korkeaan verenpaineeseen.

 

Ilmeisesti AI: n kaltaiset letrotsoli ovat tehokkain keino estrogeenisten haittavaikutusten torjumiseen. Ne voivat kuitenkin myös vaikuttaa negatiivisesti kolesteroliin. Yksin AI: lla ei näytä olevan voimakasta, negatiivista vaikutusta kolesteroliin, mutta kun se yhdistetään aromatisoivan steroidin kaltaiseen testosteroniin, haitallinen kolesterolivaikutus paranee.


Tästä syystä monet löytävät SERM: n, kuten Tamoxifen Citrate (Nolvadex), pitäisi olla heidän ensimmäinen valinta estrogeenisuojassa. SERM: n ei vaikuta negatiivisesti kolesteroliin; itse asiassa SERM: n estrogeeniset estäjät aktiivisesti vaikuttavat maksan estrogeeneihin ja puolestaan edistävät terveempää kolesterolitasoa. Tarkastelemme tätä tarkemmin sivuvaikutusosassa ja vaikka Letrozolia voidaan käyttää ilman haitallista kolesterolivaikutusta, se vie jonkin verran vaivaa puolestasi.


Sen kyky edistää luonnollista testosteronituotantoa Letrotsoli on usein houkutteleva valinta Post Cycle Therapy (PCT) -suunnitelmille. Tämä voi myös tehdä houkuttelevaksi alhaiselle testosteronihoidolle, mutta se ei useinkaan riitä. Kuitenkin PCT-tarkoituksiin, vaikka se voi olla tehokas, sitä ei yleensä suositella. PCT: n ensisijainen tarkoitus on stimuloida luonnollista testosteronituotantoa, jota letrozoli voi tehdä hyvin.


Kuitenkin osa PCT: n tarkoituksesta on myös normalisoitumista, mikä on vaikeaa vakavasti estetyillä estrogeenipitoisuuksilla. Estrogeeni on tärkeä hormoni, koska se edistää voimakkaampaa immuunijärjestelmää ja terveempää kolesterolitasoa. Anabolisten steroidien käyttäjille hänen parhaan mahdollisen panoksensa PCT: lle on tarttumassa SERM: iin luonnollisista testosteronituotantotarpeistaan.
 

4. Annostus raakaa letrotsolia (Femara) jauhetta


Tavallinen aikuisen annos rintasyövälle

2,5 mg suun kautta kerran päivässä

 

Hoidon kesto:

-Adjuvant ja Extended Adjuvant Settings: Optimaalinen kesto ei ole tiedossa; keskeyttää hoidon uudelleenkäynnistämisessä.

-Advanced Disease: Ennen kasvaimen etenemistä on ilmeistä.

 

käyttää:

- Postmenopausaalisille naisille, joilla on hormonireseptori-positiivinen varhainen rintasyöpä, -Adjuvaattinen hoito.

- Varhaisen rintasyövän lisätty adjuvanttinen hoito postmenopausaalisilla naisilla, jotka ovat saaneet 5 vuotta adjuvanttia tamoksifeenihoitoa.

- pitkälle edenneen rintasyövän ensimmäinen hoito postmenopausaalisilla naisilla, joilla on hormonireseptori positiivinen tai tuntematon paikallisesti kehittynyt tai metastaattinen rintasyöpä; toisen linjan hoito pitkälle edenneen rintasyövän hoidossa postmenopausaalisilla naisilla, joilla on taudin eteneminen antiestrogeenihoidon jälkeen.

 

Tavallinen aikuisten annos rintasyövälle - Adjuvantti

2,5 mg suun kautta kerran päivässä

 

Hoidon kesto:

-Adjuvant ja Extended Adjuvant Settings: Optimaalinen kesto ei ole tiedossa; keskeyttää hoidon uudelleenkäynnistämisessä.

-Advanced Disease: Ennen kasvaimen etenemistä on ilmeistä.

 

käyttää:

- Postmenopausaalisille naisille, joilla on hormonireseptori-positiivinen varhainen rintasyöpä, -Adjuvaattinen hoito.

- Varhaisen rintasyövän lisätty adjuvanttinen hoito postmenopausaalisilla naisilla, jotka ovat saaneet 5 vuotta adjuvanttia tamoksifeenihoitoa.

- pitkälle edenneen rintasyövän ensimmäinen hoito postmenopausaalisilla naisilla, joilla on hormonireseptori positiivinen tai tuntematon paikallisesti kehittynyt tai metastaattinen rintasyöpä; toisen linjan hoito pitkälle edenneen rintasyövän hoidossa postmenopausaalisilla naisilla, joilla on taudin eteneminen antiestrogeenihoidon jälkeen.

 

Rintasyövän hoidossa tavallinen letrotsoliannos on tavallisesti 2,5 mg vuorokaudessa. Tämä on erittäin voimakas annos, ja sitä annetaan normaalisti, kunnes syöpä lakkaa. Monissa tapauksissa elpymispaikassa potilas siirtyy letrotsolista Nolvadexiin ennaltaehkäisevässä hoitosuunnitelmassa.

 

Anabolisten steroidien käyttäjiä käytettäessä letrotsoliannokset ovat tavallisesti paljon pienempiä. Anabolisten steroidien käytön yhteydessä myös 2,5 mg: n annostelu on normaalisti liian korkea ja se voi mahdollisesti poistaa energiaa. Itse asiassa se on melkein taattu. Ainoa poikkeus, jonka voisimme tehdä tällaiselle annokselle, olisi aikaisten gynecomastia-oireiden torjuminen.


Jos oireet alkavat näkyä 7-14 päivän ajan 2,5 mg: n annoksina vuorokaudessa, ne voivat muuttaa oireita. Kun oireet alkavat häipyä, yksilön on voitava siirtyä alaspäin hallittavalle annokselle ja ylläpitää sitä loppuprosessin ajan. Jos tämä ei toimi, on olemassa hyvät mahdollisuudet, että oireet ovat jo korjattuja. Kun tämä tapahtuu, ainoa asia, joka poistaa gynecomastia, on leikkaus.


Tavalliselle estrogeenikohtaiselle suojaukselle useimmat miehet löytävät 0,5-1 mg joka toinen päivä enemmän kuin tarpeeksi. Kun sitä käytetään anti-estrogeenina alhaisissa testosteronihoitosuunnitelmissa, jopa vähemmän voidaan tarvita. Kilpailukykyinen kehonrakentaja, lopullinen 7-14 päivän kuluttua kilpailusta, täysi 1 mg vuorokaudessa, joka johtaa näyttelyyn, voi olla kiinteä annos ja auttaa suuresti kuivumiseen ja tiukempaan ilmeeseen. Tämä ei kuitenkaan ole suurin annos, joka haluaisi ylläpitää pitkään aikaan, koska se voi olla ankara.
 

5. Varoitus raakasta letrotsolia (Femara) jauhetta


Ennen letrotsolin ottamista,

kerro lääkärillesi ja apteekkiin, jos olet allerginen letrotsolille, muille lääkkeille tai jollekin letrozolablettien sisältämistä aineista. Kysy apteekista luettelo ainesosista.


kerro lääkärillesi ja apteekkihenkilökunnalle, mitä muita reseptilääkkeitä, lääkkeitä, vitamiineja, ravintolisiä ja kasviperäisiä tuotteita, joita käytät tai suunnittelet. Muista mainita jokin seuraavista: lääkkeet, jotka sisältävät estrogeenia, kuten hormonikorvaushoitoa (hormonikorvaushoito) ja hormonaalisia ehkäisymenetelmiä (syntyvyyden torjunta-pillereitä, laastareita, renkaita ja injektioita); raloksifeeni (Evista); ja tamoksifeeni (Nolvadex).


kerro lääkärillesi, jos sinulla on korkea kolesteroli, osteoporoosi (tilanne, jossa luut ovat hauras ja helposti hajoava) tai maksasairaus.


sinun pitäisi tietää, että letrotsolin pitäisi ottaa vain sellaisilla naisilla, jotka ovat kokeneet vaihdevuosien eikä voi tulla raskaaksi. Jos olet kuitenkin raskaana tai imetät, sinun tulee kertoa lääkärillesi ennen kuin aloitat lääkkeen ottamisen. Letrotsoli voi vahingoittaa sikiötä.


sinun pitäisi tietää, että letrotsoli saattaa aiheuttaa uneliaisuutta. Älä aja autoa tai käytä koneita, ennen kuin tiedät, miten tämä lääke vaikuttaa sinuun.

 

Kerro kaikille terveydenhuollon tarjoajille, että käytät tätä lääkettä. Tähän kuuluvat lääkärit, sairaanhoitajat, farmaseutit ja hammaslääkärit.


Vältä ajamista ja muita tehtäviä tai toimia, jotka vaativat sinua olemaan varuillaan, kunnes näet miten letrotsoli vaikuttaa sinuun.


Tämä lääke voi aiheuttaa heikkoja luita. Tämä voi tapahtua useammin, jos sitä käytetään pitkään. Tämä saattaa nostaa esiin rikki luita. Soita lääkärillesi välittömästi, jos sinulla on luuskipu.

Ole luun tiheyden testi, kuten lääkärisi on kertonut. Keskustele lääkärisi kanssa.

Tarkista, että veri on tarkistettu lääkärin ohjeiden mukaan. Keskustele lääkärin kanssa.

Ota kalsiumia ja D-vitamiinia, kuten lääkärisi on kertonut.


Jos olet yli 65-vuotias, käytä tätä lääkettä varoen. Sinulla voi olla enemmän sivuvaikutuksia.

Tämä lääke voi vaikuttaa hedelmällisyyteen. Hedelmällisyysongelmat saattavat johtaa siihen, etteivät voi tulla raskaaksi tai isä lapsi. Keskustele lääkärin kanssa.


Tämä lääke voi vahingoittaa syntymättömää vauvaa, jos otat sitä raskauden aikana.

Jos saatat tulla raskaaksi, raskaustesti suoritetaan osoittaaksesi, että et ole raskaana ennen letrotolin aloittamista. Keskustele lääkärisi kanssa.


Käytä syntyvyyden valvontaa, jonka voit luottaa raskauden ehkäisemiseen, kun käytät tätä lääkettä ja vähintään 3 viikkoa viimeisen annoksen jälkeen.


Jos olet raskaana letrotsolin käytön aikana tai 3 viikon kuluttua viimeisestä annoksestasi, soita lääkärillesi heti.

6. Mitkä ovat mahdolliset haittavaikutukset letrotsolista (Femara) raakajauheesta?


Letrotsolin sivuvaikutukset kattavat laajan leveyden ja ovat hyvin samankaltaisia kuin Arimidex. Sekä heikkous että väsymys ovat kaksi yleisimpiä letrotsolikäytön sivuvaikutuksia. Anabolisten steroidien käyttäjille tämä ei yleensä ole ongelma.


Anabolisten steroidien käyttö estää tällaisia tiloja niin kauan kuin estrogeenin vaimennus ei ole liian kaukana. Poikkeus olisi sen käyttö kovan kehonrakennukilpailun prep-syklin aikana. Harvin kehonrakennuksen ruokavalion aikana yksilö yleensä on hyvin heikko ja väsynyt ruokaansa loputtua valtavan voimakkaan harjoittelun ja hyvin alhaisen kalorien saannin takia. Mahdollisten energiakysymysten lisäksi letrotsolikäytön yleisimmät sivuvaikutukset ovat:


Päänsärky

Korkea verenpaine

Kuumia aaltoja

Nivelkipu

Masennus

Letrotsolilla on myös osoitettu olevan kyky merkittävästi vähentää luun mineraalipitoisuutta, mikä voi lisätä osteoporoosin riskiä. Tämän ei kuitenkaan pitäisi olla suuri riski anabolisille steroideille, koska useimmilla steroideilla on kyky edistää luun mineraalisisältöä, erityisesti nandrolonia.


Kuten kaikkien lääkkeiden ja mitä laitamme kehomme, sivuvaikutukset letrotsoli suurelta osin ympäröi mahdollista ja ei taattu. Olemme kaikki erilaisia ja vastaamme eri aineisiin eri tavoin. Tämä on jotain, mitä sinun pitää muistaa, ja jos Letrozolin sivuvaikutukset osoittautuvat liikaa hoidettaviksi, vaihtoehtoisia lääkkeitä on tarkasteltava.
Letrozolin lopullinen sivuvaikutus ympäröi kolesterolia, erityisesti HDL-kolesterolin vähenemistä. Yksin sillä ei näytä olevan vahvaa tilastollista vaikutusta, mutta anabolisten steroidien käyttäjille tämä voi olla huolta. Monilla anabolisilla steroideilla on jo kyky vaikuttaa negatiivisesti kolesteroliin ja kun ne yhdistetään AI: n kanssa, se näyttää olevan suuresti eksasperoituna.


Tutkimukset ovat osoittaneet, että terapeuttisilla testosteronin annoksilla on hyvin vähän negatiivisia vaikutuksia kolesteroliin, mutta samat annokset voivat estää HDL-kolesterolia jopa 25% yhdistettynä AI: han. Kun testosteronia annetaan suprafysiologisella tasolla, normaalisti odotetaan minimaalista HDL-tukahdutusta. Kun sama annostustaso yhdistetään AI-tietojen kanssa, osoittaa, että HDL-kolesterolin 20%: n tai suuremman suppressio on hyvin todellinen mahdollisuus.

 

Kolesterolin, erityisesti anabolisten steroidien käyttäjien mahdollisten haitallisten vaikutusten vuoksi, kolesteroliystävällinen elämäntapa on välttämätöntä. Terveellinen elämäntapa kiertyy suuresti ruokavaliosi ympärillä. Yksinkertaisten sokerien ja tyydyttyneiden rasvojen pitäisi olla rajoitettuja ja omega-rasvahappojen pitäisi olla suuri osa ruokavaliota.


Päivittäistä kalaöljyn lisäystä suositellaan. Monet voivat myös löytää kolesterolin antioksidantti-lisäaineen käyttökelpoiseksi. Lisäksi runsaasti kardiovaskulaarista aktiivisuutta rutiinisi on erittäin tärkeä. On suositeltavaa jonkinlaista päivittäistä sydän-aktiivisuutta.

 

Mahdollisten kolesteroliasioiden vuoksi monet anaboliset steroidikäyttäjät tarvitsevat SERM: n estrogeenisten haittavaikutusten estämiseksi, kun mahdollista. SERM: n ei aina saada työtä, mutta he voivat työskennellä ja toimivat paljon paremmin kuin monet steroidikäyttäjät uskovat. Jos AI on tarpeen, jotkut ovat ehdottaneet, että päivittäinen Nolvadex-annos 10 mg: aa vuorokaudessa AI: n kanssa voisi auttaa suojaamaan kolesterolitasoja, koska SERM edistää aktiivisesti terveellisempää kolesterolitasoa. 

 

7. Osta Letrozole (Femara) powde r f rom SZOB


  Käy online-apteekissa ja täytä Letrozole-raaka-aineiden tilaus.

  Määritä toimituspaikka, tuotteen määrä ja maksutapa.

  Jos olet 30 minuutin ajan, saat vahvistuksen tilauksestasi.

  Se lähetetään 12 tunnin kuluessa.

 
Letrozoli (Femara) jauhe video

Raaka Letrozole (Femara) jauhe Tekniset tiedot:Nimi letrotsoli
ulkonäkö Valkoinen tai luonnonvalkoinen tai vaaleankeltainen kiteinen jauhe
cas

112809-51-5

Määritys ≥99%
Liukoisuus Liukenematon veteen tai alkoholiin, joka on liukoinen etikkahappoon, etyyliesteriin

Kuivaushäviö

≤0.5%

Hevimetalli

≤10ppm

annostus

2,5 mg

Alkamisaika

20 minit

Arvosana

Farmaseuttinen luokka

Raaka letrotsoli (Femara) jauhe Kilpailukykyinen etu:


1 Laadukas kilpailukykyiseen hintaan:

1) Laatuvaatimus: USP 35


2) Puhtaus:> 99%


3) Olemme valmistaja ja voi tarjota korkealaatuisia tuotteita tehdas hinta.


2 Nopea ja turvallinen toimitus:

1) Paketti voidaan lähettää 24 tunnin kuluessa maksun suorittamisesta. Seurantanumero saatavilla


2) turvallinen ja huomaamaton lähetys. Valittavana on erilaisia kuljetusmenetelmiä.


3 Meillä on asiakkaita kaikkialla maailmassa:

1) Ammattimaisen palvelun ja runsaan kokemuksen ansiosta asiakkaat tuntevat olonsa hyvin, riittävät varastot ja nopeat toimitukset täyttävät heidän haluunsa.


2) Markkinapalaute ja tavarapalaute ovat arvokkaita, asiakkaiden vaatimusten täyttäminen on meidän vastuullamme.


3) Laadukas, kilpailukykyinen hinta, nopea toimitus, ensiluokkainen palvelu saada luottamusta ja kiitosta asiakkailta.


4 kolme periaatetta

1) Turvallinen toimitus: Kanavan monipuolistaminen, asiakkaiden yksityisyyden suojaaminen. Varmista vain uudelleenlähetys.

 

2) Älä koskaan muuta: Tuote pitää aina erittäin puhtaana, ei muutu, Korkealaatuinen on yrityksemme kulttuuri.

 

3) Hyvät palvelut: mahdollisimman nopeasti asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseksi, jotta asiakkaat saavat tavarat turvallisesti.

Raaka Letrozole (Femara) jauhe HNMR | SZOB


112809-51-5 Letrozole HNMR.jpg
Tutkimus