Etusivu > Tietoa > Sisältö

RAD140-jauhe: Sinun on tiedettävä, kun käytät RAD140-jauhetta

RAD140-jauhe: Sinun on tiedettävä, kun käytät RAD140-jauhetta


Mikä on RAD140- jauhe?


RAD140- jauhe on selektiivinen androgeenireseptorimodulaattori (SARM). Hyvin samanlainen kuin ostariinilla, LGD 4033: lla ja S4: llä (andariini). Tämä tarkoittaa sitä, että testoloni on selektiivinen sitoutumisessa androgeenireseptoreihin lihaksessa ja luukudoksessa. Tämä stimuloi anabolista aktiivisuutta ja kasvua.


SARM: t ovat erillinen anabolisten yhdisteiden luokka, jonka farmaseuttiset yritykset ovat luoneet lihasten hukkaan ja surkastuneisiin sairauksiin. Näiden yhdisteiden tavoitteena on antaa sinulle kaikki anabolisten steroidien terveysvaikutukset ilman mitään tällaiseen käyttöön liittyvää haittavaikutusta. Kliiniset tutkimukset osoittavat, että sillä on kyky stimuloida lihasten kasvua ja tukea rasvan menetys. Voit myös nähdä lisääntyneitä fyysisiä voimia, yhteisiä voimia, kestävyyttä ja yleistä hyvinvointia.


SARM: eillä voi olla vähäisiä haittavaikutuksia, koska ne ovat yksinoikeudellisia pehmytkudokseen, jonka ne sitovat niiden kemiallisissa prosesseissa. SARM: t (mukaan lukien RAD140-jauhe) ovat täysin ei-steroideja ja kudosta selektiivisiä (lihakset ja luut), kuten edellä mainitsin.


Tämä tarkoittaa sitä, ettei sinun tarvitse huolehtia sydämen tai eturauhasen laajentumisesta. Testolonen kudosselektiivisyys säästää sinusta nielemisiltä ja mahdollisesti terveydelle haitallisilta sivuvaikutuksilta. Tiedän, että se kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta. Mutta muistakaa ostariini ja LGD 4033 melko paljon sovi laskuun siinä tapauksessa. Minulla ei ollut sivuvaikutuksia, kun tutkin ostarinia ja ligandrolia saadakseni makua itselleni. Molemmat olivat erittäin tehokkaita kunnianhimoisten ja kehonrakennustavoitteiden saavuttamisessa. Halusin tietää samoin testolonista, kun päätin tutkia sitä.

Miten RAD140- jauhe toimii ?


Androgeenireseptori (AR) kohdistuu ensisijaisesti normaaliin ihmisen sukupuoliseen kehitykseen, mutta sen aktivaatio yhdisteillä (kuten testosteroni) myös vaikuttaa luuhun, lihakseen, maksaan ja keskushermostoon.


Lääketieteellisten ja kehonrakennusyhteisöjen ongelmana on, että käyttämällä testosteronia aktivoimaan AR-signalointia lihasten ja luiden kehittymisen lisäämiseksi vaikuttaa myös sukupuolikudoksiin, mikä johtaa kivesten atrofiaan, laajentuneeseen klitorikseen naisilla ja jopa eturauhassyövän riskeistä.


RAD140-jauhe, ei-steroidinen selektiivinen androgeenireseptorimodulaattori (SARM) ohittaa tämän ongelman. Koska tapa, jolla RAD140- jauhe sitoutuu androgeenireseptoriin, erilaiset solut reagoivat vapauttamalla erilaiset proteiinit, kun vain jotkut androgeenireseptorit aktivoidaan koko kehossa.


Tämä stimulaatio johtaa androgeenireseptorin aktivaatioon luussa ja lihassolussa sen sijaan, että se nostaisi maksan entsyymejä tai vaikuttaisi seksuaaliseen kudokseen.


Tämä artikkeli on pääosin kirjallinen RAD140 jauhe, RAD140 jauhe toimii, edut RAD140 jauhe, miten ostaa RAD140 jauhe verkossa.
Kuinka käyttää RAD140- jauhetta?


Suurin osa RAD140-jauheesta on helppo käyttää nestemäisessä muodossa, jonka avulla voit vain tiputtaa lasillesi tai muovipulloja. Tämä on täydellinen käyttäjille, jotka haluavat testosteronin anabolisen vaikutuksen, mutta jotka pelkäävät tuskallisia injektioita tai tahmeita ajankohtaisia voiteita tai geelejä. Sinun ei myöskään tarvitse yrittää sokeuttaa suurta hevosen pilleri alas kurkkuun. Kun laitat RAD140-jauhetta nesteen suuhusi, varmista, että olet niellä ensin ja noudata sitä täydellä lasillisella vettä. On myös tärkeää muistaa, että kun avaat RAD140-jauheesi, sinun on käytettävä sitä samana päivänä. Sen pitäisi olla helppoa, koska sinun pitäisi ottaa tämä tavara päivittäin optimaaliseen hyötyyn. Tutkijat ehdottavat, että käytettäessä RAD140-jauhetta suositellulla annostuksella 20-30 mg: n tasoilla sinun ei tarvitse ottaa RAD140-jauhetta yli 12 viikon sykle. Tämän jälkeen voit aloittaa sen uudestaan 4-12 viikon tauon jälkeen. Pinoaminen ja pyöräily ovat paras tapa saada optimaalinen hyöty taistella esimerkiksi lihasten hukkaan, vastustuskykyyn vähärasvaiseen lihasten lisääntymiseen tai rasvakudoksesta. Kun pinoat MK-677 : tä mihinkään, voit tehdä sen täydentämällä MK-677-yhdistettä ja RAD140-jauhe on erittäin hyvä SARM.

RAD140-jauheen edut


  • RAD140 auttaa lisäämään lihasmassaa


RAD140: n täydentämisen ykkösetuna on sen kyky kasvattaa vähärasvaista kudosta lisäämättä rasvaa. Itse asiassa apinoilla tehtyjen alustavien tutkimusten aikana tutkijat havaitsivat keskimäärin yli 10 prosentin painon nousun vain 28 päivässä. Tämä tehtiin käyttämällä vain RAD 140: tä ja ilman mitään testosteronille perinteisesti liittyneitä haittavaikutuksia.  • RAD140 saattaa vähentää testosteronin sivuvaikutuksia


Kun otettiin yhdessä anabolisten steroidien kanssa, alustavat tutkimukset osoittivat, että RAD140 vähentää testosteronin stimulaation sivuvaikutuksia apinoiden eturauhasen ja seminaaristen vesikkelien kohdalla.

Lisäksi monet anaboliset steroidikäyttäjät ovat huolissaan maksan terveydestä. Kuitenkin 28 päivän tutkimuksessa näiden apinoiden maksaentsyymien kohoaminen oli minimaalinen 10 x suuremmalla annoksella kuin täysin tehokas annos, vaikka paino saatiin lyhyessä ajassa (mikä voi aiheuttaa maksakantoa). Kun RAD140: n tulokset osoittavat paremmin kuin anaboliset steroidituotteet, käyttäjät saattavat olla parempia, kun unohdetaan testosteroni kokonaan ja tartutaan SARM-yhdisteisiin.


Osta RAD140 -uute osoitteesta www.ok-biotech.com


  • RAD140 voi auttaa laihtumista lisäämällä rasvan menetys


RAD140 vähentää epäsuorasti kehon rasvaa lisäämällä lihas- ja luussoluja, jotka ovat metabolisesti kalliimpia kuin rasvasoluja. Lisäämällä lihasmassaa näkyy aineenvaihdunnan lisääntymistä, mikä helpottaa laihtumista.

Käyttäjät raportoivat myös lihasten kasvusta ja vähentyneistä rasvamyymälöistä RAD140: n kyvyn lisätä kestävyyttä, kestävyyttä ja nopeutta intervalliharjoittelun aikana.


  • RAD140- jauhe vs. Ostarine- jauhe

Tällä hetkellä tutkittu ja yleisesti käytetty SARM on Ostarine-jauhe , joka tunnetaan myös nimellä Enobosarm. Ostariinipulveri muistuttaa RAD140: tä monilla tavoilla. Ne ovat sekä ei-steroidisia, eli ne ovat rakenteellisesti erilaisia kuin luonnolliset steroidihormonit. Tämä tarkoittaa myös, että niitä ei voida muuttaa muille hormoneille kehossa. Molemmilla on vähäiset vaikutukset lisääntymiselimiin ja muihin kudoksiin.

Ostariinijauhetta testataan parhaillaan ihmisillä sen kyvystä hoitaa osteoporoosia ja parantaa epäterveellistä painonpudotusta (kakeksia) vakavissa sairauksissa. Starine-jauhe on erittäin suosittu kehonrakentajien kanssa sen kyvystä vähentää rasvakudosta ja lisätä lihasmassaa. Kuitenkin vastakkain RAD140: n kanssa, Ostarine-jauhetta pidetään hyödyllisempänä rasvan menetykseen kuin lihasmassan lisääntymiseen.

Maailman anti-doping-yhdistys (WADA), joka valvoo huumeiden käyttöä urheilussa, kieltää Ostarine-jauheen. SARM: ien havaitseminen urheilijoiden veressä voi johtaa siihen, että urheilijoille ei sallita osallistumista urheiluun.

Koska RAD140 on tällainen uusi aine, WADA: lla ei ole vielä kieltää sen käyttöä. Kuitenkaan sillä ei ole hyväksyttyä käyttöä ihmisillä tähän mennessä, ja sen käyttöä olisi käsiteltävä tässä mielessä.

B uy RAD140 jauhe verkossa


Käy online-apteekissa ja täytä RAD140- jauheen tilaus . Määritä toimituspaikka, tuotteen määrä ja maksutapa. 30 minuutin aikana saat vahvistuksen tilauksestasi. Se toimitetaan 10 työpäivän kuluessa.