Etusivu > Tietoa > Sisältö

Winstrol Steroid-annos kehonrakennukseen


Winstrol Steroid-annos kehonrakennukseen


Suullinen Winstrol syklit (eli ne, jotka ottavat huumeiden tabletin muodossa) todennäköisesti valitsevat päivittäisen oraalisen annoksen 40-80 mg. 50-100 mg: n annokset ovat tavallisia steroidin injektoitavassa muodossa. Työkierrokset kestää yleensä 5-6 viikkoa. Uudet steroidikäyttöön ja / tai Winstrol olisi paras valita annosalueiden alemman päähän, kun enemmän kokemusta käyttävät käyttäjät valitsevat ehkä mainitun annoksen yläpäästä tai ehkä ylittävät sen, jos he haluavat päättää (vaikka tällaisen annoksen lisäetuja heikkenevät nopeasti ja heikkenevät huumeiden negatiivisen hepatotoksisen luonteen takia eli maksa on ankaraa maksassa).

 


Winstrol on suosittu steroidi, joka pinoa muiden anabolisten steroidien kanssa syklin aikana. Huumeiden päällekkäin sovitut yhdisteet määräytyvät pääosin käyttäjän tavoitteiden mukaan, vaikka monet kehonrakentajat käyttävät Winstrolia leikkausvaiheisiin (kun tavoitteena on säilyttää vähärasvaisen lihaskudoksen samalla vähentää kehon rasvaa). Ne, jotka haluavat rakentaa lihaskudoksen, voivat pinoa Winstrolin testosteronilla Winstrolin kykyä nostaa syklin anabolisia vaikutuksia ja samalla lisätä estrogeenia sivuvaikutuksia pinolle. Toisaalta Winstrolin pinoaminen lääkeaineella, kuten Trenbolone, on suosittu leikkausvaiheen aikana, jossa käyttäjä voi saavuttaa erittäin vaikean ja määritellyn ulkonäön samalla kun se vähentää kehon rasvaa sydän- ja ruokavalion kautta.

 

On syytä mainita, että Winstrol on jo pitkään ollut suosittu radalla ja kentällä urheilijoilla (ne, jotka tottelevat ainakin). Lääke lisää hieman laihaa massaa, mutta se on erittäin tehokas niille, jotka eivät halua lisätä painoa, mutta lisäävät lihasvoimaa ja tehoa. Siksi se on suosittu sprinttien, hyppyjen ja heittimien keskuudessa.

Tunnisteet: winstrol, steroidit, anaboliset steroidit, steroidilääke, suosittu steroidi, kehonrakennus, lihasvoima, trenboloni, winstrol-annos, testosteroni, kehonrakentajat, steroidien käyttäjät,