Etusivu > Tietoa > Sisältö

Mikä on Dibucaine Hydrochloride jauhe


Dibukaanihydrokloridijauhe


Dibukaanihydrokloridijauhe on amidipäällysteinen anestesia. Pitkävaikutteisten paikallispuudutusaineiden tehokkaimmista ja myrkyllisimmistä Dibucaine Hydrochloride -jauheen nykyinen käyttö on yleensä rajoitettu spinaaliseen ja ajankohtaiseen anestesiaan. Sitä myydään tuotenimillä Cincain, Nupercainal, Nupercaine ja Sovcaine. Dibukaanihydrokloridijauhe on suhteellisen liukenematon emäksisiin vesiliuoksiin. Dibukaine Hydrochloride on aktiivinen ainesosa joissakin paikallisissa hemorrhoid voiteissa, kuten Proctosedyl. Se on myös osa eläinlääke Somulosea, jota käytetään hevosten ja nautojen eutanasiaan. Dibukaiinihydrokloridiperustaiset perustiedot Merkit seuraavasti:


Nimi: Dibukaiinihydrokloridi

CAS: 61-12-1

Molekyylikaava: C20H30CIN3O2

Molekyylipaino: 379,92

Sulamispiste: 99-101 ° C

Varastointilämpötila: 2-8 ° C

Väri: Valkoinen jauhe


Cinchocaine HCL CAS 61-12-1 (4).jpg

Mikä on dibukaiini ajankohtainen?


Dibutaani on anestesia tai puutteellinen lääke, niin. Se on yksi Dibucaine Hydrochloride -jauheen valmiista tuotteista.


Iholle annettavaa Dibucaine-hoitoa käytetään pienempien kipujen ja kutinaa aiheuttavien palovammojen, hyönteisten puremien, auringonpolttamien tai muiden ihoärsytysten hoitoon. Dibukaine ajankohtaista käytetään myös lievittää peräsuolen kipu ja kutina aiheuttama peräpukamat tai muut peräsuolen ärsytykset.


Päivittäistä Dibucaine-valmistetta voidaan käyttää myös muihin kuin tässä lääkitysoppaassa mainittuihin tarkoituksiin.

Noudata lääketieteen etiketissä ja pakkauksessa annettuja ohjeita. Kerro jokaiselle terveydenhuollon tarjoajallesi kaikista sairaustilanteista, allergioista ja kaikista käyttämistäsi lääkkeistä. Älä käytä dibucainia ajankohtaista, jos olet allerginen sille.


Kysy lääkäriltäsi tai apteekista, jos on turvallista käyttää tätä lääkettä, jos sinulla on muita sairauksia, erityisesti:

astma tai sulfiittiallergia.

Ei tiedetä, vaikuttaako dibukaiini ajankohtaiseksi syntymättömälle lapselle. Kysy lääkäriltä, ennen kuin käytät tätä lääkettä, jos olet raskaana.

Ei tiedetä, ylittääkö dibukaiini paikallisesti äidinmaitoon tai jos se voi vahingoittaa imettävää vauvaa. Kysy lääkäriltä, ennen kuin käytät tätä lääkettä, jos imetät vauvaa.

Älä anna tätä lääkettä alle 12-vuotiaalle lapselle ilman lääkärin apua. Dibucaine-hoitoa ei tule käyttää alle 2-vuotiaalle lapselle.

Miten Dibucaine Hydrochloride jauhe toimii?


Dibukaine Hydrochloride jauhe on paikallispuudutusaine, joka lievittää kipua ja kutinaa, joskus liittyy peräpukamiin, kun taas hydrokortisoni - kortikosteroidi - vähentää tulehdusta, turvotusta ja ärsytystä. Framycetin on laajakirjoinen antibiootti, ja se poistaa useimmat infektiot, jotka voivat olla läsnä tai esiintyvät angio- tai peräsuolen alueen leesioissa.

  Dibukaanihydrokloridijauhe Käyttökohteet:  


Spinaalinen anestesia (korkea, matala, satulapala) ja paikallisesti pintaanestesiasta. Silmä: Anestesiat sidekalvon ja sarveiskalvon ennen pinnallisia menetelmiä (mukaan lukien tonometria, gonikopio, vieraiden ruumiiden tai ompeleiden poistaminen, sarveiskalvon kaavinta).

Nenä ja kurkku: Poistetaan kurkunpään ja ruokatorven refleksejä ennen bronkoskopiaa, esofagoskopiaa.

Iho: Lievittää kutinaa, kipua, polttavaa.
Dibukaine Hydrochloride käyttää And Dibucaine HCL -jauheannostusta


Älä ota suuhun. Dibukaanihydrokloridi-injektiokuiva-aine on tarkoitettu vain iholle. Älä käytä tätä lääkettä avoimissa haavoissa tai auringonpolttamassa, tuulenpolttamassa, kuivassa, roiskeissa tai ärtyneessä ihossa.

Dibukaanihydrokloridijauhetta levitetään yleensä 3 - 4 kertaa päivässä. Noudata merkintäohjeita siitä, kuinka paljon lääkettä käytetään ja kuinka usein. Ennen Dibucaine Hydrochloride -jauheen levittämistä pese iho saippualla ja vedellä. Huuhtele huolellisesti ja pistä kuivaksi varovasti kudoksella tai pehmeällä liinalla. Ota riittävästi lääkettä kattamaan koko käsiteltävä alue.

Hemorrhoideille: Dibukaanihydrokloridipulveri voidetta voidaan levittää peräsuoleen. Älä sijoita lääkettä peräsuoleen. Käytä jokaisen suolen liikkeen jälkeen tai jopa 4 kertaa päivässä hoidettaessa peräpukamat ja kutina.

Pese kätesi tämän lääkkeen käytön jälkeen. Käytä enintään 1 putki Dibucaine Hydrochloride -jauhetta päivässä (24 tuntia). Jos käytät voidetta lapsiin, käytä enintään 1/4 putkea päivässä. Voit peittää hoidetun ihon alueen kevyellä sidoksella tai sideharsoilla. Vältä peitteitä, jotka eivät anna ilman kulkea sen läpi, kuten muovikelmu.

Dibukaanihydrokloridi - varotoimet ja käyttöohjeet


Ennen kuin käytät Dibucaine Hydrochloride -tabletteja, ilmoita lääkärillesi nykyisestä lääketieteellisestä listallasi, vasta-aineiden (esim. Vitamiinien, kasviperäisten lisäaineiden jne.), Allergioiden, aiemmin esiintyvien sairauksien ja nykyisten terveysolosuhteiden (esim. Raskauden, tulevan leikkauksen jne. ). Jotkut terveydelliset olosuhteet saattavat tehdä sinulle alttiimpia huumeiden sivuvaikutuksille. Ota lääkärisi ohjeiden mukaan tai noudata tuoteselosteeseen merkittyä suuntaa. Annostelu perustuu sinun tilaan. Kerro lääkärillesi, jos tilanne jatkuu tai pahenee. Seuraavassa luetellaan tärkeitä neuvontapisteitä.

Imetys

Suunnitteilla on vauva

Raskaana

Dibukaanihydrokloridi - huumeiden väliset yhteydet


Jos käytät muita lääkkeitä tai samanaikaisesti yli laskutustarvikkeita, Dibucaine Hydrochloridin vaikutukset voivat muuttua. Tämä voi lisätä riskiä sivuvaikutuksiin tai aiheuttaa huumeiden ei toimi kunnolla. Kerro lääkärillesi kaikista käytöstä käytetyistä lääkkeistä, vitamiineista ja yrttivalmisteista, jotta lääkäri voi auttaa sinua ehkäisemään tai hoitamaan huumeiden välisiä yhteisvaikutuksia. Dibukaanihydrokloridi voi olla vuorovaikutuksessa seuraavien lääkkeiden ja tuotteiden kanssa:

prilokaiinia

Natriumnitriitti

  Mitkä ovat Dibucaine Hydrochloride -jauheen sivuvaikutukset?  


Dibukaine Hydrochloride -jauheen yleisimmin ilmoitetut haittavaikutukset ovat levottomuus, ahdistus, huimaus, tinnitus, näön hämärtyminen ja vapina.

Seuraavassa on luettelo mahdollisista haittavaikutuksista, joita saattaa ilmetä Dibucaine Hydrochloride -jauheen käytöstä. Tämä ei ole kattava luettelo. Nämä haittavaikutukset ovat mahdollisia, mutta eivät aina tapahdu. Jotkut sivuvaikutuksista voivat olla harvinaisia mutta vakavia. Ota yhteys lääkäriin, jos havaitset jonkin seuraavista haittavaikutuksista, varsinkin jos he eivät mene pois.

Levottomuus

levottomuus

Huimaus

tinnitus

Näön hämärtyminen

vapina

sydänlihaksessa

hypotensio

bradykardia

Kammiorarytmiat

Dibukaine Hydrochloride jauhe voi myös aiheuttaa haittavaikutuksia, joita ei ole mainittu tässä.


  Kuinka löytää luotettava Dibucaine Hydrochloride jauhe toimittaja ?  


Se on helppo ostaa Dibucaine Hydrochloride jauhe online, Yeah, voit löytää sen helposti, mutta se on ongelma löytää luotettava Dibucaine Hydrochloride jauhe toimittaja ja sai erittäin puhtaita Dibucaine Hydrochloride jauhe. Jotkut asiakkaistamme on huijattu aiemmin, he kokivat paljon tästä, syvä tunne, siksi he valitsevat myöhemmin SZOB. Tätä varten puhumme myöhemmin. Nyt tiedetään osaamista siitä, kuinka löytää luotettava Dibucaine Hydrochloride raaka toimittaja.

Yritän etsiä ensimmäistä 20 Dibucaine Hydrochloride -jauheen toimittajaa ja yrittää tietää joitain yksityiskohtia, mutta vain referance.

Toiseksi, yritän parhaiten etsiä google-, youtube-, pinterest- ja joitakin tärkeitä foorumeita, miksi olen pääosin riippuvainen tästä? Koska jauhemaine ja luotettava yritys, heidän on tehtävä heidän läsnäolonsa tuntuu itsestään ihmisiltä. Ja näkeminen on kiusallista, videoita, kuvia ja blogeja .... Ne ovat voimakkaita todisteita ..

Sitten puhumalla asiakaspalveluun läpi tarkastelun, tietää enemmän toimittaja, yritys, niiden tavarat, siellä palvelu ....

Valitse siis paras haluamaasi.