Etusivu > Tietoa > Sisältö

Top 5 asiaa tietää raaka trenboloniasetaatti jauhe

Top 5 asiaa tietää raaka trenboloniasetaatti jauhe


Mikä on raa'an trenboloniasetaattijauhe ?


Raw trenboloniasetaattijauhe on yksi voimakkaimmista ja tehokkaimmista käytettävissä olevista steroideista. Lisäksi se on yksi monipuolisimmista, koska se toimii hyvin sekä irtotavarana että leikkausjaksoina. Jos harkitset Raw Trenbolone Acetate -jauhetta seuraavan kierroksen aikana, varmista, että ymmärrät, miten voit käyttää sitä vastuullisesti, jotta pysyt turvallisena.

Kemiallisessa mielessä raa'an trenboloniasetaatti jauhe on hieman muunnettu versio nandrolonin, emomolekyyli Deca Durabolin. Sellaisena voi odottaa monia samoja toimia. Kuitenkin Raw Trenbolone Acetate jauhe kantaa pari muutoksia, jotka tekevät siitä uskomattoman suosittu. Ensinnäkin tämä tuote ei aromatize tai muuntaa verenkiertoon estrogeeniksi. Tämä on hieno uutuus niille, jotka ovat erityisen herkkiä steroidien androgeenisille vaikutuksille. Toiseksi se sisältää lyhyen esterin, mikä tarkoittaa, että se alkaa työskennellä pian käytön jälkeen. Sen aktiivinen puoliintumisaika on vain alle kolme päivää, joten joka toinen päivä annos on paras.


Raw trenboloniasetaattijauhe on yksi voimakkaimmista ja tehokkaimmista käytettävissä olevista steroideista. Lisäksi se on yksi monipuolisimmista, koska se toimii hyvin sekä irtotavarana että leikkausjaksoina.

Miten raa'an trenboloniasetaatti jauhe toimii?


Raw trenboloniasetaattijauhe on sekä anabolinen että androgeeni ja on tehokkaampi kuin tavallinen testosteroni. Se toimii sitoutumalla androgeenireseptoriin (AR) eikä aromatisoida (kääntymään estrogeeniin), mikä johtaa lihasten hyötyyn. AR: n sitoutumisen lisäksi raa'an trenboloniasetaattijauhe kiinnittyy myös rasvasoluihin ja aktivoi rasvanpudotuksen polut.

Raw Trenbolone Acetate -jauheen sitomiskyky on kolme kertaa testosteronin taso. Anabolisena aineena steroidi rakentaa ja säilyttää lihasten tehokkaammin kuin testosteroni ja toimii myös suoraan glukokortikoidireseptoreiden kanssa lihasten palovamman kortiolin tuotannon estämiseksi. 100 mg Raw trenboloniasetaattijauhetta on samanlainen kuin 500 mg testosteronia.

annostus   Trenboloniasetaattijauhetta


Raskaana trenboloniasetaattijauhetta käytetään yleensä annoksina 35-150 mg / vrk ja tyypillisemmin 50-100 mg / vrk. 35 mg: n luku on yleensä sopiva vain silloin, kun sillä on suuri henkilökohtainen herkkyys trenbolonikohtaisille sivuvaikutuksille. Kun raa'an trenboloniasetaattijauheen käyttö on alhainen ja tehokas sykli halutaan, toinen injektoitava anabolinen steroidi tulee lisätä. Masteron on hyvä valinta tähän tarkoitukseen. Toinen, melko erilainen valinta on testosteroni.


Mitä tulee suurempaan 150 mg / lukuan, tätä käytetään yleensä lisääntyneen hermoston stimulaation lisääntymiseen verrattuna 100 mg: aan päivässä eikä lisää massaa tai vahvuusparannuksia, jotka ovat jo suurennettu tai lähes maksimoitu 100 mg / vrk.


Useimmat käyttäjät etsivät 50-75 mg / vrk ihanteellisen annosalueen ansiosta, mikä antaa erinomaisen hyödyn osana anabolisia steroidipinoja.


Nämä milligrammamäärät ovat epätavallisen alhaisia injektoitavalle anaboliselle steroidille. Osa syystä on se, että raa'an trenboloniasetaattijauhe on erittäin voimakas (tehokas milligrammaa kohti). Toinen syy on se, että koska asetaattiesteri on epätavallisen kevyt, erittäin suuri prosenttiosuus raa'asta trenboloniasetaattijauheen molekyylistä on aktiivinen steroidi.


Keskimääräinen raa'an Trenbolone Acetate -jauheannos vaihtelee syklin ja pinon mukaan. Sesongin irtokaasun aikana useimmat kehonrakentajat havaitsevat, että 50 mg joka toinen päivä on mukava ja tehokas. Jotkut miehet sietävät jopa 100 mg joka toinen päivä ilman ongelmia, ja he huomaavat, että tämä tarjoaa parhaan tuloksen heille. Leikkuusyklin aikana ihmiset yrittävät työntää kirjekuoressa hieman enemmän Trenin ja käyttää annoksia, jotka ovat jopa yli 100 mg joka toinen päivä, mutta eivät kaikki voi sietää näitä, koska sivuvaikutusten riski kasvaa. Kukaan ei saa koskaan käyttää yli 200 mg joka toinen päivä, vaikka ne näyttäisivät sietävän sitä hyvin.

Mikä on paras r aw T renboloniasetaattijauheen sykli?


Raw trenboloniasetaattijauhe on yksi tehokkaimmista anabolisista steroideista, jolla on erinomainen suorituskykykyky, erityisesti urheilijoille ja kehonrakentajille.


Saatavana laillisesti markkinoilla, tämä merkittävä steroidi on tehokkaampi kuin testosteroni, jos sitä käytetään asianmukaisesti ja suositusten mukaisesti. Oikean rakeisen Trenbolone Acetate -jauhejakson käyttöönotto voi olla yksi suurimmista sykleistä mille tahansa suorituskyvyn tehostajalle, jolloin saavutetaan halutut tulokset turvallisesti ja lyhyessä ajassa.


Raw trenboloniasetaattijauhe on yksi yleisimmistä saatavilla ja helpoin hallita kaikkia Tren-muotoja ja siksi yksi suosituimmista. Kun käytät tätä steroidia, sinun ei välttämättä tarvitse käyttää Trenbolone Hexahydrobencylcarbonate tai Trenbolone-Enanthate saavuttaa parhaat tulokset, vaikka olet vapaa käyttää niitä.


osta raa'at trenboloniasetaattijauhe ok-biotekniikasta Asetaattimuoto on tehokkain ja Tren A -jakso, jota voit käyttää aterian aikana tai kasvukaudella. Se on kuitenkin yhtä tehokas molempien kausien aikana. Hämmästyttävää, raa'an trenboloniasetaattijauhetta voidaan käyttää suorituskyvyn parantajina monien syklien aikana riippumatta tarkoituksesta.


Vaikka tätä kutsutaan perusjaksoksi, asian tosiasia on, että se on erittäin tehokas eikä se millään tavoin merkitse heikkoutta. Tämä sykli on ihanteellinen aloittelijalle puhumattakaan siitä, että se on myös laaja kuin mitä useimmat tarvitsevat.


Tämä perusjakso sisältää aina testosteronin käytön, koska Tren-hormoni on tavallisesti suppressiivinen luonnollisen testosteronin tuotannosta. Itse asiassa suosittelemme testosteronin käyttöä kaikkien Trenbolon-syklien aikana täydentämään luonnollisen kehon pieniä määriä kehossa.


Peruskierron aikana oikean annoksen tulisi olla 50 mg vuorokaudessa joka vuorokausia kohti. Tämä voidaan säätää 75 mg: aan joka vuorokausia kohti, jos kehosi osoittaa toleranssia 50 mg: n annoksesta. Normaalissa tapauksissa oikea kesto on normaalisti 8 viikkoa, vaikka 12 viikkoa on hyväksyttävää riippumatta käytetystä annoksesta. Huomaa kuitenkin, mitä suurempi annos on, sitä suurempi riski merkittävistä sivuvaikutuksista, joten sinun pitäisi lukea tämä artikkeli oppiaksesi välttämään kaikki Tren A: n haittavaikutukset.


Jos kuitenkin käytät steroidia 12 viikon ajan, on aina hyvä olla jonkin verran kokemusta hormonista tai osallistua johonkin kilpailuun tai hyvin erityiseen tarkoitukseen. Steroidi pinoaa hyvin Dianabolin ja testosteronin kanssa syklin aikana, kun sinulla ei ole mitään erityistä toimintaa. Tren voi myös pinota hyvin testosteronia tai muita anabolisia steroideja, kuten Anavaria ja Winstrolia leikkausvaiheen aikana.

Mitkä ovat mahdolliset sivuvaikutukset r aw Trenboloniasetaatti jauhe ?


Osalla käytetystä Trenbolone Acetate -jauheesta onnistuu menestyksekkäästi ymmärtää ja välttää sivuvaikutuksia, mikäli mahdollista. Nämä haittavaikutukset voidaan jakaa lieviin ja vaikeampiin.


  1. Aromatisaatio - Vaikka estrogeeniset haittavaikutukset, kuten gynekomastia, saattavat tuntua miltei lieviltä, ne ovat riittävän helppoja lieventää käyttämällä aromataaasi-inhibiittoria, kuten Arimidexia syklin aikana. Tämä on vaatimus.

  2. Rasvainen iho ja akne - Kaikki miehet eivät kokene näitä sivuvaikutuksia, ja monet niistä, jotka eivät huomaa, että akne ei ole kiusallista. Sitä ei voida lievittää, mutta voit käsitellä sitä yli-the-counter tuotteita, jotka sisältävät ainesosia kuten bentsoyyliperoksidi tai salisyylihappo.

  3. Baldness - Tämä on toinen sivuvaikutus, jota ei voida välttää joillekin miehille. On tärkeää huomata, että trenboloniasetaatin kaljuuntuminen ei vaikuta kaikkiin - se koskee vain miehiä, jotka ovat geneettisesti alttiita. Tren voi nopeammin tai helpommin ennustaa hiustenlähtöä, mutta se ei suoraan aiheuta sitä.

  4. Korkea verenpaine - Trenilla ja steroideilla on se kyky lisätä verenpainetta merkittävästi. Vaikka tämä ei ole ongelma, jos olet muutoin terve, miehillä, joilla on jo korkea verenpaine, pitäisi välttää trenboloniasetaatti.

  5. Unettomuus - Jotkut miehet kohtaavat unettomuutta, ja se voi vaihdella lievästä vaikeaan. Esimerkiksi, vaikka jotkut miehet voisivat käyttää difenhydramiinia päivässä tai kahta, jotta nukkumaan, toiset miehet eivät ehkä ole lainkaan helpottuneita päivien ajan. Tämä on henkilökohtaisen suvaitsevaisuuden asia, ja sitä voidaan välttää laskemalla annos.

  6. Yöhikoilu - Jotkut miehet saattavat kokea yöhikoilua hormonaalisten muutosten vuoksi, ja tämä on tavallisesti merkkinä runsaasta estrogeenista. Aromataasin estäjän käyttö voi estää sen.

  7. Seksuaaliset ongelmat - Kun käytetään suuria annoksia tai pitkiä aikoja, trenboloni voi aiheuttaa erektiohäiriöitä tai libidon puutetta. Joillekin annoksen pienentämisestä lievennetään näitä oireita. Muille Tren ei yksinkertaisesti siedä millään annoksella.


Raw trenboloniasetaattijauhe on yksi suosituimmista, tehokkaimmista ja rakastetuimmista anabolisista steroideista, jotka ovat ihmiskunnan käytettävissä. Se sopii hyvin mihin tahansa sykliin tai pinoon, ja sen tulokset ovat verrattavissa. On kuitenkin tärkeää huomata, että Tren ei ole aloittelijoille; sinun pitäisi vain käyttää sitä, jos sinulla on paljon kokemusta pyöräilyn anabolisista steroideista.

Osta r aw Trenbolone Asetaattijauhe SZOB


→ Käy online-apteekissa ja täytä raa'an trenboloniasetaattijauhe .

→ Määritä toimituspaikka, tuotteen määrä ja maksutapa.

→ 30 minuutin aikana saat vahvistuksen tilauksestasi.

→ Se lähetetään 12 tunnin sisällä.