Etusivu > Tietoa > Sisältö

Viisi tärkeintä asiaa Boldenone Undecylenate Raw materiaalista


Viisi tärkeintä asiaa Boldenone Undecylenate Raw materiaalista


Mikä on Boldenone Undecylenate Raw materiaali?


Kun katsot boldenonea paperilla, näet, että se on periaatteessa sama hormoni kuin dianabol, paitsi yksi valtava muutos. Dianabolhormoni on 17AA suun kautta, ja sillä on vain tehokas 8 tunnin puoliintumisaika sen takia. Boldenone Undecylenate Raaka-aineesta puuttuu 17AA-ryhmä, mutta sillä on itse asiassa hyvin pitkä undekyleenaattiketju. Tämä esteriketju tekee boldenonista erittäin öljyliukoiseksi, siihen pisteeseen asti, että sen raakamuodossa, ennen kuin se suspendoidaan öljyyn, Boldenone Undecylenate Raaka-aine on jo eräänlainen öljymäinen aine, jonka siirappi on johdonmukainen.

Maksassa olevat entsyymit lopulta katkaisevat esteriketjun boldenone-hormonista lopulta asettaen sen vapaana, jotta se voi olla vuorovaikutuksessa androgeenireseptorien kanssa lihassoluissa.
Miten Boldenone Undecylenate raaka-aine toimii?


Boldenone Undecylenate Raaka-aine todella on mitä kutsutaan undekyleenaattiesteriketjun sijasta 17AA yhdiste, joka tekee Bodenone ainesosa melko öljy liukenee kanssa syrupy yhtenäisyyttä. Maksan entsyymit lopulta erottavat Boldenone-hormonin esteriketjusta niin, että se toimii tehokkaasti solujen kanssa lihastesi ja niiden androgeenireseptorien kanssa. Androgeenireseptorien funktio on riippumaton sitoutumisesta suoraan kohde-DNA-sekvenssiin ja rekrytoidaan muiden proteiinien kautta, jotka ovat myös DNA-sitoutumisia. "Seerumin vastauskerroin" on yksi esimerkki proteiinista, joka kykenee aktivoimaan useita geenejä, jotka ovat vastuussa lihasten kasvusta. Toisin kuin Dianabol , Boldenone Undecylenate Raw -materiaalilla on huomattavasti pidempi puoliintumisaika kuin neljätoista päivää, eikä Dianabolin kahdeksan tuntia. Sanomalla, jäljet voivat jäädä kehoon niin kauan kuin vuosi, joten se testaa positiivisia aktiivisten urheilukausien aikana.

Käytön edut Boldenone Undecylenate Raaka-aine


Boldenone Undecylenate Raaka-aine, jota kutsutaan myös EQ: ksi , kehonrakentajat ja urheilijat käyttävät lihasmassan lisäämistä, kestävyyttä ja veren punasolujen tuotantoa kehossa, mikä myös auttaa kestävyyttä, koska punasoluja kuljettaa happea ja jos veresi on runsaasti happea, pidät kauemmin raskaissa harjoituksissa tai suorituskyvyssä. Boldenone Undecylenate Raaka-aine tai EQ on suosittu urheilijoiden, kehonrakentajien ja kuntoilijoiden keskuudessa, koska se tarjoaa hidas, mutta tasaisen lisäyksen ruuhkahuippujen aikana. Näitä syklejä kutsutaan EQ-vahvistuksiksi. EQ voidaan antaa annoksina, jotka vaihtelevat välillä 200 mg - 600 mg viikossa enintään 12 viikkoa.


Miten Boldenone Undecylenate Raw -materiaalia käytetään? Mitä Boldenone Undecylenate Raw -materiaalin annoksia käytetään?


Boldenone Undecylenate Raaka-ainetta käyttävät urheilijat ja kehonrakentajat, jotka lisäävät kestävyyttä, lihasmassaa ja punaisten verisolujen tuotantoa kehossa. Se tunnetaan parhaiten siitä, että se tuottaa hitaita mutta tasaisia voittoja bulkkitointijaksojen aikana (yleensä EQgains). EQ: tä voidaan käyttää annoksina 200 mg - 600 mg viikossa niin kauan kuin 12 viikkoa.

Viime vuosina equipoiseista on tullut suosikki moottorikelkojen keskuudessa, ja valmentajat pitävät sitä ihanteellisena korvauksena deca durabolinille. Tämä johtuu ennen kaikkea siksi, että lihasten laadun ja vahvuusominaisuuksien, joita esiintyy Equinoidessa, tapahtuu ilman dekan ikäviä sivuvaikutuksia. EQ: lla on myös positiivinen vaikutus verenkiertoon kehossa; mikä mahdollistaa suurimman veren tulvan lihaksille voimakkaiden harjoittelujen aikana.

Ekomatomaisuus voi lääketieteellisessä käytössä edistää erytropoietiinin (EPO) stimuloitavaa tekijää, joka vuorostaan stimuloi luuytimen kasvua, joka johtaa punasolujen lisääntyneeseen tuotantoon. Lisää punasoluja tarkoittaa enemmän hemoglobiinia, ja korkeampi hapen kantavuus. EQ voi myös johtaa elektrolyyttitasojen muutoksiin voimakkaiden mineralokortikoidien ominaisuuksien vuoksi.

Miesten keskuudessa keskimääräinen annos on 400-600mgs viikossa, mutta olen nähnyt kaverit menevät jopa 1000mgs viikossa niin kauan kuin syklin apuvälineitä käytettiin.

Naisille keskimääräinen annos on 25-50 mg viikossa, mutta sinun on oltava erittäin varovainen. Jos näet raskaita sivuvaikutuksia, lopeta EQ tai pienempi annos.
Boldenone Undecylenate Raaka-aineen kierto


Kun otetaan huomioon boldenonin lievä luonne, ei pitäisi odottaa dramaattisia voittoja. Voidaan verrata esimerkiksi boldhenonin ja methenolonin (primobolaanin) hyötyjä, sillä voitot ovat hitaita ja tasaisia, kuitenkin yleensä melko pidättävää jälkikaarta. Koska aromatisaatio on vähäistä, vähäinen vesipaino asetetaan päälle, joten monet voivat olla häiritseviä syklin alussa verrattuna sellaiseen testosteroniin, kuten testosteroniin, joka saattaa ensimmäisten viikkojen aikana useita kiloja vettä. Kuitenkin on muistettava, että tämä vesi menettää jälkikäsittelyn ja jos voi saada 1lb lihaksia viikossa, niin vähän enemmän voidaan kysyä mitään AS. Koska undekstenaattiesteri on suhteellisen pitkä puoliintumisaika (vähintään 8 päivää) ja boldenonin lievä luonne, se on hyvä ottaa vähintään 10-12 viikon ajan. Käyttäjät pyrkivät usein ehdottamaan, että lääkettä käytetään parhaiten pitemmissä jaksoissa. PCT: n pitäisi alkaa noin 3-4 viikkoa Boldenone Undecylenate Raw -materiaalin viimeisestä laukauksesta. Vaikka monet ihmiset väittävät, että boldenone on hyödyllinen leikkaamiseen sen alemman aromatisaationopeuden ja kasvavan verisuoniston vuoksi, ruokahaluttomuus on kielteinen osa leikkaamista. Näin ollen minun mielestäni boldenonin paras käyttö on osana irtoamisjaksoa. Tämä käyttö saa suurimman osan boldenone-eduista - nimittäin ruokahalun lisääntymisestä.


Vaihtoehtoisesti boldenone voidaan pinota muiden ei-aromatisoivien lääkkeiden kuten primobolaanin (methenolonin) tai masteronin (drostanolonin) kanssa, jos boldenonin tuottaman pienen estrogeenin määrä on edullinen ja tuloksena saatavan voiton on oltava vähäistä ja sitä on helpompi pitää. Koska pitkä undekyleenaattiesteri (11 hiiliatomia), joka on normaalisti kiinnitetty boldenoniin, injektoimalla hormoni kahdesti viikossa on enemmän kuin riittävä, vaikka se on suotuisa vakaan veren tasolle pistoksena kerran viikossa. Jos joku haluaa käyttää boldenonia ruokahalua parantavilla ominaisuuksillaan, pienempi annos 400 mg / viikko pitäisi riittää tähän tarkoitukseen, vaikka mielestäni ei ole saavutettu kaikkia hyötyjä boldenoneista näissä pienemmissä annoksissa. Joitakin esimerkkisyklejä on esitetty jäljempänä (suosittelen kaikissa tapauksissa 500IU: ta HCG: tä annettaessa viikoittain viikosta 1 koko syklin ajan, koska se auttaa merkittävästi auttamaan pysäyttämistä kokonaan):
Aloittelijan joukkokierros


500 mg testosteroni-enanthate / Cypionate pw, viikkoa 1-12

600 mg Boldenone Undecylenate Raaka-aine, viikot 1-11

Dianabol 30 mg viikon 1-4 (vaihtoehtoisesti injektoitavat aineet voidaan kaksinkertaistaa ensimmäisellä viikolla etupainona)

PCT - 3 viikkoa viimeisen testosteronin injektion jälkeen
Matala-aromatisoiva massiivinen sykli


800 mg Boldenone Undecylenate Raaka-aine, viikot 1-12

600mg Primobolan (Methenolone Enanthate) pw, viikkoa 1-13

(Valinnainen - Anavar 60 mg, viikko 1-16)

PCT - 3 viikkoa viimeisen Primobolan-injektion jälkeen