Etusivu > Tietoa > Sisältö

Vastapaino raaka vaikutukset

VaikutuksetVastapaino raaka


Vastapaino raaka


Vastapaino raakaon testosteroni johdettu anabolinen androgeeni steroidi, joka on parhaiten tunnettu kauppanimi vastapaino sille Squibb 1970-luvulla. Vaikka vastapaino on virallisesti luokiteltu eläinlääkäri luokan anabolinen steroidi, ensimmäinen erä Boldenone otettiin ihmisen luokan Farmaseuttisten markkinoiden Ciba 1950-luvun alussa nimellä Parenabol. Ihmisen grade Boldenone nähdä menestystä ihmislääkinnässä 1960-ja 70-luvulla mutta lakkautettaisiin lopulta vuosikymmenen loppuun. Siitä lähtien steroidi on vain ollut saatavilla eläinlääkärin lääke ja underground labs vastapaino raaka materiaali nimellä hallitsisi markkinoita. Fort Dodge eläinten terveyttä omistaa vastapaino raaka materiaali nimi.


Testaa 600 x vuosikymmeniä, on oletettu, että tasapaino oli hyvin samanlainen kuin Deca Durabolin (Nandrolone Decanoate). Tämä oletus perustui osittain kommenteista myöhään Dan Duchaine steroidi. Kahden yhdisteet eivät kuitenkaan ole samanlaisia millään tavoin; itse asiassa Duchaine peruuttaa sanansa julkisesti julkilausuman, mutta alkuperäisestä lausunnosta ole tarpeeksi pitää huhu elossa. Jos vastapaino jakaa mitään yhteistä toisen anabolisten steroidiset hormonien, olisiTestosteroni, mutta se on yleisesti tunnettu EQ on ainutlaatuinen omana. Tärkeä huomautus erimielisyyksistä nämä kaksi steroidiset hormonit; Nandroloni harjoittaa vahva keltarauhashormonia luonteeltaan kun Boldenone kantaa ei ole keltarauhashormonia ominaisuuksia.

VaikutuksetVastapaino raaka


Vastapaino raaka vaikutukset ovat melko yksinkertainen. Tämä on yleensä hyvin siedetty anabolinen steroidi, joka esittelee merkittäviä anabolisia toimintaa puhdas ja jopa useimmat käyttäjät. Ulkopuolella performance enhancement Käytä vastapaino raaka Nauti menestystä kuin ihmisen luokan steroidi ajan. Steroidi ollut jonkin verran menestystä hoitoon lihasten tuhlata sairaudet ja osteoporoosi, mutta lopulta antaa periksi steroidiset vaihtoehtoa. Eläinlääkäri steroidi vastapaino raaka-aineena on tunnettu sen käyttö kotona hevosenkenkä, joten nimi ”vastapaino raaka-aine” ja samankaltaisuutta sanan ”vastapaino raaka-aineena”. EQ annetaan usein hevoset pyritään lisäämään kehon rasvattomaan paino, joka johtuu osittain steroidi: n kyky lisätä ruokahalua. Lisääntynyt ruokahalu on hyvin huomattava keskuudessa monet suorituskykyä parantavia urheilijat ettäKäytä vastapaino raaka, kuitenkin, se ei näytä vaikuttavan kaikille sama. Monet, jotka käyttävät anabolinen steroidi raportissa ei lisätä ruokahalua, se on yleensä erittäin individualistinen, mutta se voisi olla hyödyllinen niille, jotka kamppailevat kuluttaa kaivattua kaloreita.


Off-season kokoamis steroidi vastapaino raaka lisätä laatua laihaa massa voittoja, mutta ne ei tule yhdessä yössä, ja jää kauas monet anaboliset steroidit. Steroideja kuten Deca Durabolin tuottaa paljon suurempi massa tuloksia, kuten steroideja kuten Anadrol ja Dianabol; kaksi jälkimmäistä ovat usein mukanaan suuria määriä vedenpidätyskyvyn. Jotkut urheilijat on, kuitenkin ilmoitettu vahvempi off-season voitot, kun vastapaino raaka lisätään koko off-season pinosi sijaan käyttää pohja steroidi. Jos ruokahalu tukahduttaminen on kysymys, tämän steroidi erittäin hyvin auttavat kuluttavat liikaa kaloreita tarvitaan off-season kasvua. Tietenkin, vaikka se ei voi olla valtava massa rakennuksessa steroidi, joillekin se voi tuottaa kaikki massa he haluavat. Ei kaikille, jotka käyttävät anaboliset steroidit etsii valtavia voittoja kooltaan.


Vastapaino raaka-aine on hyvin huomattava edistämiseksi nousun voimakkuus. Kasvu voimaa voi olla erittäin hyödyllistä off-season massa suunnitelma, mutta ehkä enemmän hyötyä urheilullinen suorituskyky lisälaite. Valitettavasti erittäin pitkä etsivä kielletään monta urheilijaakäyttämälläequipoise Raw material. Yhteensä etsivä voi venyttää viisi kuukautta. Kuitenkin steroidi ehdottomasti tarjoaa useita etuja urheilija kasvu voimaa mutta huomattava lisääntyminen lihaskestävyyttä. Palautus olisi tehostettava. Riippumatta käyttää haluttuihin tarkoituksiin kaikki, jotka täydentävät vastapaino raaka nauttivat liittyvät etuudet.

Vastapaino raaka-aineena voidaan käyttää myös leikkaus steroidi; itse asiassa tämä voi olla hyödyllinen kohta käyttö. Anabolinen steroidi on erinomainen protectant lean lihasmassaa. Jotta menettää rasvaa, sinun täytyy polttaa enemmän kaloreita kuin mitä kuluttaa, sinun täytyy olla lämpöarvoa alijäämä ja tämä pitää paikkansa, tai ilman anabolisten steroidien käyttö. Valitettavasti kalori vaje tuo lihasmassaa kudoksen vaarassa laitos vie usein tarvitaan kasvavan energian kysynnän takia laiha kudosta. Oikea laihduttaminen suuresti suojata meidän lihasmassaa, mutta se vain mennä niin pitkälle. Anabolinen steroidi lisäämättä joitakin lihas massa lopulta ja väistämättä häviää.


EQ suuresti sinua suojataan tämä menetys vähärasvaisen kudosten, ja se on myös osoitettu olevan joitakin erittäin mukava Hiustenkuivaaja vaikutuksia kehon. Tällaisia vaikutuksia paranee huomattavasti, kun se yhdistetään ei-aromatizing steroideja kuten Masteron (Drostanolone) taiTrenbolonin.Aikana useimmat leikkaus suunnitelmat kilpailuun kehonrakennus luonteeltaan, vaikka EQ käytetään yleisesti on kuitenkin yleensä käyttää vain frontend leikkaus ajan. Yleensä se lopetetaan puolikkaassa suunnitelman vuoksi mahdollista estrogeenisiä toimintaa. Vaikka koko estrogeenisiä toimintaa tulisi olla alhainen, tässä vaiheessa täydentämistä kaikki estrogeenisiä toimintaa on yleensä välttää tai ainakin minimoida alin kohta mahdollinen.

OstaaVastapaino raakaAlkaen SZOB


1. Ota yhteyttä meille sähköpostitsetiedustelu järjestelmä, tai online skype asiakas asepalvelus representative(CSR).

2. to tarjoaa meille kysynyt määrä ja osoite.

3. our yritysten antaa sinulle tarjouksen, maksuehto, seurantanumeron, toimitus tapoja ja etukäteen date(ETA).

4. Maksu tapahtuu ja tavarat lähetetään 12 tuntia (järjestykseen 10kg).

5. tavarat sai ja antaa kommentteja.