Etusivu > Tietoa > Sisältö

Methenolone enanthate -jauheen sykli


Methenolone enanthate -jauheen sykli


Mikä on methenolone enanthate?


Methenolone enanthate on steroidimethenolin injektoitava muoto. Kun ostat methenolone enanthate sinun täytyy olla tietoinen siitä, että se on pitkään pidetty yhtenä turvallisimmista steroideja saatavilla. Methenoloneenanataatti on sama perussteroidi kuin methenoloniasetaatti. methenoloni-enantataa on muutettu niin, että methenolonin hidas vapautuminen kehossa on mahdollista. methenolone enantata on kohtalaisen anabolinen ja erittäin alhainen androgeeninen profiili. Anaboliset vaikutukset ovat verrattavissa Deca Durabolin, vaikka androgeeni sivuvaikutukset ovat huomattavasti vähemmän. Urheilijat ja kehonrakentajat ottavat methenolone enanthate saada vähärasvaisen lihaksen massa. Voitot, joita saat methenoloni-enanthate-kierroksella, ovat hitaasti lisääntynyt laatu lihaksessa. Voit odottaa, että voitot säilytetään muutaman kuukauden kuluttua syklin päättymisestä.


Methenolone enanthate jauhe on erittäin suosittu steroideja raakaa jauhetta urheilijoille, tiedä sykli ja annostus Methenolone enanthate jauhe, saat enemmän lihaksia Methenolone enanthate jauhe.


Methenolone enanthate otettiin käyttöön Yhdysvaltain lääkemääräyksille vuonna 1962. Methenolone enantataa käytetään lääketieteelliseen tarkoitukseen edistää vähärasvaista kudosmassaa usein poltettujen uhrien potilailla, jotka kärsivät hävittämisestä, kuten HIV / aidsista. Mielenkiintoinen muistiinpano, jota ei näy monien muiden anabolisten steroidien kanssa, on se, että methenoloneenanataattia on käytetty painonnousun edistämiseen alipainoisissa ennenaikaisissa imeväisissä ja lapsissa. methenoloni-enanthata osoittautui tähän tehokkaasti näyttämättä toksisuutta tai ei-toivottuja sivuvaikutuksia.


Methenolone enanthate on kallis steroidi; tämä on tärkein syy, koska se ei ole yhtä suosittua kuin mitä alunperin ajateltiin. Se on laajalti saatavilla mustilla markkinoilla. Alkuperäinen methenolone enanthate from Orgaanista löytyy enimmäkseen 1 ml: n ampulleina 100 mg: n vahvuudella.


Voit suositella methenoloneenanataattia methenoloniasetaattiin ensisijaisesti sen kyvystä saada 100% perussteroidimethenolonista injektion kautta. Suun kautta annettavan methenoloniasetaatin oton yhteydessä voi odottaa 40-50% steroidista hajoavan, kun se kulkee maksaan.
MethenoloniemanaattijauhePikatiedot: ostaa Methenolone enanthate jauhetta SZOB steroideista raakajauhetta


Methenolone Enanthate -jauhe

Alias: Primobolan-depot

CAS-numero: 303-42-4

EINECS-numero: 206-141-6

MF: C27H42O3

MW: 414,62

Puhtaus: 99%

Ulkonäkö: Valkoinen kiteinen jauhe.

Sulamispiste: 66-70 ° C

Tietty optinen kierto: + 38 ° - + 42 °

Luokka: Farmaseuttinen luokka

Varastointi: Varjostus, rajoitettu säilytys

Huumeiden luokka: Injektoitava anabolinen androgeeninen steroidi

Valmistaja: SZOBKäyttö: Methenolone enanthate

jauhe on erittäin suosittu vaihtoehto erityisesti urheilijoille, jotka päätyvät ulos ja yrittävät ylläpitää mahdollisimman paljon lihaksia kaloreiden rajallisuuden aikana. Monet kilpailukykyiset kehonrakentajat eivät pidä ennalta kilpailupinoa ilman methenolonin lisäämistä. Se on anabolinen steroidi, jota käytetään laajasti uudessa aineenvaihdunnassa, osteoporoosin estossa ja niin edelleen.

Esitä Methenolone enanthate -jauhe


Methenoloni-enantaattijauhe (mies)

yksinään, pienin annos on 200 mg / viikko. Optimaalinen annos on 400 mg ja parhaimmista tuloksista suosittelemme 600 mg / viikko.


Annostus (nainen):

Naisten urheilijat yleensä reagoivat hyvin annokseen 50-100 mg viikossa. Jos sekä oraalisia että injektoitavissa olevia versioita on saatavilla, suun kautta annetaan usein etusija, koska se mahdollistaa veren hormonipitoisuuksien paremman hallinnan.


Pinoaminen (nainen):

Lisäksi jotkut naiset valitsevat 25 mg Winstrol Depot / kahdesti viikossa ja / tai 7,5 - 10 mg Oxandrolone / päivä, ja sen kanssa on huomattavasti parannettu anabolinen vaikutus.
Methenoloni-enanthate -jauheen referenssikierros


Viikko 1-12

Primobolan Enanthate: 600 mg EW

Testosteroni Cypionate: 250mgs EW

Aromasiini: 12,5 mg ED

Cardarine GW-501516: 20 mg ED

N2Guard: 7 caps ED

* EW = joka viikko * ED = joka päivä * mgs = milligrams * caps = kapselit


Primobolan-pinoaminen (mies):

Methenoloni-enantaattijauhetta voidaan tehokkaasti yhdistää lähes minkä tahansa steroidin kanssa. Suosittelemme pinottamaan Methenolone enanthate -jauhetta yhdellä tai kahdella vahvemmalla steroidilla, jotta saadaan nopeampi ja tehokkaampi vaikutus.

Suuri määritelmä ja lihaksikas

ei-aromatisoiva androgeeni, kuten Halotestin tai trenboloni, voidaan lisätä. Vahvempi androgeeninen komponentti täällä auttaa auttamaan lisäämään tiheyttä ja kovuutta lihaksille.


Laihdutus / leikkausvaiheet

lievä anabolinen steroidi, kuten stanozololi (Winstrol Depot tai oraalinen stanozoli). Tällaisen yhdistelmän tuloksen pitäisi jälleen olla huomattava lihasmassan ja kovuuden lisääntyminen, jota ei silti tarvitse liittää suuresti lisääntyneisiin sivuvaikutuksiin


Suurten syklien osalta

suun kautta otettavia steroideja, kuten Methandienonea, testoseroni ( enantaatti , propionaatti, Sustanon) tai boldenoni (Boldabol, Bolde 250) osoittautuvat varsin tehokkaiksi uuden lihasmassan lisäämiseksi ilman merkittävää maksatoksisuutta käyttäjälle.

Androgeenin annostuksen alentamiseksi ja haittavaikutusten minimoimiseksi voit yhdistää lievä anabolisten kuten methenoloneenanataattijauhe, jossa on voimakkaita anabolisia steroideja kuten Methandienone, Oxymetholone tai Testosterone Depo.


Methenolone enanthate -jauheen sykliMethenolone enanthate jauhe Edut


Methenoloniemanaattijauhetta pidetään melko heikkona steroidina. Sen anaboliset / androgeeniset arviot ovat alhaiset ja se on yksi paperin heikoimmista steroideista; vaikka se on vahvempi kuin masteron. Koska masteron on aina yhteydessä leikkausjaksoihin, paperiin methenoloni-enanthate jauhe pitäisi saada uskottavuutta leikkaavan steroidin.


Methenolone enanthate -jauhe on valtava etu useimpien steroidien suhteen, koska se on vahvempi kuin testosteroni sitoutumalla androgeenireseptoriin. Kuten useimpien dihydrotestosteronin (DHT) liittyvien AAS-yhdisteiden kanssa, se on hyvä apu rasvahäviölle. Lisäksi prima ei aromatisoida, joten sinun ei tarvitse käyttää aromataasi-inhibiittoria (AI) tai SERM: ää. Mielenkiintoinen seikka, Methenolone enanthate jauhe testattiin vanhan koulun kehonrakentajat gynekomastia (gyno) hoito takaisin 70-luvulla ja 80-luvulla. Kuten outoa kuin se kuulostaa, on lääketieteellisesti osoitettu vähentävän rintasyöpätapauksia naisilla (jotka ovat pääasiassa estrogeenia koskevia).


Koska Methenolone enanthate jauhe lisää typen retentioa, se on mainostettu anti-catabolic, ja hieman anabolisia (mikä voidaan kiistää). Yksinkertaisesti, se auttaa sinua pitämään lihasmassasi samalla kun laihdut. Tämä on yksi suurimmista syistä, joita se käyttää leikkausjaksoissa. Anecdotally, todisteet osoittavat, että käyttämällä methenolone enanthate jauhe alhaisen kalori ruokavalion (jopa 20-30% alle BMR), voit säilyttää nykyisen vähärasvaisen lihasten samalla saada uutta lihaskudosta. Vaikka tämä näyttäisi olevan ristiriitainen peruskäsityksen kanssa, me istutamme tämän steroidien taikaa.

Osta Methenolone enanthate jauhe BEST SUPPLIER - SZOB


Käy online-apteekissa ja täytä Methenolone enanthate -jauhe ( primo ). Määritä toimituspaikka, tuotteen määrä ja maksutapa. 30 minuutin aikana saat vahvistuksen tilauksestasi. Se toimitetaan 10 työpäivän kuluessa.


Edut SZOB:


1.Rich kokemus.

Yhtiömme on monien vuosien ajan lääketieteen alan ammattimaisen tuotannon johtava tehdas Kiinassa, tuotteitamme on viety Saksaan, Espanjaan, Iso-Britanniaan, Yhdysvaltoihin, Australiaan, Lähi-itään ja muuhun maahan. Meillä on erittäin hyvä palaute asiakkaat, meillä oli perustettu pitkät ystävälliset yhteistyösuhteet.


2.Kaunis laatu, puhtaus ja suotuisa.

Hyvä laatu on yksi salaisista menestyksemme, tervetuloa näytteiden järjestys, MOQ vain 10 grammaa.


3.Safe ja nopea toimitus.

Meillä on varastossa, joten voimme toimittaa nopeasti nopeasti sinä päivänä, jona maksat.

Meillä on erityinen tapa kuljettaa 0.01kg - 3.5kg tuotteille aikaa. Tarjoamme sulatusuuttimen nestemäiseen huoltoon. Ja toimitamme nesteen erikoispulloihin.


4.hyvä myynninjälkeinen palvelu.