Etusivu > Tietoa > Sisältö

LGD-4033-jauheen hyödyt

LGD-1033 PORJAUS: LGD-4033-jauheen hyödyt


LGD-4033-jauhe


LGD-4033-jauhe, jota kutsutaan myös Ligandroliksi tai VK5211: ksi , on yksi paremmin tutkituista SARM- yhdisteistä . Se on käynyt läpi useita ihmiskokeita, ja mielenkiintoisia tuloksia:


Terveet miehet, jotka ottivat LGD-4033-jauheen 21 päivän ajan, havaitsivat huomattavan määrän vähäistä kehon massaa. Ainoa sivuvaikutus oli lyhyen aikavälin testosteronin vaimennus (enemmän, että sekunnissa). Yksi milligrammo päivässä riitti aiheuttamaan merkittävää lihasten kasvua. Mitä suurempi annos on, sitä enemmän lihakset osallistuvat. Toisessa kokeessa osallistujat otti annokset jopa 22 mg / vrk ilman sivuvaikutuksia tai turvallisuuskysymyksiä. Rotilla LGD-4033- jauhe lisää luun tiheyttä, lihasmassaa ja sukupuolta ajaa ilman eturauhasen tai maksakudoksen vahingoittamista.


LGD-4033-jauhe ei näytä stimuloivan rasvan menetystä, joten jos otat sen itsestään, se ei tee sinua kevyemmäksi - vain muscuclar.
LGD-4033- jauheannostus


LGD-4033-jauheen puoliintumisaika on 24-36 tuntia, mikä tarkoittaa sitä, että voit ottaa sen kerran päivässä, eikä sinun tarvitse huolehtia mihinkään monimutkaiseen viikon sisäiseen pyöräilyprotokollaan, kuten muidenkin SARM: ien (kuten Andarine , toinen suosittu SARM). Voit myös ottaa sen joko tyhjään tai täysiin vatsaan ja saada samat tulokset. LGD-4033-jauheen määrä, jonka sinun pitäisi ottaa, vaihtelee tavoitteiden mukaan.


Tässä ovat LGD-4033-jauheen annosteluohjeet, jotka perustuvat esimerkkeihin suosituista kuntotavoitteista: Bulking (Muscle Gain) -tavoite - ota 5-10 mg päivässä 8 viikon ajan. Ja nosta raskasta kamaa. Leikkaaminen (rasvahäviö) - vie 3 - 5 mg vuorokaudessa 8 viikon ajan. Jos haluat pinoa LGD-4033-jauheen muiden SARM: ien kanssa saavuttaaksesi leikkaustesi, niin Andarine, Cardarine ja / tai Ostarine ovat parhaita vaihtoehtoja. Itse asiassa LGD-4033-jauhe olisi todella otettava Cardarine (tiedot siitä, että SARM alla), jos aiot laihtua. LGD-4033-jauhe Cardarinen kanssa on luultavasti paras voima-duo SARM-maailmassa nopeiden tulosten saavuttamiseksi. Tietenkin, sinun on myös sisällytettävä harjoituksia ja ruokavalioita koskevat protokollat, kuten tämä, samanaikaisesti sinun SARM-käyttötarkoitukseenne.


Uudelleenliittäminen (lihasten nousu ja rasvanpudotus) Tavoitteena 5-8 mg vuorokaudessa 8 viikon ajan. Jos haluat pinoa toisen SARM: n kanssa tulosten parantamiseksi, Cardarine on jälleen paras vaihtoehto. Lihaksen lisääminen ja rasvan menettäminen samanaikaisesti nopeutuu merkittävästi Cardarine- ja LGD-4033-jauheen yhdistelmän avulla. Mutta aiot myös haluta säilyttää oikean ruokavalion ja varmistaa, että teet sekä painonvalmennusta että sydäntä näiden tulosten saamiseksi. Suositeltu käyttöaika LGD-4033-jauheen käytölle on 8-12 viikkoa.


Älä usko, että voit jatkaa sen käyttöä yli 12 viikon ajan tulosten lisäämiseksi. Positiiviset hyödyt vähenevät sen jälkeen, kun olet käyttänyt sitä noin 12 viikon ajan, joten sinun on annettava kehollesi tauko ja käytettävä sitä uudelleen myöhemmin, jotta heillä olisi edelleen myönteisiä vaikutuksia. Useimmissa tapauksissa voit ottaa missä tahansa 4-12 viikon päästä, kun olet käyttänyt sitä.


Mitkä ovat LGD 4033 -jauheen edut ?


Kun on hyötyä,   LGD 4033 -jauhe saa sen. On aina järkevää ottaa tämä lääke verrattuna steroideihin, koska ne ovat paljon turvallisempia. Tämän lääkkeen poikkeukselliset edut ovat:


  • Se estää syövän kakeksia

Cachexia on yleinen syöpäpotilailla. Mutta ei vain niitä, koska ne ihmiset, jotka kärsivät aidsista ja munuaisvaurioista, saavat myös kakeksia. LGD 4033 -uuterin apua estää kakeksia.


  • Se estää osteoporoosia

Osteoporoosi tekee paljon ihmisistä huolestuttavaa. Se johtuu siitä, että ihmiset, jotka kärsivät siitä, eivät enää voi toimia oikein. Osteoporoosi vaikuttaa luihin, jotka tulevat olemaan heikkoja.


  • Se lisää lihasvoimaa

LGD 4033 -uute ehkäisee lihasten menetystä, joka on yleinen osteoporoosin aiheuttaja. Mitä tämä lääke tekee, se vahvistaa luita ja jopa lisää energiatasoa.


  • Se auttaa laihtuminen

Yksi yleisimmistä ongelmista, joita urheilijat tavallisesti löytävät, on painonnousu. Ja tällä tavoin heidän on poistettava kaikki tarpeettomat rasvat. Jotta päästä eroon näistä rasvoista, LGD 4033 -uute auttaa tässä. Koska se toimii lihaksen voimakkuuden parantamisessa, silloin kun kalori poltetaan.
Mistä ostaa LGD-4033- jauhetta ?


Jos haluat antaa kummallekin tai molemmille näistä SARM-yrityksistä kokeilun, voit ostaa ne melko edullisesti arvostetuilta Yhdysvaltain toimittajilta verkossa. Olen henkilökohtaisesti sitä mieltä, että kannattaa ostaa Yhdysvaltain verkkosivustoilta puhtausaste ja laatu voivat olla korkeammat. Minulle suositeltu resurssi laadukkaille SARM-ryhmille on SARMs Warehouse. Etkö ole vakuuttunut, että sinun pitäisi kokeilla SARM: itä steroidien yli?


Lue artikkelini turvallisista vaihtoehdoista steroideihin saadaksesi lisätietoja ja auttamaan sinua tekemään tietoisempi päätös. Ja vakavasti, jos haluat vain pitää kaikkea laillista, tärkeintä tietää SARM: ista on se, että toisin kuin steroideja, he ovat täysin laillisia kuluttaa ja matkustaa - ellei ole urheilijan kilpaili USADA: ssa tai WADA: ssa Urheilu. Lopuksi, niin paljon kuin voitte etsiä kultapulloa sateenkaaren alla tai tuon myyttisen, maagisen yksisarvisen, jonka avulla voit yksinkertaisesti imeä jättiläisen Jamba-mehut, syödä tummaa suklaata ja istua pitkiä aikoja työpöydälläsi tai sohvan, sinun pitäisi tietää, että SARMS voi tehdä niin paljon sinulle ilman ruokavaliota ja liikuntaa. Sinun on vielä tehtävä aikaa ja vaivaa, jos haluat todella maksimoida tulokset, jotka nämä yhdisteet tarjoavat sinulle.

Lisää mielipide LGD-4033-jauheesta:


Kuinka LGD-4033-jauhe toimii?

Mikä on LGD-4033-jauheen kierros ?

Mikä on LGD-4033-jauheen sivuvaikutus?

Osta LGD-4033-jauhe verkossa

Ovatko SARM: t laillisia?

Onko sinun otettava pct SARM: n jälkeen?