Etusivu > Tietoa > Sisältö

Testosteroni propionaatti jauhe kehonrakennukseen --- Miksi niin monet ihmiset rakastavat sitä?


Testosteroni propionaatti jauhe kehonrakennukseen --- Miksi niin monet ihmiset rakastavat sitä?

Mikä on testosteroni-propionaatti?

Testosteronipropionaatti on yksi yleisimmän testosteronihormonin muoto, toiset, kuten testosteroni-enanthate , testosteroni-cypionate, käytetään myös laajalti urospuolisten käyttäjien keskuudessa. Ensisijaisena miesten sukupuolihormonina se on anabolisten steroidien (AS) lyhyin esteröity muoto. sen pääasiallinen tehtävä on kontrolloida miesten fyysisiä ominaisuuksia. Se myös edistää niiden lihasmassaa, hiusten kasvua, luun tiheyden ylläpitämistä, punasolujen tuotantoa ja tunnepitoisuutta. Niin monet kehonrakentajat käyttävät myös testosteronia kehonrakennukseen.


Mikä on testosteroni-propionaattijauhe?

Mikä on testosteroni-propionaattijauhe? Testosteronipropionaattijauhe on testosteronipropionaatin raaka-aine, toisin kuin näimme injektoinnin markkinoilla, se on eräänlainen valkoinen tai luonnonvalkoinen kiteinen jauhe, CAS: 57-85-2, Molekyylikaava: C22H32O3, Molekyylipaino: 344,4877

Sulamispiste: 118 ℃, säilytyslämpötila: RT.Monet testosteronipropionaattijauheen toimittajien luettelon mukaan verkkosivuillaan, testosteroni propionaattijauhe on yleensä kuuma myyntiluettelossa.Ei, useimmat steroidituotteet toimittajat ostavat tällaista jauhetta verkossa, sitten tehdä se valmiiksi testosteroni propionaatti, kuten injektio testosteroni propionaatti. markkinoilla, laatu testosteroni propionaatti on erilainen, vaihteli 70% -99%. suurimman osan ajasta, voit helposti ostaa sen edulliseen hintaan, mutta joskus ehkä alhainen puhtaus. Miten ostaa korkea testosteroni propionaatti jauhe verkossa? puhua myöhemmin.


Miten testosteroni propionaatti jauhe toimii?

Toimintamekanismi : Endogeeninen testosteroni on vastuussa sukupuolisen kypsymisen kehityksestä kaikissa elämänvaiheissa. Synteettisesti se valmistetaan kolesterolista. Androgeenien toiminta mieskehityksessä alkaa sikiöön, on ratkaiseva murrosiän aikana ja sillä on edelleen tärkeä rooli aikuisen miehessä. Naiset myös erittävät pieniä määriä testosteronia munasarjoista. Androgeenien eritystä lisämunuaiskuoresta ei riitä ylläpitämään miesten seksuaalisuutta.

Plasman lisääntyneet androgeenipitoisuudet estävät gonadotropiinia vapauttavan hormonin (endogeenisen testosteronin vähentäminen), luteinisoivaa hormonia ja follikkelia stimuloivaa hormonia negatiivisen palautteen avulla. Testosteroni vaikuttaa myös erytropoietiinin muodostumiseen, kalsiumin tasapainoon ja verensokeriin. Androgeeneilla on korkea lipidiliukoisuus, mikä mahdollistaa niiden nopean pääsyn kohdekudosten soluihin. Solujen sisällä testosteroni läpäisee entsymaattisen muuntamisen 5-alfa-dihydrotestosteroniksi ja muodostaa löyhästi sitoutuneen kompleksin cystolisten reseptorien kanssa. Androgeenitoiminta syntyy tämän steroidireseptorikompleksin aikaansaaman ytimen transkriptio- ja solumuutosten aloittamisesta.

Normaalisti endogeeniset androgeenit stimuloivat RNA-polymeraasia, mikä johtaa lisääntyneeseen proteiinituotantoon. Nämä proteiinit ovat vastuussa normaalista urospuolisesta seksuaalisesta kehityksestä, mukaan lukien eturauhasen, seminaalisen vesikkelin, peniksen ja kivespussin kasvu ja kypsyminen. Aikana puberteissa androgeenit aiheuttavat äkillisen kasvun ja lihasten kehittymisen, jolloin kehon rasva jakautuu uudelleen. Muutokset tapahtuvat myös kurkunpään ja laulujohdoissa, syventäen ääntä. Puberty on valmistettu parta kehon ja kasvua kehon hiukset. Epifyyttien fuusiota ja kasvun lopettamista säännellään myös androgeeneilla, samoin kuin spermatogeneesin ylläpito. Kun endogeeniset androgeenit eivät ole käytettävissä, eksogeenisten androgeenien käyttö on välttämätöntä normaalin urospuolisen kasvun ja kehittymisen kannalta.

Farmakokinetiikka : Testosteronia annetaan lihakseen (IM); ihonalaisella injektiolla; iholle paikalliseksi geeliksi, liuokseksi, voiteeksi tai transdermaaliseksi systeemiksi transdermaaliselle imeytykselle; pitkävaikutteisten pellettien implantoinnilla, tai; kautta bukkaaliset järjestelmät.

Seerumissa testosteroni sitoutuu proteiiniin. Sillä on suuri affiniteetti sukupuolihormoneja sitovaan globuliiniin (SHBG) ja alhainen affiniteetti albumiinille. Albumiinipitoinen osa dissociates vapaasti. SHBG: n affiniteetti muuttuu koko elämän ajan. Se on korkea prepuberty-aikana, vähenee nuoruusiässä ja aikuisten elämässä, sitten taas nousee vanhuuteen. Aktiivisella metaboliitilla DHT: llä on suurempi affiniteetti SHBG: lle kuin testosteroni. Eliminaation puoliintumisaika on 10-100 minuuttia ja se riippuu vapaan testosteronin määrästä plasmassa.

Testosteroni metaboloituu pääasiassa maksassa eri 17-keto-steroideihin. Se on substraatti maksan sytokromi P450 (CYP) 3A4 -isoentsyymille. 1 Estradioli ja dihydrotestosteroni (DHT) ovat tärkeimmät aktiiviset aineenvaihduntatuotteet, ja DHT: llä on jatkuva aineenvaihdunta. Testosteronin aktiivisuus näyttää riippuvan DHT: n muodostumisesta, joka sitoutuu sytosolireseptoriproteiineihin. DHT: n jatkuva metabolia tapahtuu lisääntymiskudoksissa. Noin 90% lihaksensisäisestä testosteroniannoksesta erittyy virtsaan glukuronihappojen ja rikkihapojen konjugaateina. Noin 6% erittyy ulosteisiin, suurelta osin konjugoimattomana. Testosteronin puoliintumisaika vaihtelee huomattavasti, kuten kirjallisuudessa on raportoitu, vaihteluvälillä 10-100 minuuttia.

Testosteronipropionaatin edut

Miehille tarkoitettujen testosteronipropionaattien edut:

Kuten me kaikki tiedämme, testosteronipropionaattia käytetään tavallisesti Low Testosteronin hoidossa. Mies, joka kärsii testosteronipitoisuuksien vakavasta heikkenemisestä, tarvitsee välitöntä hoitoa. Siinä missä testosteroni propionaatti hyötyy miehille. Testosteroni Propionaatti toimii vapinaa, energiaa ja elämääsi pahentamalla. Testosteronihoito miehille voi parantaa energiatasoa, alhaista libidoa ja erektio-ongelmia. Testosteronihoito voi myös parantaa verensokeriasetusta diabeetikoilla. Pienemmän esteensa ansiosta testosteroni propionaatti imeytyy helposti ja käyttää kehoa, tyypillisesti 24-36 tuntia. Valitettavasti aivan yhtä nopeasti kuin se menee töihin, se on poissa. Tämä on syy, miksi lääkärit toisinaan pinoavat testosteronihoitoja alussa miehelle, jolla on äärimmäisen alhainen testosteroni.

Tässä on muita toivottavia etuja testosteronipropionaatille miehille:

Testosteronipropionaatilla on pääasiassa kaksi toivottavaa vaikutusta:

 • fyysinen / urheilullinen suorituskyvyn lisäys (kestävyys, lujuus, nopeampi regenerointi)

 • ruumiinpidennys (lihasten kerääntyminen, rasvan väheneminen)

 • Loput toivottavat testosteronin vaikutukset, joita yksittäinen potilas voi kokea steroidisen syklin aikana, ovat:

 • lisääntyminen kollageenisynteesin ja luun mineraalisisältöön. Kollageeni on proteiinipohjainen rakennusmateriaali sidekudoksille koko kehossa (nivelsiteet, jänteet, rusto, nivelet ja luut).

 • lisääntynyt itsetunto

 • syvempi (manly) ääni

 • tummuminen ja paksuuntuminen kehon hiukset

 • IGF-1: n ja MGF: n hormonien kasvu (jotka myös edistävät lihasten kasvua)

 • lisääntynyt hemoglobiini (punasolujen määrä)

 • anti-catabolic vaikutus lihaskudoksiin toimimalla anti-glukokortikoidina


Testosteronipropionaatin edut naisille:

Käynnissä olevan tutkimuksen avulla lääketieteellinen yhteisö oppii, että testosteroni palvelee monia tarkoituksia aina yleisesti ymmärretyistä seksuaalisista toiminnoista yllättäviin havaintoihin, että se voi auttaa hallitsemaan verensokeria ja voi myös olla antikoagulanttinen vaikutus. Lisäksi testosteronin tunnetuin rooli lihaksen ja luiden rakentamisessa on erityisen tärkeää naisille, joilla on ikäihmisiä häiriöitä, kuten osteoporoosia ja sydän- ja verisuonitauteja.

Lisäksi on joitain testosteronipropionaattietuuksia naisille:

 • Seksuaalisen ajetun, vasteen, fantasioiden, taajuuden ja ilon parantaminen

 • Vähentää LDL (huonoa) kolesterolitasoa

 • Parantaa verenkiertoa ja punasolujen tuotantoa anemian vastustamiseksi

 • Vahvistaa luita ja suojaa osteoporoosia vastaan

 • Parantaa lihasääntä ja voi edes auttaa vuotamaan virtsarakkoa

 • Vaihdevuodet oireiden vähentäminen tai lopettaminen, mukaan lukien kuumailmat ja yöhikoilu

 • Apuvälineet laihtuminen ja metabolisten toimintojen parantaminen

 • Auttaa terävöittää muistia ja kognitiivista suorituskykyä

 • Edistää syvämpää ja rentouttavaa unta

Mutta monille anabolisille steroideille naispuolisille käyttäjille emme suosittele testosteronin propionaattia kehonrakennukseen, koska se on hyvin harvinaista, voimakkaat miesten hormonit, kuten testosteroni, voivat tehdä maskuliinisen oireen erittäin voimakkaaksi.


Miksi niin monet ihmiset ostavat testosteroni propionaattijauhetta?

osta testosteroni propionaatti jauhe Testosteronipropionaatin lyhyt aktiivinen elinikä on 2-3 päivää. Se on lyhyt puoliintumisaika ja on aktiivinen järjestelmässä vain yhdellä päivällä injektion jälkeen. Propionaatti on yksi neljästä testosteronin esteri-seoksesta sustanonista, ja yhdessä fenyylipropionaatin kanssa on syy siihen, että sustanonin kanssa tarvitaan useampia injektioita (jotta kaikki esteet voidaan hyödyntää täysimääräisesti seoksessa). Propionaatilla on samat edut kuin joka toinen testosteroni sekä etu, että se toimii nopeasti. Toinen propionaatin etu verrattuna muihin steroideihin on se, että veden pitoisuus ja vesipohjaiset voitot syklin aikana ovat pienemmät verrattuna vastaaviin, kuten testosteronin enanthate tai testosteroni cypionate. Testosteronin hyödyt, kuten parannetut lihaspumput, voidaan nähdä hyvin pian propionaatin käytön jälkeen sen lyhyen puoliintumisajan ja siihen liittyvän aktivaation pituuden vuoksi.

Propionaatilla on korkea aromatisaatioaste, samanlainen kuin mikä tahansa muu testosteroni, ja sen seurauksena apulääkkeitä, kuten nolvadexia tai sen heikompaa vasta-ainetta clomidia, on pidettävä kiinni syklin aikana, johon propionaatti sisältyy, jotta pysäytetään gyno.


Tyypilliset testosteronipropionaattijauheen kustannukset

Ihmisen luokka testosteronipropionaattijauhe voi olla pruchase paikallisessa myymälässä, mutta se voi olla myös peräisin ulkomailta. Kuitenkin paljon tavallista reittiä ostaa testosteroni propionaatti on ostaa maanalaisesta toimittajasta.

Testosteroni myytäväksi laillisista lähteistä on paljon kalliimpaa, joka maksaa jopa 10 kertaa enemmän kuin mustilla markkinoilla. Voit ostaa testosteroni propionaattijauhetta verkossa, puhtaus yli 90%, hinta testosteroni propionaatti jauhe on yleensä 600USD, lääkealan testosteroni propionaatti jauhe, hinta yleensä noin $ 650 / 1kg, hinta riippuu tyypillisesti laatu, vahvuus ja paikalliset saatavuus .


Osta testosteroni propionaatti jauhe Online

Oletko valmis ostamaan itsellesi tai jälleenmyydäksi testosteroni propionaattijauhetta? Tämä on paras tapa päättää kerta kaikkiaan, jos tämä on jotain, jonka haluat tehdä parantaaksesi elämääsi, ei väliä liike-elämästä tai päivittäisestä elämästä. On todella helppoa tilata testosteroni propionaattijauhetta verkossa, mikä on enemmän, erittäin puhtaita testosteronipropionaattia jauhe. Kun ostat testosteronipropionaattijauheesta internetissä ja aloitat sen tekemisen valmiiksi, huomaat, että voit tuottaa irtotavaran korkean puhtauden vuoksi, kun asiakkaat ottavat heidät päivittäin, he voivat kertoa, jos he ovat todella niin suuria kognitiivista tehostajaa kuin niin monet ihmiset ovat jo sanoneet. Jos haluat todella arvoa, kannattaa varata enemmän kuin yhden kuukauden toimitusta. Miten tilaat? Käy osoitteessa: www.ok-biotech.com