Etusivu > Tietoa > Sisältö

Testosteroni Enanthate jauheen sykli

Testosteroni Enanthate jauheen sykli


Testosteroni Enanthate jauhe


Testosteroni Enanthate -jauhetta voidaan hyödyntää leikkausjaksojen, vähäisten massasykärien ja joukkokoiden syklien yhtä onnistuneena. Bulkingin osalta testosteroni Enanthate jauhe yhdistyy kahteen muuhun hyvin suosittuun anaboliseen steroidiin, jotta se luo yleisimmin käytetyn ja suositun anabolisen steroidipykejonoon koskaan tunnetuksi. Tämä on testosteroni Enanthate / Dianabol / Nandrolonin pino. Alunperin 1960- ja 1970-luvun kultakauden kehonrakentajien suunnittelemat ja suosimat Arnold Schwarzenegger ja monet hänen kehonrakennuskoortistaan sanoivat tekevän tämän pinoisen elementin irtoamisessa ja lujuusvaiheissa. Se on myös suosituin pino kaikkien kolmen anabolisten steroidien käyttäjien keskuudessa (aloittelija, välitaso ja kehittynyt). Tämä on pino, joka palvelee tavoitteen suurentamista ja voimaa lähes yksinomaan, ja siksi se on niin houkutteleva ja laajalti käytetty pino kaikkien anabolisten steroidien käyttäjien keskuudessa.


Testosteronin Enanthate- jauheen syklit , joiden tarkoitus on miettiä, ovat todellakin mahdollisia, vaikka aromataasi-inhibiittorin käyttöä tarvitaan todellakin vedenpidätyskyvyn ja turvotuksen kontrolloimiseksi, joka on vastuussa pehmeän ja pehmeän ulkonäön tuottamisesta, joka on hyvin epätoivottavaa, kun kovaa ja vähärasvaista näköistä fysiikkaa halutaan. Kun rasvanpudotus ja leikkausjaksot ovat päämäärä, testosteroni-enantaattijauhetta ei tarvitse suorittaa suurilla annoksilla ja pienemmät annokset ovat usein riittäviä, kun otetaan huomioon anabolisten steroidien käyttö leikkausjaksossa, käytetään yksinkertaisesti lean massan säilyttämiseksi kalorien rajoituksen ja alijäämän sijaan lihasmassan lisäämisen sijaan.


Testosteroni Enanthate-jauhe on hitaampi vapauttava anabolinen steroidi, jolla on pidempi puoliintumisaika 10 vuorokautta, vaatii pitempiaikaisen testosteroni-enanthate -jauheen sykliä 10-12 viikon kuluessa. Koska pitempi aika vaaditaan optimaalisten huippupitoisuuksien saavuttamiseksi. Siksi kick-in -jakso tapahtuu myöhemmin (noin 4-6 viikkoa sykliin) kuin lyhyet estered nopeasti vapautuvat anaboliset steroidit (2-4 viikkoa sykliin).

Testosteroni Enanthate jauheen sykli miehille


Pitkäikäisimpiä miesten miesten syklit kestävät 12-16 viikon ajan. 12 viikon sykli on yleensä tarpeeksi, mutta jos olet valmis suorituskykyyn tai kehittyneeseen kehonrakentajaan, 12 viikkoa ei riitä ja 16 viikkoa on tarpeen.


Olipa kyseessä 12 tai 16 viikkoa, edistyneimmillä sykleillä on annoksia 600 mg: n ja 1000 mg: n välillä. 600 mg: n alue voi tuntua korkealta aloittelijalle, ja se on, mutta jos olet keskitaso tai kehittynyt käyttäjä, ei ole mitään ongelmia, koska voitte sietää sen hyvin. Vuonna 1996 New England Journal of Medicine julkaisi tutkimuksen, joka osoittaa, että miehet pystyvät käsittelemään 600 mg testosteroni-enanthatejauhetta.


Kun annos ylittää 600 mg, on kuitenkin suurempi mahdollisuus tuntea sivuvaikutuksia. Tämä ei tarkoita, ettet voi ottaa 750 tai 1000 mg testosteroni-enanthatejauhetta: monet ihmiset tekevät vain, kun annos saavuttaa tämän tasolla on voimakkaampi mahdollisuus tuntea sivuvaikutuksia.


Voit ottaa testosteroni Enanthate-jauhetta yksin tai pinoa sen muiden anabolisten steroidien kanssa, kuten dianabol, winstrol, trenbolone ja anadrol. Pinoamisen valinta riippuu tavoitteistasi ja tavoitteistasi. Jotta asiat olisivat yksinkertaisia: älä yritä edistynyttä sykliä olet kokeillut aloittelijaksoa ja suorittanut sen tuntematta sivuvaikutuksia.


201801161559291236736.jpg


Jos pystyt tekemään niin ja haluat laajentaa tavoitteesi, kokeile edistynyttä sykliä. Jos 1000 mg on liian korkea sinulle, mutta 250 mg on liian alhainen, voit kokeilla välitason 500 mg viikossa . Jotkut fitness-harrastajat pitävät tätä normaalin tason suorituskyvyn parantamiseksi. 500 mg viikossa saanti on mitä useimmat kehonrakentajat käyvät, mutta 250 mg viisi päivää on mahdollista, mutta viikoittainen annos on mitä useimmat miehet haluavat.


Ennen   ostamaan testosteroni Enanthate -jauheen sykliä, pitää mielessä, että syklin pituus aloittelijoille ja edistyneille käyttäjille on yleensä sama, eli vähintään 8 viikkoa ja enintään 16 viikkoa. Ei ole väliä syklin pituudesta, sinun pitäisi tehdä se Post Cycle Therapy . Kun olet valmis syklin kanssa, aloita PCT tässä viikkoa ensimmäisen injektion tai annostuksen jälkeen. Koska testosteroni Enanthate -jauhe on pitkä esteriperustainen testosteroni, PCT: n täytyy sisältää Clomid, Nolva tai hCG.

Testosteroni Enanthate jauheen sykli teini-ikäisille ja nuorille miehille


Ennen kuin yrität   Anavar ja Testosterone Enanthate -jauheen sykli olisi parempi aloittaa alhaisella annoksella. Tämä pätee erityisesti teini-ikäisille, jotka saattavat käyttää ensimmäistä kertaa testosteroni-enanthatejauhetta.


Jos näin on, sinun on aloitettava testosteronikorvaushoidon (TRT) tasolla, joten annostuksesi on 100-200 mg vuorokaudessa viikossa 4 tai 8 viikon ajan. Viikko on normaali, mutta jos haluat pelata sitä todella turvallisesti, mene 4 viikkoa ja jos mitään ei tapahdu, pidennä se kahdeksaan seuraavaan jaksoon.


Koska testosteroni Enanthate -jauhe tulee yleensä injektoitavaksi, annostus annetaan injektioina kaksi kertaa viikossa (50-100 mg injektiota kohden riippuen siitä, mitä valitsit). Jos olet kokeillut edellä annettua annostusta ja tuntenut haittavaikutuksia, voit lisää annostusta seuraavan jakson aikana 200-250 mg: aan viikossa. Tämän annoksen pitäisi antaa sinulle turvallista edistystä, ja jos käytät dianabolia tai trenbolonia, 250 mg: n annos riittää pitämään testosteronitasosi korkeana.


Tämän steroidin käyttöä varten ei ole asetettu erityistä aikakehystä. Mitä tämä tarkoittaa, voit käyttää Testosterone Enanthate -jauhetta 8-16 viikon sykliin niin kauan kuin haluat. Mikä on tärkeätä, että noudatat tässä annettu annos- ja syklin pituutta, jotta elimistössäsi on riittävästi aikaa tottua muutoksia ja sopeutumista.
johtopäätös


Testosteroni-enanthate on yksi suosituimmista T-tehostajista, koska se on osoittautunut uudestaan ja uudestaan toimimaan. Mutta hyöty on vain ilmeinen, jos käytät oikeaa määrää. kuten yllä olevista tiedoista käy ilmi, testosteroni-enanthate -jauhe ei ole jotain, jota käytät joka päivä: on annoksia ja syklejä, jotka sinun on tehtävä optimaalisiin tuloksiin.