Etusivu > Tietoa > Sisältö

Ostarine


MK 2866

Enobosarm, joka tunnetaan paremmin nimellä Ostarine tai MK 2866 , on GTx: n kehittämä selektiivinen androgeenireseptorimodulaattori (GTM), joka on kehittänyt lihasten tuhlausta ja osteoporoosia. Monet spekuloivat Ostarinia voi löytää käyttötapoja hormonikorvaushoitosuunnitelmissa sekä sarkopian, kakeksian ja lihasten atrofian hoidossa. Tämä on erittäin arvokas hyöty niille, jotka kärsivät lihasten tuhoutumisesta, varsinkin koska SARM: n on osoitettu vaikuttavan ei-luustolihaan.


Ostarin ominaisuudet


SARM: ssä ostariini sitoutuu suoraan androgeenireseptoreihin. Vaikka anaboliset steroidit sitoutuvat myös androgeenireseptoreihin, SARM: t eivät voi muuntaa DHT: ään tai estrogeeniin. Virallisesti kuuluvan lääkeryhmään Ligand, MK 2866: n ainoa tarkoitus on suora anabolinen toiminta. Tätä SARM: ää voidaan käyttää lihasten kasvuun tai lihasten säilymiseen (ruokavalioon riippuvainen).


Testi 600x Ostariini, kuten anaboliset steroidit, lisää proteiinisynteesiä ja typpisäilyä. Toisin kuin anaboliset steroidit, se tekee niin ilman mitään DHT (dihydrotestosteroni) tai estrogeenin muuntamista. Vaikka ei ole suoranaista estrogeenin muuntamista aromaattisen aktiivisuuden suhteen, on osoitettu lievää estrogeenipitoisuutta. Tämä on ehkä syynä siihen, että Ostarine on osoittautunut hyväksi yhteisen terveydelle ja paranemiselle. Estrogeeni saa usein huonoa päällystettä, mutta jotkut tarvitaan hyvän terveyden ja fyysisen suorituskyvyn kannalta. Se on kuitenkin suora sitoutuminen reseptoriin, joka on tärkein, koska se ei ainoastaan edistä anaboliaa, vaan muuttaa geenisekvenssiä suoraan reseptorivaiheessa; Itse asiassa se on erittäin kudosspesifistä, lihaksia ja luuta.


MK 2866: n puoliintumisaika on noin 24 tuntia.


Ostarinin vaikutukset


Ostariinia voidaan käyttää sekä lihasmassan saamiseen että säilyttämiseen. Urheilijalle tämä tarkoittaa sitä, että sitä voidaan käyttää sekä leikkaus- että bulkkisointiasteissa. Käyttäjä voi odottaa huomattavia hyötyjä vähärasvaisesta kehon massasta ilman ei-toivottua vedenpidätyskykyä tai gynecomastian pelkoa, joka usein liittyy anabolisiin steroideihin. Yksilö ei todennäköisesti saa yhtä paljon painoa kuin Dianabol- tai Anadrol-syklin aikana; kuitenkin voitot ovat puhtaampia ja helpompi ylläpitää jälkikäyttöä. On hyvin yleistä, että yksilö yhdistää kaikki painonnousu positiivisilla hyötyosuuksilla käytettäessä tiettyjä steroideja, mutta vain vähäiset lihasten voitot ovat laskelmia.


Ostariini voi olla myös erittäin käyttökelpoinen leikkaus- tai dietingvaiheen aikana. Tämä voi olla paras aika käyttää SARM: ää sen lihasten suojausominaisuuksiin. Raskausrasvan menettämisen vuoksi sinun on poltettava enemmän kaloreita kuin kulutat. Koska kalorien vajaus aiheuttaa vähärasvaisen lihasmassan vaarassa, tapahtuu jonkin verran menetys. Jos voimme suojella lihasmassamme ruokavalion aikana, emme vain näytä paremmalta, että jatkamme rasvanpolttoa. Lihaksen menetys vaikeuttaa aineenvaihduntaa, mikä vaikeuttaa rasvan tappion syntymistä. Suojaa lihasmassaa ja suojaat aineenvaihduntaa. Ostarine tarjoaa myös merkittävää yhteisherkkyyttä ja korjausta, mikä on arvokasta ruokavalion aikana. Harvinainen tai kova ruokavalio voi usein johtaa yhteiseen epämukavuuteen. Jos pystymme suojaamaan nivelistämme, lisäämään jänne- ja nivelsiteiden voimakkuutta, kollageenisynteesiä ja lisäämään luun mineraalisisältöä, voimme edelleen kouluttaa ja kouluttaa kovemmin. MK 2866: n tällä tavalla vaikuttavat vaikutukset ovat todella hyödyllisiä irtoamis- tai leikkausvaiheessa, mutta ne näkyvät tyypillisesti enemmän leikkausvaiheen aikana. Ostarinin vaikutukset tässä suhteessa ovat niin vahvoja tietoja, että se voi suoraan hoitaa vammoja eikä masking skenaariota kuin kipu-lääkkeillä, vaan nivelten, nivelsiteiden, jänteiden ja luuston todellinen parantuminen.


Ostarinin sivuvaikutukset


Ostarinin sivuvaikutukset ovat vähäisiä, koska se näyttää olevan suhteellisen sivuvaikutusystävällinen lääke. Monet anabolisten steroidien aiheuttamat haittavaikutukset eivät ole tämän SARM: n kanssa; kuitenkin jotkut, vaikkakin lievästi.


Estrogeeninen: Ostariinin sivuvaikutukset eivät saisi sisältää estrogeenisiä ominaisuuksia, koska SARM ei aromatisoida. Testosteronia ei muuteta tämän lääkkeen estrogeeniksi. Ei voi esiintyä vedenpidätyskykyä, turvotusta, gynekomastiaa tai korkeaa verenpainetta vedenpidätyskyvyn vuoksi. Kuitenkin tiedot osoittavat, että olemassa olevia estrogeeneja voi esiintyä jonkin verran, mutta niiden on oltava hyvin lieviä ja eivät riitä antamaan estrogeenin käyttöä. Jos tämä erittäin vähäinen lisäys on huolestuttavaa, jos käytät anti-estrogeenia, voit helposti alentaa estrogeenitasosi, mikä voi johtaa lukuisiin hormonipuutteisiin ja niihin liittyviin vaikutuksiin.


Androgeeni: Ostarinin androgeeniset haittavaikutukset, huolimatta androgeenireseptorin välittömästä vaikutuksesta, ei pitäisi olla olemassa. Tämä yhdiste ei muutu DHT: hen; aknea ja hiustenlähtöä ei voi esiintyä. Myös virilisaatiossa naisiin kohdistuvat androgeeniset haittavaikutukset ovat mahdottomia. Koska DHT: hen liittyvää suoraa androgeenista toimintaa ei ole, myös eturauhasen ongelmat eivät ole olemattomat.


Sydän- ja verisuonitaudit: Ostarinin sivuvaikutusten on oltava mahdollisimman vähäisiä sydän- ja verisuonitautien riskiä. Sekä HDL- että LDL-tasoja voidaan vähentää, mutta kaikki tiedot osoittavat vähäisiä merkityksettömiä vähennyksiä.


Testosteronin vaimennus: Usein sanotaan, että SARM: t eivät tukahduttamaan luonnollista testosteronituotantoa, ja on totta, että niitä ei verrata anabolisiin steroideihin. Joitakin tukahduttamisia on kuitenkin mahdollista, mutta täydellistä tukahduttamista ei ole. Testosteronia lisäävä lisäosa voi olla perusteltua MK 2866: n käytön aikana. Poliittisen jälkikäsittelyn (PCT) tiedot ovat jonkin verran epäselvät, jos tämä on tarpeen. Jotkut miehet näyttävät kokea enemmän testosteronin vaimentamista kuin toiset.


Hepatotoksisuus: Vaikka suun kautta annettuna, ostariinin sivuvaikutukset eivät sisällä maksa-toksisuutta. MK 2866 ei kuulu C17-alfa-alkyloituun (C17-aa) -luokkaan, kuten monet suun kautta annettavat anaboliset steroidit. Se ei peitä SARM S4: een liittyvää MI-metaboliittia, joka antaa kyseiselle SARM: lle jonkin verran maksan toimintaa.


Ostarin hallinto


MK 2866 on suun kautta annettu SARM. Lihasten säilyttämistä varten laihduttamisen aikana tavallisesti käytetään vähintään 15 mg päivässä. Kasvua vauhdittaakseen useimmat käyttäjät löytävät 20-25 mg vuorokaudessa, jotta ne olisivat hyvä paikka aloittaa. Jotkut raskaammat yksilöt saattavat tarvita 30 mg vuorokaudessa, mutta useimmat tiedot osoittavat, että tällaiset annokset eivät useinkaan ole kovinkaan suuria verrattuna useimpien miesten 20-25 mg: n vaihteluväliin. Kokonaiskäyttö yleensä kestää 6-8 viikkoa neljän viikon ajan ilman SARM-käyttöä, kun Ostarine-sykli on päättynyt. Vaikka testosteronin vaimennus ei ehkä ole raskas, PCT: tä saattaa tarvita tai ei välttämättä tarvita. Joitakin tukahdutuksia esiintyy kuitenkin, ja on parasta antaa keholle mahdollisuus normalisoida. MK 2866: n puoliintumisaika on noin 24 tuntia; kerran päivässä annostus on riittävä. Ei ole mitään hyötyä useille annoksille päivässä.


Saatavuus MK Ostarine


Ostariini on laajalti saatavilla, ja se löytyy useimpien online-tutkimuskemikaaliliikkeiden kautta, jotka tarjoavat apulaitteita, peptidejä ja muita ei-steroidisia ja ei-kontrolloituja lääkevalmisteita. Hinnoittelu vaihtelee lukuisista tekijöistä, jotka sisältävät valmistajan, annostelun voimakkuuden, nesteen tai kapselin. Todellinen SARM: n kaltainen MK 2866 tavallisesti löytyy tutkimuskemianteollisuuden kautta.


Osta Ostarine Online


Online-ostokset ovat ainoat ostot, jotka voidaan tehdä tämän lääkityksen osalta. Poikkeus olisi ostaa ystävästä tai kaveriporukaverista, mikä vain lisäisi kustannuksia. Huolimatta siitä, että se on helposti saatavilla, verkossa ostettu neljän viikon toimitusaika maksaa yleensä 100 - 200 dollaria. Ei ole kovin korkea hinta, mutta korkeampi kuin odotettavissa olisi niin paljon kilpailua saatavilla. Jos tällainen osto tehdään, ostaessasi ostarin verkossa teet näin harmaan alueen läpi, porsaanreiän. Kemikaaleja, kuten SARM: ää, voidaan hankkia oikeudellisesti vain tutkimustarkoituksiin, ei henkilökohtaiseen käyttöön. Se on harmaa alue, joka ei todellakaan aina ole olemassa, ja teknisesti voisi olla kysymys monille ihmisille, jos lainvalvontaviranomaiset tekevät siitä yhden.


Ostarine Arvostelut


MK 2866 on tehokas lääkitys merkittävän anabolisen tehon aikaansaamiseksi. Monien yksilöiden henkilökohtaiset arvostelut sekoittuvat useimpien negatiivisten arvioiden kanssa, jotka näyttävät perustuvan väärinkäsityksiin. Tämä SARM ei aio pakata 30 kg: n painoarvoa muutamassa viikossa, kuten steroidi Anadrol, ja se ei tule tarjoamaan kovaa tasoa, joka on verrattavissa Trenboloni- ja Masteron-yhdistelmiin. Anabolisten tarkoitusperien arvioimiseksi meidän on ensin ymmärrettävä, mitä se kykenee ja mitä se ei ole. Ostariini voi olla kiinteä vaihtoehto anabolisten steroidien suhteen, hyvä silta steroidien syklien välillä (olettaen, että et ole kiinnostunut täydellisestä luonnollisesta hormonien elvytyksestä tuolloin) tai hyvän lisäyksen muihin kohteisiin. Sinun on myös harkittava, mistä saat tuotteen. Suurin osa ostoista tehdään tutkimuskemianteollisuuden yrityksiltä, ja jotkut valmistajat ovat huonompia tuotteita. Kuitenkin useilla laadukkailla laboratorioilla markkinoilla suurin osa köyhistä harvoin pysyy liiketoiminnassa hyvin kauan.