Etusivu > Tietoa > Sisältö

Modafinil - Top älykäs huumeiden Nootropic edut | SZOB


Modafinil - Top älykäs huumeiden Nootropic edut


SZOB blogi navigation

 

1.Mitkä ovat Nootropiini?2.Mikä on Modafiniili?
3.Miten Modafinil toimii?4.Modafinil käyttötarkoitukset ja hyödyt
5.Modafinil sivuvaikutuksia ja annokset6.Adrafinil vs. Modafinil vs. Armodafinil
7. Jos ostaa aito Modafinil raaka-aine verkossa?

 

1. millaisiaTupakoinnin lopettaminen?


Nootropics tai Nootropiini, käytetään ympäri maailman opiskelijoiden, yrittäjien, pienyritysten, urheilijat, pelaajia ja kotiäidit. Niitä käytetään edistää oppimiskyky, parantaa muistitoiminto, kohdistus ja pitoisuus ja jopa parantaa suullinen ja kirjallinen esitystaito.

2. what on Modafiniili?


Modafinilvalveillaoloaika edistäviä analeptic huumeiden jakamat Cephalon Inc. on hyväksytty huumeiden FDA (Food and Drug Administration) Yhdysvalloissa. Vaikka alun perin testattu huumeiden hoitoon tiettyjen unihäiriöt, se on joskus luokiteltu ”älykäs huumeiden” että tiedetään parantaa suorituskykyä aihe, joka on heikentynyt väsymys ja unen puute.

Näet myös, myydään nimillä Provigil, Sun Pharma Modalert, Alertec, Modapro ja Modiodal.

Modafinil löydettiin alun perin vuonna 1976 ranskalainen lääketieteen professori Michel Jouvet yhdessä lääkeyhtiö Cephalon. Se nähtiin aiheuttavat lapsissa yliaktiivisuutta eläinkokeissa se meni käyttää ensimmäistä kertaa ihmiset narkolepsia kokeellinen hoito vuonna 1986.

Sen jälkeen käyttää Modafinil laajentaneet päälle muut nukkua liittyvään ehtoja, kuten-Vuorotyö unihäiriö ja krooninen päiväväsymystä liittyy obstruktiivinen uniapnea.

Modafinil käytetään myös tunnetusti Britannian ja Yhdysvaltain sotilas pitää sotilaita hereillä ja toimiva korkealla tasolla 40 tuntia kerrallaan. Tutkimukset ovat päättäneet Modafinil tehokkaaksi keinoksi vähentää tai poistaa haitallisia vaikutuksia lyhyen aikavälin unihäiriönsä on aivot.

Tästä syystä se on yleisesti käytetty nootropic jotta kohottaa havainto esitys erityisesti henkilöille, jotka muuten eivät saa tarpeeksi unta.3.
Miten Modafinil toimii?


Toimia ja Modafiniilin kehon tarkkaa mekanismia ei tunneta. Tutkimus on osoittanut, että tämä lääkitys on vaikutuksia eri välittäjäaineiden aivoissa ja kuten histamiini, dopamiini, epinefriini (adrenaliini), Norepinephrine (noradrenaliinin), serotoniinin ja Orexin (Hypocretin) keskushermostoon.


Ottaen Modafiniili on nähty nostaa histamiinitasot ja ja motorisen toiminnan keskushermostoon. Modafinil n vaikutukset näkyvät hellittää, kun luonnollinen hermoston histamiini-pitoisuus on uhanalaisia voimakas.


Tämä on samanlainen huumeiden kutsutaan metyylifenidaatti, joka ei reagoi samalla tavalla fluoromethylhistidine, histidiini dekarboksylaasin estäjä.


Modafiniili, lääkkeen aktiivinen pääosan sama nimi on ole vielä tutkineet täysin määrin, että voisi paljastaa kaikkien periaatteiden taustalla oleva se toimii. Useat tutkimukset ovat havainneet, että se toimii muuttamalla CNS korkeat histamiinitasot ihmiskehossa.


Kontrolloiduissa tutkimuksissa hiirillä paljasti, että huumeiden tekee tiensä orexinergic järjestelmä. Orexin on peptidi, joka toimii välittäjäaine ja on asetuksen nukkua/kiihottumisen valtioiden ja valppautta huoltoon. Koehenkilö, joka puuttui asianmukainen hermopäätteiden ei reagoi odotetusti huomauttaa äärimmäisen tärkeää orexin näissä prosesseissa.


Tutkimus Modafiniili on nähty vaikuttavan dopamiinin ja merkinanto polkuja. Tutkimuksessa, jossa tarkasteltiin useita eri reittejä ja niiden välittäjäaineiden Modafiniili nähtiin vaikuttavan dopamiini transporter toimii dopamiinin takaisinoton estäjä. Lisäselvityksen käyttävät PET Skannaa ihmispotilaita näki, että dopamiini transporter sivustot miehittämällä Modafinil huomattavasti dopamiinin aivoissa.


4. Modafinil käyttötarkoitukset ja hyödyt


Modafiniili on osoitettu auttaa ihmisiä pysymään hereillä ja aktiivinen, sekä niiden mielessä paljon selkeämpi jos niiden muisti on aiemmin pahentunut unihäiriönsä puhkeamista.


Tutkimusten onnistuneesti korrelaatio käyttää tätä lääkettä ja säilyttää kognitiiviseen terveinä vastaan tekijät, kuten unen puute. Kuitenkin kaikki eivät ei muodostamaan Modafinil psykomotorinen toimivat ihmisten koehenkilöistä parannusta.Narkolepsia, vuorotyö Sleep häiriö ja uniapnea

Narkolepsia on neurologinen sairaus, joka vaikuttaa valveillaoloaika ja nukkua. Kunto aiheuttaa päiväväsymystä, ja voi jopa aiheuttaa ihmiset satunnaisesti pyörtyä ja nukahtaa koko päivän. Narkolepsia tarkka syy on tuntematon, vaikka on olemassa useita mahdollisuuksia ja vaikuttaa vahvasti tietyt geneettiset tekijät. Mekanismi on menetyksen orexin vapauttaa hermosolujen aivoissa.


Useita kaksoissokkoutetussa lumekontrolloidussa tutkimuksia Modafiniili on nähty olevan tehokas hoito vähentää narkolepsiapotilailla päiväväsymystä. Tulokset useita Sleep Latency Test ja ylläpito valveillaoloaika Test on parantunut huomattavasti käyttämällä Modafinil yli lumelääkettä. Yöunta seurattava polysomnography tutkimuksissa todettu olla kielteisesti vaikuttanut käyttäen Modafinil verrattiin lumelääkkeeseen.


Hoidon loputtua oireita narkolepsia nähtiin palata potilailla perusaikataulun tasolle saa osakseen kohtelua. Ei ole raportoitu ihmisiä kehittämään vieroitusoireita nähnyt muut piristeet, kuten amfetamiini ja riippuvuuden kehittyminen ei näytä olevan ongelma joko. Eniten yleisesti raportoitu haittavaikutus tutkimuksissa Modafinil Narkolepsia on ollut päänsärkyä ja tasot eivät merkittävästi suurempi kuin mitä kerrottiin lumelääkkeeseen.


Tutkijat ovat päätellään, että Modafiniili on yleensä hyvin siedetty hoitovaihtoehto hallintaan narkolepsia se yleisimmin määrätty hoito tarkoitukseen. Muut unihäiriöt käyttö on kasvanut, erityisesti Vuorotyö unihäiriö ja obstruktiivinen uniapnea/hypopnea oireyhtymä.

Vuorotyö unihäiriö on vuorokausirytmin häiriö, joka ilmenee, kun ihmisillä on työpaikka, että ne toimivat normaalia yöunta aikana. Tämä voi olla ihmisiä, jotka jatkuvasti töissä yövuorossa töiden tai jotka ovat pyörivän aikataulu, joka saa heidät työskentelemään ajoittain yötyötä. Tämä on nähtävissä myös joitakin ihmisiä, jotka tekevät erittäin pitkiä työvuoroja, kuten lääkäreitä.


Kuten narkolepsia ihmiset-Vuorotyö unihäiriö kokevat päiväväsymystä. Lisäksi ne voivat kokea unettomuus, kun yrittää nukkua normaalia nukkua aikoina (eli päivisin). Jos ihmiset voivat palauttaa normaali nukkua malleja kuin oireita ratkaisee itse, mutta tämä ei ole vaihtoehto useimmille.

Eräässä tutkimuksessa potilailla-Vuorotyö unihäiriö annettiin joko 200 mg Modafiniili tai lumelääkettä ennen niiden muutoksia. Potilaista hoidettiin Modafinil nähtiin ovat vähentäminen ja kesto huomiota raukeaa testattaessa valppautta testi. Vaatimaton parannus latenssi nukkua ajan on myös ollut.


Näistä parannuksista huolimatta potilailla kuitenkin edelleen liiallinen uneliaisuus ja heikentynyt suorituskyky yöllä. Tutkijat ovat todenneet, että koska jäljellä uneliaisuus, joka edelleen ilmenee, että jopa tehokkaampia hoitoja kehittäminen on tarpeen.


Obstruktiivinen uniapnea/hypopnea oireyhtymä (OSAHS) on potentiaalisesti vakava sairaus, joka ilmenee, kun lihakset tukevat kielen ja pehmeä suulaki suuhun rentoutua ja aiheuttaa hengitysteiden osittain tai kokonaan estää. Apnea viittaa yhteensä tukos ja ei hengitä, vaikka hypopnea viittaa hidas tai matala hengitys, joka tapahtuu osittain hengitysteiden.


Oireita uniapnea ovat kova kuorsaus, havaittu aikoja hengitys lopettaminen nukkuessaan, herääminen, tukehtuminen, kuivuminen, kurkkukipu, aamulla päänsärkyä ja päiväväsymystä herääminen.


Modafinil siis joskus käytetään lisälääkkeenä hoitoon oireita uniapnea. Sen käyttö on ei yrittää parantaa häiriö, mutta pikemminkin tehostamaan päiväväsymystä, joka usein johtuu häiritsi unirytmiä aiheuttaa hengitys ongelmia yöllä. Useita kaksoissokkoutetussa lumekontrolloidussa tutkimus tutkimukset ovat osoittaneet, että Modafinil parantaa merkittävästi päiväväsymystä verrattiin lumelääkkeeseen.


Huomiota alijäämän häiriö ja tarkkaavaisuuden Hyperactivity disorder

Yksi yleisimmistä off-label käyttöjä Modafiniili on Attention Deficit disorder (ADD) ja tarkkaavaisuuden Hyperactivity disorder (ADHD). Monet ihmiset käyttävät Modafinil näiden edellytysten takia se on piristävä vaikutus. Monet käyttäjien arviot online-tilaan että Modafinil ADHD auttaa heitä pysymään motivoituneita ja keskittyy käsillä olevaan tehtävään.

Muista tarkistaa myös mainita, että Modafinil käyttö ei ole joitakin vakavia kielteisiä sivuvaikutuksia (esim. ahdistus, masennus) kokenut perinteiset lääkitys kuten Adderall, Ritalin, dekstroamfetamiini ja dexmethylphenidate.

Useita tutkimuksia testannut käyttäen Modafinil hallita ADHD aikuisilla. Jotkut tutkimukset verrattuna Modafinil lumelääkettä, jotavastoin toiset verrattuna Modafiniilin ja perinteisiä lääkkeitä lumelääkkeeseen.

Eräässä tutkimuksessa testata tehokkuutta verrattuna tavanomaisen huumeiden dekstroamfetamiini Modafinil. Potilailla, jotka ottivat joko aktiivinen lääkkeitä nähtiin ovat merkittävästi parantaneet tulokset tarkastusluettelossa DSM-IV ADHD verrattuna lumelääkettä. Tutkijat päättelivät, että Modafinil pillerit ovat vaihtoehto perinteisen stimulantit aikuisten ADHD.

Kaksoissokkoutetussa, satunnaistettu, lumekontrolloitu crossover tutkimuksessa todettiin, että 200 mg annos Modafinil pystyi tuottamaan samansuuntainen kognitiivinen lisälaitteen potilailla ADHD verrattuna potilaisiin. Tutkijat päättelivät, että Modafiniili saattaa vaihtoehtoista terapiaa ADHD verrattuna perinteiseen piristeitä.

Modafinil käyttämistä lapsilla ADHD ei kannata tällä hetkellä. Tutkimuksesta, Modafiniili tietyn suuren annoksen lomakkeella kutsutaan Sparlon lasten ADHD päättyi joitakin vakavia kielteisiä vaikutuksia osallistujista muutamissa.

Stevens - Johnsonin oireyhtymä on harvinainen ja vakava häiriö ihon ja limakalvojen. Sen ensisijainen oireet ovat kuume, väsymys, yleinen ihon kipu, punainen tai violetti leviämisen ihottumaa ja rakkuloita suun, nenän, silmien ja sukuelinten limakalvojen.

Useita tutkimuksia siitä lähtien on osoittanut tehoa ja turvallisuutta Modafinil käyttö lasten ADHD, mutta sitä ole hyväksytty käytettäväksi tässä ryhmässä. Lisäksi Modafiniili ei tällä hetkellä ole hyväksynyt FDA huumeiden hoitoon ADD tai ADHD aikuisilla ja lisää tutkimusta tarvitaan edelleen selvitetään sen koko vaikutuksia vaivat.

Väsymystä, masennus ja multippeliskleroosi (MS)

Yksi yleisimmin raportoituja oireita krooninen masennus on väsymys. Potilailla jotka onnistuneesti hoidetaan perinteisiin masennuslääkkeet kuten selektiivinen serotoniinin takaisinoton estäjät (SSRI) ja ottaa parantaminen muita oireita masennus, väsymys ja uneliaisuus silti edelleen.


Lisäksi jotkut potilaat eivät reagoi sekä halusi perinteiset lääkkeet ja yhdessä Nämä masennuslääkkeet sekä Modafiniili on nähty toimivan joissakin tapauksissa.


Useita lumekontrolloidussa kaksoissokkotutkimuksessa tarkastellut Modafinil rintaimplantit potilailla väsymys ja uneliaisuus, jotka vastaavat vain osittain perinteinen SSRI-masennuksen hoitoon. Kolme erillistä mutta samanlaisia tutkimusta Modafiniili käytettiin lisänä käsitteleminen SSRI masennuslääkkeet potilaille, jotka olivat osittainen vaste tai nonresponders yksin SSRI.


Kaikki kolme tutkimukset Modafiniili nähtiin merkittävästi parantaa väsymys ja uneliaisuus potilailla lyhyellä aikavälillä (alle 6 viikkoa). Tutkijat päättelivät, että Modafinil voi olla hyödyllinen lisänä hoito joillakin potilailla masennus, etenkin väsymys kysymyksiä.


Kuten potilaiden masennus, yksi yleisimpiä oireita multippeliskleroosi on väsymys. Vähemmän on tutkittu potilailla, joilla tämä ehto kuitenkin aikaansaannoksia on lupaava.


Eräässä tutkimuksessa oli single-sokea, vaihe 2, kaksi keskusta tutkimuksessa, jossa verrattiin Modafinil lumelääkkeeseen parantaa väsymys vakavuus MS-potilaita. Potilaille annettiin ensin lumelääkettä viikkoa 1-2, sitten 200 mg Modafiniili pillereitä viikon 3-4, 400 mg Modafiniili pillereitä viikon ajan 5-6, ja lumelääke jälleen viikon 7-9.


Tutkijat eivät sokea hoitoon osallistujat turvallisuuden varmistamiseksi. Varmistaa puolueeton tulokset teho hoito arvioitiin käyttämällä itse arviointiasteikot ensisijainen testi on väsymys Severity Scale (FSS).


Todettiin, että väsymys ja päivisin uneliaisuus parannettiin merkittävästi käyttäen 200 mg annos Modafiniili, verrattuna 400 mg Modafiniili annos ja lumelääkettä. Tutkijat sanoivat, oli epäselvää, miksi 400 mg annostuksen ei pitänyt yllä 200 mg annoksina parannukset tekemistä, että se saattaa johtua toleranssia tai mahdollista annoksesta johtuvia haittavaikutuksia, joita naamioitu mahdollisia etuja väsymys.


Yleisesti Tutkijat päättelivät, että Modafiniili saattaa olla hyvin siedetty ja tehokas hoito parantaa väsymys ja uneliaisuus ihmisten kanssa MS.


Nootropic kognitiivinen Äänenparannus vaikutukset

Joitakin yleisimpiä off-label käyttöjä Modafinil käyttävät huumetta nootropic huumeiden kognitiiviset lisälaite. Eri ihmiset korkeakouluopiskelijat Wall Streetin pankkiirit yrittäjille parantaa muistia ja oppimista, keskittyä huomiota span Modafinil avulla.


Eräs review-tutkimus, joka tutki aiempien tutkimusten tuloksista löytyi, että Modafinil osoittaa erityisesti parantaa työ- ja episodimainen muistojen käyttää.

Toisessa katsauksessa todettiin, että Modafinil parantaa ensisijaisesti kognitiiviseen suhteessa toimeenpanovallan, varsinkin kun suunnittelu ja vaikeita ja monimutkaisia tehtäviä.


Yksi kaksoissokkoutetussa välillä aiheista tutkimusta Tutkimuksessa tarkasteltiin mahdollisia kognitiivisia lisääviä vaikutuksia Modafinil oli terve aikuisilla miehillä.


Todettiin, että Modafinil Käytä tehostettua merkittävästi osanottajien suorituskyky erilaisia neuropsykologisia testejä kuten visual hahmontunnistus, aluesuunnittelua ja -opastinta reaktio. Toisaalta vastata tietyt testit nähtiin vähentynyt, mikä viittaa siihen, että Modafiniili saattaa auttaa estää Impulsiivisuus ja vastaus tarkkuuden parantamiseksi.


Myös käyttäjien arvostelut kohteessa online nootropic foorumeilla, tässä tutkimuksessa ilmoitti tuntuu valpas ja tarkkaavainen on Modafiniili, ja joilla parantaa energian tasoilla.


Tarvitaan lisää tutkimusta tällä alalla koko määrittää vaikutuksia Modafinil voi olla terveille henkilöille parantaa kognitiivisia kykyjä.


5. Modafinil sivuvaikutuksia ja annokset


Modafinil pidetään turvassa vaarallisia sivuvaikutuksia, kun käytetään ohjeiden mukaan. On joitakin lieviä Modafinil haittavaikutuksia, joka voi ilmetä tavanomaisen käytön aikana.


Kautta varovainen lääketieteellisten tutkimusten huumeiden tutkijoiden on määritettävä mahdolliset haittavaikutukset, jotka voivat aiheuttaa Modafinil seuraavassa luettelossa:


Päänsärky
Pahoinvointi
Hermostuneisuus
Nuha (tulehdus nenän limakalvojen)
Ruokahaluttomuus
Ripuli
Nopea Painonpudotus
Unettomuus
Verenpainetauti
Suun kuivuminen
Oksentelu


Jotkut enemmän harvinainen, mutta vakava mahdollisia sivuvaikutuksia Modafinil ovat eri eri iho-oireet ja reaktiot, mukaan lukien edellä mainitut Stevens - Johnsonin oireyhtymä, lääkkeen haittavaikutus eosinofilia ja systeemisiä oireita (pukeutuminen) ja myrkyllisiä Epidermaalinen nekrolyysi (TEN).


Jos jokin näistä haittavaikutuksista ilmenee ottaen Modafinil pillereitä, ota lääkäriltäsi tai apteekista. Jos haluat käyttää näiden lääkevalmisteiden, Kysy lääkäriltä reseptiä tai tutkia, oletko oikeutettu Osta Modafiniili verkossa omassa maassa ilman reseptiä.


-Tarrat tarkoituksiin käytettynä Modafiniili on yleensä määrätty 200 mg / vrk annoksilla. Joskus pienempi annos 100 mg päivässä käytetään alkaa, ja sitten annosta nostetaan 200 mg vähitellen henkilöille, jotka saattavat riippua myös aloittaa täyden annoksen.


Eivät ole yleisesti Suositeltava annostus Modafinil tarrat pois käyttötarkoituksiin. Useimmat ihmiset seuraa samanlainen annokset määrätty annokset, tyypillisesti noin 200 mg / vrk.


Se on hyvä lukea Modafinil arvostelut ja käyttäjän kokemuksia ennen kuin otat ensimmäinen annos, jotta tiedät tarkalleen, miten tämä lääke saattaa vaikuttaa sinun.


6. Adrafinil vsModafinilvsArmodafinil

Adrafinil on yhdiste, joka on hyvin samankaltainen Modafinil rakenne ja käyttö. Kahden yhdisteet ovat hyvin samanlaisia molekyylirakenne; ainoa ero koostumuksessa on Modafiniili puuttuu amidi hydroksyyli-ryhmä, joka Adrafinil on.


Adrafinil toimii aihiolääke Modafinil. Tämä tarkoittaa, että se muuntaa Modafinil kehon ja sitten toimii samalla tavalla. Adrafinil todella löysi kaksi vuotta ennen Modafinil vuonna 1974 sama lääkealan yritys, joka havaittiin ensimmäisen kerran Modafinil.


Koska se on muunnetaan Modafinil kehossa, Adrafinil ei ole yhtä voimakas kuin Modafinil. Kaikki Adrafinil annos tätä lääkettä muunnetaan Modafiniili, useimmat muunnetaan passiivinen modafinilic happo.


Modafiniili on teknisesti 1:1 yhdistelmä kaksi enantiomers R-Modafiniilin ja S-Modafinil. Enantiomers ovat peilikuva versioita sama yhdiste; Siksi ne ovat samat eri molekylaaristen komponenttien, vain rakenne on erilainen.


Omasta Modafiniili R-enantiomeeri on tunnettu Armodafinil. Huumeiden Armodrafinil käytetään samaan tarkoitukseen kuin Modafiniili, nimittäin parantaa valveillaoloaika unihäiriöt ja uneliaisuus. Armodafinil puoliintumisaika on pidempi kuin Modafiniili, joka saattaa tehostaa joissakin tapauksissa.


Suosituin nimi tuotemerkin versio Armodafinil on Nuvigil, joka on tuottanut yritys Cephalon, joka valmistaa myös suosituin tuotemerkki versio Modafinil – Provigil.7. JosOsta aito Modafinil raaka-aine verkossa

Löydät monia Modafinil jauhe lähde verkossa, mutta on vaikea ostaa todellinen Modafinil raaka verkossa. On olemassa monia lähteitä myynti väärennettyjen tuotteiden markkinoille. Joten kun ostat Modafinil raaka, sinun täytyy valitarealiable lähde