Etusivu > Tietoa > Sisältö

Miten rekonstruoidaan ja ruiskutetaan kasvuhormoni?Alen Hao - HGH: n myyjä
Vastaus:
Nestemäisessä muodossa somatropiinimolekyylit ovat erittäin herkkiä. Ne helposti tuhoutuvat lämpöä (jopa huoneen lämpötilaa) ja voimakkaasti ravistellen. Jotkut varotoimenpiteet ovat tarpeen - älä pistä vettä suoraan jauheeseen voimakkaasti, älä pudota tai ravistele uudelleen liuotettua injektiopulloa, älä jäädytä sitä, äläkä jätä sitä jääkaapista pidempään kuin muutaman minuutin. Pidä pakastekuivattuja (kylmäkuivattuja) kasvuhormoni-injektiopulloja kylmässä.
1. Vesi:
Ihmisen kasvuhormoni voidaan liuottaa useisiin erilaisiin vesiin, mukaan lukien steriili bakteriostaattinen vesi (0,9% natriumkloridi), normaali suolaliuos (0,9% NaCl) tai tavallinen steriili injektionesteisiin käytettävä vesi. Jokainen toimii, mutta jos mahdollista, tavallista steriiliä vettä on käytettävä.
2. Ruiskut:
Vaikka HGH voidaan sekoittaa ja injektoida minkä tahansa ruiskun tyypin ja koon kanssa, insuliinityypit ovat sopivimpia. Jos mahdollista, anna ne 100 merkkiä sivulle. Se helpottaa HGH: n annostuksen määrittämistä.
3. HGH-sekoittaminen (rekonstituointi):
Poista muovikorkki injektiopullon yläosasta ja puhdista kumi lääketieteellisellä alkoholilla. Ota ja insuliiniruisku ja vedä siihen 1 ml vettä (100 merkkiä). Huomaa: riippumatta siitä, kuinka paljon käytät vettä (joko 1 ml tai 2 ml), seoksella on edelleen sama yleinen lujuus. Vesi on vain kuljetusmenetelmä HGH: lle. Jos käytät kaksinkertaista määrää vettä HGH-valmisteen käyttöön, sinun tulee käyttää kaksinkertaista määrä seosta, kun pistät itseäsi saman annoksen saamiseksi. Ihmiset käyttävät yleensä 1 ml, koska se sopii täydellisesti tavalliseen insuliinityyppiseen ruiskuun.
Sinulla on nyt 1 ml vettä ruiskuun. Työnnä neula injektiopullon kumisuojuksen läpi, mutta aseta se sivuttain niin, että vesi liukuu lasin sisäseinämään. Älä pistä suoraan jauheeseen voimalla, vaan anna veden liukua hitaasti.
Suurin osa valkoisesta jauheesta hajoaa muutamassa sekunnissa, mutta jäljelle jää hiukkasia. Älä ravista injektiopulloa yrittäen saada niitä liuottamaan. Jos olet kiire, voit ohjata injektiopullon varovasti sormiesi välissä. Jos teet tämän muutaman minuutin ajan, kaikki jauhe liukenee. Vaihtoehtoisesti voit antaa injektiopullon istua jääkaapissa 15 - 30 minuuttia. Siihen mennessä somatropiini liukenee kokonaan.
Ennen nestemäisen HGH: n vetämistä insuliiniruiskuun, anna injektiopullo muutaman kierroksen sormesi väliin sekoittaen liuos varovasti. HGH-injektiopullot ovat tyhjiössä (negatiivinen ilmanpaine), minkä vuoksi on vaikeampaa vetää neste ulos. Tyhjennyksen helpottamiseksi pistää täysi ruiskun ilmaa injektiopullon päähän (älä tee neste-kuplaa).
Jotkut käyttävät uutta ruiskua jokaiselle ruiskeelle, muut vetävät koko HGH-injektiopullon sisällön ruiskuun ja käyttävät sitä uudelleen useita kertoja, kunnes se on tyhjä. Päätös on sinun.
4. HGH-annos:
Jos lääkäri määrää sinulle somatropiinin lääkärille, noudata annosteluohjeita. Jos olet itse määrittänyt / antotavasi, annosohjeet ovat seuraavat:
2 IU päivässä käytetään anti-ikääntymiseen. Voit pistää sen milloin tahansa päivästä tai täynnä tai tyhjää vatsasta - sillä ei ole väliä. Voi olla edullisinta ottaa se aamulla tai ainakin muutaman tunnin ennen nukkumaanmenoa, koska keho vapauttaa oman endogeenisen kasvuhormoninsa, kun henkilö nukahtaa. Injektointi ennen nukkumaanmenoa saattaa vähentää kehon omaa vapautta - ryöstää sinulle ilmaisen bonusannoksen.
4 IU päivässä käytetään yleensä urheilijoille kehonrakennukseen, rasvan menetykseen ja yleiseen kuntoon. Jotkut ihmiset ottavat 6 IU: ta päivässä, mutta sitä korkeampi annos on haitallisempia sivuvaikutuksia. Rannekanavaoireyhtymä on sivuvaikutus, joka tavallisesti pakottaa urheilijan pienentämään annosta tai keskeyttämään syklin 2-3 viikkoa kunnes karpalo katoaa. On edullista levittää päivittäinen annos useisiin injektioihin koko päivän ajan. Esimerkiksi 2 IU aamulla ja 2 IU myöhään iltapäivällä.
8-16 IU päivässä käytetään nopeuttamaan elpymistä vakavien palovammojen tai vammojen jälkeen. Tämä on melko suuri annos, eikä sitä pidä jatkaa yli muutaman viikon ajan. Rannekanavaoireyhtymä luultavasti vaivaa käyttäjää, mutta nopeamman hyödyntämisen nimissä jotkut epämukavuudet voivat olla siedettäviä.
Henkilökohtaisesti räätälöity, itsetuhoinen HGH-annos
Kaikki välillä 2 ja 4 IU per päivä on hieno. Jokainen voi määrittää kehon oma haluttu annostus. Kun pääset rintasyövän oireyteen - se on sinun rajaasi. Pitkäaikainen käyttö on okei tuskin tuntua karpaloilta - näin tiedät, että HGH toimii, vaikka se ei häiritse sinua liikaa. Lyhyitä ajanjaksoja varten jotkut urheilijat päättivät sivuuttaa jopa voimakkaasti tuntemansa oireyhtymän ja jatkaa menoa kunnes tavoitteet saavutetaan.
Kasvanut kasvuhormonitasot tekevät kehosta myös sen kilpirauhashormonin käytön nopeammin. HGH: n käytön aikana On hyvä tarkistaa säännöllisesti kaikki hormonitasosi ja varmistaa, että kaikki on kunnossa. Jos kilpirauhaset ovat liian alhaisia, saattaa olla aika alentaa HGH-annostusta tai keskeyttää syklien jonkin aikaa.
Varoitus: HGH vaikuttaa suoraan henkilön verensokeriin. Jos sinulla on diabetes, sinun kannattaa kuulla ammattihenkilöä ennen kuin itse hoidetaan kasvuhormonia. HGH: n oton aikana insuliinipitoisuutesi on ehkä säädettävä. HGH: n aloittaminen, annostuksen muokkaaminen tai HGH-syklin päättäminen olisi muutaman päivän epävakaisuus. Diabetesta sairastavat potilaat saattavat haluta kasvaa asteittain haluttuun HGH-annokseen ja syklin lopussa kestää 2-3 viikkoa asteittain lopettamaan HGH-injektio.
5. HGH-injektiot:
Kasvuhormonia voidaan injektoida intramuskulaarisesti (IM) melko paljon lihakseen tai ihon alle (SQ) - ihon alle mahalaukun alueella. Injektiot vatsa-painikkeen yläpuolella ovat yleensä vähemmän tuskallisia kuin vatsa-painikkeen alle. Jokaista injektiota varten tulisi käyttää eri pistettä (jotta vältetään potentiaalisesti kehon rasvan tuottaminen - koska hgh: n uskotaan edistävän lokalisoitua rasvan vähenemistä).
SQ-injektioille purista ihoa abssiin, työnnä neula 30-45 asteen kulmaan ja pistele annos. IM-injektioissa työnnä neula kokonaan omaan olkapäähän tai lihakseen ja vapauta annos.
On sanottavaa, että SQ-injektioilla on paremmat vaikutukset johtuen siitä, että HGH on helpommin saatavissa sieltä. Henkilökohtaisesti en näe mitään eroa, imenyt IM tai SQ. Injektoiminen HGH lihaksensisäisesti on vähemmän epämiellyttävä minulle, joten niin teen sen.
6. HGH-syklin käynnistäminen tai lopettaminen
Internetin foorumeilla on monia väärinkäsityksiä kasvuhormonin asianmukaisesta käytöstä. Jotkut tulevat takaisin Internetin alkuun ja ovat yhä toistamassa ihmisiä, jotka "kuulivat ystävältä".
Jotkut ihmiset ajattelevat, että kasvuhormoni on otettava viisi päivää viikossa kahden päivän tauon välillä. Tämä on hölynpölyä, joka syntyi vain, koska takaisin päivinä HGH oli kohtuuttoman kallis ja kehonrakentajat pitkensivät sykliään ohittamalla päivää ja venyttämällä sitä niin kauan kuin heillä oli varaa. Ihmiskeho ei koskaan keskeytä sen endogeenisen kasvuhormonin tuotantoa.
Jotkut uskovat, että kasvuhormonisyklin alussa haluttu annostus tulee asteittain rakentaa asteittain ja lopettaa asteittain, kun henkilö on valmis lopettamaan sen. Kokemuksestani ei ole väliä, siirränkö sisään ja ulos tai aloitan ja pysäytän täydellä annoksella. Toisaalta minulla on muutaman päivän verensokerin epävakaus (äkillinen hypoglykemia), kun lopetan syklin. 2 päivän - 2 viikon kuluttua sykeni loppuun saaminen äkilliset nälänhätä (verensokeripisarat). Pidän karkkia, joka on kätevä tällaisille jaksoille. Se tapahtuu noin 3-5 kertaa 2 viikon aikana.