Etusivu > Tietoa > Sisältö

Kuinka käyttää raakaa trenboloniasetaattijauhetta oikein?

Kuinka käyttää raakaa trenboloniasetaattijauhetta oikein?


Tässä artikkelissa kerrotaan lähinnä siitä, miten käytät raakaa trenboloniasetaattijauhetta, toivottavasti se toimii sinulle.

Mikä on raa'an trenboloniasetaattijauhe?


Raw trenboloniasetaattijauhe, Trenbolone Acetate -raaka-aine, monet steoridituotteiden toimittajat ostavat raaka Trenbolone Acetate -jauhe toimittajalta , valmistetaan yleensä 150 mg / ml: n öljyinjektioiksi UGL: issä ja online-apteekista. Trenboloniasetaatti-jauheen lääkeaineena trenboloniasetaatti on yksi suosituimmista anabolisista steroideista tänään, ja se on myös yksi voimakkaimmista ja tehokkaimmista käytettävissä olevista steroideista. Lisäksi se on yksi monipuolisimmista, koska se toimii hyvin sekä irtotavarana että leikkausjaksoina. Jos harkitset Trenboloniasetaattia seuraavan kierroksen aikana, varmista, että ymmärrät, miten voit käyttää sitä vastuullisesti, jotta pysyt turvallisena.


Kemiallisessa mielessä trenboloniasetaatti on hieman muunnettu versio nandrolonin , emokemikaalin Deca Durabolin. Sellaisena voi odottaa monia samoja toimia. Tren-asetaatti sisältää kuitenkin muutamia muutoksia, jotka tekevät siitä uskomattoman suosittua.


Ensinnäkin tämä tuote ei aromatize tai muuntaa verenkiertoon estrogeeniksi. Tämä on hieno uutuus niille, jotka ovat erityisen herkkiä steroidien androgeenisille vaikutuksille. Toiseksi se sisältää lyhyen esterin, mikä tarkoittaa, että se alkaa työskennellä pian käytön jälkeen. Sen aktiivinen puoliintumisaika on vain alle kolme päivää, joten joka toinen päivä annostelu on paras. Ja monien muiden anabolisten steroidien esiintyminen vuosien varrella onkin onnistunut pysymään päällä käyttäjien kanssa kaikkialla. Mikä on raa'an trenboloniasetaattijauhe? asetaattijauhe, kuten:Nimi: Trenboloniasetaatti
CAS: 10161-34-9
Pitoisuus: 98% puhtaus
Molekyylikaava: C20H24O3
Molekyylipaino: 312,4
Sulamispiste: 90-92 ºC
Säilytyslämpötila: 0-6 ° C
Väri: Keltainen kiteinen jauhe trenboloniasetaatti jauhe6 hyötyä Raw Trenboloniasetaattijauheesta


Me kaikki tiedämme, että monet ihmiset ostavat Raw trenboloniasetaattijauhetta tai osta valmiiksi valmistettua Trenboloniasetaattia vain paremmasta tuloksesta kehonrakennukseen ennen kuin tiedämme, miten sitä käytetään. Ensimmäinen tietää enemmän raaka trenboloniasetaattijauheen etuja.


1. Nopea voitto ja säilyttää lihakset

Täällä on tosiasia sinulle.

"Proteiini on lihaksen rakennuspalikoita"

Trenboloniasetaatti on tärkeä tekijä proteiinisynteesissä - nopeus, jonka keho kehittää proteiineja.

Se tarttuu lihastenrakentamiseen kyvykkyyteen ja tuottaa anabolisia ominaisuuksia suurella nopeudella. Se ei vain auta lihasten parannuksia hitaasti solmua, mutta se myös säilyttää kaikki voitot, jos leikkaat. Se merkitsee myös sitä, että tren vähentää riski saada aikaan lihasten katabolia kovan harjoittelun aikana.


2. Voit auttaa sinua leikkaamaan

Puhumme painonpudotuksesta

Trenboloniasetaatti suojaa investointeja ja pyrkii pitämään voitot koko leikkausvaiheessa. Se myös kohottaa kehon rasvanpolttoa. Trenboloniasetaatti lisää aineenvaihduntasi pääasiassa siksi, että se koukkuutuu androgeenireseptoreihin.


3. Esiintyy kestävyyteen

Trenboloniasetaatti on huippuluokkaa, jolla voit punoittaa punasolusi. Älä unohda, että nämä kaverit ovat tärkeitä hapen kantajia verenkierrossa. Kun sinulla on enemmän O2, joka kiertää kehoa, voit työntää itsesi kauemmin - lisää kestävyyttä ja kestävyyttä uudelle tasolle.


4. Nollan aromaatio

Yksi trenboloniasetaatista ei muuttu estrogeeniksi, mikä tarkoittaa, että vedenpidätys ei saisi olla ongelma.

Kaikki trenboloniasetaatin voitot ovat vähärasvaisia, kiinteitä ja kuivia lihaksia. Trenoloniasetaatti antaa sinulle partakoneen terävän repäisykehon.Trenin kyky kuivua sinut ulos käytetään usein muilla tavoin. Se on tavallista, että tren on pinottu muiden roidien, kuten dianabol, yksi tunnetuksi vedenpidätys.


5. Voimahyödyt

Yksi trenboloniasetaatin eduista on se, että huomaat uskomaton voiman ja voiman lisääntymisen.


6. Tee enemmän ruokaa tehokkaasti

Trenboloniasetaatti auttaa sinua saamaan eniten ruokaa, jonka syöt.

Luonnonsa ansiosta train parantaa ravitsevia ravintoaineita entistä suurempaan arvoon.


Kuinka käyttää raa'an trenboloniasetaattijauhetta?


Viisikymmentä milligrammaa päivässä raakaa trenboloniasetaattijauhetta on hyvä annostus jollekin hänen ensimmäisestä sykestään tai joka on vielä vähemmän kuin, toisin sanoen, 20 kiloa yli hänen luonnollinen raja; kun taas 100 mg / vrk raa'an trenboloniasetaattijauhe voi olla parempi kuin edistyneempi käyttäjä, joka on jo saavuttanut enemmän kuin tämä. Joissakin tapauksissa annokset, jotka ovat niinkin alhaiset kuin 35 mg / vrk raa'an trenboloniasetaattijauhe, voivat olla edullisia johtuen käyttäjälle, jolla on epätavallinen herkkyys lääkkeelle yöhikoilun tai liiallisen CNS-stimulaation suhteen.

Raa'an trenboloniasetaattijauheannos


Minimi päivittäinen rakeinen Trenbolone Acetate -jauheannos on 50-100 mg. Ammattikäyttäjät voivat kuitenkin käyttää jopa 150 mg raakaa trenboloniasetaattipulveripäivää. Joissakin hyvin erityisissä tapauksissa, esimerkiksi silloin, kun käyttäjä näyttää jotain herkkyyttä, 35 m on suositeltava summa. Voit työskennellä läheisessä terveydentilasi kanssa ja tiedät, kuinka paljon annostus voi auttaa sinua saavuttamaan haluamasi kehonrakennustavoitteet .


Useimmille käyttäjille on kuitenkin erittäin suositeltavaa käyttää 50-78 mg raakaa trenboloniasetaattijauhetta päivässä, koska se pystyy tarjoamaan mahtavia tuloksia varsinkin, kun pinoat useita muita anabolisia steroideja. Ne, jotka käyttävät 150 mg: n suuruista annosta päivässä, ovat tärkein syy lisätä elimistössä tapahtuvaa stimulaatiota, mikä johtaa massavahvuuksiin ja lujuuteen.


Kuitenkin lujuuden ja massan maksimaalinen vahvistus säilyy optimaalisella tasolla, jos 100 mg: n raa'an trenboloniasetaattijauhetta päivässä otetaan. Skenaarioissa, joissa pienempi annos on otettu, otetaan toinen anabolinen steroidi, koska se auttaa varmistamaan, että tehokas sykli saavutetaan. Voit puhua h-terveydenhuollon asiantuntijoiden kanssa ja neuvoo parasta Trenbolone Acetate -annostusta riippuen kehonrakennuskohteista.

Raa'an trenboloniasetaattijauheannos


Raw trenboloniasetaattijauheen syklit


Raw trenboloniasetaattijauhe on yksi yleisimmistä saatavilla ja helpoin hallita kaikkia Tren-muotoja ja siksi yksi suosituimmista. Kun käytät tätä steroidia, sinun ei välttämättä tarvitse käyttää Trenbolone Hexahydrobencylcarbonate tai Trenbolone-Enanthate saavuttaa parhaat tulokset, vaikka olet vapaa käyttää niitä.

Basic-kierrokset raa'alle trenboloniasetaattijauheellePeruskierron aikana oikean annoksen tulisi olla 50 mg raakaa trenboloniasetaattijauhetta joka päivä, joka vuorokausi. Tämä voidaan säätää 75 mg raaka trenboloniasetaatti jauhe joka vuorotellen päivä, jos kehosi osoittaa toleranssia 50mg raa'an Trenbolone Acetate jauheannostus. Normaalissa tapauksissa oikea kesto on normaalisti 8 viikkoa, vaikka 12 viikkoa on hyväksyttävää riippumatta käytetystä annoksesta. Huomaa kuitenkin, mitä suurempi annos on, sitä suurempi riski merkittävistä sivuvaikutuksista, joten sinun pitäisi lukea tämä artikkeli oppiaksesi välttämään kaikki Tren A: n haittavaikutukset.


Jos kuitenkin käytät steroidia 12 viikon ajan, on aina hyvä olla jonkin verran kokemusta hormonista tai osallistua johonkin kilpailuun tai hyvin erityiseen tarkoitukseen. Steroidi pinoaa hyvin Dianabolin ja testosteronin kanssa syklin aikana, kun sinulla ei ole mitään erityistä toimintaa. Tren voi myös pinota hyvin testosteronia tai muita anabolisia steroideja, kuten Anavaria ja Winstrolia leikkausvaiheen aikana.

Kehittynyt raa'an trenboloniasetaattijauheen syklit


Jos sinulla on kokemusta steroidista, kehittynyt sykli sopii sinulle. Se alkaa 100 mg raaka Trenbolone Acetate jauhetta vuorotellen päivässä, mutta useimmissa tapauksissa on mahdollista säätää annostustasoja 100 mg raaka trenboloniasetaattijauhetta päivittäin käytön aikana.


Ei kuitenkaan ole suositeltavaa käyttää trenboloniasetaattia päivittäin, jos olet off-season-urheilija, koska se vain aiheuttaa jonkin verran lisättyä fyysistä stressiä, joka ei ole välttämätöntä. Voit kuitenkin käyttää päivittäisiä annoksia 100 mg raa'an Trenbolone Acetate -jauheen ruokavalion aikana ja erityisesti kilpailusi aikana.


Paras Trenbolone-sykli off-season on 100mg joka vuorokausi ja se voidaan yhdistää hyvin testosteroni ja Dbol. Pitkälle kehitetyille käyttäjille suositellaan päällekkäistä menetelmää, mikä tarkoittaa sitä, että voit täydentää Deca-Durabolinia ja testosteronia 12 viikon ajan.


Deca on peruutettava viikolla 12 ja voit tarttua vain testosteroniin ja trenboloniin. On loputtomia vaihtoehtoja, kun on kyse leikkaamalla Trenboloni asetaatti sykli tai ruokavalio ja tämä voi olla todella jännittävä. Paras neuvo on valita aina oikea vaihtoehto sinulle sopivaksi ja käyttää steroidia suosituksen mukaisesti.


Raw trenboloniasetaattijauheen syklit
Sivuvaikutukset raa'an trenboloniasetaatti jauhe sinun pitäisi tietää


Kaikki anaboliset steroidit ovat negatiivisia. Sama pätee raa'an trenboloniasetaattijauheen käyttöön. Ole erityisen varovainen haittavaikutusten varalta ennen kuin otat sen. Valmisteen Trenbolone Acetate jauheen käyttö saattaa sisältää:


  • Hiustenlähtö

  • Korkea verenpaine

  • levottomuus

  • Unettomuus

  • Libido-ongelmat

  • Yöhikoilut

  • Nopea sykeToinen potentiaalinen haittavaikutus raa'asta trenboloniasetaattijauheesta (kuten muiden anabolisten ja androgeenisten steroidien kanssa) on gynekomastian kehittyminen - lähinnä miesten boobs. Tämä sivuvaikutus johtuu anabolisten ja androgeenisten steroidien androgeenisten ominaisuuksien aiheuttamasta progestiinisynteesistä.


raa'an trenboloniasetaattijauheen haittavaikutuksia ei aina voida helposti hallita. Anabolisten ja androgeenisten steroidien liiallinen käyttö ja väärinkäyttö voivat vahingoittaa sydäntä, maksa ja muita tärkeitä elimiä.


On tärkeää ymmärtää, kuinka voimakas hormoni on, ja pidä mielessä ennen rakeita trenboloniasetaattijauheen mahdollisia sivuvaikutuksia.

Raw trenboloniasetaattijauhe Review


Ennen kuin voit kokeilla raa'an trenboloniasetaattijauheen sykli on tärkeää ymmärtää, mitä Raw Trenboloniasetaatti jauhe on.


Kemikaalisesti se on 19-nor-luokan steroidi ja tarjoaa androgeenisiä ja anabolisia etuja, joita muut steroidit painavat kovasti. Molekyylipaino on 60.0524 (ester) ja 270.3706 (emäs). Kun otetaan huomioon sen kemiallinen koostumus, ei pitäisi olla yllättävää, että trenbolonin tulokset ovat erittäin tyydyttäviä.


Trenboloniasetaatti myytävänä on se, mitä useimmat ihmiset etsivät, koska se on yleisimmin käytetty trenboloni. Yhdessä nimeltään Tren A, se tulee yleensä ruiskeena synteettisenä, jonka tarkoituksena on rakentaa voimaa ja massaa.


Ennen kuin ostat trenboloniasetaattia, muista, että se johtaa androgeenisen aktiivisuuden lisääntymiseen ja rajoitettuun estrogeeniseen aktiivisuuteen.


Mikä tekee tästä houkuttelevan urheilijoille, nämä trenbolonin steroidit eivät johda estrogeenien aromatisaatioon. Edut etenkin tren-syklit johtavat lihasten ja voimien lisääntymiseen, kun proteiinisynteesi on vahvistettu. Trenboloni A on erityisen hyödyllinen urheilijoille, jotka ovat syklin leikkaavassa osassa.