Etusivu > Tietoa > Sisältö

Miten olla turvallinen, milloin ostaa steroideja raakajauhetta kansainvälisestä raaka-lähteestä?


1. Taloudellinen turvallisuus


A. Suurempi järjestys

Kuten tämän piirin sanonta, älä yritä enemmän rahaa kuin voit menettää. Jokainen osto ulkomaille on vaarassa, varsinkin näinä päivinä. Liian monta tietoa tai verkkosivustoja tai henkilökohtaisia henkilöitä kutsutaan g2g-lähteiksi. Mutta ehkä ne ovat vain yksi henkilö "yritys". Kun olet maksanut rahaa enemmän kuin heidän sijoituksensa. Yhtiö tai lähde häviää silmästäsi. Ehkä voit sanoa, että 3-5 Bitcoin voi ostaa jaloja tai aseita, jopa elämää. Mutta se on menetyksen menetys peli.


Ovatko he poistuneet tästä ympyrästä? Ei voi. Heillä voi olla uusi nimi verkkosivustosta tai yrityksestä ja mennä samaan yritykseen. Uusi G2G-lähde tulee maahan. Joten älä koskaan yritä investoida kauppaan enemmän kuin voit menettää.

 

Sitten, kuinka tehdä tällaiset irtotavaratilaukset? Tavata lähde tai pitää jotain, jota ne kiinnittävät paljon rahaa takuuseen. Ennen massatilausta jokainen yrittää pieniä tilauksia testata puhtautta, palvelua, toimitusta jne.


Näiden viestien aikana saatat saada hänen kuvia, perheen kunnosta, sijainnista ja muista asioista, joita hän on huolehtinut. Sitten tapaamaan häntä jonnekin. Toimisto tai tehdas voi olla väärennetty. Älä ota niitä osaksi takuuta, mutta heidän perheensä.


Lisäksi, jos se on todellinen yritys, he saattavat olla jäsenyyttä tai sponsorointia jonnekin. Tällaiset kustannukset ovat korkeat ja huolestuneita. Lähde voi olla huolissaan niistä jollakin tavalla.


B. Normaali järjestys

Vahvista kaikki kustannukset ennen kuin maksat tilauskustannuksista. Mahdollisia, mutta ei mainituista kustannuksista, kuten reship-tavaroiden kustannuksista, reship-toimituskustannuksista, tulleista, osoitteen muuttumisesta aiheutuvista kustannuksista, tavaroiden palauttamisesta aiheutuvista kustannuksista, reship-kustannuksista, ei tullien syistä, testauskustannuksista jne. oikea lähde voi osallistua niihin pitkäaikaisen suhteen rakentamiseen kanssasi. Mitä he tekevät on olla arvostettava yritys, mutta ei kerta-aikainen osto "lähde".


C. Maksu


Paypal on todella hyvät maksutavat, mutta sitä harvoin kuullaan mistään lähteestä, joka hyväksyy Paypalin. Nämä tavarat eivät ole suojassa Paypalin sääntöjen mukaisesti.


Myös TT / Bank-johdin on hieno. Koska vastaanottavan yrityksen nimi on rekisteröity, lähteellä täytyy olla suhde kyseiseen nimeen. Se auttaa jotain rakentamaan luottamusta.


Bitcoin on useimpien lähteiden suosituin maksu, nimettömälle rekisteröinnille, siirtämiselle ja poimimiselle.


WU / MG ovat yleisesti käytössä. Se on helppo saada joku maksaa, mutta myös noutaa se.


Riaa käytetään yleisesti Euroopassa. Kiinassa se hyväksyy myös joidenkin lähteiden lähes yhtä paljon kuin WU / MG.


Loppujen lopuksi voit päästä käteviin tapoihin. Rahan suojaamiseksi ehdotukseni on olla ensin TT / Bank-langalla, sitten bitcoinilla. WU / MG / Ria on aina paljon maksu.

2. Tietoturvallisuus


Riippumatta ja aina, henkilökohtainen turvallisuus tulee ensimmäinen.

A. Sähköposti:

Turvallinen sähköposti ja ilmainen sähköposti ovat helppoja saada ja niillä on hyvin vähän tai ei lainkaan kustannuksia. Niiden aikana suositellaan protonmailia ja tutanatoa sekä turvallista postia. Aina kun rekisteröit uuden postin, yritä tehdä ne säännöllisesti eikä yhteyttä muihin tietoihisi.


Yritä vaihtaa käytetty sähköposti 2-3 kuukauden välein. Ja jos mahdollista, kaksi tai kolme sähköpostia käytetään yhdessä, eikä kukaan niistä ole täydellisessä viestinnässä lähteisiisi tai asiakkaisiisi.


Varoitus: Jos jokin lähde ottaa yhteyden harvoin käytettyyn sähköpostiin, tämän sähköpostin tai henkilötietojesi on vuotanut ulos, jonka olet ottanut yhteyttä aiemmin. Tai he ovat samoja ihmisiä vain eri nimillä.


Information safety with SZOB-www.ok-biotech.com.jpg


B. Whatsapp / Skype / Line / wickr / jne

Näitä työkaluja käytetään nykyään yhä enemmän kaikille. Ja kyllä, he ovat paljon helpompia keskustelemaan joidenkin kanssa. Mutta siellä on liikaa raitoja.


Meidän ehdotuksemme ei ole saada aikaan täydellistä viestintää yhdellä tavalla. Ja jos mahdollista, yritä saada selville toisten ihmisten nimet. Ehkä se on vain eräänlainen itseluottamus. Yritämme tehdä parhaamme.


C. Laitteet

Puhelimen tai kiintolevyn vaihtaminen säännöllisesti. Puhelimen tiedot saattavat liittää liian paljon odotettua. Ja ne eivät ole kalliita näinä päivinä, varsinkin vertaamalla sitä, mitä teemme.


D. Vastaanotin ja osoite

Tuomari aineet ihmiset väittävät todisteita. Jauhe- ja viimeisteltyjen pyydysten varaston lisäksi vastaanottimen ja osoitteen on oltava poliisin näkyvissä jo kauan ennen. Ehdotuksemme ovat:

Voit vuokrata postilaatikon ja jättää leikkauksen siellä vastaanottamaan paketti. Olet viaton saadaksesi paketin.

Jotta tietty suhde postitse / kuriiriasemalle.

Jotta saisimme lisää vaihtoehtoisia vastaanottimia ja osoitteita riskin hajauttamiseksi. Jokainen vastaanotin ei yritä saada yli 1-2 kansainvälistä pakettia.

Antakaa paketti asemalle ja odota muutama päivä turvallisuuden varmistamiseksi.

Osoitteen muuttaminen, kun paketti saapuu ja vahvistaa turvallisuuden.

Älä pakota pakettia muutama päivä paikoillasi.


Loppujen lopuksi nämä asiat eivät ole liian vakavia, verrattaessa terroristeihin tai huumeisiin jne. Lain puolelta omistaja tai kokki saattaa joutua hienoihin ja koulutustiloihin valtioiden tai maiden mukaan.