Etusivu > Tietoa > Sisältö

Historia steroideja


( Alen Haon myyntipäällikkö Shenzhen OK Biotech Technology Co., Ltd. (SZOB) )
Steroidien historia on runsaasti upotettu ja kulkee pitkään ja syvään, joka ulottuu pitkälti lyhyimpien syvyyden loppuun. Anabolisten steroidien nykyaikainen historia, voimme sijoittaa alun hyvin 1900-luvun alussa, mutta jos syvennämme syvemmälle, voimme palata vieläkin pidemmälle, mutta todellisen historian ymmärtämiseksi meidän on palattava muinaiseen Kreikkaan ja vasta silloin voimme täysin ymmärtää anabolisten steroidien suuruuden ja vaikutuksen historian aikana.

Vanha alku
Anaboliset steroidit eivät saaneet maailmanlaajuista yleisöä vasta 1900-luvulla, mutta puhtaan testosteronin käyttö voidaan jäljittää alkuperäisiin olympialaisiin; pitää mielessä, se on hormoni testosteroni, jonka kaikki anaboliset steroidit ovat perusta. Varhaiset olympialaiset, joita kutsumme modernin yleisurheilun isiksi, tiedettiin nauttivan eläimen kivekset ennen kilpailua; joskus pitkiä aikoja ennen niiden tapaamista. On epävarmaa, että esi-isämme ymmärtävät, mitä he tekivät, mutta he olivat oikealla tiellä. Ei voi olla apua, mutta ihmetellä, kuka ensin ajatteli tätä uutta ideaa ja ajatus syödä raakoita eläimen kivekset riittää tekemään minkä tahansa vatsahduksen, mutta kuten nyt voidaan sanoa sama; jos on olemassa etu, jos ihmiset löytävät sen ja tarttuvat kiinni. Jos otamme sen paljaalle iholle ja luille, "Sports Doping" on ollut tuhansia vuosia.

New Age
Vuonna 1849 ihminen, jota kutsumme modernis-endokrinologian isäksi, Saksan Arnold Adolph Berthold poistui ensimmäisen kerran kavioilta Cockerelistä, lintulajista ja päätteli, että haitallinen vaikutus johti lajin yhteisten urosominaisuuksien menetykseen. Tämä johti mieluummin ymmärrystä miesten kivesten merkityksestä, sillä ne kantavat mukanaan tarpeellisia tekijöitä, jotka yksinkertaisesti tekevät miehiä.

Berthold otti kokeilunsa askelta poistamalla Cockerelsin kivekset ja siirtämällä ne vatsaan. Tällä tavoin hän päätti, että lintujen seksuaaliset toiminnot eivät suurelta osin vaikuttaneet, vaan muodostui suuri joukko kapillaareja, jotka johtivat siihen johtopäätökseen, millä tavalla kivekset toimivat korreloituna veren kanssa.

Bertholdin kokeilut eivät anna periksi anabolisten steroidien ymmärtämisen lisäämiseksi, vaikka Bertholdin kokeet eivät heijastaisi valoa, joka olisi verrattavissa tuleviin, mutta se oli ensimmäinen askel kohti ymmärrystä ja jota ei pidä unohtaa.

D-Anabol 25
Todellinen alku
Jotta jäljitettäisiin steroidien historiaa, kun tunnemme ne tänään, meidän on ensin lähdettävä takaisin vuoteen 1931 saksalaiselle kemistille Adolf Butenandtille. Tässä vaiheessa ymmärrettiin suurelta osin Bertholdin ansiosta miesten hormonien merkitys ja vaikutukset, mutta Butenandt oli ensin löytänyt keinon spekuloida ja puhdistaa androstenonin hormoni; hän teki niin poistamalla hormonin vain muutama litra virtsan. Tämä oli uraauurtava saavutus ja vain läpimurron alku, koska seuraavien vuosien aikana anaboliset steroidit todella syntyisivät ja kehittyisivät.

Pian Butenandtin tuloksen jälkeen toinen saksalainen kemisti Leopold Ruzicka kehitti keinon hormonien syntetisoimiseksi, jotta se olisi turvallista ihmisen käyttöön. Pian tämän läpimurron jälkeen lumipallo asennettiin ja vuonna 1935 Ruzicka yhdessä Butenandtin kanssa koottiin ensimmäisen testosteronin synteettisen erän. Tämä oli epäilemättä aikakausien aikakausi, kun kyse on anabolisten steroidien käytöstä ja sen historiasta. Löydöt olivat niin syvällisiä, että sekä Butenandt että Ruzicka saivat Nobelin palkinnon vuonna 1939 heidän kemian työstään. Kierrä pääsi ympärilläsi; Nobel-palkinto myönnettiin anabolisten steroiditutkimusten vuoksi; koska me havaitsemme anabolisia steroideja tänään, joka on mielenkiintoista!

Tutkimus jatkuu ja 1930-luvun lopulla ensimmäiset testosteroni-propionaatti-injektionesteet annettiin ihmisille ja Neuvostoliitossa 1940-luvulla anabolisten steroidien käyttö oli yleistynyt. 1940-luvulla Neuvostoliitto oli hallitseva voima yleisurheilussa anabolisten steroidien käytön ansiosta, mutta tämä hallitseva asema oli lyhytaikaista kuin tohtori John Ziegler, Yhdysvaltain olympiajoukkueen lääkäri löysi keinon pian kehittää metandrostenoloni; tiedät sen Dianabol tai Dbol. Ciba Pharmaceuticals julkaisi ensimmäisenä lääkettä ja 1958 Dianabol hyväksyttiin FDA ihmisen käyttöön. Ciba ei pysähdy siellä, tosiasiassa tämä avaa oven tuhansille kokeille synopolymeerien anabolisten steroidien ja johdannaisten syntetisoimiseksi.

Continune

Osta raaka steroidijauhe, Lisätietoja osoitteessa
Sähköposti: alen@ok-biotech.com
amy@ok-biotech.com
Skype: elää: alen_358
WhatsAPP: +8618902484839
Www.ok-biotech.com