Etusivu > Tietoa > Sisältö

Cetilistat arvostelua, annostus, haittavaikutuksia

Cetilistat arvostelua, annostus, haittavaikutuksia


1. mikä on Cetilistat, cetilistat arvostelut


Cetilistat on lihavuuden huumeiden (laihtuminen) kehittänyt brittiläinen tieteellisen tutkimuksen yritys, Alizyme Therapeutics toistakymmentä vuotta sitten. Cetilistat on uusi, suullisesti aktiivinen, ruoansulatuskanavan ja haiman lipaasi estäjä. In vitro tutkimukset cetilistat estää ihmisten haiman lipaasi IC50-arvoa alhainen nanomolar alueella. Vaiheen II kliinisessä tials lihavilla potilailla ja lihavilla potilailla, joilla on tyypin 2 diabetes, cetilistat antaa 12 viikkoa merkittävästi alentunut ruumiinpaino, seerumin LDL (LDL) ja kokonaiskolesteroli verrattuna lumelääkettä. Lihavilla potilailla oli vähintään 5 prosenttia perusaikataulun kehon painon aleneminen osuus oli suurempi kaikki aktiivisen aseiden verrattuna lumelääkettä.
2. mikä on cetilistat jauhe


Cetilistat jauheraaka cetilistat, tunnetaan myös nimellä Cetislim, aina voi käyttää tehdä laihtuminen tuote, lihavuuden hoitoon. Cetilistat jauhe on valkoinen jauhe, jossa CAS nro 282526-98-1.


Cetilistat jauhe kuvaus
NimiCetilistat, cetislimcetilistat powder CAS No.282526-98-1
CAS-nro282526-98-1
Puhtaus>99%
Valmistajawww.OK-Biotech.com
Luokanlääkelaatua
PakettiFolio laukku tai määritetyn asiakkaan
Toimituskuluessa maksun jälkeen 12 tuntia
Toimitus mehtodDHL, Fedex, EMS, postitse, remail... jne
MaksuehtoWesternUnion, MoneyGram, Bticoin, pankkisiirto

3. Cetilistat vaikutusmekanismi


Cetilistat on lipaasi estäjä ja samanlainen vaikutustapa Rochen lihavuuden lääkehoito Orlistatin, joka sai viranomaishyväksynnän vuonna 1997. Cetilistat vaikutusmekanismi nämä lääkkeet toimivat maha-suolikanavan estää lipaasit jakautuminen ravinnon rasvojen osallistuvia entsyymejä. Estämällä jakautuminen ja myöhemmin imeytymistä rasvat suolistosta, lipaasi estäjät vähentävät rasvan saanti ja kaloreita, siten elintarvikkeen laihtuminen.

Koska onnistunut hallinta lihavuuden todennäköisesti säätää pitkän aikavälin määrätty lääkitys, cetilistat voi olla etuja kaupan lihavuuden huumeita osalta parempi suvaitsevaisuutta
4. Cetilistat annostus


Cetilistat raaka-aine käytetään tekemään cetilistat kapselia. Tavallisesti cetilistat kapselit on tarjolla 60 mg: n vahvuus. Cetilistat annos/cetilistat annos on yksi kapseli jokaisen aterian. Älä jätä aterioita ja älä ota enemmän lääkkeitä kuin määrätty. Kun cetilistat ruoan kanssa voi auttaa estää rasvan imeytymistä kehoon ruoasta.

Cetilistat tavoitteena on tarjota kaksisuuntainen menetelmä laihdutus ja terveys. Ensinnäkin se estää rasvan, kuten edellä mainittiin. Toiseksi tämä menetelmä laihtuminen on yhdistetty pieni kalori ruokavalio useita ruoka rajoituksia. Ajatuksena on myös estää kehon ottaen enemmän elintarvikkeita, jotka voidaan kääntää rasvaa. Antamalla kehon ruokaa se voi käyttää polttoaineena henkilö on enemmän energiaa ja kiihdyttää aineenvaihduntaa.

Käyttämisen lisäksi lääkitys ja ruokavalio, henkilö on kehitettävä parempi yleinen elämäntapojen. Tämä sisältää, syödä oikein, osa valvonta ja päivittäinen liikunta. Mukautetun toimintasuunnitelma voidaan kehittää potilaan ja lääkärin.

5. Cetilistat haittavaikutuksia


On olemassa joitakin mahdollisiacetilistat haittavaikutuksiase voi kehittyä käyttäessäsi Cetilistat. Niissä nenän tukkoisuus ja kylmä kaltaiset oireet. Monet potilaat kokevat kuin he ovat vessassa usein ja ne ovat löysät ulosteet. Halu käyttää kylpyhuone voi olla hätä tällaiseen tilanteeseen tämän lääkityksen.


Syö runsaasti rasvaa lisää edellä mainittuja sivuvaikutuksia. Tällainen ruokavalio voi myös johtaa vakavia vatsakipu ja ruoansulatushäiriöt. Varmista, että voit vain osallistua liikuntaan, lääkäri sanoo, voit tehdä. Kuntosi kasvaa ja paino pienenee voit lisätä vaikeampaa liikunnan yhdistelmä.


Yksilöt, joilla on diabetes tai sydänvaivoja välttämättä pysty ottamaan lääkkeensä. Varmista, että olet neuvotella lääkärin kanssa kaikki terveyteen liittyviä ongelmia. Heidän on myös tiedettävä, lääkkeitä tai olet jo ottamaan rohdosvalmisteita.