Etusivu > Tietoa > Sisältö

Osta trenboloniasetaattijauhe verkossa, puhtaus> 99%

Osta trenboloniasetaattijauhe verkossa, puhtaus> 99%


SZOB blogin navigointi

 

1. Mikä on trenboloniasetaattijauhe kuten? 2. Osta trenboloniasetaattijauhe verkossa
3. Kuinka olla varma, milloin ostaa trenboloniasetaattijauhetta verkossa? 4. Kuinka varastoida trenboloniasetaattijauhetta
5.Miksi sekoitetaan trenboloniasetaattijauhetta 6.Trenbolone asetajauheen arvosteluja

 

1. Mikä on trenboloniasetaattijauhe kuten?


On olemassa monia ihmisiä ostamaan trenboloniasetaattijauhetta verkossa, mikä on trenboloniasetaattijauhe kuten? Tren ace-asetaatti on tärkein ruiskeena trenboloniasetaatti, trenboloniasetaatti synonyymit ovat: Revalor-H Trenboloniasetaatti, trenboloniasetaatti 98% Min (Revalor-H), trenboloniasetaatti API, trenboloniasetaatti (Revalor-H), trenboloniasetaattiliuos; Trenboloniasetaatti (Finaplix H / Revalor-H); Trenboloniasetaatti / Finaplix; 17- (asetyylioksi) - (17-beta) -estra-11-trien-3-oni. CAS-nro on 10161-34-9, MF: C20H24O3, MW: 312,4, EINECS: 233-432-5, Sulamispiste: 90-92 ° C, varastointilämpötila. 0-6 ° C: ssa. Trenboloniasetaattijauheen tuntemus on keltainen jauhe.Osta trenboloniasetaattijauhetta verkossa
Nimi Trenboloniasetaattijauhe, trenboloni jauhe, trenboloniasetaattiraaka-aine
CAS-nro. 10161-34-9
synonyymit Revalor-H Trenboloniasetaatti, trenboloniasetaatti 98% Min (Revalor-H), Trenboloniasetaatti API, Trenboloniasetaatti (Revalor-H), Trenboloniasetaattiliuos, Trenboloniasetaatti (Finaplix H / Revalor-H), Trenboloniasetaatti / Finaplix; - (asetyylioksi) - (17-beeta) estra-11-trien-3-oni
Puhtaus > 98%
Molekyylipaino 312,4
Molekyylikaava C20H24O3
Ulkomuoto Keltainen kiteinen jauhe
Arvosana Farmaseuttinen laatu
MOQ 10g
Valmistaja www.ok-biotech.com
Toimitus 12hours maksun jälkeen
varastointi viileä ja kuiva paikka, pidä poissa voimakkaasta valosta ja lämmöstä
Säilyvyys 3 vuotta kun se on tallennettu oikein
Trenboloniasetaatti jauhe kuva

            

                  ostaa trenboloniasetaattijauhetta verkossa        trenboloniasetaattijauhe     10161-34-9 tren ace jauhe2. Osta trenboloniasetaattijauhe verkossa


Miksi niin monet ihmiset haluavat ostaa trenboloniasetaattijauhetta verkossa? On monia etuja ostaa trenboloniasetaattijauhe verkossa. Saattaa sisältää:


● Trenboloniasetaattijauheen kilpailukykyinen hinta.

Trenboloniasetaattijauhe on injektoitavien trenboloniasetaatin tärkein ainesosa ja helposti valmistettavissa oleva trenboloniasetaatti trenboloniasetaattijauheella. Vaikka trenboloniasetaatin hintaluokassa on erilainen markkinoilla, mutta jauheen hinta on useita kertoja halvempaa kuin valmiin tuotteen. Jos valmistaja ostaa trenboloniasetaattijauhetta, välittäjälle ei ole hintaeroa, laatu ja hinta ovat paremmat. Ja trenboloniasetaattijauhevalmistajalle varmista, että mitä enemmän ostat, sitä enemmän alennusta saat.


● Luotettava laatu.

Rekisterinvalmistajat, joka tuottaa jokaisen erän, on tiukat laatuvaatimukset. Ja siellä on tiukka laadunvalvontaprosessi, jotta varmistetaan kunkin erän laatua. Voit pyytää valmistajalta toimittamaan testausselosteet tai muu huomautuksen viitteeksi. Kun haet valmistajaa, ei ole negatiivista kommenttia. Kuvittele, että kun ostaat valmiin tuotteen markkinoilla, et tiedä, mitkä ovat todellisia ainesosia, ei ole varma, onko muita ainesosia, jotka vaikuttavat kehoon tai eivät.


● Toimitus turvallisesti

Osta trenboloniasetaattijauhe verkossa on turvallisempaa kuin ostaa omassa maassasi. Mutta trenboloniasetaattijauheen valmistajalla on oltava vahvuus turvallisen kuljetuksen varmistamiseksi. Miten määrität, onko trenboloniasetaattijauheen toimittajalla vahvuus? Voit tilata pienen määrän tai näytejärjestyksen testata ensin laadun ja lähetyksen tarkistamisen jälkeen ja ostaa sen jälkeen suuren määrän.3. Kuinka olla varma, milloin ostaa trenboloniasetaattijauhetta verkossa?


Kiinasta on tullut steroidien ensimmäinen lähde eikä ole merkkejä siitä, että se saisi pian lopettaa ensimmäisen paikan. Se toimittaa AAS: n maailmanlaajuisesti, ja sen osuus on suurin myös muissa Euroopan maissa ja Venäjällä. Ne, jotka käyttävät homebrew-steroideja, haluaisivat tietää, mistä jauheen toimittajista Kiinasta voidaan luottaa, mikä monista niistä tarjoaa aitoja jauheita ja mikä on parempi välttää. Kuinka olla varma, milloin ostaa trenboloniasetaattijauhetta tai muuta steroidien raaka-ainetta kansainvälisestä raaka-lähteestä?


1) Rahoitusturvallisuus

A. Suurempi järjestys

Kuten tämän piirin sanonta, älä yritä enemmän rahaa kuin voit menettää. Jokainen osto ulkomaille on vaarassa, varsinkin näinä päivinä. Liian monta tietoa tai verkkosivustoja tai henkilökohtaisia henkilöitä kutsutaan g2g-lähteiksi. Mutta ehkä ne ovat vain yksi henkilö "yritys". Kun olet maksanut rahaa enemmän kuin heidän sijoituksensa. Yhtiö tai lähde häviää silmästäsi. Ehkä voit sanoa, että 3-5 Bitcoin voi ostaa jaloja tai aseita, jopa elämää. Mutta se on tappio menetykselle. Voivatko he lopettaa tästä ympyrästä? Ei voi. Heillä voi olla uusi nimi verkkosivustosta tai yrityksestä ja mennä samaan yritykseen. Uusi G2G-lähde tulee maahan. Joten älä koskaan yritä investoida kauppaan enemmän kuin voit menettää.


Sitten, kuinka tehdä tällaiset irtotavaratilaukset? Tavata lähde tai pitää jotain, jota ne kiinnittävät paljon rahaa takuuseen. Ennen irtotavaran tilaa jokainen yrittää pieniä tilauksia testata puhtautta, palvelua, toimitusta jne. Näiden viestien aikana saatat olla hänen kuvia, perheen kuntoa, sijaintia ja muita asioita, joita hän välittänyt. Sitten tapaamaan häntä jonnekin. Toimisto tai tehdas voi olla väärennetty. Älä ota niitä osaksi takuuta, mutta heidän perheensä.


Lisäksi, jos se on todellinen yritys, he saattavat olla jäsenyyttä tai sponsorointia jonnekin. Tällaiset kustannukset ovat korkeat ja huolestuneita. Lähde voi olla huolissaan niistä jollakin tavalla.

B. Normaali järjestys


Vahvista kaikki kustannukset ennen kuin maksat tilauskustannuksista. Mahdollisia, mutta ei mainituista kustannuksista, kuten reship-tavaroiden kustannuksista, reship-toimituskustannuksista, tulleista, osoitteen muuttumisesta aiheutuvista kustannuksista, tavaroiden palauttamisesta aiheutuvista kustannuksista, reship-kustannuksista, ei tullien syistä, testauskustannuksista jne. oikea lähde voi osallistua niihin pitkäaikaisen suhteen rakentamiseen kanssasi. Mitä he tekevät on olla arvostettava yritys, mutta ei kerta-aikainen osto "lähde".


C. Maksu

Paypal on todella hyvät maksutavat, mutta sitä harvoin kuullaan mistään lähteestä, joka hyväksyy Paypalin. Nämä tavarat eivät ole suojassa Paypalin sääntöjen mukaisesti.

Myös TT / Bank-johdin on hieno. Koska vastaanottavan yrityksen nimi on rekisteröity, lähteellä täytyy olla suhde kyseiseen nimeen. Se auttaa jotain rakentamaan luottamusta.

Bitcoin on useimpien lähteiden suosituin maksu, nimettömälle rekisteröinnille, siirtämiselle ja poimimiselle.


WU / MG ovat yleisesti käytössä. Se on helppo saada joku maksaa, mutta myös noutaa se.

Riaa käytetään yleisesti Euroopassa. Kiinassa se hyväksyy myös joidenkin lähteiden lähes yhtä paljon kuin WU / MG.

Loppujen lopuksi voit päästä käteviin tapoihin. Rahan suojaamiseksi ehdotukseni on olla ensin TT / Bank-langalla, sitten bitcoinilla. WU / MG / Ria on aina paljon maksu.

2) Tietoturvallisuus

Riippumatta ja aina, henkilökohtainen turvallisuus tulee ensimmäinen.


A. Sähköposti:

Turvallinen sähköposti ja ilmainen sähköposti ovat helppoja saada ja niillä on hyvin vähän tai ei lainkaan kustannuksia. Niiden aikana suositellaan protonmailia ja tutanatoa sekä turvallista postia. Aina kun rekisteröit uuden postin, yritä tehdä ne säännöllisesti eikä yhteyttä muihin tietoihisi.

Yritä vaihtaa käytetty sähköposti 2-3 kuukauden välein. Ja jos mahdollista, kaksi tai kolme sähköpostia käytetään yhdessä, eikä kukaan niistä ole täydellisessä viestinnässä lähteisiisi tai asiakkaisiisi.

Varoitus: Jos jokin lähde ottaa yhteyden harvoin käytettyyn sähköpostiin, tämän sähköpostin tai henkilötietojesi on vuotanut ulos, jonka olet ottanut yhteyttä aiemmin. Tai he ovat samoja ihmisiä vain eri nimillä.


B. Whatsapp / Skype / Line / wickr / jne

Näitä työkaluja käytetään nykyään yhä enemmän kaikille. Ja kyllä, he ovat paljon helpompia keskustelemaan joidenkin kanssa. Mutta siellä on liikaa raitoja.

Meidän ehdotuksemme ei ole saada aikaan täydellistä viestintää yhdellä tavalla. Ja jos mahdollista, yritä saada selville toisten ihmisten nimet. Ehkä se on vain eräänlainen itseluottamus. Yritämme tehdä parhaamme.


C. Laitteet

Puhelimen tai kiintolevyn vaihtaminen säännöllisesti. Puhelimen tiedot saattavat liittää liian paljon odotettua. Ja ne eivät ole kalliita näinä päivinä, varsinkin vertaamalla sitä, mitä teemme.


D. Vastaanotin ja osoite

Tuomari aineet ihmiset väittävät todisteita. Jauhe- ja viimeisteltyjen pyydysten varaston lisäksi vastaanottimen ja osoitteen on oltava poliisin näkyvissä jo kauan ennen. Ehdotuksemme ovat:

Voit vuokrata postilaatikon ja jättää leikkauksen siellä vastaanottamaan paketti. Olet viaton saadaksesi paketin.

Jotta tietty suhde postitse / kuriiriasemalle.

Jotta saisimme lisää vaihtoehtoisia vastaanottimia ja osoitteita riskin hajauttamiseksi. Jokainen vastaanotin ei yritä saada yli 1-2 kansainvälistä pakettia.

Antakaa paketti asemalle ja odota muutama päivä turvallisuuden varmistamiseksi.

Osoitteen muuttaminen, kun paketti saapuu ja vahvistaa turvallisuuden.

Älä pakota pakettia muutama päivä paikoillasi.

Loppujen lopuksi nämä asiat eivät ole liian vakavia, verrattaessa terroristeihin tai huumeisiin jne. Lain puolelta omistaja tai kokki saattaa joutua hienoihin ja koulutustiloihin valtioiden tai maiden mukaan.


4. Kuinka varastoida trenboloniasetaattijauhetta


Miten varastoida trenboloniasetaattijauhetta? No, tämä on hieno kysymys. Monille laboratorion omistajille tai trenboloniasetaatti-jauheen käyttäjälle, jos jauhetta ei voida käyttää loppuun, kun heidät vastaanotetaan kerralla, kuinka varastointi trenboloniasetaattijauhe on tärkeä kysymys. On erittäin suositeltavaa käyttää vakuumipusseja ja sulkea pussi hyvin, varastoi trenboloniasetaattijauhetta viileässä ja kuivassa paikassa, pidä poissa auringonvalolta ja huoneenlämmössä. Train Ace -jauheiden säilyvyysaika on 3 vuotta, jos se on asianmukaisesti varastoitu. Mutta luulen, että melkein kaikki tren ässä-jauheet kulutetaan ennen kuin se tulee säilyvyyteen.


5. Miten sekoitetaan trenboloniasetaattijauhetta


Ennen sekoitus trenboloniasetaattijauhetta, sinun on tiedettävä, mitä teet ja mikä on vaarallinen. Kaikki vaihe on vain viitteellistä, jos et ole varma, tarvitset lisää tutkimusta.

Mitä asioita sinun täytyy valmistaa sekoittumaan trenboloniasetaattijauheeseen?

Tren-asetaatti 100mg / ml @ 50ml
5 g Tren-asetaattijauhetta
1 ml BA
10 ml BB
35ml Viinirypäleöljy

Trenboloniasetaatti homebrew askel askeleelta:


Vaihe 1:
Punnitaan steroidijauhe lasipulloon kuten edellä on esitetty, lisää bentsyylialkoholi ja bentsyylibentsoaatti


Vaihe 2:
Liuottimet alkavat välittömästi jauheen liukenemisen, mutta prosessin nopeuttamiseksi on mahdollista käyttää vesihauteessa. Pakkaa injektiopullo muutaman cm: n veteen pannulla tai jotain vastaavaa: on tärkeää, ettei käytetä liian kuumaa vettä, koska se aiheuttaa joitakin tuotteita hapettamaan-150f on hyvä käyttölämpötila, vaihtoehtoisesti keitettyä vettä vedenkeittimestä . Kantajaöljyn tulee olla sama lämpötila kuin liuoksessa, kun sitä lisätään, joten jos lämmitä liuos vesihauteessa, sinun on myös sama kantoöljyllä. Tavoitteena tässä vaiheessa on yksinkertaisesti liuottaa jauhe liuottimiin. Ei pitäisi olla mitään "hormonipyöröitä" tai mitä tahansa näkyvää jauhetta jäljellä liuoksessa ja kun tämä on saavutettu, siirry seuraavaan vaiheeseen.


Vaihe 3:
Lisätään lämmitetty rypsiöljy liuokseen, tässä tapauksessa 35 ml lisätään. Sekoita perusteellisesti uudestaan, hormonipyyhkeitä ei saa olla, kun tämä tapahtuu, poista välittömästi vesihauteesta ja siirtyy suodatusprosessiin.
Steroidijauhe liuotetaan täysin liuottimiin, lisätään kantoöljy ja tuote on valmis suodatettavaksi.


Vaihe 4:
Piirrä liuokset ruiskuun, johon suodatetaan, tämä voi olla yksi suuri ruisku tai tämä voidaan toistaa useita kertoja pienemmällä ruiskulla. Poista 0,22um-steriili ruiskusuodatin sen pakkauksesta ja kiinnitä vihreä neula pienemmälle puolelle ja pistä sitten ruiskuun.


Pyyhi steriilin injektiopullon yläosa alkoholipyyhkeellä ja aseta siihen vihreä neula, laita neula kiinni ruiskun suodattimeen injektiopulloon.


Kiinnitä huomiota: Toinen neula tasoittaa painetta liuoksen sisään astian sisään saakka. Paina ruiskun männän paine suodattimen seokseen. Tämä on tärkein osa koko prosessia, sillä se steriloo tuotteen. Kaikki viimeistellyt steroidit mistä tahansa steroidilaboratoriosta täytyy käydä läpi tämän prosessin.


Joskus voi havaita, että suodatin on tukossa tai että prosessi hidastuu voimakkaasti - on hyväksyttävää korvata suodatin uuteen, mikäli tämä säästää aikaa. Steroidien suodattamiseen kuluva aika riippuu siitä, mihin steroidi suodatetaan ja kuinka paljon suodatetaan, sekä tuotteen mg / ml.


Kun tuote suodatetaan steriiliin injektiopulloon, prosessi on valmis.

Koko yllä oleva prosessi on kestoltaan noin 40 minuuttia ja vaati nollan taitoa. Tässä esimerkissä tuotettiin 50 ml trenboloniasetaattia, jonka katuarvo oli noin 747 dollaria ja jonka kokonaiskustannukset olivat noin 100 dollaria - poikkeuksellinen voitto / säästö marginaali. Siksi niin monet kehonrakentajat haluavat ostaa trenboloniasetaattijauhetta verkossa.6. Trenboloniasetaattijauheen tarkastelu


Trenboloniasetaatti-jauhe on tärkein ainesosana injektiota trenboloniasetaatti. Trenboloniasetaatti on tärkeä kehonrakentajille ja urheilijoille. Se on myös erittäin suosittu valinta niille, jotka haluavat saavuttaa voimaa, kestävyyttä ja yleistä suorituskykyä. Tämän vuoksi monet ihmiset haluavat ostaa trenbolonijauhetta ja sekoita trenbolonijauhetta itsestään.