Etusivu > Tietoa > Sisältö

Osta Tren ace jauhe ja miten tehdä tren Ace jauhe sitten


Osta Tren ace jauhe ja miten tehdä tren Ace jauhe sitten


Trenboloniasetaatti (tren ace)


Se tunnetaan myös nimellä Finaject, Finaplix ja Finajet. Tämä on 19-nor-steroidi, joka on peräisin nandroloni-yhdisteestä. Se on luonteenomaista vahvat androgeeniset ominaisuudet ilman estrogeenista aktiivisuutta. Tämä steroidi on sitova affiniteetti androgeenireseptoriin, joka on viisi kertaa testosteroni. Se vaatii usein antoa lyhyen käyttöiän vuoksi. Elite urheilijat ihailevat asetaattimuotoa maailmanlaajuisesti.

Trenboloniasetaatti (Tren Ace -jauhe) jauhe Tekniset tiedot:


Nimi Trenboloniasetaatti ( Tren Ace -jauhe ) ostaa korkealaatuista Train Acejauhetta SZOB: ltä

Ulkonäkö Keltainen jauhe

Cas 10161-34-9

Koe ≥98%

Kuivaushäviö ≤0,5%

Heavy Metal ≤10ppm

Annostus 35-150mg

Alkamisaika 20 minit

Grade Pharmaceutical Grade

Liukoisuus Ei liukene veteen tai alkoholiin, joka on liukoinen etikkahappoon, etyyliesteriin
Tren æsejauheen sulamispiste (trenboloniasetaatti)


Tren ás-jauheen sulamispiste on 94-97 astetta. Tämä voi olla hyödyllistä tietoa määritettäessä minkään hankitun tren ässä-jauheen legitiimiyttä ja puhtautta. Sulatuspisteen, ja siksi traktin äärijauheen puhtauden tutkimiseksi suositellaan uunin päälle keittolevyä, koska uunin lämpötila vaihtelee jatkuvasti ja on näin ollen heikko erottelu tarkasta lämpötilasta. Sinun tarvitsee vain suorittaa tämä testi tuotteen sulamispisteen, Hot-Plate / vesihauteen / öljykylvyn ja lämpömittarin avulla.


DIY Sulamispisteen testausohjeet:

1.) Aseta alumiinifoliota Hot-Plate / oil / water-pinnalle ja varmista, että se on kosketuksissa koko pinnan kanssa. Jos tätä ei voida saavuttaa, käytä keittoastian sähköisen kuumalevyn päälle.

2.) Aseta pieni määrä yhdistettä kalvolle, vain pieni määrä tarvitaan, riittävän suuri, että voit arvioida, mistä se alkaa sulaa, mutta ei niin paljon, että se sulaa epätasaisesti.

3.) Aseta Hot-Plate / vesi-öljyhaute oikealle lämpötilan alapuolelle, joka perustuu yhdisteen vahvistettuun sulamispisteeseen.

4) Nosta lämpötilaa 1c: llä 30 sekunnin välein. Kaikkien yhdisteiden on liuotettava 1-3 celsiusasteessa ja yhdisteen vahvistetun sulamispisteen alueella / sen sisällä - edellyttäen, että tämä tapahtuu, tarkastelet 98-99% + puhtausyhdistettä.
Trenboloniasetaatti Jauhe (tren äyriäinen jauhe) Reseptit:


jotta   tiedustele asiakaspalautetta (CSR) yksityiskohdista.

Esimerkiksi:

100ml @ 100mg / ml

10g tren acejauhetta

5 ml EO

37 ml GSO

3 ml BA (3%)

15 ml BB (15%)


Injektoitaverkko ace jälkeen tehdä se mukaan ääri-eteinen jauhe reseptejä.

Helpoin tapa tehdä Finaplixin valmistelu tren Ace -jauheella


A) Jokaiseen 100 pellettiin - nimellisesti 2 g: aa eteenijauhetta - lisätään 38 ml Wesson-öljyä steriiliin astiaan, kuten isoin injektiopulloon, ja sekoita joko yön yli magneettisella sekoittimella tai käytä sonicatoria, kunnes pelletit ovat täysin hajoamassa . Jos on paljon aikaa ja kärsivällisyyttä, yksinkertainen ajoittainen ravistelu tai pyöriminen voi riittää. Voidaan käyttää kohtalaista lämpöä, kuten 45-50 ° C (113-122 ° F). Älä keitä.


Jos ainoa keino ylläpitää lämmitettyä lämpötilaa on sellaisen uunin käyttö, jolla on läm- mitysasetus, kuten 140 F, tämä on hyväksyttävää, mutta seurauksena voi olla hieman ärsytysjauheen ylimääräinen hapettuminen, mikä antaa ruskean kosketuksen tuote. Tämä ei näytä loukkaavan tuloksia.


On hyvä avata injektiopullo, esimerkiksi lisäämällä insuliiniruisku ilman sen mäntää septumiin. Jos näin ei tapahdu, lämmitetyn ilman laajeneminen saattaa puhaltaa tulppa ulos.

Salli asettua. Suodata kirkas osa 0,45 mikronin suodattimen läpi. Haluttaessa lisää bentsyylialkoholia viimeisenä vaiheena, 0,8 ml 2 g: n (nimellinen) ääri-ionejauheena.


Tämä johtaa 50 mg / ml: n valmisteeseen, jonka pitäisi olla tyydyttävä. Korkeamman mg / ml: n suurentaminen ei tarkoita suurempaa suorituskykyä, ja tren ace -jauheella minusta tuntuu, että injektionestokäsittelyn yleisyys on huomattavasti huonompi korkeammilla mg / ml: n tren Ace-jauhevalmisteilla kuin mitä tätä formulaatiota käytetään.

Tärkeämpiä tietoja Train Ace -jauheesta


Equipoise -yrityksen vakava haittapuoli on sen pitkä puoliintumisaika, joka on todennäköisesti vähintään 12 päivää. Tämä johtaa pidennettyyn ajanjaksoon viimeisen injektion jälkeen, jolloin tasot eivät ole riittävän korkeat optimaalisen anabolian suhteen eikä riittävän alhainen, jotta talteenotto olisi mahdollista. Tämän ongelman ratkaisu on käyttää Equipoisea vain syklin aikaisemmassa osassa.


Sitä vastoin tren Ace-jauhe osuus aktiivisen steroidin on lähes 20% alhaisempi. Tästä syystä viikoittainen kokonaisannostus tren Ace -jauheelle on hieman suurempi kuin asetaatti. Enanthate-valmisteen viikoittainen kokonaisannostus on tyypillisesti 300-800 mg.


Toisin kuin tren Ace-jauhe, jonka puoliintumisaika on vain noin 1 päivä ja siksi se pitäisi injektoida päivittäin. Tren Ace -jauhetta tyypillisesti ruiskutetaan 2-4 kertaa viikossa. Puoliintumisaika on todennäköisesti noin 5 päivää.


Jos olet epävarma henkilökohtaisesta vasteesta trenboloniin, asetaattiesteri on edullinen, koska se poistaa järjestelmän nopeasti. On myös erittäin toivottavaa lyhyen kierron käytön tai pitkien syklien päättymisviikkoa varten, koska nopea puhdistuma antaa nopean siirtymän siitä, että korkeat tasot sopivat optimaalisiin tuloksiin alhaisiin tasoihin, mikä mahdollistaa talteenoton.


Vaikka trenbolonin käyttö ei ole välttämätöntä anabolisten steroidien syklin aikaansaamiseksi , se voi olla merkittävä apu tällaisiin tuloksiin.
Osta tren ace jauhe (trenboloniasetaatti) verkossa


Tren Ace -jauhe (trenboloniasetaatti) on erittäin suosittu anabolinen steroidi, ja sen pitäisi olla erittäin helposti anabolisten steroidien mustia markkinoita ilman mitään vaivaa. Se on myös niin yleinen ja helposti valmistettu, että se olisi saatavana erittäin kohtuulliseen hintaan. Tärkeintä on sekä ihmisläheisiä farmaseuttisia tuotteita että maanalaisen laboratorion (UGL) laatutuotteita markkinoilla. Erot ovat ilmeisiä täällä, kun laadunvalvonta on tärkein asia, ja että farmaseuttisen luokan ace-jauhe on yleensä kalliimpaa ilmeisistä syistä.


Tren Ace -jauhetta voi ostaa online-lähteistä ja myyjistä sekä perinteisistä henkilökohtaisista tapahtumista (ts. "Kuntosali-jälleenmyyjät"). Hinnat voivat vaihdella. Farmaseuttinen traktorin äyriäinen jauhe löytyy USD4500-USD6000 / kg. Kun valitset jauheen. Tilaustilauksia voidaan tilata testata tuotetta, jotta voit säästää paljon aikaa ja rahaa.