Etusivu > Tietoa > Sisältö

Osta testosteroni propionaatti jauhe verkossa


Osta testosteroni propionaatti jauhe verkossa


SZOB blogin navigointi


1. Mikä on testosteroni-propionaatti?
2. Mikä on testosteronipropionaattijauhe?
3. Testosteronipropionaatin edut miehille
4. Testosteronipropionaatin edut naisille
5. Kuinka käyttää testosteroni-propionaattia?
6. Kuinka pistää testosteroni propionaatti?
7. Testosteronipropionaattijauheen annos
8. Testosteronin propionaattiarvostelut
9. Mistä ostaa testosteroni propionaattijauhetta verkossa?
10. BuyTestosterone propionaattijauheen edut

1. Mikä on testosteroni-propionaatti?


Testosteroni Propionaatti on lyhyin estered testosteroni steroidi. Se on injektoitava yhdiste, jonka vapautumisnopeus on hitaampi kuin esteröimä testosteroni, mutta nopeampi vapautumisnopeus kuin kaikilla muillakin esteröidyillä testosteroneilla. Lyhytaikaisesta esteristä on joitain etuja ja haittoja. Suuri haitta on se, että käyttäjien on pistettävä testosteroni propionaatti vähintään joka toinen päivä koko syklin ajan saadakseen oikeat tulokset. Etuna on kuitenkin helpompi kontrolloida ja ehkäistä mahdollisia sivuvaikutuksia. Myös siksi, että injektiopulloa kohti on vähemmän esteriä, on todellinen testosteroni per ruiske, mikä tuottaa parempia tuloksia. Propionaattiesteri laajentaa testosteronin puoliintumisaikaa noin 4 ja puolen päivän ajan.


Testosteronipropionaatti on yksi yleisimmän testosteronihormonin muoto, toiset, kuten testosteroni-enanthate, testosteroni-cypionate, käytetään myös laajalti urospuolisten käyttäjien keskuudessa. Ensisijaisena miesten sukupuolihormonina se on anabolisten steroidien (AS) lyhyin esteröity muoto. sen pääasiallinen tehtävä on kontrolloida miesten fyysisiä ominaisuuksia. Se myös edistää niiden lihasmassaa, hiusten kasvua, luun tiheyden ylläpitämistä, punasolujen tuotantoa ja tunnepitoisuutta. Niin monet kehonrakentajat käyttävät myös testosteronia kehonrakennukseen.

2. Mikä on testosteronipropionaattijauhe ?


Nimi: Testosteroni Propionaatti
CAS: 57-85-2
Molekyylikaava: C22H32O3
Molekyylipaino: 344,4877
Sulamispiste: 118 ° C
Varastointilämpötila: RT
Väri: Valkoinen tai luonnonvalkoinen kiteinen jauhe
Käyttö: Propionaatti testosteroni on yksi tyypistä testosteroniesterit. Tämä lääke on anabolinen steroidi ja on myös yksi suosituimmista kehonrakennuksesta. Sen tarkoitus on lisätä lihasmassaa ja voimaa.


Testosterone propionate CAS No.57-85-2 (1).JPG

3. Testosteronipropionaatin edut miehille


Mies, joka kärsii testosteronipitoisuuksien voimakkaasta vähenemisestä, tarvitsee välitöntä hoitoa. Siinä missä testosteroni propionaatti hyötyy miehille. Testosteroni Propionaatti toimii vapinaa, energiaa ja elämääsi pahentamalla. Testosteronihoito miehille voi parantaa energiatasoa, alhaista libidoa ja erektio-ongelmia. Testosteronihoito voi myös parantaa verensokeriasetusta diabeetikoilla. Pienemmän esteensa ansiosta testosteroni propionaatti imeytyy helposti ja käyttää kehoa, tyypillisesti 24-36 tuntia. Valitettavasti aivan yhtä nopeasti kuin se menee töihin, se on poissa. Tämä on syy, miksi lääkärit toisinaan pinoavat testosteronihoitoja alussa miehelle, jolla on äärimmäisen alhainen testosteroni.

 • fyysinen / urheilullinen suorituskyvyn lisäys (kestävyys, lujuus, nopeampi regenerointi)

 • ruumiinpidennys (lihasten kerääntyminen, rasvan väheneminen)

 • Loput toivottavat testosteronin vaikutukset, joita yksittäinen potilas voi kokea steroidisen syklin aikana, ovat:

 • lisääntyminen kollageenisynteesin ja luun mineraalisisältöön. Kollageeni on proteiinipohjainen rakennusmateriaali sidekudoksille koko kehossa (nivelsiteet, jänteet, rusto, nivelet ja luut).

 • lisääntynyt itsetunto

 • syvempi (manly) ääni

 • tummuminen ja paksuuntuminen kehon hiukset

 • IGF-1: n ja MGF: n hormonien kasvu (jotka myös edistävät lihasten kasvua)

 • lisääntynyt hemoglobiini (punasolujen määrä)

 • anti-catabolic vaikutus lihaskudoksiin toimimalla anti-glukokortikoidina

4. Testosteronipropionaatin edut naisille


Käynnissä olevan tutkimuksen avulla lääketieteellinen yhteisö oppii, että testosteroni palvelee monia tarkoituksia aina yleisesti ymmärretyistä seksuaalisista toiminnoista yllättäviin havaintoihin, että se voi auttaa hallitsemaan verensokeria ja voi myös olla antikoagulanttinen vaikutus. Lisäksi testosteronin tunnetuin rooli lihaksen ja luiden rakentamisessa on erityisen tärkeää naisille, joilla on ikäihmisiä häiriöitä, kuten osteoporoosia ja sydän- ja verisuonitauteja.


 • Seksuaalisen ajetun, vasteen, fantasioiden, taajuuden ja ilon parantaminen

 • Vähentää LDL (huonoa) kolesterolitasoa

 • Parantaa verenkiertoa ja punasolujen tuotantoa anemian vastustamiseksi

 • Vahvistaa luita ja suojaa osteoporoosia vastaan

 • Parantaa lihasääntä ja voi edes auttaa vuotamaan virtsarakkoa

 • Vaihdevuodet oireiden vähentäminen tai lopettaminen, mukaan lukien kuumailmat ja yöhikoilu

 • Apuvälineet laihtuminen ja metabolisten toimintojen parantaminen

 • Auttaa terävöittää muistia ja kognitiivista suorituskykyä

 • Edistää syvämpää ja rentouttavaa unta


Mutta monille anabolisille steroideille naispuolisille käyttäjille emme suosittele testosteronin propionaattia kehonrakennukseen, koska se on hyvin harvinaista, voimakkaat miesten hormonit, kuten testosteroni, voivat tehdä maskuliinisen oireen erittäin voimakkaaksi.


Testosteronipropionaattiprofiililla on lyhyt kesto. Tämä on nopein testosteroniesteri. Siksi injektioita tehdään yleensä päivässä tai joka päivä. Itse asiassa tämä on tärkein haitta verrattuna muihin pitkäikäisiin estereihin.

Testosteronipropionaattitutkimukset paljastavat, että pistostamisen jälkeen tunnet välittömästi voimaa, ja se liittyy hormonin lisääntymiseen elimistössä. Eli kun lääke ilmestyy kehoon, se imeytyy nopeasti verenkiertoon, joten se tuntuu ensimmäisen injektion jälkeen. Tämä on sekä plusja ja miinuksia. Plus on se, että välittömästi ruiskutuksen jälkeen tunnet energian puhkeamisen ja miinus on se, että lääke nopeasti poistuu lyhyestä ajasta. Sinun on pistettävä usein (päivittäin tai joka toinen päivä).


Useimmille urheilijoille lääke ei pidä vettä kehossa (tai se on hyvin pieni), joten tämä lääke (propionaatti) ei aiheuta nopeaa pientä laihalla ruumiin massaa (esim. 5-6 kg pari viikkoa) vertailu muihin estereihin. Kuitenkin testosteronipropionaatti saa vahvistuksen paino aikana propionaatti ovat laadukkaita toisin kuin muut. Myös etuja ja haittoja.

5. Kuinka käyttää testosteroni-propionaattia?


Ihmiset käyttävät sitä lisääntymisjärjestelmän toiminnallisissa häiriöissä, eunukleoideissa, infantilismissa, joilla on synnynnäinen seksuaalihoito tai niiden kirurginen poisto, impotenssilla johtuen gonadan toiminnan, hermostuneisuuden ja mentaalisen uupumuksen ja väsymyksen, miesten vaihdevuosien ja sen mukana tulevien verisuonien ja neurologisten häiriöt eturauhasen adenooman alkuvaiheessa, akromegalia.

Naiset käyttävät sitä klimatistisiin verisuoni- ja neurologisiin häiriöihin (jos estrogeeniset lääkkeet ovat kiellettyjä) munasarjasyövän ja rintasyövän hoitoon (alle 60-vuotiaat); dysfunctional uterine bleeding (vanhemmat naiset).


Testosteronia käytetään myös hypertension ja angina pitoisuuden alkuvaiheissa.

Testosteronipropionaattia käytetään vaikeissa kroonisen hepatiitin ja kirroosin kaltaisissa oireissa, joilla on merkkejä portaalista kohonnut verenpaineesta ja askites (testosteronipropionaatin vaikutuksesta johtuen aldosteronin liiallisen muodostumisen suppressaatio, joka on yksi ascitesin ja turvotuksen syistä), ja se on osoitettu anabolisena, joka vaikuttaa typen ja fosforin aineenvaihduntaan ja jolla on useita positiivisia vaikutuksia maksan metaboliaan.

6. Kuinka pistää testosteroni propionaatti?


Testosteronipropionaattia käytetään lihakseen tai ihonalaisesti öljyliuoksissa 0,5-1 ml 1% tai 5% lääkeaineen liuosta päivässä, 1-2 päivää 2 viikkoa 1-2 kuukautta. Testosteroni-propionaattiterapia pidetään lääkärin valvonnassa.


Kun eunuchoidismi, synnynnäinen seksuaalisen rauhasten synnynnäinen kehitys tai kirurginen poisto testosteronin propionaattiannos on 0,025 g tai 0,050 g joka toinen päivä. Tilan paranemisella annokset muutetaan päivittäin 0,005-0,010 g: ksi tai joka toinen päivä.


Virtsaputkituoton, hermostuneiden ja henkisen sammumisen ja väsymyksen, miesten vaihdevuosien sekä verisuonten ja neurologisten häiriöiden vuoksi impotenssi johtuu annoksesta 0,010 g päivässä tai 0,025 g 1-2 vuorokautta. Eturauhasen testosteronipropionaatin aloitusvaiheessa käytetään 10 ml toinen päivä 1-2 kuukautta. Hypertension ja angina pitoisuuden alussa annos on 0,010 g 1-2 kertaa viikossa. Hoidon kesto on 15-20 pistettä. Dysmenorreaannos on 0,025 grammaa päivässä (yhteensä 20-30 injektiota).


Klimaattisen luonteen verisuonisto- ja neurologisissa häiriöissä annos on 0,010 g joka toinen päivä, hoitojakso on 1-1,5 kuukautta. Munasarjasyövässä ja rintasyöpässä (alle 60-vuotiaat) yhdessä sädehoidon kanssa testosteronipropionaatti annetaan annos 0,050 g vuorokaudessa 3-3,5 kuukauden ajan ja sitten annos pienenee 0,20-0,30 grammaan viikossa kuukaudessa, kahden kuukauden jälkeen annos on 0,15 g viikossa ja toinen 2 kuukautta - 0,10 g, sitten on määrätty testosteronipropionaatin puoliintumisajanjaksoannos.

Kliinisessä hepatiitissa ja maksakirroosissa vakavassa muodossa, johon liittyy portaalista kohonnut verenpaine ja askites, yksi testosteronipropionaatti intramuskulaarisesta injektionäytteestä maksaan: ensimmäiset 2 päivää - 1 ml, sitten 3 vuorokautta - 2 ml, 4 päivää - 3 ml lääkeaineen 1-prosenttista öljyliuosta; seuraavien 7 päivän aikana - 1 ml 5-prosenttista öljyliuosta, 4 päivää - 2 ml ja 2 päivää - 1 ml 1-prosenttista liuosta.


Suuri annos testosteronipropionaattia intramuskulaarisesti on: yksi - 0,05 g (1 ml 5-prosenttista liuosta) päivittäin - 0,10 g (2 ml 5-prosenttista liuosta).

7. Testosteronipropionaattijauheen annos


Alhainen testosteronihoito standardi Testosteroni Propionaattiannokset yleensä laskevat 25-50 mg injektioväliä kohden ja annetaan yleensä 2-3 kertaa viikossa. Muistathan kuitenkin nykyajan aikana, että sitä käytetään harvoin, kun yhdisteitä, kuten Cypionate tai Enanthate, ovat saatavilla.


Suorituskykyä parantaville urheilijoille 25-50 mg joka toinen päivä on yleensä kiinteä annos testosteronipropionaattia muiden anabolisten steroidien käytön aiheuttaman tukahdutuksen torjumiseksi. Todellisen anabolisen edun vuoksi annokset laskevat normaalisti 100 mg: n välein joka toinen päivä. Tämä on erittäin turvallinen annos, helppo hallita ja sen tulee olla hyvin siedetty useimmilla aikuisilla miehillä. Suurempia annoksia voidaan käyttää, useimmat miehet voivat sietää 150 mg joka toinen päivä erittäin hyvin. Monet miehet pystyvät sietämään 200 mg joka toinen päivä suhteellisen helposti. Pidä kuitenkin aina mielessä, että mitä suurempi annos, sitä suurempi on haitallisten vaikutusten todennäköisyys. Suuremmat annokset vaativat enemmän varovaisuutta ja vaivaa sivuvaikutusten torjumisessa, mutta on enemmän kuin mahdollista hallita niitä.


Testosteroni Propionaatti pinoa hyvin minkä tahansa ja kaikkien anabolisten steroidien kanssa. Off-season bulking suunnitelmat sisältävät usein yhdisteitä, kuten Deca Durabolin (Nandrolone Decanoate), Anadrol (Oxymetholone) tai Dianabol (Methandrostenolone). Leikkausvaiheessa löydät Test-P: n, koska se tunnetaan usein hyvin Anavarin (Oxandrolone), Masteron (Drostanolone), Primobolan (Methenolone), Trenbolonin ja Winstrol (Stanozolol) kanssa. Trenbolonihormoni voi olla myös erittäin hyödyllinen off-season -kasvuissa.

8. Testosteronin propionaattiarvostelut


Testosteroni Propionaatti on erinomainen anabolinen steroidi. Testosteroniyhdisteenä on erittäin monipuolinen, erittäin hyödyllinen ja hyvin siedetty useimmilla aikuisilla miehillä. Kun pidämme kohtuullisen hinnan testosteronipropionaatista, tämä vain lisää sen vaikutusta entisestään.


Vaikka onkin erittäin hyödyllistä, ei ole hyötyä käyttää T- estosteronipropionaattia muihin testosteronimuotoihin verrattuna erityisiin hyötyihin. Tämä testosteroniyhdiste ei ole enempää tai vähemmän sivuvaikutus ystävällinen kuin mikään testosteronin muoto. Jotkut kuitenkin huomaavat, että on vähän helpompi ylläpitää vakaa ja huippupitoisuus veressä tällä lomakkeella, kun injektiotaajuus on joka toinen päivä. Tämä voi olla hyödyksi joillekin, mutta voit todella saada samat tulokset testosteronipropionaatilla kuin kaikki testosteronin muodot.

9. Mistä ostaa testosteroni propionaattijauhetta verkossa?


Löydät monia testosteroni propionaattijauhe lähde verkossa, mutta on vaikea ostaa Aito testosteroni propionaatti raaka verkossa. Markkinoilla on monia lähteitä, jotka myyvät väärennettyjä tuotteita. joten kun ostat testosteroni propionaatti raaka-aineen verkossa, sinun on valittava realiable lähde.


10. OstaTestosteronipropionaattijauheen edut SZOB : stä


1. Paras laatu steroideja raaka ja alhainen tehdas hinta

Takaamme kaikkien jauheiden korkeimman puhtauden> 98%, ja koska olemme valmistaja, ei vähittäismyyjä, kaikki tavarat myydään suoraan halvimmalla hinnalla.


2. Steroidien raaka-aineiden nopea ja turvallinen toimittaminen

1) Paketti voidaan lähettää 24 tunnin kuluessa maksusta ja antaa jäljitysnumeron.

2) Runsaasti kokenut rahdinantaja takaa kaikkien steroidien raaka-aineiden turvallisen ja huomaamattoman lähetyksen. Erilaiset kuljetusmenetelmät ja paras valinta yksittäisen osoitteen mukaan.

3) Turvallisen toimituksen korkea menestys on yli 95%.

4) Steroidien jauheen toimitusaika: 3-5 arkipäivää USA: han ja 4-6 työpäivää EU-maihin.


3. on asiakkaita kaikkialla maailmassa

1) Ammattimaisen palvelun ja runsaan kokemuksen ansiosta asiakkaat tuntevat olonsa helposti, riittävästi erilaisia steroidimateriaaleja ja nopea toimitus täyttävät heidän haluunsa.

2) Käyttäjän palautetta arvostetaan, ehdotuksesi kiteyttää meitä parantamaan palvelua, ja meidän velvollisuutemme on täyttää kaikki asiakkaan vaatimukset.

3) SZOB on yksi luotettavimmista steroidituotteiden raaka-aineiden toimittajista, joilla on parhaat laatutuotteet, turvallinen ja nopea toimitus hyvällä palvelulla.