Etusivu > Tietoa > Sisältö

Osta korkea puhdistus Methenolone Enanthate jauhe verkossa


Osta korkea puhdistus Methenolone Enanthate jauhe verkossa


Mikä on Methenolone Enanthate / Primobolan?


Primobolan on anabolisten steroidien methenolonin (myös kirjoitettu Methenolone) kauppanimi. Se on saatavana sekä injektoitavassa öljypohjaisessa muodossa että suullisessa muodossa. Injektoitava Primobolan tunnetaan Methenolone Enanthate -tabletteina ja oraalinen muoto tunnetaan methenoloniasetaatiksi . Se on hyvin tunnettu ja suosittu anabolinen steroidi, koska se on hyvin lievä luonne sekä anabolisena että androgeenisena yhdisteenä.

Mikä on Methenolone Enanthate -jauhe (Primo E)?


Nimi: Methenolone Enanthate / Primo E Osta korkea puhdistus Methenolone Enanthate jauhe verkossa

Ulkonäkö: Valkoinen tai valkoinen, vaaleankeltainen kiteinen jauhe

Cas: 112809-51-5

Koe: ≥99%

Liukoisuus: Liukenematon veteen tai alkoholiin liukeneva etikkahappo, etyyliesteri

Kuivaushäviö: ≤0,5%

Heavy Metal: ≤10ppm

Annostus: 2,5 mg

Alkamisaika: 20 minit

Luokka: Farmaseuttinen luokka
Methenolone Enanthate jauhe / Primobolan-työkierrot ja käyttö

Primobolan-syklit ovat tavallisesti rasvanpudotuksen ja / tai leikkausjaksojen muodossa. Sitä ei käytetä miltei koskaan bulkkina tai massavoittavana aineena, ja suurin osa sen käytöstä on kilpailua edeltävän lääkkeen muodossa viimeisten viikkojen aikana, jotka johtavat kilpailunäytöksiin tai valokuviin. Sitä pyöritetään tyypillisesti muilla yhdisteillä, joilla on samanlaiset ominaisuudet, ominaisuudet ja puoliintumisajat. Monet kehonrakentajat pinoavat usein primoboliinia testosteronipropionaatilla (tai testosteroniemanaatilla) ja käytä sitä syklin ensimmäisten 8 viikon ajan, jotta lihasmassaa voidaan säilyttää vähäkalorisen saannin aikana.


Muut kehonrakentajat suorittavat suun kautta otettavia Primobolan-syklejä, jotka on pinottu yhdisteillä, kuten testosteronipropionaatilla ja trenboloniasetaatilla , koska kaikki mukana olevat yhdisteet toimivat synergistisesti varsinkin silloin, kun ne ovat puoli-ikäisiä. Jotkut voivat halutessaan käyttää Primobolania (joko suun kautta tai ruiskeena) jonkinlaisella testosteronilla ja   Winstrol (Stanozolol), tyypillisesti injektoitava muoto, jos se on oraalisen Primobolanin kanssa. On tärkeää muistaa, että ei käytetä kahta eri oraalista yhdistettä samassa syklissä.


Suun kautta annettavaa primoboliinia (metenoloniasetaattia) ei yleensä pidä kestää enempää kuin 8 viikkoa, ja injektoitavaa muotoa (Methenolone Enanthate) voidaan käyttää syklin pituudessa 10-12 viikkoa (tai pidempään riippuen yksilön tavoitteista ja halusta).

Methenoloni-enantaattijauhe / Primobolan-annokset


Primobolan-annos ja annos riippuvat voimakkaasti siitä, mihin muotoon käytetään: oraalinen tai injektoitava. Lääkärin määräämät Primobolan-annokset kertovat 200 mg ensimmäiseksi annokseksi, jota seurataan 100 mg: lla viikoittain koko hoidon keston ajan. Käsiteltävä lääketieteellinen tila määrää, mikä on todellinen koko Primobolan-annos. Alue voi olla missä tahansa 100 mg: sta joka toinen tai kaksi viikkoa 200 mg: aan joka toinen tai kolme viikkoa. Lääketieteelliset ohjeet oraalisille Primobolan-annoksille vaativat 100-150 mg vuorokaudessa enintään 6-8 viikon kestävälle käytölle.


Kun kehonrakennus, yleisurheilu ja suorituskyvyn parantavat, aloittelevat Primobolan-annokset injektoitavassa muodossa alkavat yleensä noin 400 mg viikossa. Väliaikaiset Primobolan-annokset ovat tavallisesti 400 - 700 mg viikossa, joiden pitäisi olla riittävän riittäviä ja kehittyneet käyttäjät saattavat päästä jopa 800-1000 mg viikossa. Naaras Primobolan-annokset turvallisuuden ja minimaalisen virilisaation suhteen ovat tavallisesti 50 - 100 mg viikossa. Injektoitavaa Primoa käytetään yleensä paljon harvemmin naisilla kuin suun variantilla, mikä on suositeltava muoto.


Oraaliset Primobolan-annokset alkavat aloittelijoille 50-100 mg päivässä, välituotteilla 100-150 mg vuorokaudessa ja 150-200 mg kehittyneille käyttäjille. Naaraan annettavien Primobolan-annosten suositellaan yleensä olevan 50-70 mg vuorokaudessa, eikä niillä saa olla virilisaation vaaraa.


Oraalinen Primo-hoito annetaan kerran päivässä, eikä annosta tarvitse jakaa koko päivän ajan, koska sen puoliintumisaika on noin 2-3 päivää. Injektoitavissa olevalla primobolaanilla on 7-10 päivän puoliintumisaika Enanthate-esteriä johtuen, ja sitä tulisi antaa kahdesti viikossa, jolloin kukin injektio erottuu tasaisesti toisistaan vakaiden ja tasaisten veriplasman tasojen ylläpitämiseksi.

Methenolone Enanthate jauhe / Primo E Bulking tai Leikkaus


Primobolan on yksi harvoista steroideista, joka sopii sekä irtoamiseen että leikkaamiseen. Totuus on kerrottu, ei todellakaan ole sellaisia asioita kuin " bulking steroidi " tai " leikkaava steroidi " on vain, että jotkut tuottavat enemmän vedenpidätys kuin toiset. Tämä voi toimia sinun eduksesi, jos haluat painon (jopa veden painon), jotta kehosi mukautuu suurempaan massaan. Ja tunne, että joudut ulos paidoista, voi olla hauskaa. Mutta vedenpidätyksen lisäksi irtotavarana ja leikkaamisessa on enemmän ruokavaliota. Primo ei tuota nopeita painonpudotuksia itse, mutta jos kaloreita lisätään, se on ihana lääke bulkkia varten ilman turmioa. (Jotkut ihmiset kutsuvat "vähärasvaiseksi"). Tietenkin kalorien alijäämällä Primo luo edelleen lihasten kasvua, mikä tekee siitä suosikin kilpailevien kehonrakentajien kanssa viime viikkoina ennen kilpailua.


Methenolone Enanthate jauhe / Primo E naisille


Primoa pidetään parhaimpana vaihtoehtona naisille sen alhaisista androgeenisista ominaisuuksista ja sen seurauksena vähärasvaisista voitoista. Naiset haluavat yleensä välttää liiallista bulkkisuutta ja vedenpidätyskyvyn sujuvuutta. Lisäksi, koska estrogeeni luo "pehmeän" ilmeen, aromatisoidut steroidit voivat tuhota estetiikan, jonka he yrittävät saavuttaa. Yksi lääke, joka luo kovuutta ilman turvotusta tai estrogeenin muodostumista, on Masteron, mutta Masteron on puhdas androgeeni. Tämä voi johtaa maskuliinisiin haittavaikutuksiin, joita useimmat naiset pyrkivät välttämään - hiustenlähtö, ruumiin kasvun kasvu, kovempi iho, syvempi ääni ja häiritsevä klitoriksen laajeneminen. Koska Primo on melkein puhtaasti anabolinen, nämä sivut pidetään ehdottoman vähimmäisarvona, jos annokset pidetään kohtuullisina. Naiset yleensä reagoivat hyvin 50-100mg: n annokseen viikossa, vaikka monet valitsevat suullisen version, joka tuntee olevansa parempaa poltettaessa rasvaa, vaikka tämä on puhdasta keinottelua ja anekdoottista. Ei ole mitään todisteita, jotka ehdottavat yhtä paljon, mutta empiiriset todisteet eivät ole ilman eräitä ansioita.

Lisäksi jotkut naiset ottavat mukaan muita anabolisia aineita, kuten Winstrolia tai Anavaria , mutta tämä on vain tarpeeton. Sekä liian monien steroidien sekoittaminen ei ole hyötyä ja voi olla haitaksi, koska on epäselvää, jotka toimivat parhaiten. Jos pidät Primoblanista, käytä Primobolania. Ja varsinkin naisten tapauksessa yleensä ei tarvita lisäosia. Suosittu suositus naisille olisi myös ensimmäinen kokeilu käyttäen Primobolan omasta ja myöhemmin venture toiseen steroidi tarvittaessa.
Osta Methenolone Enanthate jauhe verkossa


Löydät monia Methenolone Enanthate -jauhe lähteitä verkossa, mutta on vaikea ostaa Aito Methenolone Enanthate -jauhetta verkossa. Markkinoilla on monia lähteitä, jotka myyvät väärennettyjä tuotteita. joten kun ostaa Methenolone Enanthate jauhe verkossa, sinun täytyy valita realiable lähde .