Etusivu > Tietoa > Sisältö

Pitäisi rajoittaa yhteensä käyttää Oxandrolone viikosta kahdeksaan viikkoon max ja pitäisi täydentää C17-aa steroidien kunnes maksan arvot on normalisoitu.


SaatavuusAnavarAnavar on ei ole korkea tarjonnan pimeillä markkinoilla ja reseptiä Oxandrolone voi olla vaikea saada ja melko kallis. Jopa mustan pörssin versiot maksaa paljon enemmän kuin Viimeisin suullisen steroideja. Ei ole harvinaista, että 5-10mg Oxandrolone-välilehti, maksaa $1-$4 per välilehti, jossa steroideja kuten Dianabol löytyy helposti muutaman sentin dollariin per 10mg välilehti.

Toinen ongelma Anavar markkinoilla on välilehdet laatu. Saatavilla on useita laatumerkkejä markkinoilla, mutta monet ovat alle annosteltua tai luokiteltu väärin. Jotkut heikompilaatuisia valmistaa todella merkitä steroidi Oxandrolone, mutta he ovat itse käyttäneet halvempaa Dianabol jauhe. Yksilö saa silti voimakas anabolinen vaikutus, mutta kokonaisvaikutus ei ole mitä hän oli jälkeen. Nainen tämä voi olla tuhoisaa koska virilization.
Jos etsit laadukkaita Anavar, sinun laittaa aikaa ja vaivaa haun. Tee ostaa tuotteen tarjotaan perusteella mutta pikemminkin etsiä riippumattoman arvion tuotemerkkiin ja tarjoajan. Jos näin on enemmän kuin todennäköisesti aiheuttaa huonompi tuote.Ostaminen Anavar Online - Varoitus:

Ostaminen Anavar online on epäilemättä helpoin tapa saada anabolinen steroidi. On olemassa näennäisesti lukemattomia steroidi toimittajat, että on olemassa verkossa, ja vaikka monet ovat arvoltaan alle roskat sinun Roskakorin, on paljon hyviä. Kuitenkin muista mustan pörssin Osto Oxandrolone on laitonta Yhdysvalloissa. US Oxandrolone on luokiteltu Schedule III valvottavan aineen. Sinun on hankittava reseptiä laillisesti ostaa Anavar ja hankinta on tehty apteekista. Tämän lain noudattamatta jättäminen voi johtaa hirvittäviä seurauksia. Monet maat ympäri maailmaa toteuttavat vastaavia lakeja samalla monet ovat paljon enemmän lieviä; ymmärtää lain, koska se liittyy missä asut ennen ostoksen tekemistä. Riippumatta siitä, missä elää, jos laadukkaita anabolics on mitä olet jälkeen ja haluat pysyä lain turvallisuudesta sinua kehotetaan tarkastelemaan sponsorit täällä Steroid.com. Löydät nämä kummi tehdä laadukkaita, ylähylly anabolics, joka voidaan ostaa laillisesti ilman reseptiä ja, nykyinen samantekevä, koska se liittyy lain rikkomisesta.

Anavar arvion perusteella:
Anavar, emme voi kutsua erittäin voimakas anabolinen steroidi; kuitenkin me kutsumme sitä erittäin hyödyllistä. Kun tarkastelemme yleensä hyvin siedetty luonteeltaan, tämä vie sen uudelle tasolle, joten se on yksi kiinnostavimmista anaboliset steroidit, kaikkien aikojen. Avain saada kaikkein bang for your buck on ymmärtäminen Oxandrolone hormoni, tietää, mitä se voi tehdä ja sen täytäntöönpanoon suunnitelmaan oikeaan tarkoitukseen. Jos etsit valtavia voittoja lihasmassaa kudoksen suhteellisen lyhyessä ajassa, voit olla pettynyt tämän steroidi. Monet taipumus olettaa anabolisten steroidien käyttö tarkoituksena on edistää suuria voittoja lihaskudosta, ja jos näin ei tapahdu voit täydentää väärin perustein tai väärin. Mitä monet eivät ymmärrä, on että voitot eivät ole määritelty massa voittoja ja muuta, monet täydentää koko kehon muutoksia, jotka ei välttämättä ole suuri buildups massa. Jotkut täydentää parantaa urheilullinen suorituskyky, kun taas toiset käyttävät steroideja massa ja parantaa ulkonäköä. Jos jokin näistä tavoitteista on oikea sinulle, Anavar on erinomainen valinta anabolinen steroidi tarpeisiin.

Anavar profiili
alen@ok-biotech.com

[17b-hydroxy-17a-methyl-2-oxa-5a-androstane-3-one]Molekyylipaino: 306.4442

Kaava: C19H30O3

Sulamispiste: 235 238 Celsius
Valmistaja: BTG, SPA, alunperin Searle (1964)

Efektiivinen annos: (miehet) 20-100mgs/day - (naiset) 2,5-20mgs/day

Active Life: 8-12 tuntia

Detection Aika: 3 viikkoa

Anaboliset/androgeeni-suhde (Range): 322-630: 24


{$*$25$*$}

{$*$26$*$}

{$*$27$*$}

{$*$28$*$}

{$*$29$*$}


{$*$30$*$}

{$*$31$*$}

{$*$32$*$}{$*$33$*$}:
{$*$34$*$}

{$*$35$*$}

{$*$36$*$}


{$*$37$*$}

{$*$38$*$}

{$*$39$*$}


{$*$40$*$}

{$*$41$*$}


{$*$42$*$}

{$*$43$*$}


{$*$44$*$}


{$*$45$*$}

{$*$46$*$}

{$*$47$*$}

{$*$48$*$}

{$*$49$*$}

{$*$50$*$}

{$*$51$*$}

{$*$52$*$}
{$*$53$*$}

{$*$54$*$}

{$*$55$*$}

{$*$56$*$}{$*$57$*$}:
{$*$58$*$}

{$*$59$*$}

{$*$60$*$}

{$*$61$*$}
{$*$62$*$}

{$*$63$*$}
{$*$64$*$}

{$*$65$*$}
{$*$66$*$}
{$*$67$*$}
{$*$68$*$}
{$*$69$*$}
{$*$70$*$}
{$*$71$*$}
{$*$72$*$}
{$*$73$*$}
{$*$74$*$}